|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
3.11.2008 11:23:26   
zolika
Hej punce!

Poročilo nakupa kombinezončkov: Torej v Hofer sva prišla natanko ob 8:00 (novice na radiu) ko so po njem že hodili ljudje - kar pomeni,da se je odprl prej...hitro malega iz avta v oziček in gasa!!!! Ko prideva v trgovino opaziva veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko gnečo pri košarah kjer so seveda bili kombinezoni,štrampli, pliš kompletki,...itd. In kdo se najbolj riva? Babice - ki so jih poslali  po te zadeve - ni važo to te kr porine vstran - pa vidi da imaš voziček in v njem malega otroka...ni važno - VSE ZA KOMBINEZON!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že hotela nekaj rečt...pa sem se raje vzdržala - se nisem želela na njihov nivo spustit! Ampak sem vseeno dobila pajaca in štrample tek pliš pajaca! Tako,da....se je izplačalo!

Le lučk niso imeli! user posted image takih za pred hišo za Božič! Amapk bom še poiskala...morda pa najdem kaj... user posted image

Lep posadka: Grem na terpije za križ! Imam vnete obloge na diskih - tako,da....user posted image je treba nekaj nardit! Če pa ne bo bolše...pa ortoped! Kar pa nočem...zato...

Pojdite na sončka - danes je dan še lep - jutri je napoved slaba!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
3.11.2008 14:04:06   
aprilska34
Tasyo: VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image

Simvir, po mojem je moškim nerodno, ko pozvonijo in jim odpre ženska. Se bolje počutijo, če ne rabijo komunicirat z namiuser posted image user posted image . tudi jaz sem opazila, ko so nam delali okna in sem bila sama doma, kako je bilo vsem trem fantom nerodno, sploh me niso upali nič vprašat. Če pa je moj doma, se pa vsi tako radi pogovarjajo...user posted image

Ja, lep dan je danes, našauser posted image pa je sedaj res uradno dobila prvi zob. Iz črtice se je res pokazal bel biserček... Je pa danes nekaj čudnega: Dopoldan je bilo še vse OK, sva bili zunaj, lepo je jedla, se smejala in občudovala psa, potem pa kar naenkrat jok, kot da jo nekaj boli, kričala je, sem najprej mislila, da ne more kakat, potem sem jo celo slekla, pretipala, pregledala. Nazadnje sem ji zmerila vročino in res jo ima 37,8. Ni veliko, ampak jo je zgleda nekaj izmučilo, ker zdaj pa že dve uri spi, kar ni v njeni navadi...Bomo videli, kaj se bo razvilo iz tega....

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
3.11.2008 14:11:22   
trnuljčica
Pozdravljene,
pri nas so zopet novosti. Sedaj ko znamo sedet in se vsesti je ratalo dolgčas in se sede premikamo po riti naprej... Smo ugotovili, da gre tako hitreje kot s plazenjem. Trpijo seveda rože, vse stvari na nizkih omarah, žaluzije... Le nam zaenkrat še uide. 

Saj ne znam niti opisati kako to izvede... Roke da pred sebe, da prestavi težišče, potem pa zalet z rokicami nazaj in z ritjo podrajsa ob tem naprej... Sprva mi sploh ni bilo jasno kako je prišel drugam, ko sem ga pustila sedeti čisto drugje... Pa sem ga prestavila... nato pa lumpa opazovala...

A ja,  pa končno smo se naučili varno pasti iz sedečega položeja- na komolčke seveda, glavo pa v luft...  Pa sedaj se bo bralo, kot da sem grozna mama, ampak jaz sem ga pustila, da je prej padal, ko je bil na podlogi, saj sem mnenja, da se mora naučiti pasti... In se je res naučil.

Tasyo tebi vse naj, naj in 

Kombinezoni ja jaz sem ga že v kupila na znižanju v Zari(70%). Je rjav z belo mucko notri. Sicer je bil pri stvareh za punčke, ampak plavega nisem hotela. Je tak unisex.

Hofer: Big mama   kultura grabenja in komolčarjenja starih mam mi je znana še iz nosečnosti, ko sem letela po stvari za .
A štrampli so bili danes, jaz sem pa mislila da so v četrtek...???

Simvir vidim, da imamo podobne noči... Ampak jaz sem sedaj veliko bolj polna energije kot prej, ko ni hotel nič spati podnevi, noči so pa tudi bile tako, tako... Jaz sem mu včeraj dala paracetamol svečko in je potem zaleglo do jutra, sicer pa tako kot pri vas... Zobek bo pokukal... ima že čisto otečeno dlesen...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
3.11.2008 14:15:07   
trnuljčica
Ma mi ni hotelo objaviti posta pa sem stisnila ctrl c nato pa v in so se smeški izgubili...user posted image

Popravki:

Le user posted image nam še uide.

Tasyo še user posted image user posted image user posted image

Hofer komolčarjenje starih mam  že iz časa user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
3.11.2008 14:19:14   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Simvir, po mojem je moškim nerodno, ko pozvonijo in jim odpre ženska. Se bolje počutijo, če ne rabijo komunicirat z namiuser posted image user posted image . tudi jaz sem opazila, ko so nam delali okna in sem bila sama doma, kako je bilo vsem trem fantom nerodno, sploh me niso upali nič vprašat. Če pa je moj doma, se pa vsi tako radi pogovarjajo...user posted image

Vidim da imava enake prigode z mojstri...user posted image user posted image user posted image

Ja, lep dan je danes, našauser posted image pa je sedaj res uradno dobila prvi zob. Iz črtice se je res pokazal bel biserček... Je pa danes nekaj čudnega: Dopoldan je bilo še vse OK, sva bili zunaj, lepo je jedla, se smejala in občudovala psa, potem pa kar naenkrat jok, kot da jo nekaj boli, kričala je, sem najprej mislila, da ne more kakat, potem sem jo celo slekla, pretipala, pregledala. Nazadnje sem ji zmerila vročino in res jo ima 37,8. Ni veliko, ampak jo je zgleda nekaj izmučilo, ker zdaj pa že dve uri spi, kar ni v njeni navadi...Bomo videli, kaj se bo razvilo iz tega....

Pri nas tudi k kričeče joka kar iz mira ali pa sredi noči... Sprva sem mislila da kaka pa je zaprt, ampak se je izkazalo, da so zobki

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
3.11.2008 14:34:58   
trnuljčica
Posadka koliko pa plačaš za varstvo na uro...??? Nekaj razmišljam, da bo treba tudi kako rezervo v kaki punci imeti, saj sva sedaj že 3 x izvisela pri varstvu... Celi teden načrtuješ eno ali dve uri zvečer  zase in moža, nato pa si tako razočaran, ko zadnji moment vse pade v vodouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3606
3.11.2008 16:05:56   
zolika
Danes ko so me masirali sem prišla do spoznanja....da si je masažo potrebno privoščiti tudi takrat KO je ne potrebuješ (tako kot sedaj jaz)!

To je nekaj FANTASTIČNEGA!!!

Najprej mi je dala za 20min tople obloge na križ - potem 10 min el.valovanja in še 20 min masaže z oljem! ZAKON!!!!

1x na mesec za nas porodničarke - OBVEZNO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom Božičku pisala letos...pa Dedku Mrazu pa Zajčku,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 3607
3.11.2008 17:06:46   
trnuljčica
To sem jaz podarila MM za dedka mraza pred 2 letoma (4x 45 min masaže). Pa je postal tak odvisnik, da jo je potem imel še naprej. Le da mu maserka pride na dom 1x tedensko.user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
3.11.2008 18:49:11   
Jo@n
Danes je pa prav zatišje tu gor. Kaj še vse iščete kombinezone?user posted image

Ena tema za debato, tiste ki imate zobate aprilčke-ice, ali jim že kaj zobke umivate in kako? Pa predvsem, kdaj? Po večernem umivanju, po dojenju? Pri nas še nismo začeli, pa bi bilo verjetno dobro pričet s kakšno gazico drgnit po ustih. Bi mu pa najraje zobke umivala zjutraj ko vstane in po večernem kopanju, samo imava potem na sporedu še joškomat in včasih flašo. Če pa čakam, da mu nazadnje umijem še zobe, bo pa verjetno ravno pravšnje voljeuser posted image za iti spat.

Big mama, se je jablana kaj oglasila?

Neposredna povezava do sporočila: 3609
3.11.2008 18:52:46   
JABOLKO3
Živijo, živijo!

Še sem živa, tudi zdrava, coprnice me niso hotele s seboj.... sem na hitro preletela, kaj se je dogajalo med mojim mrkom... kako lepo, da ste me pogrešale, hi hi....no, v glavnem sem bila doma, za nejavljanje je pa kriv antraks - ima najdražji tako norišnico v službi zaradi tega, da si veliko dela domov nosi in mi vsak večer zasede računalnik, jaz pa medtem v dnevni od osamljenosti pred TV zaspim, pol se pa enkrat po polnoči le še v posteljo poberem. Čez dan mi pa tudi ni zneslo, ker sem imela vse tri doma, pa se zraven še trudila malo pospravljat, pa pucat.... pa Jure je postal ena driskica - čim se oddaljim za dva koraka, se dere kot jesihar, pa ponoči se je začel veliko zbujat, pol mi pa ne znese dolgo v noč bedet, pa dva dni smo bili na Štajerskem, pa po grobovih... tako se je vse nabralo, da mi kar ni zneslo še na rr - sori, če ste bile v skrbeh, nisem pomislila na to... pa v sredo na srečanje mi tudi ni zneslo, ker smo šli tisti dan na Štajersko.

...me je že prišel pogledat izpod očal, če bom že šla stran, pa sem kar ignorirala...

Za nazaj pa še tole - pozdravljam idejo, da se dobimo v kakem večjem prostoru - telovadnici, nimam pa nobenih vez v zvezi s tem...

Zolika - vsa čast ti za izgubljene kile!!! Jaz bi tudi!!! Nimam pa nobenih izkušenj s to dieto - kje se jo dobi? Če se bosta z Joan res lotili, bi se tudi jaz pridružila - kako bi to izvedle - a bo ena gor limala jedilnike za recimo naslednje dni / teden? To bi bilo super, se bomo vzpodbujale, pa bo laže.... Aja, moje rodno mesto je Ptuj, doma pa sem z Dravskega polja.

Pa čestitke vsem 7-mesečnikom, pa rojstnodnevnici, pa za vse nove zobke, pa vsem izrezovalcem buč...

.... sedaj pa res bežim, pogled je vedno bolj grozeč...

Neposredna povezava do sporočila: 3610
3.11.2008 18:59:19   
Isabellabina
O presnet sej ne morem verjet svojim očem---jabček no končno vidiš kako te imamo radeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
3.11.2008 19:17:00   
SpeliG
No, če se pa že javljajo izgubljene duše, se pa lahko še jazuser posted image

Mi smo OK, zadnja dva tedna je bil cel rokenrol ponoči, po cele noči se je zbujala na pol ure ali celo manj. Mi je bilo v olajšanje, ker sem vedela da zato, ker se še vedno matra zgornja dvojka, ki pa je danes pokukala ven. In ko sem že glih "raziskovala" mala ustka sem ugotovila, da vmes ko jaz čakam tisto zgornjo dvojko, se je že spodaj pokazala nova dvojka. Nevem kam se ji mudi, tako je to zdaj že peti zobek...

Joan, ker je naša malčica med bolj "zobatimi" aprilčki sem ji danes kupila prvo zobno ščetko! Vem da ji glih ne bom mogla kar "naizi" umit zobke, ampak hočem da se malo seznani s tem, pa res bi ji bilo dobro že mal jih vsaj obrisat.
Ful je navdušena nad njo, skoz jo tišči v usta in si fajn masira dlesni.

Ker kot pravim zadnje noči itak nismo spali, sem se odločila, da vsak kaj koristnega potegnemo iz tega. Tako sem jo čist by the way navadila na spalno vrečo in sem ful zadovoljna. Mirno spim, ker vem da je pokrita in ji je toplo, njej je pa tut kul ker je ugotovila, da se isto da notri noret in obračat.

Simvir, poznam to ko te kakšni mojstri čukasto gledajo, se mi je dogajalo ja, ampak mi je to ful smešno.

A se kam odpravljate na Martinovanja? Mi bomo letos res morali praznovati Martinovo, sej imamo slavljenko v hišiuser posted image .

Hujšanje; upam da vam čimprej uspe priti na želeno težo, pri meni ni bilo težav, me Martina na ful sprehaja..No, v resnici imam zgleda tako presnovo, vedno sem lahko pojedla kar sem hotla, pa ni bilo problemov. Se pa to lahko tudi spremeni z leti, baje.

Čestitke za nakupe kombinezončkov, Martina ima kar en šmekerski plašček iz H&M, ki sem ga enkrat zagledala , se čist zagledala in ji ga kupila. In seveda v kompletu z mini kučmo in rokavičkami, vse v istem stilu. Ma če ji pa tolk rada kupim kaj za oblečt.

No, lepo se imejte!!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
3.11.2008 19:21:23   
NaTaŠa*
olja

evo mi smo back

vec pa v naslednjih dneh

grem uklopit stroj

papa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
3.11.2008 20:00:54   
Krista28
Čeer,

Pri nas običajen dan, danes sem mal več doma postorila, Nadja je kolovratila po kuhinji in mi zdaj sama spleza iz lupinice ali pa ležalnika, in to brez joka ali jamranja.....Sem jo včeraj na bazenu dala v lupinico, da pripravim brisače za Kristjana, pogledam in ona zraven lupinice sedi in grize paščkeuser posted image . Potem sva jo z mojim opazovala in lumpa mala to izvede tako lepo tekoče, da sem sam gledala....dons isto...je pa potem začela predale vlečt in eto...prstki so skoraj v predalu ostaliuser posted image ...ma nism mislila da bo to tako hitro...

ŠpeliG - tebe pa res tud dolgo ni blo na branje.....le večkrat se javi...

Oooo Jabček....pa smo te zbezale....haha...

Kaj pa Srečka?...dons ni nič pisala....user posted image ...pa Ketrin, pa Nile?

Violica...kako, si se kaj odpočila, kljub drugačnim počitnicam?

Nč. moram it...se beremo jutri...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
3.11.2008 20:07:37   
miny
Dober večer!

Pri nas se je za praznike tudi veliko dogajalo, pa še MM je bil po dolgem času spet samo najin, tako, da smo uživali v lepem vremenu. Dva dni nazaj je Lani začelo teči iz noska in posledično nisem spala celo noč, ampak zdaj je že bolje. Kapljice 31 res delajo čudeže. Moja Lana res pridno je GH, zato razmišljam, da bi uvedli tudi popoldansko malico. Danes je tako veselo glodala polovico žemljice, eno uro je bil mir.user posted image
Da malo pokomentiram:
Najprej hujšanje: ja tudi jaz se moram lotit te zadeve. Tako, da bi se tudi jaz tega lotila z vami, se bomo spodbujale. Mogoče nam celo rata.
Zobeki: čestitke vsem zobatim, pa pridno jih umivajte. Mi smo še vedno brez. No ja lana je.
Masaže: pri nas je ta problem, da sem sama maserka, tako, da sem bila veliko na masažah, samo žal kot maser. MM si jo je pred lano privoščil vsak dan, sedaj pa malo manj. Tako, da če je katera res boga se lahko zmenimo.
Tasyouser posted image

Ok, toliko za zdej, grem MM kuhat cmoke za večerjo, je rekel, da se bo oddolžiluser posted image .

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
3.11.2008 20:21:43   
misa79
Čer.

Dobrodošle izgubljene dušeuser posted image

No pa ga imamo. Ja tudi mi imamo "Hoferjev" kombinezonček. Sicer ga nisem imela namena kupit, ker imamo enega podedovanega in eno podloženo jeans jakno, pa se mi je zdelo to dovolj, ampak me je tašča klicala iz trgovine koliko ima mali številko........... No ja ga bomo že uporabili, to se ne bojim..........

Še nekaj je novega pri nas. Ja to prvo leto bo zgleda kar pestro....Vsak dan nekaj novega. Naš mali se namrečcel čas dviguje ob opori na noge in stoji. Tudi po par minut skupaj. A mislite, da ga morem štopat? Jaz ga vedno položim ali kvečjemu posedem na tla ampak on je ob prvi priliki na nogah, sploh pa v posteljici. Še sreča, da smo pri babici naročili blazine in imamo zdaj posteljico čisto oblazinjeno. Seveda mu uspe vseeno, da se udari a kaj čmo? Se bo že navadil prav past. Mimo potke - trnuljčica se strinjam s tabo, da se samo tako lahko nauči kako past.

SpeliG - vi pa greste po naših stopinjah.user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke in prvo ščetko. Tudi mi jo imamo. Če ne drugega dobi občutek, da je te biserčke v ustih tudi treba ščistit. Jaz mu jih ščistim vsakič po večernem kopanju, pa čeprav se potem še dojima. Za enkrat še kar uživa, upam da tako ostane.

Tasyo - vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
3.11.2008 20:42:35   
Isabellabina
Čer

No tud jaz imam zdaj Hoferjev kombinezon---po zaslugi Jo@n----HVALA TI!!

DRUGAČE PA JE DANES NAJU Z jERNEJEM OBISKALA PATRONAŽNA IN NI POVEDALA NIČ TAKŠNEGA KAR NEBI ŽE VEDLA ...RAZEN TEGA DA SE JE SPREMENIL SISTEM PREGLEDA ZOB PRI ZOBOZDRAVNIKU...IN SICER PO TANOVEM NI PRVI PREGLED PRI LETU IN POL,AMPAK TE ZDRAVNICA POKLIČE ŽE PRI 8.OZ.9 MESECIH!!!!!

Presneto,nisem nič opazla ,da pišem z veliko ,ker gledam samo u tipkovnico---sory za velike črke!!!!!!Pa ne da se mi še enkrat pisat!!!!!

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
3.11.2008 20:46:26   
resnično srečna
Eto naju...

no ja...Iza že pridno spi od 18.30...se je načofala, najedla, malo pocrkljala in odšla v dežeo sanj...predragi je tudi že nahranjen in v pozi pred TVjem...jaz pa grejem kavč v otroški sobi z lepatopom v naročju...

čez praznike smo lenuščkali...se stiskali in uživali v 3je...pa malo smo kuhali in pekli...Iza ima spet poln zmrzovalnik zelenjave in ostalih stvari (obara je tudi spremenjena v gmoto nedefinirane barve in pokockana)...

lumpa je bila danes že ob 8ih pri varuški...jaz pa na terapiji ki sedaj traja že dobro uro in pol...raztezanje in uničevanje bolečine...pa učenje vaj za razmigavanje...

in sem morala sedeti pred ogledalom...pa sem se zatopila vmes v misli...jao podoba v zrcalu pred 2 leti in sedaj je hmmm...drastično drugačna...bo treba kar pošteno pljunit v roke, da se malo zožam...

varuška je pa super...varuškina hči lepo preda štafeto posteljice Izi...ta ji potem vrne...no uboga varuška pa žal zajtrkuje šele okrog 11ih...revica...

no danes smo se potem družno odpravile še v Hofer (Big mama mi smo pa našle pajacke...in plav je bil še na zalogi hmmm)...pa potem malo martinčkat na sončka...ma je pasalooooo...ampak hudič je sedaj otroka pravilno obleči...saj tele temperature niso več pametne...ma upam, da bo vreme sončno pa primerne temperature mesecu...ampak nič kaj ne izgleda he he...

no popoldne pa je minilo v čveku s sodelavko...ji pomagam s seminarsko nalogo, pa v kuhanju (rižota + čoko puding) in igranju z Izo...

večer pa še ne vem...mogoče kaj pametnega najdem na tv...drugače pa spat, ker je terapija spet v nenormalnem terminu...

tasyo...naj se skoraj vse zgodi,
           kar srce si poželi,
           nekaj pa naj le ostane neuresničenega,
           saj človek ki vse dobi,
           nikoli zares srečen ni....

lana pa je itaq srček tak,
           da poživi ti vsak korak,
           da zaigra ti srce,
           ko nasmehne z učki se...

selitev bo že prišla,
           tašča se bo unesla,
           tastu zdravje vrne se
           nečak pozabi ljubosumje že...

ampak glej da ostaneš naša,
          tudi ko mine leto to,
         ko naporna te vožnja čaka,
         in časa vse manj bo...

pa ne pozabi da edino,
         kar v življenju šteje res,
         nasmejana, srečna, zdrava
         skozi težave hodi čez...

SinskaT...he he...fine fotke...pa hana se je usedla jeeeee...no iza že nekaj dni poskuša...pa še ne uspe...ampak je pa tko cort ko se matra...se ji stalno smejimo...

mojstri taki in drugačni...he he...mah kar naj gledajo...sej na koncu jim pa jezik dol visi navadno, ko ugotovijo, da može še lahko žejne čez vodo prepeljejo...ženskam jim pa to ne rata...vsaj pri meni ne...navadno dobim več kot plačamo he he...gobec, nasmeh, simpatičnost, pa naredijo vse kar si zaželim he he al pa kak popust dobim...

Posadka...malo sem pustila lepatopa počivat...pa šla čare TVja odkrivat...pa mal se crkljat...pa malo spat...kaj pa vem...jesen je...jaz pa medvedje postave in narave he he...đouk...ampak nekako mi tele terapije kar vzamejo čas...pa potem malo po stanovanju hitim urejat...bo bolje...ža kakav v četrtek pa velja...ti samo povej ob kateri uri...

trnuljčica...joj tale tvoj sinko he he..pravi lumpek...si ga prav predstavljam kako rita po stanovanju...veš...zakaj bi si drgnil kolena...to boliiii...ritka je pa tako lepo obložena...kar se pa tiče padcev...se strinjam s teboj...se je Iza tudi naučila lepo padati...samo ona je taka bunkica, da se kar zakotali...se sploh še nikoli ni udarila...za nekaj je očitno tud špehec dober he he...pa super, da ste se imeli na dopustu lepo...z varuško pa upam, da boš imela več sreče...da bosta z najdražjim lahko užila kako urico samo zase...

Krista...joj a Nadja je pa že taka razmetačica...kar na predale se je spravila...joj..upam, da Iza ne bo...da bo šla lepo po bratčevih stopinjah...zgodaj se je plazil a je dobil en predal, ki je bil njegova last in je tega lahko razmetal...vsi ostali so bii pa prepovedani...

JABI...ja hvala bogu no...prekleti antraks...nej mož dela v službi...doma pa ženo pusti, da malo družabnost zganja preko kompa...grrr...hvala bogu, da je v petek plavanje in se tam vidimo...pa upam, da bo iz jurčka kmalu basa nemesto driske 8obnašanje seveda)...

aprilska res lepo, da si jemlješ čas...kar tako naprej...te je fino brat...

miša29...he he zrezkojedec v akciji na slikah a?...ker moški pa ni tako neučakan če gre za futer?

no ja dovolj me imate...se bi še kaj napisala...pa potem ne bo nič postalo za kasneje...he he

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
3.11.2008 21:30:09   
tasyo
Babnice moje!
Najprej vsem ful hvala za čestitke! Srečka - ajm spičles. Sem čist vesela, ob prvi priložnosti pa dam za pijačo, a velja? Ker se je le tista prva cifra obrnila in se spodobi...

Čestitke vsem za - v največ primerih- ne nejbolj nujne nakupe kombenizončkov. Ampak je tkooo luštno, a ne?user posted image

Misa, ja kam se pa vama mudi???? Porka flika, če te ne bi spoznale - in tvojega Mihca - potem ti verjetno zdej ne bi verjela. Tole je čist noro. Naša madam se pa poskuša vsedet, pa ji še ne rata, se prekucne. Ampak vstrajna pa je, to pa.

Jabček, ja končno! No, zdej pa le mal možička naženi stran, da boš na tekočem.

Mi smo sicer še brezzobi, vendar ji mislim začet umivat takoj, ko pokukajo ven. Verjetno zjutraj in po kopanju zvečer, ker pri nas jemo večerjo pred tem, potem le še voda ali čaj. Ji pa že zdaj kdaj pa kdaj (priznam, zadnji mesec sem postala kar lena) z gazico podrgnem po dlesni, pa ji je ful všeč. 

Razni majstri - ja, tut pri nas bolj čukasto gledajo, ko pa jim postane jasno, da vem, zakaj gre, pa so čist prijazni in krotki. No, se pa najde tudi kak, ki je tko šokiran, da pozabi govorituser posted image

Midve sva danes do onemoglosti izkoristile tale sonček in sva bile kar na 4-urnem sprehodu. Ja, prav ste prebrale. In bilo je super fajn. Bom takšne dneve res pogrešala. Se je pa tut Lana začela zadnje dni zbujat v groznem joku, pa se mora spunkat, pa je bolje. Včasih pa ne vem, kaj ji manjka, ampak se v naročju potolaži in zaspi. Na dlesni ni indikacij, da bi se pripravljali zobki, tako da sem (upam da je le poklicna deformacija) okrivila gluten. Ker dobi kakšno žemljico za glodat, pa juhico zagostim z gresekom. No, upam da se ne kaže celiakija... Sem čist znorena že cel večer, odkar sem pomislila na to. Ker tudi kaka ful več, tudi po 5x dnevno. Sej pravim, upam da se motim in ji ne fali nič, pač pa se prilagaja novi hrani. Bom pa pozorna in ziher omenim tudi na pregledu.

Evo, ne vem več, kaj naj komentiram, tko da bom kar končala. Moja dva spita, jaz pa grem še malo pred tv. Sem že skoraj pozabila, kako to izgleda. Upam, da je kaj pametnega na sporedu....

Lep večer in mirno nočko vsem!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
3.11.2008 21:32:41   
NiLe
Čeeeer!

Tako, drage moje, veselo oznanjam oz. tipkam prvi post z mojega novega LepiTopija in občutki so krasni ... iiii, kolk je to fino ... lepo, ležečki na kavču, zraven skodela s čokolešnikom in my favorite RR - madona, ne vem, kaj sem tolk časa odlašala.user posted image user posted image user posted image
no, en mal se še lovim s tastaturo, pa s tapkanjem, ampak bo šlo ... tole je res luksuz ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 3620
3.11.2008 21:33:33   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

No tud jaz imam zdaj Hoferjev kombinezon---po zaslugi Jo@n----HVALA TI!!

Maš, pa nimaš user posted image . Da vidimo, če bo kako srečanje padlo, da ti ga pripeljem. Verjetno itak ni panike, dokler ne bo minus zunajuser posted image .

Jabček, velkom bek! Vidim, da je možek narobe razumel, namesto da bi bil v službi in ti prepustil komp in daljinca, te je odrezal od sveta. Dedciuser posted image , nas je pa tako skrbelo zateuser posted image . Glede diete, gre za 90 dnevno ločevalno, dnevi so razdeljeni v 4 skupine, en dan ješ beljakovine+zelenjavo, drugega škrob, tretjega ogljikove hidrate, četrti pa je vitaminski. Več tukaj: http://mojplanet.si/forum/
Danes naj bi bil beljakovinski dan, poleg kupa sadja dopoldne, sem skuhala kar segedin, pa parkrat sem šla malo mimo čokolade...user posted image

Srečka user posted image  user posted image  user posted image  za super varuško in njeno princesko. Pa za Iziko, ki tako potrpežljivo prenaša mamino odsotnost.

Misa, a Mihec pa kar na nogeuser posted image . Saj je že v CP kazal talent. Madona, naš slov movšn varjanta pa sam na hrbtu šarmira, še s kravic se mu ne da obračat. No, danes mu je celo uspelo, pa je zraven še glavo butnil v rob od tv omarice. A je bil jooook.user posted image  user posted image  user posted image

Krista, a Nadja pa kar iz lupinice in ležalnika? Pa madona babnce, s čim ve futrate vaše aprilčke a jim vse red bul dajeteuser posted image  da so tako hiper...

Speli, super za zobek in krtačko, spalno vrečo in tvojo kilažouser posted image . Kakšno krtačko pa si kupila Martini?

Mojstri in nežnejši spol: tudi pri nas je tako, da trije vogali stojijo, saj veste kje... Pa so potem kakšni mojstri kar malo zbeganiuser posted image . Da ne govorim o tem, kako mi je enkrat en mojster dopovedoval, kakšne klešče bi potreboval in kje lahko pogleda, če jih imamo, jaz pa nazaj, aja a rorzange rabteuser posted image .

Tako, pokomentirala sem, kar je ementaler namenil. Ne vem, kaj sem še  hotela...
Saj ne vem, a je možno da so J ponoči komarji tako opikali, ima revček po glavi (čelo in lasišče) ene 6 bunkic kot od komarja. Bom videla, al bo minilo, al se bo kam drugam razvilouser posted image . OK, saj kakšnega vidim, da ga je zazeblo in prineslo noter, ampak naju z MM pa niso opikaliuser posted image , po navadi je bilo kontra?

Grem kar pod vroč tuš, me nekaj v gležnju/kolenu trga, pa se moram malo pregret, drugače bo pa MM zmasiral...

Hja, pa grejp vabiuser posted image .

Nočko!!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
3.11.2008 21:37:11   
lepa posadka
Živjo babnice... vidim, da ste vse prijavljene. Sem bila v dilemi al vam napisat post in it spat... al še kak sudoku rešit, pa počakat na Housa na Htv... pa verjetno Sudoku ne bo potreben :-)))

Ja, tudi pri nas so že vsi v deželi sanj... že kakšno urco. Pa kar paše mir v hiši. Ne vem pa kaj je bilo danes s Tomažem... ali je samo pogrešal ves ta šunder v hiši... ker zvečer, ko sta se z Blažem spet valjala po tleh, se je pa tako režal, da sem že mislila, da se mu je sfuzlalo. Prej pa je bil velika tečka in je slabo spal. da ga trebušček zvija, mi je jasno, ker ves čas spušča dimčke za seboj... No, upam, da prebavi in bo potem bolje. Bomo videli kaj bo noč dala.
Sicer pa Jabolko (no, najprej fino, da si živa in zdrava... sem imela prej v kopalnici vse sorte misli v glavi...), tudi naš Tomaž je ugotovil, da gre mami lahko stran... Se spomnim pri ta velikem, da ko se je začel plazit, je postal pravi jokec... vsakič, ko sem se umaknila z vida, je bilo hudo. Pa, če se mu je kdo približal, isto. Je bil dečko, ki se me je par let držal samo za hlačnico. In še danes je bolj zadržan fantič. Menda ne bo tudi s Tomažem tako...

Zobne krtačke... tu se mnenja zobozdravnikov zelo razlikujejo. Moja svakinja je zobozdravnica in seveda, smo ob krstu dobili za darilo prvo ščetko :-))) Ena kolegica pa je tudi zobozdravnia, pa je rekla, da do leta ni čistila zobkov, saj lahko anrediš dlesnim več škode, kot koristi?! Kaj sem jaz počela... Ko smo imeli par zobkov... in to je bilo ponavadi šele pri enem letu, smo uvedli krtačko, ki so jo otroci oboževali... in po leta samo grizli. Jaz sem vsak večer malo požgečkala tistih par zob... potem pa se je začelo bolj resno, ko jih je bilo notri vsaj 8. Sem pa mnenja, da če otroci dobijo vsaj eno jabolko na dan, tudi ni treba 3x na dan ščetkat.

Big mamma in Joan... super za kombinezonček. Joan... si super! To me vedno navduši, kako ste same fajn ženske tukaj.

SpeliG... no, čestitke Martini za zobke... A raco ste že ujeli?

Krista... ja, tudi naš Tomaž se zapelje s stolčka... samo to ni tako lepo :-))) Res so hitro odkrili vse čare gibanja. Se mi zdi, da gre to pri Tomažu še bolj hitro kot sicer... Ja, tudi čas raznih bušk in priprtih prstkov prihaja. Pa, kot je rekla Trnuljčica... še marsikaj se bodo morali tudi sami naučit.

Miny... kako pa uporabiš pri Lani Olje31? Pa, poslala sem ti ZS.

Saj res, Dolenjke smo se menile, da se ta teden dobimo... Menda bo ves teden bolj slabo vreme... pa za tortico se vseeno menda lahko zmenimo? Če vam ni za it na Loko, zaradi dežja... se lahko dobimo pri meni?! Kakšno tortico ali kaj podobnega bom pa že spacala skupaj. Povejte... Meni ta teden ustrezata samo sreda ali petek.

Misa... vaš Mihec pa je res turbo aktiven... ja, s čim ga pa futrate, hehehe. Evo, če pobiramo stave... po mojem bo on prvi aprilček, ki bo shodil :-)))

Srečka pa je nazaj in v polnem sijaju. Spet si tole super spesnila. Še mene je ganilo, kaj ne bo Tasyo :-) Pa super, da ste bili bolj v leru. Terapije pa... da bodo le dobro dele. Potem boš pa še mene naučila kako se pametno razgibat. Meni je G rekel: saj si še mlada videt, ampak si že čez 30. Se bo treba pa prej ogret in razgibat, ko misliš migat. Jaz pa tega res nisem bila nikoli vajena, samo bo treba. Ko smo v nedeljo prišli domov - pa še celo pot sem nosila našega mulca v štorklji (kar je sicer super) - je pa 9 kg teže več :-), sem se ulegla na kavč in sem imela spet občutek, da imam dve nogi, ki ne vesta ena za drugo :-(((

Evo... bo čas, da stisnem F5...

Neposredna povezava do sporočila: 3622
3.11.2008 21:38:12   
lepa posadka
Tasyo... sem se najprej na glas zarežala... ko sem prebrala... babnica moje :-))) Ko sem začela pesnit post, tvojega še ni bilo :-))

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
3.11.2008 21:40:56   
NiLe
... da nadaljujem ...

Tasyo: heeepiiii brzdeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jabolko; kolk fino, da si spet z nami ... pa upam, da tale antraks čim hitreje uredijo in da boš več z nami. smo pa res skoraj tiralico razpisale user posted image

Big mamma; super, da si dobila oz. da ti je Joan priskrbela kombinezonček user posted image

Hujšaje; punce, držim pesstke, da vam rata zastavljen cilj in vas bomo bodrile ... go, go, go!!!

Zdej grem pa še mal čekirat, kaj dogaja v svetu in potem še mal pokukam gor ...

Kam se je pa Majček izgubila???

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
3.11.2008 21:41:31   
lepa posadka
Go, go, go Nile!!!! Uživancija, ni kaj.

Jaz pa še sedim za kišto :-( Kaj bi šele bilo, če bi lahko ležala zraven :-))))

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?