JABOLKO3
|
Saj ne morem verjet, da je najdražji že končal za danes - pa je tale sedež spet moj - ja, jaz na žalost sedim ob računalniku in to celo v kabinetu... zraven kupa nezlikanih cunj, ki mi delajo slabo vest - pa se bo že jutri drastično zmanjšal, ker sem v Trzinu našla pralnico, kjer ti srajce zlikajo za 99 centov pa jih bom jutri razveselila s 15 kosi (Posadka, ti si moj vzor). Zdaj le še nekoga najdem, ki mi bo kdaj prišel spucat... Veste kaj, ko berem o vseh teh podvigih, ki jih vaši malčki že zmorejo, pa kar malo frustrirana ratam - naš gospodič pa še nič - če ga dam ležat na hrbet, dviga glavo in noge kot narobe obrnjena želva, kaj več se mu pa že ne ljubi, tudi obračat na trebušček ne - mu dam igračo nad glavo, da bi ga malo zainteresirala, pa plane v užaljen jok, ker ni na dosegu roke, da bi se pa malo pomatral, to pa ne - če mu pomagam, da se obrne, pa spet v jok, kaj jaz zdaj njega nekaj valjam - zadnje dni bi pa tako samo še sedel, a ne sam, jaz poleg, da ga pobiram, ko se prekucne in da mu pobiram igrače, če padejo izven dosega - prava lenobica mala... kakšno plazenje, vsedanje, dviganje na noge... - mi bomo to najbrž drugo leto. 90 dnevna dieta - sem malo pogledala - pa moram rečt, da mi ni preveč všeč - ti 4 sklopi - pol pa ves dan bolj eno in isto ješ... ne vem no, verjetno nekaterim odgovarja, zame pa mislim, da ne bo. Meni je bolj všeč tista, ko zjutraj in dopoldne ješ sadje in to tolko časa, dokler se ga ne naveličaš, potem 2 uri premora in nato ješ ogljikove hidrate, dokler ti paše (zraven lahko občasno spiješ kakšno pivo, ker je tudi OH), nato spet 2 uri pavze in nato beljakovine - ko enkrat začneš jesti beljakovine, ješ do konca dneva le še te - sem pred 3 leti na ta način tudi fajn shujšala, pol sem se pa nekaj nazaj zredila, ko smo hišo kupovali in vsako popoldne hodili na oglede, pa potem izbirali opremo... pa ni bilo časa za kuhanje in smo velikokrat jedli pico, sendviče... potem sem pa še zanosila in to pri mojih letih... pa sem tam, kjer sem - 15 kil viška, bom pa zelo zadovoljna, če izgubim vsaj pol tega... dovolj za danes, da ne bo doza po nekajdnevni abstinenci premočna, hi hi
|