|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
3.11.2008 11:33:43   
zarja1
Shuki vidve le pojdita. V Mb je pravi carski sonček, sam kaj pomaga ko pa nimam cajta it ven na kofi. Vidve pa le na čvek, jutri bo itak dež. Pa ne stračkov pecat, a ne Lučka?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.11.2008 11:34:40   
netka34
user posted image user posted image user posted image Ma anci banci, črtica je šrtica!!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.11.2008 11:36:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

dober dan dekleta :)
pa še sončen je
no moram vam povedat to da je firbec močnejši od razuma(to pa zato, ker sem sanjala to noč da se mi je prikazala user posted image user posted image )
danes zjutraj sem naredila test baby check mini in v roku 2 minut se je obrvala tudi druga črtica...
upam, da je to to, vendar bom počakala še do četrtka in naredila CB test in tudi krvni da mi potrdi če je to res

bravo!!! ČESTITKE"!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.11.2008 11:40:33   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki vidve le pojdita. V Mb je pravi carski sonček, sam kaj pomaga ko pa nimam cajta it ven na kofi. Vidve pa le na čvek, jutri bo itak dež. Pa ne stračkov pecat, a ne Lučka?user posted image
Sej to slednje sam z Lučko počneva user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.11.2008 11:55:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Sej to slednje sam z Lučko počneva user posted image user posted image user posted image

AJA......legenda moja draga user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.11.2008 12:23:00   
Bumo
Bambi75, hvala za odgovore. Bom jih jaz kar malo spomnila, če slučajno oni ne bi nič rekli,
kake namene imajo z mano na dan punkcije, kar se narkoze tiče.
no, sicer me najprej čaka 12tega še ultarzvok, pa Gonal, pa pol komaj bom pri narkozi..
Anci Banci, jaz ti želim vse najboljše in upam ,da boš zdrava in lepa nosečka z zdravim in lepim otročkomuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.11.2008 12:35:06   
jazzz27

pa še sončen je
no moram vam povedat to da je firbec močnejši od razuma(to pa zato, ker sem sanjala to noč da se mi je prikazala user posted image user posted image )
danes zjutraj sem naredila test baby check mini in v roku 2 minut se je obrvala tudi druga črtica...
upam, da je to to, vendar bom počakala še do četrtka in naredila CB test in tudi krvni da mi potrdi če je to res

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

črtica je črticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke..anči!!!

Neposredna povezava do sporočila: 407
3.11.2008 12:38:23   
anci banci
hvala dekleta...

sej sploh ne morem verjet in kr malo se bojim še veseliti
ampak bi najraje skakala do stropa

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.11.2008 12:49:36   
Bumo
Punce, kak je zdaj s pivom? Kdaj ga naj začnem pit?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
3.11.2008 12:50:58   
dajamaja
Dan, punce! Mal mi je uspel pregledat, vsega pa tako ne uspem.

MIška, zelo, zelo mi je žal zate. Upam, da boš kmalu našla svoj optimizem in moči za nov postopek. Sam najdi si neko novo stvar,ki je še nisi poskusila in jo vpelji v naslednji postopek!

Anci Banci tebi pa seveda čestitke in mirno nosečnost.

Ostalim pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 410
3.11.2008 12:52:50   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Punce, kak je zdaj s pivom? Kdaj ga naj začnem pit?user posted image

Če se že špikaš, kar veselo!! Vsak dan enega komot + jajca ne pozabit jest...jao kakšna je to kombinacija za vetroveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.11.2008 12:58:01   
Zvezdica

pa še sončen je

bravo!!! ČESTITKE"!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 412
3.11.2008 13:12:25   
Goldy
anci banci - ja, ČESTITKE nova nosečka!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 413
3.11.2008 13:21:42   
lučka 25
anci banci, bravo. Mislim, da lahko mirne duše čestitamo vse po spisku.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.11.2008 13:23:37   
sonček85

pa še sončen je

bravo čestitke res in čuvaj sedaj svojo pikico

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.11.2008 13:26:26   
Kalina
anci banci cestitam iz srcauser posted image user posted image user posted image

No jst sm danes tocno 14 dan po ET delala krvnega in je vrednost betahcg 1931user posted image Kar veliko. Sem klicala Merlica, je ful vesel, ker sm noseca, sm mu rekla ze prejsni teden, pa mi ni verjel, smotko. Je pa zaskrbljen, k sm rekla kolk je vrednost, tko da mam UZ ze naslednji teden. Komaj cakam. Strah me je pa tako, da nevem kako bom docekala. HS me se vedno heca, no zdaj je le se 3l vode, tko da 2l je slo ze vn. Upam, da se teh 3l hitr izlulamuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 416
3.11.2008 13:27:30   
Bumo
jazzz27

Ja,jauser posted image  pikam, se pikam, od prejšnje srede dalje, 12tega pa dobim še Gonal.
Babe, me pa očitno pol podiramo stereotipe o dedcih user posted image ...pivo pa vetrovi al kak?user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.11.2008 13:31:10   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

jazzz27

Ja,jauser posted image  pikam, se pikam, od prejšnje srede dalje, 12tega pa dobim še Gonal.
Babe, me pa očitno pol podiramo stereotipe o dedcih user posted image ...pivo pa vetrovi al kak?user posted image user posted image

user posted image user posted image očitno, meni moj že itak pravi, da ga prekašam, kar tudi priznamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.11.2008 13:33:37   
sonček85
super in vse bo dobro na pregledu ,samo verjeti moraš in bii pozitivnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.11.2008 13:33:51   
jazzz27
Kalina upam, da se ti vse izpelje, kot si hotela. No saj boš vse drug teden zvedela kako in kaj naprej. Jaz upam, da bo vse ok. Jaz sem kar ok, tista rahla hiperca je šla, fulll pijem in seveda tudi primerno lulam. A si že kaj PDP računala?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.11.2008 13:34:53   
Kalina
jazzzika, men izracuna PDP 8 julija. Kako teb 10ga? Kdaj si imela punkcijo? 

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.11.2008 13:35:13   
Bumo
user posted image  Sam, ena huda pizza pa tukaj definitivno še manjka, da bo seznam bolj popolnuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.11.2008 13:36:13   
Grethy

pa še sončen je

user posted image

anči čestitke ... še CB naj isto pokaže, pa Lani ne bo več dolgčas na seznamčku ... juhuuuu

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 423
3.11.2008 13:41:29   
zarja1
Kalina zakaj ga skrbi HCG? Saj je vrednost čist ok.......user posted image Drži se srčica.

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.11.2008 13:44:01   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

anci banci cestitam iz srcauser posted image user posted image user posted image

No jst sm danes tocno 14 dan po ET delala krvnega in je vrednost betahcg 1931user posted image Kar veliko. Sem klicala Merlica, je ful vesel, ker sm noseca, sm mu rekla ze prejsni teden, pa mi ni verjel, smotko. Je pa zaskrbljen, k sm rekla kolk je vrednost, tko da mam UZ ze naslednji teden. Komaj cakam. Strah me je pa tako, da nevem kako bom docekala. HS me se vedno heca, no zdaj je le se 3l vode, tko da 2l je slo ze vn. Upam, da se teh 3l hitr izlulamuser posted image

To je a lepa vrednost betahcg . Naslednji teden pa naj UZ pokaže eno lepo in resnično slikico. user posted image  user posted image  

HS naj se pa umiri, da bi čim prej še tiste 3l izlulej.user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?