mismis
|
Dober dan vsem skupaj. Kako smo kaj, vidim da je kar nekaj dobrih novičk... Anči banči, čestitke za plusek Kalina, močno upam, da se je res prijel samo eden Kruce, tebi dolgujem še odgovor od včeraj (sem ga že napisala, pa me je vrgo vun). Uglavnom naš kužon ni nikakršen maneken, čeprav bi po mojem mnenju lahko bil, ampak jaz pač nisem objektivna v teh zadevah. Snemanje je bilo v naši pasji šoli, kjer te med pripravami za izpit posnamejo in nato si skupaj ogledamo posnetek, ter nas vaditelj opozori na to, kaj delamo dobro, kaj pa moramo še izboljšati. Sliko mojega kužona si pa lahko ogledaš v mojem albumu, sicer ima na sliki 10 mesecev, sedaj jih šteje dva več. Kaj pa sta vidva danes uredila z Rešem. Sonček, zadnja dva dni nam pa tako lepo siješ . Praviš še tri mesece pa boste dočakali pobča, še dobro da to tik tak mine. Mlinčka, kej si ti meni danes. Kako kaj deca? Praviš, da ste na Vranskem zrihtale nakaj zame, zdej me pa firbec matra Mlinček, upam da je oteklina splahnela in da nisi včeraj preveč delal DaisyE, si že nazaj iz mama hotela? Hedi, Noki... missam vaju, kako sta vidve meni dvojne srečke Žižek, mislim nate, pa sej to itak veš Pikovit, kako si ti kaj, kaj dogaja pri tebi, kaj novega Pija, si seštela ure? Jaz grem po naše zamrznjenčke šele januarja, prej tako ali tako ne morem iti zaradi šole. Lara, kako si mi ti danes, so otroce pridni? Lučka25, kako je minil prvi dan po dopustu med malimi velikimi otroki, si uvedla bogo novo dete? Anna, dobro si to opravila s folikli. Jutri pa punkcija Sapi, kako je bilo na UZ? Se nam že kaj kaže? Kajši, še malo pa dragi pride kajne, če se ne motim bo v petek veseli dan Gretka, ja hvala za nasvet za copy/paste, običajno to počnem, včeraj sem pa podabu in rezultat je bil tak, kot je bil. Jezen mismis. Kako si ti, si se že naspala oz. kdaj bo polčas? Wp, za preganjanje dolgčasa greš seveda lahko na sprehod, še sploh danes ko je tako lep dan, ali prebereš kakšno dobro knjigo, greš na kavo s prijateljico, možnosti je veliko. Abra, nekako imaš prav, res je škoda na tako lepe dneve sedeti za računalnikom. Kako je gimnastičarka? Shuka, a si se nadihala svežega zraka? Kaj pa supermen, je priden/pridna Želvica, ku ku, si pridna? Sigurno sem vas en lep kup pozabila, pa mi prosim ne zameriti, saj veste da mislim na vas, kljub bolj poredkemu javljanju. Držite se mi in uživajte ta sončen dan, jaz grem pa delat