Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:16:42
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Pa punce, ve ste čisto podivjale s tem pisanjem, človek ne more dohajat. Sem včeraj zvečer nekaj spraševala, ampak ste me spregledale , že zopet. Bom pa še enkrat. Kupila sem teletino, pa bi Vidku danes juhico skuhala. Pa me zanima, če mu že kar prvič lahko malo meseka zmiksam???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:16:52
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Drugače se pa trudim vam sledit, pa mi ne znese. Se preveč dogaja, zvečer sem pa že tako utrujena, da se mi ne da. Mogoče bo ta teden lažje, ko je Jan spet v vrtcu, pa tudi mali se je mal skuliral. Mi ga je sračkal s hranjenjem, da sem že mislila, da bo konec z dojenjem. No, zdaj je spet priklopljen, čeprav se vidi, da mu je to absolutno premal. Bo treba bolj konkretne jedilnike GH sestavit. Včeraj ponoči se mi je zbudil samo enkrat, danes kar petkrat. HB, da se samo podoji in zaspi naprej, ker če ne bi bila že kot zombi. Sedi še ne, če je na tleh, se v hipu prevali na trebuh, ni šans, da zdrži na hrbtu. Tako, mal na kratko. Ja Varja se je danes tudi večkrat zbudila, a jaz jo priklopim in takoj nazaj zaspi. Ne vem pa kako bom zmogla, ko bom mogla prekinit z dojenjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:19:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Pa punce, ve ste čisto podivjale s tem pisanjem, človek ne more dohajat. Sem včeraj zvečer nekaj spraševala, ampak ste me spregledale , že zopet. Bom pa še enkrat. Kupila sem teletino, pa bi Vidku danes juhico skuhala. Pa me zanima, če mu že kar prvič lahko malo meseka zmiksam??? Jaz bi mu, mogoče bo katera rekla po 6-em mesecu. Ti pa se boš mogla na koncu sama odločit. Moja je jedla juhico z malo piščančjega belega meska pa ga je zmazala. Samo juho pa naslednji dan ni hotela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:21:47
|
|
|
|
hijenca
|
barbaw v soboto boma 6 mescov. Poznam en primer, mali je bil komaj 5 mescov star in je dobil juhico takoj. dva dni je dobil korenček, potem pa že kar telečo juhico. Sem pa tako drago plačala to teletino, da me glava boli še danes. Skoraj 9 € pol kg. Mislim ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:25:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw v soboto boma 6 mescov. Poznam en primer, mali je bil komaj 5 mescov star in je dobil juhico takoj. dva dni je dobil korenček, potem pa že kar telečo juhico. Sem pa tako drago plačala to teletino, da me glava boli še danes. Skoraj 9 € pol kg. Mislim ne. hijenca, probaj mu dat. Kaj pa je lahko narobe? Če bo kaka reakcija bo sedaj al pa čez 3 tedne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:25:23
|
|
|
|
hijenca
|
Moj čmrlek pa ima danes tako zabasan nosek, da pit mlekeca ni mogel. Sem mu z babyvacom spucala, drl se je pa kot jesihar poleg. Saj nisem utegnila prebrat vsega kaj ste nakloftale. Vsem čestitke za obmesečnice , za zobke . Vsem, ki pa ste prehlajeni , da se čimprej pozdravite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:25:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw v soboto boma 6 mescov. Poznam en primer, mali je bil komaj 5 mescov star in je dobil juhico takoj. dva dni je dobil korenček, potem pa že kar telečo juhico. Sem pa tako drago plačala to teletino, da me glava boli še danes. Skoraj 9 € pol kg. Mislim ne. vem, da je teletina draga ko . Moja tašča jo je na srečo kupila v akciji, ki jo je imel tuš. En dan prejšnji teden je bila za pol cene. Moj večji je hitro jedel vse, ker se ni hotel dojiti več, ko je okusil GH. Verjetno bi se supermame zgražale, ampak on je jedel vse pri 8-ih mesecih. Ni jedel bifteka in pršuta in takih stvari ostalo pa v bistvu vse. Od hrenovk, salam, paštet, .... Pač je rad jedel, jaz pa mu nisem branila. Pa mu danes nič ne manjka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:33:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw v soboto boma 6 mescov. Poznam en primer, mali je bil komaj 5 mescov star in je dobil juhico takoj. dva dni je dobil korenček, potem pa že kar telečo juhico. Sem pa tako drago plačala to teletino, da me glava boli še danes. Skoraj 9 € pol kg. Mislim ne. vem, da je teletina draga ko . Moja tašča jo je na srečo kupila v akciji, ki jo je imel tuš. En dan prejšnji teden je bila za pol cene. Moj večji je hitro jedel vse, ker se ni hotel dojiti več, ko je okusil GH. Verjetno bi se supermame zgražale, ampak on je jedel vse pri 8-ih mesecih. Ni jedel bifteka in pršuta in takih stvari ostalo pa v bistvu vse. Od hrenovk, salam, paštet, .... Pač je rad jedel, jaz pa mu nisem branila. Pa mu danes nič ne manjka. barbaw: si ga kar predstavljam s kranjsko klobaso v roki Sem pozabila katera je spraševala, če že vsi sedijo Anitka No moja še ne in verjetno še kak mesec ne bo. Zame je sedenje, ko na tleh sedi samostojno, brez podponcanja in zvračanja. V naročju že sedi, samo to ni nič. Sem zahtevna, a ne?? Evo midve sva nazaj s sprehoda, pojedla je jabolko z keksom in pol, se podojila in spi ko raketa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:34:05
|
|
|
|
hijenca
|
Midva sma namreč hitro po dopolnjenem 4 mesecu začela z GH, sem mu pa do sedaj dajala samo zelenjavo in sadje, nič začinjeno. A mu lahko malo posolim juhico?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:36:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma namreč hitro po dopolnjenem 4 mesecu začela z GH, sem mu pa do sedaj dajala samo zelenjavo in sadje, nič začinjeno. A mu lahko malo posolim juhico? jaz vse solim, ampak v zmernih količinah. Saj zelenjava brez soli ni dobra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:37:57
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7: sonček mate, to ne velja Pri nas je delno oblačno, pa sonček se skriva. Tako, da je bila moja vremenska napačna in za naše kraje ne velja. ss: ne vem če bom kaj skakala okoli, če bom ti sporočim, lahko pa priletiš k men na koffeee in sprotoma pobereš stol ****: očitno ji antibiotik no prijel tako kot bi moral. Tri možnosti so: da ga je prekrateč čas jemala, da ni ta pravi al pa da se ga je mala že navadila, če ga je večkrat in pogosto dobivala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:41:29
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella mi imamo tak sonček, da me žge skozi okno. Ga pošljem po sprehodu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:46:12
|
|
|
|
hijenca
|
barbaw saj danes je pa tu pri meni tako jasno, brez oblačka, pa bi lahko poslale malo sončka. Kaj praviš? Jaz bom sedaj Vidka pobasala pa grema ven na gugalnico. Anitka mpj Videk še tudi nima namena sedet brez opore, je pa vedno bolj gibčen, se že za nogice vleče in se kotali levo in desno, na trebuh pa mu še ni uspelo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:48:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw saj danes je pa tu pri meni tako jasno, brez oblačka, pa bi lahko poslale malo sončka. Kaj praviš? Jaz bom sedaj Vidka pobasala pa grema ven na gugalnico. Anitka mpj Videk še tudi nima namena sedet brez opore, je pa vedno bolj gibčen, se že za nogice vleče in se kotali levo in desno, na trebuh pa mu še ni uspelo. No pa pošljiva kakšen vagonček. ču ču
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:49:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw v soboto boma 6 mescov. Poznam en primer, mali je bil komaj 5 mescov star in je dobil juhico takoj. dva dni je dobil korenček, potem pa že kar telečo juhico. Sem pa tako drago plačala to teletino, da me glava boli še danes. Skoraj 9 € pol kg. Mislim ne. vem, da je teletina draga ko . Moja tašča jo je na srečo kupila v akciji, ki jo je imel tuš. En dan prejšnji teden je bila za pol cene. Moj večji je hitro jedel vse, ker se ni hotel dojiti več, ko je okusil GH. Verjetno bi se supermame zgražale, ampak on je jedel vse pri 8-ih mesecih. Ni jedel bifteka in pršuta in takih stvari ostalo pa v bistvu vse. Od hrenovk, salam, paštet, .... Pač je rad jedel, jaz pa mu nisem branila. Pa mu danes nič ne manjka. barbaw: si ga kar predstavljam s kranjsko klobaso v roki Sem pozabila katera je spraševala, če že vsi sedijo Anitka No moja še ne in verjetno še kak mesec ne bo. Zame je sedenje, ko na tleh sedi samostojno, brez podponcanja in zvračanja. V naročju že sedi, samo to ni nič. Sem zahtevna, a ne?? Evo midve sva nazaj s sprehoda, pojedla je jabolko z keksom in pol, se podojila in spi ko raketa Saj zame je to tudi sedenje. In HB naša to že zna. Smo bolj komot zdaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 10:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: očitno ji antibiotik no prijel tako kot bi moral. Tri možnosti so: da ga je prekrateč čas jemala, da ni ta pravi al pa da se ga je mala že navadila, če ga je večkrat in pogosto dobivala v 2 mesecih kar smo tle, je to drugi antibiotik...Najprej je bila hudo prehlajena se je pozdravila. ( jemala je 10 dni ) potem je fasala skrlatinko jemala je antibiotik 10 dni al pa se kak dan vec... Evo sedaj pa spet z nosa tece in kaslja... eh, pa tako lepo vreme imamo...pa bod pameten no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 11:03:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tudi zame je to definicija sedenje... Moj sedi sredi tepiha brez opore, pobira igrace okrog sebe in jih tlaci v usta... ko pa se prekucne se ker se prevec naprej steguje po kaki igraci in je kar na enkrat na trebuhu... ce pred njim ni igrac sedi dokler se ne utrudi in zacne sitnarit. Tako da ja Omar sedi. Se pa ne obraca niti danes iz trebuha nazaj na hrbet... se ce je na hrbtu samo na trebuh obrne in pa potem rikverc puza...sam ne vem kako naj opisem... nekako se s trebuhom pa koleni odriva in ga najdes tud pol metra rikverc od zacetne pozicije...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 11:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo jaz sem posesala ... zdej bo pa treba se prah pobrisat pa potleh pomit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 11:14:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabila katera je spraševala, če že vsi sedijo Anitka No moja še ne in verjetno še kak mesec ne bo. Zame je sedenje, ko na tleh sedi samostojno, brez podponcanja in zvračanja. V naročju že sedi, samo to ni nič. Sem zahtevna, a ne?? Ja takšno sedenje sem imela v mislih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 11:40:44
|
|
|
|
nia5
|
Jutro čveke, saj ne folgam . Ma kera kako idejo kaj naj dam zvečer moji pupi za večjo sitost? Včeraj sem kupila ful dober gris z okusom banane, pa mlečno hipp kašico s sadjem za lahko noč, pa ništa od tega. Kot da nalašč noče jest nekaj bolj sitostnega pred spanjem . Sem obupala nad vsemi proizvodi, ki so mišljeni zvečer. Obrajta le joško, pa fertig, ampak je potem hitro lačna . P a cele noči se premetava in to z zaprtimi očmi, pa ne vem ali bojo zobeki, sicer ima že vse belo, samo ne vem kako zgleda ko so tik pred tem da ven pokukajo? Kaki lep dan je danes, bo treba še izkoristit sončeka pred snegom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 11:53:00
|
|
|
|
hijenca
|
Tako. Midva sma se nagugala, malega je sonček tako zmatral, da je že kar na gugalnici cumal, sedaj pa je lepo sam od sebe v trenutku zaspal v kinderpetu. Mogla bi malo pospravit po stanovanju, pa se mi ne da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 11:58:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro čveke, saj ne folgam . Ma kera kako idejo kaj naj dam zvečer moji pupi za večjo sitost? Včeraj sem kupila ful dober gris z okusom banane, pa mlečno hipp kašico s sadjem za lahko noč, pa ništa od tega. Kot da nalašč noče jest nekaj bolj sitostnega pred spanjem . Sem obupala nad vsemi proizvodi, ki so mišljeni zvečer. Obrajta le joško, pa fertig, ampak je potem hitro lačna . P a cele noči se premetava in to z zaprtimi očmi, pa ne vem ali bojo zobeki, sicer ima že vse belo, samo ne vem kako zgleda ko so tik pred tem da ven pokukajo? Kaki lep dan je danes, bo treba še izkoristit sončeka pred snegom nia5: moje mnenje je, da hrana pred spanjem ne pomaga kaj dosti za spanje. Ko se bo mala odločila spat dlje, bo in to z al pa brez hrane. Naša ponavadi zvečer nikoli veliko ne je, se vedno podoji in ravno tako spi celo noč. Spala je že pri treh tednih in se je samo dojila. Tako, da ne se sekirat preveč okoli teh kašic, če jih noče jest, ker nič ne moreš storiti. Čas bo naredil svoje, verjemi mi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:00:49
|
|
|
|
barbaw
|
čveke, saj ne folgam . Ma kera kako idejo kaj naj dam zvečer moji pupi za večjo sitost? Včeraj sem kupila ful dober gris z okusom banane, pa mlečno hipp kašico s sadjem za lahko noč, pa ništa od tega. Kot da nalašč noče jest nekaj bolj sitostnega pred spanjem . Sem obupala nad vsemi proizvodi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro čveke, saj ne folgam . Ma kera kako idejo kaj naj dam zvečer moji pupi za večjo sitost? Včeraj sem kupila ful dober gris z okusom banane, pa mlečno hipp kašico s sadjem za lahko noč, pa ništa od tega. Kot da nalašč noče jest nekaj bolj sitostnega pred spanjem . Sem obupala nad vsemi proizvodi, ki so mišljeni zvečer. Obrajta le joško, pa fertig, ampak je potem hitro lačna . P a cele noči se premetava in to z zaprtimi očmi, pa ne vem ali bojo zobeki, sicer ima že vse belo, samo ne vem kako zgleda ko so tik pred tem da ven pokukajo? Kaki lep dan je danes, bo treba še izkoristit sončeka pred snegom nia5: moje mnenje je, da hrana pred spanjem ne pomaga kaj dosti za spanje. Ko se bo mala odločila spat dlje, bo in to z al pa brez hrane. Naša ponavadi zvečer nikoli veliko ne je, se vedno podoji in ravno tako spi celo noč. Spala je že pri treh tednih in se je samo dojila. Tako, da ne se sekirat preveč okoli teh kašic, če jih noče jest, ker nič ne moreš storiti. Čas bo naredil svoje, verjemi mi. S tistim odebeljenim in rdečim se pa jaz strinjam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:08:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso A Manca že sama sedi? Se ne zvrne? Jap, naša Manca že pridno sama sedi, ni več pijanček . Si lahko pogledaš slikice v albumu če želiš
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 12:09:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Pa punce, ve ste čisto podivjale s tem pisanjem, človek ne more dohajat. Ja precej hud tempo je ratal tu na RR Sem včeraj zvečer nekaj spraševala, ampak ste me spregledale , že zopet. Ja te nisem spregledala, ampak sem šele danes videla kaj si spraševala, ker sem šla včeraj zelooooooooo zgodaj spat Bom pa še enkrat. No pa dej Kupila sem teletino, pa bi Vidku danes juhico skuhala. Pa me zanima, če mu že kar prvič lahko malo meseka zmiksam??? Jaz bom tudi počasi začela z meskom. Mislim da mi lahko daš, da ne bo nič narobe. Če pa bo, bo sedaj ali pa čez pol leta ko mu ga boš prvič dala. Tako je moje mišljenje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.