|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
3.11.2008 14:28:55   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

greti še jaz sem tle
In dons tko lepo greješ user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.11.2008 14:29:24   
sonček33
tukaj pri nas nič kaj preveč ne sijem ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.11.2008 14:32:18   
želvica99
Anci banciuser posted image user posted image ful lepo, uživajuser posted image

Mismis evo me letečo, natipkam in šibam, sicer okorno ker me teli jajčniki nekj zategujejo. Upam, da ne brezveze in da kaj nastaja notri.

WP maš res tako službo, da kar lepo bodi doma in uživaj proste dni (kar se da).

Grethy pa ne da bi ti mene za kakšen kofi poklicala, če se po Gorenski paseš. ti lump poredenuser posted image

Lučka kako je bilo v službi?

Zarjica helov, pa tudi Gigi, Netkič-tramalc, mismis in ostale dečve...

Grem na teren do poznih večernih ur, v akciji do koncauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.11.2008 14:32:18   
mismis
Ker vem, da bom danes zvečer bolj kot ne pozna, bom kar sedaj napisala, da držim pestke:

Tina1 - UZ

Držim pestke, da bo jutrišnji UZ pokazal dober vmesni rezultat

user posted image user posted image user posted image

Darja* - ET 

tebi želim, da jutri dobiš dve najlepši pikici, ki se bosta vgnezdili, ostalo pa naj gre v frižider

anna1 - punkcija

Želim ti, da bi bila punkcija čimmanj boleča in da bi bilo veliko celic

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.11.2008 14:34:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan vsem skupaj. Kako smo kaj, vidim da je kar nekaj dobrih novičk...

Gretka, ja hvala za nasvet za copy/paste, običajno to počnem, včeraj sem pa podabu in rezultat je bil tak, kot je bil. Jezen mismis. Kako si ti, si se že naspala oz. kdaj bo polčas?

evo dušo ... zdejle je polčas ... sej se moram še za par ur it dol uležt ... ma ne vem al mam dans ovulation day al kaj, bom bla še mojga usput zlorabla user posted image user posted image user posted image , pol pa workatnight ... jeb.ig-a ... tkolemamo ... ti greš pa zdej delat ... a si turnus zamenal al kaj ??? ... matr te že dolg nisem vidla user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Gretka moja, jaz ne delam v turnusu, mišljeno je bilo, da grem nazaj delatuser posted image user posted image

p.s., danes pa kar zlorabi vašega, meni se tudi zdi, da je pri nas tudi O, joj bo danes še veselouser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 455
3.11.2008 14:36:42   
sonček85
no pa še jaz sem ,in sijem že ves dan.Gretka ti pa le pojdi spat ,da boš naspana za ponoč,pa še dragega zvleci poleg ,da bo kaj mantre.

Ja moj se je pa vstal in  smo jedli sedaj pa malo počivat in  potem na sprehod.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 3.11.2008 14:37:42 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.11.2008 14:38:11   
ledenka
anci banci user posted image user posted image user posted image  kolk sem jaz vesela user posted image user posted image user posted image  suuuper! ti kar ponovi test, je čisto razumljivo, da ne verjameš user posted image  

kalina, držim pesti, da je eden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 457
3.11.2008 14:48:12   
žogica13
hvala zivalica

no jaz sem že pred postopkom(2 meseca) jedla e-vitamin (2x na dan) in tifol
moj je tudi jedel e-vitamin 2 meseca pred postopkom
potem sem začela mesec dni prej že z Q-10 encim in vitamin C + še 2x na dan E-vitamin+tifol
prav tako je to moj jedel(razen tifola)
no potem ko sem začela z postopkom sem pa pila tudi čaj krvomočnice (tudi moj ga je pil)... no pre punkcijo pa smo konzumirali še pivo in jajca... +veliko zelenjave in sadja
iz jedilnika smo pa črtal belo moko(kruh; špagete), sladkarije

no vsi te vitamini se dobijo v lekarni , čaj krvomočnice pa sem dobila v sanolaborju

Anci
kdaj si začela piti krvomočnico?
jaz sem jo pila eno user posted image  nazaj, zdaj sem v postopku ICSI in mi je user posted image  zaostala za 4 dni. tako da so mi suprafact podaljšal za en teden...je Pintarjeva rekla, da imam ful debelo sluznico? in da mora biti čim tanjša...in kot pravijo da krvomočnica odebeli steno maternice, si je zdaj ne upam piti...pa tako rada bi, da nama tokrat res uspe...v prvo sem zanosila z morulo, pa je šlo žal naprej...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 458
3.11.2008 15:03:32   
anci banci
ledenka hvala.. :)

žogica 13 začela sem jo piti hmm bom kr po datumih povedala mi je lažje

30.9 sem začela z superfactom-sprey-om, user posted image  sem dobila 9.10 (imela sem jo do 13.10) in 10.10 sem začela z menogonom
krvomočnico sem pa pila naslednji dan po koncu user posted image (to je bilo 14.10) in sem jo pila do punkcije ... ta pa je bila21.10

bo pa nalednjič ratalo in držim pesti zato

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 459
3.11.2008 15:32:04   
Kalina
Tko, sem govorila z sestricno, ki dela na ginekoloski, je sla pogledat neko njihovo razpredelnico in pravi da je ta vrednost cist uredu za 4t5d, za enega user posted image . No zdej sm pa mal pomirjenauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.11.2008 15:51:57   
lučka 25

Lučka25, kako je minil prvi dan po dopustu med malimi velikimi otroki, si uvedla bogo novo dete?

Nasmejano. To ne moreš verjet, kako te lahko otroci napolnejo z energijo. Pa, ko te vsak pogleda ko stopi v igralnico in se nasmeje do ušes, ko te vidi (ne pa katere druge, ki te nadomešča). Midve s sodelavko sva pač njune mame koklje.user posted image
Novo dete pa je bilo danes še z mami, jutri bo pa kako minutko tudi sam.

mismis, pa tvoja rekreacija je daleč najboljša od vsega. Moj brat komaj čaka, ko pride ves zmatran in napsihiran iz službe, da gre s svojim 8 mescov starim kužonom na sprehod, mal rekreirat. Pride s sprehoda ves prenovljen. Ne morš pa vrjet kako je ta kuža faca, kot otrok. Zdaj, ko imata dojenčka in se vsi motamo okolj njega, kužon veselo ušpiči kako traparijo, za katero 100% ve, da je ne sme, samo da dobi pozornost. Aj, se mu morš smejat.user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 3.11.2008 15:55:34 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.11.2008 15:57:59   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Tko, sem govorila z sestricno, ki dela na ginekoloski, je sla pogledat neko njihovo razpredelnico in pravi da je ta vrednost cist uredu za 4t5d, za enega user posted image . No zdej sm pa mal pomirjenauser posted image

Super, samo da si pomirjena. Naslednji teden pa naj to potrdi še UZ. user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.11.2008 16:10:00   
ledenka

Tina1 - UZ

Darja* - ET 

tebi želim, da jutri dobiš dve najlepši pikici, ki se bosta vgnezdili, ostalo pa naj gre v frižider

anna1 - punkcija

navijamoooooo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.11.2008 16:11:38   
Shadow
Zdravo punce!

Skoraj pol ure sem brala, da sem spet vse prebrala. Pa saj je prav tako!user posted image

Ja, Bambi75, Bumo in moja malenkost imamo očitno res isti list (temno zelen), kar pomeni, da bomo na približno istih timingih za sledeće aktivnosti.

Bumo, jaz sem v prvem postopku imela skromne 3 folikle in so me vprašali, če želim narkozo, pa sem se odločila za brez narkoze. Je bilo za preživet, v primerjavi s HSG-jem pa prav prekrasno! Trajalo pa je itak le kake tri minutke.

Bomo videli, kako bo tokrat. Jaz si že skladiščim pivo.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.11.2008 16:15:05   
netka34
Eh, Kalina, sem že začela psihirat.user posted image
Moj je mel ful slab pridelek in zaradi tega se mmi vsesorte plete po glavi... Tko d sm se odločila, d če nama zej ne rata, ne grem več naprej. Pač...nekatere stvari se morjo spremenit (še posebno pri njemu), ampak takrat bo pa meni že emšo tolkel na gong...user posted image

Najraj bi se ga kar do četrtka usekala s tramalom, d bi prespala...

< Sporočilo je popravil netka34 -- 3.11.2008 16:16:13 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.11.2008 16:17:41   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Tina1 - UZ

Darja* - ET 

anna1 - punkcija

navijamoooooo user posted image user posted image user posted image

Tudi netka bi navijala....gas in dolge luči, pa vse 4 žmigovce!!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 466
3.11.2008 16:18:43   
sonček33
Netka - glavo gor! Takoj!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 467
3.11.2008 16:23:49   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Eh, Kalina, sem že začela psihirat.user posted image
Moj je mel ful slab pridelek in zaradi tega se mmi vsesorte plete po glavi... Tko d sm se odločila, d če nama zej ne rata, ne grem več naprej. Pač...nekatere stvari se morjo spremenit (še posebno pri njemu), ampak takrat bo pa meni že emšo tolkel na gong...user posted image

Najraj bi se ga kar do četrtka usekala s tramalom, d bi prespala...

Netka tebe bo treba res čez kolena. Pa tiste tramale ti bo tudi treba skriti.
Ne mi zdej negativno razmišljat. Če te ful skrbi, jih malo pokliči v LJ.
Sicer pa koji emšo... me smo itak še ful mlade.
Držim pesti, da bo vse v najlepšem redu.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.11.2008 16:31:26   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

jazzzika, men izracuna PDP 8 julija. Kako teb 10ga? Kdaj si imela punkcijo? 

ah moj PDP je v zraku...sem se dones z Ajsi pogovarjala pa naj bi bil 7.7., saj še sama ne vem! Punkcija je bila 17.10...zadnja M. pa 2.10., tako da pupe napnite možgančkeuser posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 469
3.11.2008 16:31:59   
jazzz27
user posted image user posted image Jaz tud navijam za jutrišne akterkeuser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.11.2008 16:38:14   
lana08
Bravo anci banci user posted image .

Tudi krvni test je pokazal da sem srečka nosečka. Sploh ne morem verjeti ampak se pa zelooooooooooooo veselim.

Srečno vsem!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.11.2008 16:42:19   
ledenka
netka, te bom po nagi riti! kaj se to pravi, puško v koruzo vrečt pa psihirat, predno sploh veš za rezultate? stran s črnimi mislimi, pejd na sprehod in bo bolje! pa kak pirček za živce je danes še dovoljen, tako da si ga kar privošči! tvoja jajčka in njegove semenčke plešejo zdaj vroči tango in boš videla, da boš presenečena, pozitivno seveda, nad rezultatom! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.11.2008 16:42:52   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Tudi krvni test je pokazal da sem srečka nosečka. Sploh ne morem verjeti ampak se pa zelooooooooooooo veselim.

Srečno vsem!!!

suuuupeeer! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.11.2008 16:43:08   
Shadow
Netka34, hitro si pojdi usta z milom umit!!! user posted image user posted image user posted image  Sicer pa imam občasno tudi jaz črne misli... ampak potem pa pride nov dan in je spet vse drugače.

Saj bo!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.11.2008 16:43:52   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Srečno vsem!!!

Anci banci Čestitke za  user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana Čestitke za potrjeno nosečnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......