|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
3.11.2008 10:16:42   
hijenca
Dobro jutro!

Pa punce, ve ste čisto podivjale s tem pisanjem, človek ne more dohajat.

Sem včeraj zvečer nekaj spraševala, ampak ste me spregledaleuser posted image user posted image , že zopet.

Bom pa še enkrat.

Kupila sem teletino, pa bi Vidku danes juhico skuhala. Pa me zanima, če mu že kar prvič lahko malo meseka zmiksam???

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
3.11.2008 10:16:52   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Drugače se pa trudim vam sledit, pa mi ne znese. Se preveč dogaja, zvečer sem pa že tako utrujena, da se mi ne da. Mogoče bo ta teden lažje, ko je Jan spet v vrtcu, pa tudi mali se je mal skuliral. Mi ga je sračkal s hranjenjem, da sem že mislila, da bo konec z dojenjem. No, zdaj je spet priklopljen, čeprav se vidi, da mu je to absolutno premal. Bo treba bolj konkretne jedilnike GH sestavit. Včeraj ponoči se mi je zbudil samo enkrat, danes kar petkrat. HB, da se samo podoji in zaspi naprej, ker če ne bi bila že kot zombi. Sedi še ne, če je na tleh, se v hipu prevali na trebuh, ni šans, da zdrži na hrbtu. Tako, mal na kratko.

Ja Varja se je danes tudi večkrat zbudila, a jaz jo priklopim in takoj nazaj zaspi. Ne vem pa kako bom zmogla, ko bom mogla prekinit z dojenjemuser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
3.11.2008 10:19:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Sem včeraj zvečer nekaj spraševala, ampak ste me spregledaleuser posted image user posted image , že zopet.

Bom pa še enkrat.

Kupila sem teletino, pa bi Vidku danes juhico skuhala. Pa me zanima, če mu že kar prvič lahko malo meseka zmiksam???

Jaz bi mu, mogoče bo katera rekla po 6-em mesecu. Ti pa se boš mogla na koncu sama odločit. Moja je jedla juhico z malo piščančjega belega meska pa ga je zmazala. Samo juho pa naslednji dan ni hotela. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
3.11.2008 10:21:47   
hijenca
barbaw v soboto boma 6 mescov. Poznam en primer, mali je bil komaj 5 mescov star in je dobil juhico takoj. dva dni je dobil korenček, potem pa že kar telečo juhico. Sem pa tako drago plačala to teletino, da me glava boli še danes. Skoraj 9 € pol kg. Mislim ne.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
3.11.2008 10:25:21   
Estrella*

barbaw v soboto boma 6 mescov. Poznam en primer, mali je bil komaj 5 mescov star in je dobil juhico takoj. dva dni je dobil korenček, potem pa že kar telečo juhico. Sem pa tako drago plačala to teletino, da me glava boli še danes. Skoraj 9 € pol kg. Mislim ne.

hijenca, probaj mu dat. Kaj pa je lahko narobe? Če bo kaka reakcija bo sedaj al pa čez 3 tedne.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
3.11.2008 10:25:23   
hijenca
Moj čmrlek pa ima danes tako zabasan nosek, da pit mlekeca ni mogel. Sem mu z babyvacom spucala, drl se je pa kot jesihar poleg.

Saj nisem utegnila prebrat vsega kaj ste nakloftale.

Vsem čestitke za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image , za zobke user posted image user posted image user posted image . Vsem, ki pa ste prehlajeni user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
3.11.2008 10:25:43   
barbaw

vem, da je teletina draga ko user posted image . Moja tašča jo je na srečo kupila v akciji, ki jo je imel tuš. En dan prejšnji teden je bila za pol cene. Moj večji je hitro jedel vse, ker se ni hotel dojiti več, ko je okusil GH. Verjetno bi se supermame zgražale, ampak on je jedel vse pri 8-ih mesecih. Ni jedel bifteka in pršuta in takih stvari ostalo pa v bistvu vse. Od hrenovk, salam, paštet, .... Pač je rad jedel, jaz pa mu nisem branila. Pa mu danes nič ne manjka.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
3.11.2008 10:33:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

vem, da je teletina draga ko user posted image . Moja tašča jo je na srečo kupila v akciji, ki jo je imel tuš. En dan prejšnji teden je bila za pol cene. Moj večji je hitro jedel vse, ker se ni hotel dojiti več, ko je okusil GH. Verjetno bi se supermame zgražale, ampak on je jedel vse pri 8-ih mesecih. Ni jedel bifteka in pršuta in takih stvari ostalo pa v bistvu vse. Od hrenovk, salam, paštet, .... Pač je rad jedel, jaz pa mu nisem branila. Pa mu danes nič ne manjka.

barbaw: user posted image user posted image  si ga kar predstavljam s kranjsko klobaso v rokiuser posted image

Sem pozabila katera je spraševala, če že vsi sedijo Anitkauser posted image No moja še ne in verjetno še kak mesec ne bo. Zame je sedenje, ko na tleh sedi samostojno, brez podponcanja in zvračanja. V naročju že sedi, samo to ni nič.user posted image Sem zahtevna, a ne??

Evo midve sva nazaj s sprehoda, pojedla je jabolko z keksom in pol, se podojila in spi ko raketauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
3.11.2008 10:34:05   
hijenca
Midva sma namreč hitro po dopolnjenem 4 mesecu začela z GH, sem mu pa do sedaj dajala samo zelenjavo in sadje, nič začinjeno.

A mu lahko malo posolim juhico?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
3.11.2008 10:36:21   
barbaw

Midva sma namreč hitro po dopolnjenem 4 mesecu začela z GH, sem mu pa do sedaj dajala samo zelenjavo in sadje, nič začinjeno.

A mu lahko malo posolim juhico?

jaz vse solim, ampak v zmernih količinah. Saj zelenjava brez soli ni dobra. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
3.11.2008 10:37:57   
Estrella*
nina7: sonček mate, to ne veljauser posted image Pri nas je delno oblačno, pa sonček se skriva. Tako, da je bila moja vremenska napačna in za naše kraje ne velja.

ss: ne vem če bom kaj skakala okoli, če bom ti sporočim, lahko pa priletiš k men na koffeee in sprotoma pobereš stoluser posted image

****: očitno ji antibiotik no prijel tako kot bi moral. Tri možnosti so: da ga je prekrateč čas jemala, da ni ta pravi al pa da se ga je mala že navadila, če ga je večkrat in pogosto dobivalauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
3.11.2008 10:41:29   
barbaw
Estrella mi imamo tak sonček, da me žge skozi okno. Ga pošljem po sprehodu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4337
3.11.2008 10:46:12   
hijenca
barbaw saj danes je pa tu pri meni tako jasno, brez oblačka, pa bi lahko poslale malo sončka.user posted image  Kaj praviš? Jaz bom sedaj Vidka pobasala pa grema ven na gugalnico.

Anitka mpj Videk še tudi nima namena sedet brez opore, je pa vedno bolj gibčen, se že za nogice vleče in se kotali levo in desno, na trebuh pa mu še ni uspelo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
3.11.2008 10:48:56   
barbaw

barbaw saj danes je pa tu pri meni tako jasno, brez oblačka, pa bi lahko poslale malo sončka.user posted image  Kaj praviš? Jaz bom sedaj Vidka pobasala pa grema ven na gugalnico.

Anitka mpj Videk še tudi nima namena sedet brez opore, je pa vedno bolj gibčen, se že za nogice vleče in se kotali levo in desno, na trebuh pa mu še ni uspelo.

No pa pošljiva kakšen vagonček. ču ču

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
3.11.2008 10:49:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw: user posted image user posted image  si ga kar predstavljam s kranjsko klobaso v rokiuser posted image

Sem pozabila katera je spraševala, če že vsi sedijo Anitkauser posted image No moja še ne in verjetno še kak mesec ne bo. Zame je sedenje, ko na tleh sedi samostojno, brez podponcanja in zvračanja. V naročju že sedi, samo to ni nič.user posted image Sem zahtevna, a ne??

Evo midve sva nazaj s sprehoda, pojedla je jabolko z keksom in pol, se podojila in spi ko raketauser posted image

Saj zame je to tudi sedenje. In HB naša to že zna. Smo bolj komot zdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4340
3.11.2008 10:58:27   
Anonimen

****: očitno ji antibiotik no prijel tako kot bi moral. Tri možnosti so: da ga je prekrateč čas jemala, da ni ta pravi al pa da se ga je mala že navadila, če ga je večkrat in pogosto dobivalauser posted image

v 2 mesecih kar smo tle, je to drugi antibiotik...Najprej je bila hudo prehlajena se je pozdravila. ( jemala je 10 dni ) potem je fasala skrlatinko jemala je antibiotik 10  dni al pa se kak dan vec...

Evo sedaj pa spet z nosa tece in kaslja...

eh, pa tako lepo vreme imamo...pa bod pameten no user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4341
3.11.2008 11:03:27   
Anonimen
Ja tudi zame je to definicija sedenje...user posted image user posted image

Moj sedi sredi tepiha brez opore, pobira igrace okrog sebe in jih tlaci v usta... ko pa se prekucne se ker se prevec naprej steguje po kaki igraci in je kar na enkrat na trebuhu... ce pred njim ni igrac sedi dokler se ne utrudi in zacne sitnarit.

Tako da ja Omar sedi.

Se pa ne obraca niti danes iz trebuha nazaj na hrbet... se ce je na hrbtu samo na trebuh obrne in pa potem rikverc puza...sam ne vem kako naj opisem... nekako se s trebuhom pa koleni odriva in ga najdes tud pol metra rikverc od zacetne pozicije...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4342
3.11.2008 11:09:03   
Anonimen
Evo jaz sem posesala ... zdej bo pa treba se prah pobrisat pa potleh pomit...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
3.11.2008 11:14:55   
Anitka

Ja takšno sedenje sem imela v mislih.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4344
3.11.2008 11:40:44   
nia5
Jutro čveke, saj ne folgamuser posted image . Ma kera kako idejo kaj naj dam zvečer moji pupi za večjo sitost? Včeraj sem kupila ful dober gris z okusom banane, pa mlečno hipp kašico s sadjem za lahko noč, pa ništa od tega. Kot da nalašč noče jest nekaj bolj sitostnega pred spanjemuser posted image . Sem obupala nad vsemi proizvodi, ki so mišljeni zvečer. Obrajta le joško, pa fertig, ampak je potem hitro lačnauser posted image . P a cele noči se premetava in to z zaprtimi očmi, pa ne vem ali bojo zobeki, sicer ima že vse belo, samo ne vem kako zgleda ko so tik pred tem da ven pokukajo?
Kaki lep dan je danes, bo treba še izkoristit sončeka pred snegomuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
3.11.2008 11:53:00   
hijenca
Tako. Midva sma se nagugala, malega je sonček tako zmatral, da je že kar na gugalnici cumal, sedaj pa je lepo sam od sebe v trenutku zaspal v kinderpetu.

Mogla bi malo pospravit po stanovanju, pa se mi ne da.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
3.11.2008 11:58:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro čveke, saj ne folgamuser posted image . Ma kera kako idejo kaj naj dam zvečer moji pupi za večjo sitost? Včeraj sem kupila ful dober gris z okusom banane, pa mlečno hipp kašico s sadjem za lahko noč, pa ništa od tega. Kot da nalašč noče jest nekaj bolj sitostnega pred spanjemuser posted image . Sem obupala nad vsemi proizvodi, ki so mišljeni zvečer. Obrajta le joško, pa fertig, ampak je potem hitro lačnauser posted image . P a cele noči se premetava in to z zaprtimi očmi, pa ne vem ali bojo zobeki, sicer ima že vse belo, samo ne vem kako zgleda ko so tik pred tem da ven pokukajo?
Kaki lep dan je danes, bo treba še izkoristit sončeka pred snegomuser posted image

nia5: moje mnenje je, da hrana pred spanjem ne pomaga kaj dosti za spanje. Ko se bo mala odločila spat dlje, bo in to z al pa brez hrane. Naša ponavadi zvečer nikoli veliko ne je, se vedno podoji in ravno tako spi celo noč. Spala je že pri treh tednih in se je samo dojila. Tako, da ne se sekirat preveč okoli teh kašic, če jih noče jest, ker nič ne moreš storiti. Čas bo naredil svoje, verjemi mi.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
3.11.2008 12:00:49   
barbaw
čveke, saj ne folgam . Ma kera kako idejo kaj naj dam zvečer moji pupi za večjo sitost? Včeraj sem kupila ful dober gris z okusom banane, pa mlečno hipp kašico s sadjem za lahko noč, pa ništa od tega. Kot da nalašč noče jest nekaj bolj sitostnega pred spanjem . Sem obupala nad vsemi proizvodi

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

nia5: moje mnenje je, da hrana pred spanjem ne pomaga kaj dosti za spanje. Ko se bo mala odločila spat dlje, bo in to z al pa brez hrane. Naša ponavadi zvečer nikoli veliko ne je, se vedno podoji in ravno tako spi celo noč. Spala je že pri treh tednih in se je samo dojila. Tako, da ne se sekirat preveč okoli teh kašic, če jih noče jest, ker nič ne moreš storiti. Čas bo naredil svoje, verjemi mi.

S tistim odebeljenim in rdečim se pa jaz strinjam.

Neposredna povezava do sporočila: 4348
3.11.2008 12:08:03   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

A Manca že sama sedi? Se ne zvrne?

Jap, naša Manca že pridno sama sedi, ni več pijanček user posted image .
Si lahko pogledaš slikice v albumu če želiš

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
3.11.2008 12:09:56   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Ja precej hud tempo je ratal tu na RR user posted image

Ja te nisem spregledala, ampak sem šele danes videla kaj si spraševala, ker sem šla včeraj zelooooooooo zgodaj spat user posted image

Bom pa še enkrat.
No pa dej user posted image

Jaz bom tudi počasi začela z meskom.
Mislim da mi lahko daš, da ne bo nič narobe. Če pa bo, bo sedaj ali pa čez pol leta ko mu ga boš prvič dala.
Tako je moje mišljenje

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.