|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
3.11.2008 13:49:13   
zivalica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image anci banci, tako se dela user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo in predvsem mirno user posted image ti želim.

Glede testov je pa drage deklice (in dečka) takole: če je črtica, je črtica, torej +, torej suuupeeer. Toda bolj problematično je, ko ni črtice, a neuser posted image ? Jaz zaupam izključno krvnemu testu, saj mi CB ni pokazal izvenmaternične nosečnosti (po naravni poti), čeprav sem jaz kljub user posted image in - testu čutila, da nosečnost je. To je težko opisati, a resnično vam priporočam, da:
  • v kolikor delate CB, ga delajte izključno s prvim urinom ali po vsaj 4 urah brez WC-ja in nikakor obupati pred 12. dnem (12.dan bi naj bil točen),
  • najbolje pa se je sprehoditi do laboratorija, dati (samo) 12 evrov in narediti krvni test - če ta pokaže pod 5, je -; če pokaže nad 40, je +; če pa slučajno med 5 in 40, ga pač ponoviš čez 48 ur in vidiš, v katero smer gre sprememba; natančen je že 10.dan. Pri tem testu gre resnično za pravi rezultat, saj dobiš številko, ne le + ali -.
  • če katero zanima, ker ZD v Celju teh testov na dela: narediš ga lahko v Celju v 3Dlab (v Vodnikovi ulici, isti vhod kot je bila včasih davčna, nasproti 3. OŠ oziroma Banke Celje), delajo vsak dan od cca 8h do 14h (nekako tako).
Kot sem napisala, je bil pri meni test 8.dan samo 4. Včeraj je to potrdila tudi user posted image . A punce, nikakor naj vas to ne prestraši, saj je bilo pri meni veliiiko negativnih dejavnikov:
  1. zamrznjenčka sta bila iz postopka, kjer so nam zaradi premalo kakovostnih gojišč delali et že drugi dan, zarodke pa zamrznili tretji dan - takrat od 9 punc ni uspelo niti eni, samo dve sva imeli zamrznjene - že tako sem rabila nekaj mesecev, da sem se oborožila z optimizmom kljub navedenemu dejstvu, a potem
  2. štiri dni po et-ju vročina in prehlad, za katerega so mi danes povedali, da je bronhitis.
No, vse tole me niti ni tako zelo potrlo (žalostna sem, ja, nisem pa "down"), zato sem se v prvi vrsti odločila poskrbeti zase in za moža user posted image , da bova v naslednjem postopku bolje pripravljena (psihofizično). Zatorej vas prosim za nekaj informacij. "Gor" sem našla nekaj prijaznih napotkov naših srečnih user posted image , pa bi še midva poskusila s tem, a ne vem:
  • kje naj kupim maco in Q10 in ostale dodatke za izboljšanje spermiograma,
  • na kakšen način uporabljate vitaminske napotke za ženske - samo iz hrane ali kupite dodatke - katere in kje (lekarna ali kakšna posebna trgovina)?
Zdej bom pa nehala težit user posted image Pozdravček vsem

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 426
3.11.2008 13:49:24   
anci banci
joj hvala hvala....

a to sta si računali PDP po tem linku
Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

no jaz sem si tudi izračunala (pa čeprav še ni potrjeno ) bi imela PDP 16 .julija

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 427
3.11.2008 13:51:32   
Kalina
Je VELIKA vrednost. Zelo mozno, da sta se oba prijela. To pa ne bi bilo glih dobro. Zato sva z Merlicem zaskrbljena. Kaj ve mislite? Je lahko pac tko visok beta, pa da je ena user posted image ?

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 428
3.11.2008 13:57:22   
netka34
Kalina, ne skrbi in se začni veseliti!! Naš sonček33 je mela višjega, pa nosi 1dete!! To nič ne pove, in prosim, potrpi, ne bit žalostna! Me smo s tabo!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 429
3.11.2008 13:59:00   
anci banci
hvala zivalica

no jaz sem že pred postopkom(2 meseca) jedla  e-vitamin (2x na dan) in tifol
moj je tudi jedel e-vitamin 2 meseca pred postopkom
potem sem začela mesec dni prej že z Q-10 encim in vitamin C + še 2x na dan E-vitamin+tifol
prav tako je to moj jedel(razen tifola)
no potem ko sem začela z postopkom sem pa pila tudi čaj krvomočnice (tudi moj ga je pil)... no pre punkcijo pa smo konzumirali še pivo in jajca... +veliko zelenjave in sadja
iz jedilnika smo pa črtal belo moko(kruh; špagete), sladkarije

no vsi te vitamini se dobijo v lekarni , čaj krvomočnice pa sem dobila v sanolaborju

(odgovor članu zivalica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
3.11.2008 14:00:12   
zivalica
Res je visok, a kolikor sem zasledila na sosednjem forumu, vrednost hormona ni povezana s številom vgnezdenih zarodkov. Čeprav mi to ni popolnoma razumljivo jasno.

Ti nič ne skrbi - važno je, da je user posted image . Sicer pa tudi dvojčki ne pomenijo nujno zapletov, tako da kar korajžno. Uživaj v plusku!!!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 431
3.11.2008 14:01:27   
Kalina
anci kaj si pa dala notri, a datum oploditve? Tam treba vpisat datum punkcije, pa dobis "pravilni" PDP. Tko prav moj dr pa Puško tuduser posted image

netka, sej se probavam pomirit, sam sej ves zivcki pa to! Joj kje je soncek33, jo prov morm mal izprasatuser posted image Kako se ti pocutis? Upam, da superuser posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 432
3.11.2008 14:02:47   
sonček33
Kalina o kako lepo je brat, da me nekdo pogreša.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 433
3.11.2008 14:04:23   
sonček33
In ja Kalina beta hcg sem imela 2400 in še nekaj in je samo en plod bil.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.11.2008 14:05:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kalina o kako lepo je brat, da me nekdo pogreša.

jaz te čist vedno!!!!!!!user posted image .......sploh te bom ta teden klicala in delala mantre....bo baje dež v Mb, in potem vedno znova pomislim nate....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.11.2008 14:05:36   
zivalica
Hvala anci banci. Midva imava sedaj dovolj časa, da se navitaminizirava, potem te bom pa (upam) zagnjavila za napotke v nosečnosti in naprej user posted image

(odgovor članu zivalica)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.11.2008 14:06:32   
anci banci
ti kar z veseljem pomagam

(odgovor članu zivalica)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.11.2008 14:06:58   
Kalina
Joj soncekuser posted image , kateri dan je bilo to po et? Ma sm smotana, ker se tolk psihiram, k mi itak nic druzga ne preostane kokr cakat na UZ a ne?user posted image Joj, sploh se ne zavedam, da sem srecka noseckauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.11.2008 14:08:53   
anci banci
kalina
če dam datum punkcije, mi da 14 julij, če dam datum ET-ja mi da 16. julij, če paq dam LMP(zadnja menstruacija) mi pa tud naračuna 16.7

IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

anci kaj si pa dala notri, a datum oploditve? Tam treba vpisat datum punkcije, pa dobis "pravilni" PDP. Tko prav moj dr pa Puško tuduser posted image

netka, sej se probavam pomirit, sam sej ves zivcki pa to! Joj kje je soncek33, jo prov morm mal izprasatuser posted image Kako se ti pocutis? Upam, da superuser posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.11.2008 14:09:08   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: zivalica
No, vse tole me niti ni tako zelo potrlo (žalostna sem, ja, nisem pa "down"), zato sem se v prvi vrsti odločila poskrbeti zase in za moža user posted image , da bova v naslednjem postopku bolje pripravljena (psihofizično). Zatorej vas prosim za nekaj informacij. "Gor" sem našla nekaj prijaznih napotkov naših srečnih user posted image , pa bi še midva poskusila s tem, a ne vem:
  • kje naj kupim maco in Q10 in ostale dodatke za izboljšanje spermiograma,
  • na kakšen način uporabljate vitaminske napotke za ženske - samo iz hrane ali kupite dodatke - katere in kje (lekarna ali kakšna posebna trgovina)?
Zdej bom pa nehala težit user posted image Pozdravček vsem

Zivalca, glede mace ne vem, mogoče bi ti lahko pomagala Gretka, je bla feejst prijazna in mi razložila, za kaj sploh greuser posted image . Glede Q10 pa ni problema, vsaka lekarna je ok. Mimogrede, pri nas smo si umislili še folno kislino, za oba. Menda ima izvrstne učinke tudi na plavalčke - so lepši user posted image in bolj živahni.

Ančicabančica, hura in jupi. Bravo, bravo, kdor zna pa znauser posted image

(odgovor članu zivalica)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.11.2008 14:11:18   
sonček33
Kalina 15. dan!

zarja - ja lepo res, še ena :) ampak jaz ne morem skoz sijat ...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.11.2008 14:12:15   
zarja1
Kalina pa bi blo fejst narobe, če bi bla user posted image user posted image ? Vem, da si že razlagala.....samo sem celo zgodbo mal pozablauser posted image ......babika skači od veselja...kaj bi dala jaz, da bi bla na tvojem mestu......

Horny Teddy

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.11.2008 14:14:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kalina 15. dan!

zarja - ja lepo res, še ena :) ampak jaz ne morem skoz sijat ...

o pa ja siješ......user posted image skoz ko te pogledam....kaj vse dela nosečnost...

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 443
3.11.2008 14:16:32   
Grethy
živalca sem ti poslala z.s.

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zivalica)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.11.2008 14:16:52   
mismis
Dober dan vsem skupaj. Kako smo kaj, vidim da je kar nekaj dobrih novičk...

Anči banči, čestitke za plusek user posted image user posted image

Kalina, močno upam, da se je res prijel samo edenuser posted image user posted image

Kruce, tebi dolgujem še odgovor od včeraj (sem ga že napisala, pa me je vrgo vun). Uglavnom naš kužon ni nikakršen maneken, čeprav bi po mojem mnenju lahko bil, ampak jaz pač nisem objektivna v teh zadevah. Snemanje je bilo v naši pasji šoli, kjer te med pripravami za izpit posnamejo in nato si skupaj ogledamo posnetek, ter nas vaditelj opozori na to, kaj delamo dobro, kaj pa moramo še izboljšati. Sliko mojega kužona si pa lahko ogledaš v mojem albumu, sicer ima na sliki 10 mesecev, sedaj jih šteje dva več. Kaj pa sta vidva danes uredila z Rešem.

Sonček, zadnja dva dni nam pa tako lepo siješ user posted image user posted image . Praviš še tri mesece pa boste dočakali pobča, še dobro da to tik tak mine.

Mlinčka, kej si ti meni danes. Kako kaj deca? Praviš, da ste na Vranskem zrihtale nakaj zame, zdej me pa firbec matra
Mlinček, upam da je oteklina splahnela in da nisi včeraj preveč delal

DaisyE, si že nazaj iz mama hotela?

Hedi, Noki... missam vaju, kako sta vidve meni dvojne srečke

Žižek, mislim nate, pa sej to itak veš

Pikovit, kako si ti kaj, kaj dogaja pri tebi, kaj novega

Pija, si seštela ure? Jaz grem po naše zamrznjenčke šele januarja, prej tako ali tako ne morem iti zaradi user posted image  šole.

Lara, kako si mi ti danes, so otroce pridni?

Lučka25, kako je minil prvi dan po dopustu med malimi velikimi otroki, si uvedla bogo novo dete?

Anna, dobro si to opravila s folikli. Jutri pa punkcija

Sapi, kako je bilo na UZ? Se nam že kaj kaže?

Kajši, še malo pa dragi pride kajne, če se ne motim bo v petek veseli danuser posted image

Gretka, ja hvala za nasvet za copy/paste, običajno to počnem, včeraj sem pa podabu in rezultat je bil tak, kot je bil. Jezen mismis. Kako si ti, si se že naspala oz. kdaj bo polčas?

Wp, za preganjanje dolgčasa greš seveda lahko na sprehod, še sploh danes ko je tako lep dan, ali prebereš kakšno dobro knjigo, greš na kavo s prijateljico, možnosti je veliko.

Abra, nekako imaš prav, res je škoda na tako lepe dneve sedeti za računalnikom. Kako je gimnastičarka?

Shuka, a si se nadihala svežega zraka? Kaj pa supermen, je priden/pridna

Želvica, ku ku, si pridna?

Sigurno sem vas en lep kup pozabila, pa mi prosim ne zameriti, saj veste da mislim na vas, kljub bolj poredkemu javljanju. Držite se mi in uživajte ta sončen dan, jaz grem pa delat

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.11.2008 14:21:50   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan vsem skupaj. Kako smo kaj, vidim da je kar nekaj dobrih novičk...

Gretka, ja hvala za nasvet za copy/paste, običajno to počnem, včeraj sem pa podabu in rezultat je bil tak, kot je bil. Jezen mismis. Kako si ti, si se že naspala oz. kdaj bo polčas?

evo dušo ... zdejle je polčas ... sej se moram še za par ur it dol uležt ... ma ne vem al mam dans ovulation day al kaj, bom bla še mojga usput zlorabla user posted image user posted image user posted image , pol pa workatnight ... jeb.ig-a ... tkolemamo ... ti greš pa zdej delat ... a si turnus zamenal al kaj ??? ... matr te že dolg nisem vidla user posted image user posted image user posted image user posted image ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 446
3.11.2008 14:22:54   
Shuka
Evo me, prov pasal je bit z dvema svežima mamicama na čveku, tolk energije sem dobila, res super, vreme je krasno, moj spiderman pa pleza po meni, kr ne morm verjet, da me je že v rebrce brcniluser posted image

mismis - ne delaj preveč, sej veš, delo krepa človeka, sam verjetno tebi user posted image daje toliko energije zjutraj za cel dan, ne?

zdej grem pa mal likatuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 447
3.11.2008 14:26:49   
Grethy
Pupke

anna1, mihi78, Goldy, želvica99, zarja1, žogica13, anci banci, biba007, zivalica, netka34, Bumo

koooolllkkk vas je tukej, jaz se pa sama s sabo pogovarjam

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 448
3.11.2008 14:28:09   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pupke

anna1, mihi78, Goldy, želvica99, zarja1, žogica13, anci banci, biba007, zivalica, netka34, Bumo

koooolllkkk vas je tukej, jaz se pa sama s sabo pogovarjam

user posted image user posted image user posted image

Če si mela zelo konstruktiven monolog je tudi to dobro, bl bi blo sumljivo, če bi ti blo dolgčas sama s seboj, ampak ne skrbi, sej smo tle in te beremo, no vsaj jaz teuser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.11.2008 14:28:16   
sonček33
greti še jaz sem tle

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......