Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:10:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A mu lahko malo posolim juhico? Jaz ji vso zelenjajo malce solim, ker drugače mi je ogabnega okusa, tako kot tisti ta kupljeni zelenjavni frutki, ki jih naša še povohati noče
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:11:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: ne vem če bom kaj skakala okoli, če bom ti sporočim, lahko pa priletiš k men na koffeee in sprotoma pobereš stol OK Estrella, zmenjeno. Tudi jaz bom še kak dan rajši doma, ker drugače me bo čisto zvilo tole zdravje. Upam, da ti stol ne dela napote?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:12:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro čveke, saj ne folgam . Ma kera kako idejo kaj naj dam zvečer moji pupi za večjo sitost? Včeraj sem kupila ful dober gris z okusom banane, pa mlečno hipp kašico s sadjem za lahko noč, pa ništa od tega. Kot da nalašč noče jest nekaj bolj sitostnega pred spanjem . Sem obupala nad vsemi proizvodi, ki so mišljeni zvečer. Obrajta le joško, pa fertig, ampak je potem hitro lačna . P a cele noči se premetava in to z zaprtimi očmi, pa ne vem ali bojo zobeki, sicer ima že vse belo, samo ne vem kako zgleda ko so tik pred tem da ven pokukajo? Kaki lep dan je danes, bo treba še izkoristit sončeka pred snegom nia5: moje mnenje je, da hrana pred spanjem ne pomaga kaj dosti za spanje. Ko se bo mala odločila spat dlje, bo in to z al pa brez hrane. Naša ponavadi zvečer nikoli veliko ne je, se vedno podoji in ravno tako spi celo noč. Spala je že pri treh tednih in se je samo dojila. Tako, da ne se sekirat preveč okoli teh kašic, če jih noče jest, ker nič ne moreš storiti. Čas bo naredil svoje, verjemi mi. Se strinjam z teorijo od Estrelle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:37:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: ne vem če bom kaj skakala okoli, če bom ti sporočim, lahko pa priletiš k men na koffeee in sprotoma pobereš stol OK Estrella, zmenjeno. Tudi jaz bom še kak dan rajši doma, ker drugače me bo čisto zvilo tole zdravje. Upam, da ti stol ne dela napote? Je varno v pisarni situiran in dela družbo katy-jevemu stolčku Je pa še zapakiran, nič panike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:39:34
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz pa kuham bučke in krompirčka za našo fračo. Upam, da ji bodo všeč. Moram pa ju3 zamenjat krompira za kaj drugega riža la pa polento, da se ji ne bo priskutil Kaj bo pa pri nas za kosilo, pa še ne vem, nimam nobene ideje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:41:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa kuham bučke in krompirčka za našo fračo. Upam, da ji bodo všeč. Moram pa ju3 zamenjat krompira za kaj drugega riža la pa polento, da se ji ne bo priskutil Kaj bo pa pri nas za kosilo, pa še ne vem, nimam nobene ideje jaz kuham isto za našo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:44:40
|
|
|
|
barbaw
|
ŠE 25 STRANI!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:45:50
|
|
|
|
hijenca
|
Zdaj pa me zanima, kako dolgo moram kuhat teletino? Kuham pa približno 5 dag meseka skupaj s korenčkom. Nisem še kuhala teletine, Zdaj zelo počasi vre približno deset minut. Pa malo sem solila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:46:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa kuham bučke in krompirčka za našo fračo. Upam, da ji bodo všeč. Moram pa ju3 zamenjat krompira za kaj drugega riža la pa polento, da se ji ne bo priskutil Kaj bo pa pri nas za kosilo, pa še ne vem, nimam nobene ideje jaz kuham isto za našo. Plonkarca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:46:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Je varno v pisarni situiran in dela družbo katy-jevemu stolčku Je pa še zapakiran, nič panike No fino, samo da ti ne dela gužve v bajti Upam, da se kmalu kaj vidimo. Pa da se bosta Alja in Manca lahko pomenili kaj mamice dobrega kuhata za njiju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:46:58
|
|
|
|
barbaw
|
Časovno ti ne znam povedat, bi jo pa jaz kuhala tako dolgo, da bi bila tik pred razpadanjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:47:00
|
|
|
|
tilči
|
Saj ste čisto divje s tem pisanjem. Sem se načakala pri ginekologu. Imam zdrs maternice in moram obvezno delat Keglove vaje. Tilen je pri moji mami počakal in je bil zelo priden. Ga pa matra zgornja čeljust, tako da smo zelo slabo spali ponoči. Si grem sedaj skuhat prvo današnjo ,ker mi bo glavo razneslo. Popoldne pa še v Ljubljano k ortodontu. Tam bom, upam, hitreje fertig
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:47:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa kuham bučke in krompirčka za našo fračo. Upam, da ji bodo všeč. Moram pa ju3 zamenjat krompira za kaj drugega riža la pa polento, da se ji ne bo priskutil Jaz ji pa danes korenčka kuham. Bo po dolgem času samo korenček na sporedu. Kaj bo pa pri nas za kosilo, pa še ne vem, nimam nobene ideje Jaz bom naredila domače skutine cmoke pa kompot.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:47:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa me zanima, kako dolgo moram kuhat teletino? Kuham pa približno 5 dag meseka skupaj s korenčkom. Nisem še kuhala teletine, Zdaj zelo počasi vre približno deset minut. Pa malo sem solila. hijenca nimam pojma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:48:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa kuham bučke in krompirčka za našo fračo. Upam, da ji bodo všeč. Moram pa ju3 zamenjat krompira za kaj drugega riža la pa polento, da se ji ne bo priskutil Kaj bo pa pri nas za kosilo, pa še ne vem, nimam nobene ideje jaz kuham isto za našo. Plonkarca tilči Zdaj pa pridno vaje delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:49:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Saj ste čisto divje s tem pisanjem. Sem se načakala pri ginekologu. Imam zdrs maternice in moram obvezno delat Keglove vaje. Tilen je pri moji mami počakal in je bil zelo priden. Ga pa matra zgornja čeljust, tako da smo zelo slabo spali ponoči. Si grem sedaj skuhat prvo današnjo ,ker mi bo glavo razneslo. Popoldne pa še v Ljubljano k ortodontu. Tam bom, upam, hitreje fertig Pol pa le pridno Kegl-aj A je kaj nevaren ta zdrs???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:50:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa kuham bučke in krompirčka za našo fračo. Upam, da ji bodo všeč. Moram pa ju3 zamenjat krompira za kaj drugega riža la pa polento, da se ji ne bo priskutil Jaz ji pa danes korenčka kuham. Bo po dolgem času samo korenček na sporedu. DANES PA NE BI BILA RADA MANCA Kaj bo pa pri nas za kosilo, pa še ne vem, nimam nobene ideje Jaz bom naredila domače skutine cmoke pa kompot. JAZ BI JIH TUD, SAM SEM TAKO LENA IN SE MI JIH NE DA PACAT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:52:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ŠE 25 STRANI!!!!! UFFF, SE MI ZDI ŠE TAKOOO VELIKOOOOO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:53:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa kuham bučke in krompirčka za našo fračo. Upam, da ji bodo všeč. Moram pa ju3 zamenjat krompira za kaj drugega riža la pa polento, da se ji ne bo priskutil Jaz ji pa danes korenčka kuham. Bo po dolgem času samo korenček na sporedu. DANES PA NE BI BILA RADA MANCA Kaj bo pa pri nas za kosilo, pa še ne vem, nimam nobene ideje Jaz bom naredila domače skutine cmoke pa kompot. JAZ BI JIH TUD, SAM SEM TAKO LENA IN SE MI JIH NE DA PACAT Kaj je Estrella, a ne maraš korenčka? Pol boš pa slabo vidla, če ne boš korenčka papala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Saj ste čisto divje s tem pisanjem. Sem se načakala pri ginekologu. Imam zdrs maternice in moram obvezno delat Keglove vaje. Tilen je pri moji mami počakal in je bil zelo priden. Ga pa matra zgornja čeljust, tako da smo zelo slabo spali ponoči. Si grem sedaj skuhat prvo današnjo ,ker mi bo glavo razneslo. Popoldne pa še v Ljubljano k ortodontu. Tam bom, upam, hitreje fertig Se mi je kar zdelo da bo kaj takega.... Keglove vaje pa le delaj... jaz jih tud delam ze 10 let, kadar se spomnim.. vcasih kar veckrat na dan...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:54:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ŠE 25 STRANI!!!!! UFFF, SE MI ZDI ŠE TAKOOO VELIKOOOOO Meni se ne zdi veliko, ampak jaz sem se malo vrnila v staro formo, ostale pa so poniknile, razen rednih čvek. Recimo Aurore in Jane ni več toliko, pa še bi lahko naštevala in klamfala poste.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:55:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pol pa le pridno Kegl-aj A je kaj nevaren ta zdrs??? Nič ni rekel.Je pa moja mami dal že dvakrat skoz, ko se ji je maternica odtrgala, in je morala na operacijo, da so ji jo nazaj prišili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:56:08
|
|
|
|
barbaw
|
Še 3 min pa grem malo hranit. jaz sem tudi lačna. Lakom lačen, papal ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še 3 min pa grem malo hranit. jaz sem tudi lačna. Lakom lačen, papal .... A ti imas to na minute??? Kje pa je spelin@ dones???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:59:09
|
|
|
|
tilči
|
Saj se samo od hrane pogovarjate, ko jaz hujšam.No, saj so mi šle spet dol že samo od skrbi, kaj bo pri ginekologu.Vsaj za nekaj je to dobro. Jaz sem pa danes hotela naresti palačinke s skuto, pa sem prelena, sem dala kar joto iz skrinje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.