lepa posadka
|
Živjo babnice... vidim, da ste vse prijavljene. Sem bila v dilemi al vam napisat post in it spat... al še kak sudoku rešit, pa počakat na Housa na Htv... pa verjetno Sudoku ne bo potreben :-))) Ja, tudi pri nas so že vsi v deželi sanj... že kakšno urco. Pa kar paše mir v hiši. Ne vem pa kaj je bilo danes s Tomažem... ali je samo pogrešal ves ta šunder v hiši... ker zvečer, ko sta se z Blažem spet valjala po tleh, se je pa tako režal, da sem že mislila, da se mu je sfuzlalo. Prej pa je bil velika tečka in je slabo spal. da ga trebušček zvija, mi je jasno, ker ves čas spušča dimčke za seboj... No, upam, da prebavi in bo potem bolje. Bomo videli kaj bo noč dala. Sicer pa Jabolko (no, najprej fino, da si živa in zdrava... sem imela prej v kopalnici vse sorte misli v glavi...), tudi naš Tomaž je ugotovil, da gre mami lahko stran... Se spomnim pri ta velikem, da ko se je začel plazit, je postal pravi jokec... vsakič, ko sem se umaknila z vida, je bilo hudo. Pa, če se mu je kdo približal, isto. Je bil dečko, ki se me je par let držal samo za hlačnico. In še danes je bolj zadržan fantič. Menda ne bo tudi s Tomažem tako... Zobne krtačke... tu se mnenja zobozdravnikov zelo razlikujejo. Moja svakinja je zobozdravnica in seveda, smo ob krstu dobili za darilo prvo ščetko :-))) Ena kolegica pa je tudi zobozdravnia, pa je rekla, da do leta ni čistila zobkov, saj lahko anrediš dlesnim več škode, kot koristi?! Kaj sem jaz počela... Ko smo imeli par zobkov... in to je bilo ponavadi šele pri enem letu, smo uvedli krtačko, ki so jo otroci oboževali... in po leta samo grizli. Jaz sem vsak večer malo požgečkala tistih par zob... potem pa se je začelo bolj resno, ko jih je bilo notri vsaj 8. Sem pa mnenja, da če otroci dobijo vsaj eno jabolko na dan, tudi ni treba 3x na dan ščetkat. Big mamma in Joan... super za kombinezonček. Joan... si super! To me vedno navduši, kako ste same fajn ženske tukaj. SpeliG... no, čestitke Martini za zobke... A raco ste že ujeli? Krista... ja, tudi naš Tomaž se zapelje s stolčka... samo to ni tako lepo :-))) Res so hitro odkrili vse čare gibanja. Se mi zdi, da gre to pri Tomažu še bolj hitro kot sicer... Ja, tudi čas raznih bušk in priprtih prstkov prihaja. Pa, kot je rekla Trnuljčica... še marsikaj se bodo morali tudi sami naučit. Miny... kako pa uporabiš pri Lani Olje31? Pa, poslala sem ti ZS. Saj res, Dolenjke smo se menile, da se ta teden dobimo... Menda bo ves teden bolj slabo vreme... pa za tortico se vseeno menda lahko zmenimo? Če vam ni za it na Loko, zaradi dežja... se lahko dobimo pri meni?! Kakšno tortico ali kaj podobnega bom pa že spacala skupaj. Povejte... Meni ta teden ustrezata samo sreda ali petek. Misa... vaš Mihec pa je res turbo aktiven... ja, s čim ga pa futrate, hehehe. Evo, če pobiramo stave... po mojem bo on prvi aprilček, ki bo shodil :-))) Srečka pa je nazaj in v polnem sijaju. Spet si tole super spesnila. Še mene je ganilo, kaj ne bo Tasyo :-) Pa super, da ste bili bolj v leru. Terapije pa... da bodo le dobro dele. Potem boš pa še mene naučila kako se pametno razgibat. Meni je G rekel: saj si še mlada videt, ampak si že čez 30. Se bo treba pa prej ogret in razgibat, ko misliš migat. Jaz pa tega res nisem bila nikoli vajena, samo bo treba. Ko smo v nedeljo prišli domov - pa še celo pot sem nosila našega mulca v štorklji (kar je sicer super) - je pa 9 kg teže več :-), sem se ulegla na kavč in sem imela spet občutek, da imam dve nogi, ki ne vesta ena za drugo :-((( Evo... bo čas, da stisnem F5...
|