|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
21.10.2008 16:34:51   
Naty*Taja
Tina, kako to, da si brez službe? Kaj pa si po poklicu?

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
23.10.2008 2:18:03   
m_m
oj
evo mene malo. smo mel kar pester teden, ampak se je dobro končal. Mali se šivi lepo celijo, jutri gremo že na kontrolo. Hvala punce za lepe želje. Je blo bolj iznenada. Malo se je pojavilo že prej, pa je vedno izginilo, zdaj pa so rekli, da bo treba kar oprerirat. Zdaj se že smeji. Samo kakat noče... Pa nič več ne fotografiram. Tavlka ma tuk fotografij, da mi disk zabija, tamala, pa skor nič. Moram začet slikat, da bom mela sploh kaj za v otroško knjigo spominov nalipat user posted image

ksenja kaj pa počnete, da čakaš okna? ne sledim več niti brat. Sem pa polno zaposlena ja. Ne vem niti kak bom še izpite do konca naredla... Bom kar za en teden na počitnice pobegnla...

tina ej ,a veš da sem šla v lekarno po oni bencin pa razlagam za kaj ga rabim pa me vpraša, kolk vlko površino mam s flajštri polimane pa rečem da je to zadojenčka... me je kar pisano pogledal. pol mi pa ni dal nič. je reku da se da pa tut z alkoholom topit to lepilo, da  da ne sme na rano prit. pa sem probala, ker ga mam neki doma in res deluje. pa razlagu mi je 100 načinov, kak se da flajšter nežno dol potegnit user posted image

no lepo se mejte, pa se oglasim ko bom lahko
m_m

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
23.10.2008 10:43:14   
tinatona
Hej punce!

Naty-Taja
jaz sem sestra po poklicu oz. zdr.tehnik. Zdaj sem eno nadomeščala ker je bila na porodniški, pa je zdaj nazaj prišla in sem jaz brez ostala. Kar se pa peciva tiče, pa... sej se lahko pridete malo posladkat. No zdaj jih je zmanjkalo, ampak če se n ajavite, jih bom spekla.

m_m ja sej gre tudi z alkoholom dol, samo alkohol bolj draži kožo, kot bencin. Ej super da je mala že bolje. Ksenja pa sobice rihta za mala2. In so ji prišli zadnjič okna menjat, pa so premala naredili. No ampak zdaj jih ima že noter, tko da bodo najbrž že kar kmalu gotove. Je pa zdaj doma, ker ima spet angino revca. Sem se ravno v ponedeljek z njo pogovarjala.

Kje ste pa ostale?

LP Tina

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
23.10.2008 18:10:14   
m_m
ojej, ksenja pozdravi se user posted image  a ko bodo sobe končane, bo pa otvoritev??? user posted image  sej ni treba, sam firbec me matra.

tina js sem pa danes doživela razsvetljenje user posted image  ma se čudno čuje. ej odkrila sem DUNSTAN BABY LANGUAGE. Sem ti na mejl poslala. moram delit novico, ker če deluje, bodo ziher druge mamice z dojenčki vesele. Proizvajajo 5 zvokov, in vsak sporoča eno stvar. Najbolš da si pogledate same... sam da najdem link...

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
23.10.2008 18:12:12   
m_m
OTROCI nam GOVORIJO !!!
(velja samo za dojenčke do 3-4m starosti)

http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA&feature=related

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.10.2008 16:07:57   
tinatona
Hej punce!

Evo mene.

Danes sem čisto skurjena. Sem včeraj delala dvema kolegicama nohtge in smo zabluzile do 2eh zjutraj. Evo malo skomin:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Kakšni se vam zdijo?

Drugače sva pa mi2 z Ožbejem še vedno doma. Zdaj imava antibiotik - Primotren praške. Sem ta teden preklicala vesoljno Slovenijo da bi dobila sirup, pa ga nikjer niso imeli.

Meni je pa kolegica pri kateri sva bile zadnjič s honey na nohtih ,predlagala da bi šla nohtke delat v salon, pa kar ne upam poklicat.

Danes sva pa imela z Ožbejem obisk in me je totalno razočaral. Tako grdo se je obnašal do svojega prijatelja, da je joj. Nobene igrače mu ni hotel posodit, skoz ga je odrival in mu nagajal... Prav grozno mi je bilo. 

Zdaj pa čakam in upam da bo malo zadremal... Meni full manjka.

LP

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
27.10.2008 10:06:30   
honey
Dan. Še jaz se malo javim, ko mi celo računalnik dela user posted image  

M_m, upam, da bo mala hitro dobra. Pa kaj vejo, zakaj je prišlo do tega? No, sicer sem bila jaz tudi operirana za kilo, ampak tam nekje pri 5 letih. Ampak še vseeno se ne spomnim več, kako je bilo.

Tina, lepi nohtki. Meni ne delaš skomin, imam že lepe user posted image

No, uživajte in se še kaj oglasim, če mi bo tale user posted image  računalnik delal.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
27.10.2008 11:09:26   
m_m
oj, oj. no ta teden je bil pa hud. Nonstop jokanje, sva bla 2x pri dežurem, kaj ji je. Drugič so nas v bolnici obdržal, smo se tehtale pred in po hranjenju, da se vidi kuk poje. Problem je bil nekakaknje. 6 dni! Prej pa po 4x na dan. mene je panika. Ugotovil niso kaj, se pa zdaj samo od sebe normalizira. Kaka na 2 dni user posted image  Joka manj, zato mam tut čas tule bit user posted image

honey kili sta dve, ta je bla ob rojstvu. Ti si pa verjetno mela ono, ki pride ob rasti. Vsak otrok jo lahko dobi. Ta ob rojstvu pa sam pri naravnih porodih, ko se otrok spušča v kanal. Sej mi je razlaga z izrazi,ko za vsakega drugega nisem vedla kaj pomeni. Sej sama kila ni panika, razen če otrok ne bruha al pa da je boleča na dotik. Naša je mela pa ukleščen jajčnik. Lahko bi odmrl, zato so ga hitro nazaj spravli. Pa še kile več ni. Tak da kakih posledic ne bi smelo bit.

tina ti si že pravi stručko. Komaj čakam, da bom jaz na vrsti. Kaj to ne smem nič prej nohtov rezat? Ker ne zdržim, da bi bli kaj dosti dolgi, že pilim... Koliko časa pa zdrži to gor? Kolk pa računaš? Za salone je dobra ideja, ko maš zdaj fraj, pa ko gre mali v vrtec... Ekstra keš ne škodi. Pa saloni so kar zasoljeni, pa daš kaki evro cenej, nardiš par fotk, da strankam pokažeš kaj vse je možno... Da se hitrej odločijo. Če boš rabla vizitke povej, ti jih oblikujem. Ko bo mali zaspal, se vsed za telefon, pa mej telefonske od ene 15 salonov, pa klič prvo kake leve. Da dobiš filing. Na koncu si prišparaj najbolj fenci. Boš že zverzirana kaj moraš povedat. Probaj. Izgubit nimaš nič. Držim pesti.

ksenja kak si kaj? Že bolše?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
28.10.2008 10:20:26   
ksenjak
Oj!

No, končno spet med živimi. Sem se ravnokar vrnila s kofetka. Sva se s Tino dobile in malo počvekale pa posteljnino mi je prinesla pa končno sem ji plačala. Sem pa res imela gužvo, poleg angine še delavce pa pa ne govorim, da okna še vedno niso v redu in sploh ne vem, kaj bomo naredili. Vam rajši ne razlagam, ker se nam je zaradi tega vse zavleklo, tako da letos po moje ne bo končanouser posted image . Sem ful jezna na oknaše.
So mi pa včeraj prišli za estrih pripravljat, danes pa bi ga mogli ulit pa niti ne vem, če so prišli.

m_m_kar se kakanja tiče, te moram potolažit. Naša je, dokler sem dojila, kakala samo enkrat na teden. Šele, ko sem začela uvajati mleko v prahu, se je stanje normaliziralo. Mislim, da je to pri dojenih otrocih kar normalno.

Lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
28.10.2008 14:25:58   
Naty*Taja
Oj punce. Zdej pa niste tolk več klofale? Men še vedno ne rata pogosto prit sem.
Ksenja, kar se tiče kakanja dojenčkov - našadva sta bila oba dojena do 7 (11) m in sta oba kakala skor za vsako previjanje ! Pa še zdej je tako, ko kej pojesta kmalu zatem sledi WC. Tak da po moje je čist odvisno od vsakega posameznega otročka posebej. Je pa splošno znano, da normalno kakanje do enkrat na teden še ni alarmantno. Če pa dlje ne kaka je pa nekaj narobe.

M-m nisem zasledila, kaj za eno kilo sta to imeli s tamalo?

MONTIGNAC

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
28.10.2008 14:44:44   
m_m
naty to ob rojstvu. Zdaj je že vse zaceljeno in se lahko kopa user posted image

ksenja sej sem slišala da eni dojenčki šparajo na plenicah oz. redko kakajo, sam naša je prej tut po 5 na dan. Po operacijo pa kar naenkrat nič. Pa mal vročine je blo vmes, pa smo jo pelal... Smo pa zvedle, da se po operacijo črevesje mal poleni. Ker slika ni pokazal nič posebnega. Zdaj je že kakanje vsak dan 1x. Dva dni zaporedoma. Js sem že šla kupit eno mleko pa eno flašo, če je slučano lačna, ker se je proizvodnja zmanjšala na dan operacije, ko skor nič ni jedla. Pa sam da je to mim.

Kak ste drugače? Vreme ni ravo prijazno. Se mi zdi da je vsak 1. november tak žalosten pa vetroven. Pa mrzu. Ne vem če mi je že kaj zimskega prav za oblečt, kar ne upam probat... user posted image  te kile grejo tak počas dol.

Neposredna povezava do sporočila: 2561
28.10.2008 14:46:20   
m_m
ksenja kaj pol mate odprto hišo al kaj? A si že plačala račun?

Kaj je s tino? Si je vzela fraj pa šla na počitnice user posted image  ?

< Sporočilo je popravil m_m -- 28.10.2008 14:47:22 >

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
28.10.2008 21:54:53   
tinatona
Hej punce!

Evo mene, nič bat m_m, nisem ušla na user posted image , ker sem broke, tako da o tem lahko samo sanjam.

S user posted image U user posted image P user posted image E user posted image R da se je mali rana že zacelila. Kot so ti že punce povedale za kakanje pa ni panike. Sploh po takšni op. traja nekaj časa, da se prebava spet uredi.

Kar se pa nohtov tiče, pa saj veš... Vaja dela mojstra. Samo če te motijo tvoji dolgi nohtki,  je mogoče bolje da še malo počakaš z gelom. Če bi pa rada imela dolge nohte maš pa dve možnosti... če maš svoje dolge, lahko samo na tvoje dam gel... če maš pa kratke, pol pa na špice naredim. Vizitk se pa ne bom branila... user posted image .

Si mi pa dvinla moralo... bom že jutri poklicala v dva salona (mi je dala kolegica številki, pol bomo pa vidl, kaj bodo rekli). Vam javim.

ksenjak najprej naj ti povem da te je blo full fajn videt!!!! Kako še nimate zrihtanih oken user posted image Kaj so pa zdaj zašuštrali? Dej reči jim da morajo še letos končat, ker ti rabiš lepe nohte (jaz moram pa mal zaslužit user posted image ).

Naty-Taja
kako pa kaj tvoj nohtek? Se ti je že pozdravil? Jaz si moram jutri na kazalcu dol gel dat, da vidim kaj je ratalo. Sem prejšnji teden namreč nekam udarla (do krvi), pa sem si samo zalepila in popravila noht... zdaj pa ne vem al se mi kaj paca spodaj, al se mi je samo kri spet ulila (sem v petek še enkrat prtegnla v omaro). Je obakrat bolelo, da sem kar user posted image videla.

honey super da so nohtki še vedno lepi. To pomeni da moram jaz zate gel zamenjat... No zadnjič mi je Mateja odstopila en gel, tako da ko ga bom dobila (sem ga seveda pozabila) bom probala še s tem gelom in če mi bo ustrezal ga bom kupila. Čeprav  meni moj dlje drži.

Sem pa danes prah dobila in je skor tak kot Matejin user posted image .

Jaz sem pa zdaj odvisna ratala od filma Mamma mia. Mi je zakon in ga vsak dan gledam.

Nič ga grem pogledat do konca, pa se jutri spet kaj beremo.

OBLJUBIM da bom zdaj bolj pridna.

LP Tina

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.10.2008 8:08:53   
Naty*Taja
Evo punce, ko sem ravno pri slikcah - naša dva razgrajača...

user posted image

user posted image

user posted image

Takle je pa naš velikan plaval na morju:

user posted image

user posted image

Pa lovil ribice (z zložljivimi palicami od šotorčka user posted image )

user posted image

Zabaval sestrico, da sta lahko mami in ati počivala..

user posted image

Jahal ribico, kot profesionalec - resno, mene je kr dol metalo, mali se ji je pa vsedu na rep in drvel sem in tja po vodi! user posted image

user posted image

Evo dost za danes.

Aja še info o mojem prstku za Tino - tak zelo počasi tole prerašča, da sem že mal obupala! Je šlo res skor do kožice, ker sem prepozno ukrepala!

MONTIGNAC

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.10.2008 8:39:56   
BarbaraE
Naty-Taja  - kje ste pa to bili na morju? Prav luštna plaža je videt.

Pri nas je danes Nika ostala doma, ker je včeraj popoldan ful kašljala. In bo tako kar do konca tedna doma. Sicer pa komaj čakam podaljšan vikend, da se bom malo naspala. user posted image  Danes ponoči ga je Nejc nekaj biksal in je od 2-4ih kar nekaj jamral pa se premetaval. In itak nisem nič spala, a ne. Danes pa ta dolg dan v službi. Ah ja. Po moje bom kot en zombi tam pred računalnikom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.10.2008 9:18:58   
tinatona
Hej punce!

Evo mene... sem zdaj oddala Ožbeja user posted image v vrtcu in imam ravno 10 minut časa... Potem moram mami orehe zmlet, ker bo potem orehovo potico pekla.

BarbaraE evo eno user posted image zate, da ti ne bo treba gledat kot zombi user posted image . Škoda, ker včeraj nisi imela časa za kavico... Bom pa drugič prej prišla, da boš imela še ti čas.

Naty-Taja ti kar pozdravi prstek, se nič ne mudi. Itak pa pri Ksenji še delajo, tako da niti ni prostora.

Šibam zdaj orehe mlet, pa se potem beremo.

LP Tina

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
29.10.2008 11:53:29   
ksenjak
Oj!

tina_ma, o oknih sploh ne bom več razgljabljala, ker sem res jezna. Zajuser posted image  so čisto vse, in sicer že v samem štartu pri ponudbi in zdaj okna dol vleče. Zdaj se pa en na drugega zgovarjajo, mi pa čakamo. No, a smo vseeno včeraj vsaj estrihe do konca naredili. Okna pridejo pa baje jutri pogledat, da se dogovorimo, kako in kaj. Jaz jim take šlamparije vsekakor ne mislim plačat.

Drugače pa sem bila včeraj spet nekaj togotna in sem se odločila iti v Cerklje do petka. Tako, da sem danes prišla v službo malo kasneje, saj sem zjutraj tamala dva peljala najprej v Cerklje.

Ej, kateri film je že to?! Jaz bi ga tudi gledala, če je dober. A imaš posnetega?

Kakšen prah?!user posted image

m_m_mogoče pa je res bilo kaj samo zaradi operacije in se bo zdaj počasi čisto uredilo.

Naty-Taja_ma ne ti meni luštov z morjem delat. Drugače pa so slikice zelo lepe.
Kar se pa dojenja tiče, je pa to vsekakor odvisno od posameznika. Pri meni je Lanej imel čisto normalno in redno prebavo kljub dojenju, Kiara pa ne. Ampak v bistvu sem hotela samo reči, da pri dojenih otrocih to ni nič kaj posebnega.

Barbara_ja boga Nika. Upam, da se kmalu pozdravi.user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
29.10.2008 23:27:14   
m_m
naty, user posted image  mi ga pa letos nismo mel user posted image  lepe slikce. Kje ste pa bli?

barbara a Nika velik kašlja. Naša že cel mesec. pa se mal zboljša, pa spet poslabša. Pa jemlje 2 sirupa, med na žlico, domači sirup iz smrekovih vejic, nekaj s črno repo...

tina, no kak je blo včeraj?? uh delaš lušte s potico. js morm prej kamne porihtat do velike noči user posted image  ti je lahko kej pojeŠ? Jst še povohat ne smem orehov.

ksenja, ja zdaj že vidim kaj je blo. sam takrat pa nisem vedla al jo še šivi bolijo al je kaj drugega. Če bi pa res kej blo, pa ne bi šla k dohtrju... eh, sam dq je bolš pa mim.

Neposredna povezava do sporočila: 2568
30.10.2008 7:30:11   
BarbaraE
Včeraj sta bila user posted image  in Nika pri zdravniku, da sta se šla pokazat zaradi tega kašlja + vnete oči. Ji je zdravnica vzela tudi bris za angino, pa je bil na srečo negativen, tako da je viroza. Za oči je dobila pa kapljice. Kašljat je začela za vikend, poslabšalo se je pa v torek popoldan. Danes ponoči je bila pa sploh uboga. Nosek ji čistimo, ampak ne gre nič ven, tako da je najbrž kje res zadaj, da ji ponoči steče v grlo, potem jo pa na kašelj sili. user posted image  je tudi začel nekaj kašelj matrat, tako da zdaj samo upam, da ne bo naslednji Nejc. Očitno so sedaj viroze s kašljem na pohodu. Upam, da se bo Nika pocajtala čez praznike.

Imamo pa kar borbe, ko ji hočeva dat kapljice za oči. Jo prepričujeva na vse možne načine, ona pa zraven joka in jamra, da je joj. No, na koncu nama vseeno rata, da ji dava kapljice notri. Sva jo tudi danes ponoči dala in moram rečt, da je bilo zjutraj že bolje.

Tina - ej, pa kje so vse te službe za med. sestre - non stop govorijo, kako je premalo med. sester? Sploh mi ni jasno. Želim ti da bi čimprej našla službo. Jaz sem šele sedaj v službi za nedoločen čas, prej sem pa non stop nadomeščala porodniške. Drugače pa - nič ne moreš izgubiti, če daš kakšno prošnjo tudi v kakšen kozmetični salon za delanje nohtov.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
30.10.2008 8:30:51   
honey
No, dobro jutro vam želi dopustnica user posted image  Uspelo mi je, da sem dobila danes dopust in mi po kuhinji že tako lepo diši - pečem torto za mojega user posted image - ima jutri rojstni dan. Ja, ravno na  user posted image  

Moram pa reči, da me je zelo lepo presenetil za obletnico (poroka 16.10. in tista "obletna" 27.10.) - me je peljal na koncert Danijele. Ful je blo dobr. Res super koncert. Tako da je čisto super, da sem danes doma.

No, šibam zdaj pa se potem še kaj javim.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
31.10.2008 18:33:59   
tinatona
Hej punce!

Evo mene. Sem imela včeraj malo prisilne pavze - mi je brat odklopil internet.

ksenjak
kako si se imela v Cerkljah? Jaz žal nisem imela časa it. Grem pa zato jutri. Moram it babici svečko prižgat. Kar ne morem verjet, da je že skoraj leto in pol kar je ni. Se namreč včasih še vedno zalotim, da čakam v kuhinji da bo noter stopila...

Upam da ste se potem uspeli zmenit z delavci in da bodo popravili svoje napake. Jaz bi težila 500/h.

Prah je pa za nohte. Tak akrilni... za francosko manikuro. Ti bom ob priliki pokazala.

m_m
jaz je niti ne maram jest, tako da ni bojazni da bi me kamni zj***. Me pa zdaj kostanj matra, čeprav vem da ga ne smem preveč pojset in se tega tudi držim. Zdaj mi že nekaj časa ni bilo treba it na urgenco (user posted image TRKAM!!!!!!!!).

BarbaraE jaz sem tudi skoz nadomeščala porodniške in bolniške. PRAV BEDNO!!! Sem pa včeraj dobila par mailov z Zavoda... Jih zdaj kar nekaj iščejo v KC. Sem že poslala prošnje. Upam da mi uspe.

SUPER da je bil bris negativen.

Jaz sem pa včeraj začela nekaj kašljat in mi ni prav nič všeč. Se moram it v ponedeljek pokazat k svoji zdravnic, ker me kar skrbi, sploh ker je brat prebolel pljučnico preden je šla mami v bolnico. No čeprav še vedno upam da je to samo zaradi nohtov (je full prahu, ko piliš).

honey tvojemu user posted image pa vse najboljše za rojstni dan.

Evo še moji novi nohtki...
user posted image
user posted image

Ne vem kaj mi je, ampak zdaj sem full nerodna. Je včeraj Ožbej skakal po meni in mi je glih na prste skočil. Si lahko predstavljate kaj se je zgodilo.

LP Tina

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
2.11.2008 7:31:23   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE

Naty-Taja  - kje ste pa to bili na morju? Prav luštna plaža je videt.

Slatine na otoku Čiovo. Ja kr luštno je - nobene gužve na plaži. Ti lahko zrihtam kontakt če rabiš. BIli smo pri eni familiji v prvem katu - zlo luštni, so nam en večer gril parti zrihtali.

M-m in vse z bolnimi - evo še ena dobra stran Monustima - naš mali je zadnjič začel kašljat ko nor (po moje so v vrtcu mokri, ko divjajo, pa premalo oblečeni, ko gredo ven...) v glavnem, če se je to zgodilo lani, je potem krehal in nabijal kak mesec skup in nič ni pomagalo! Zdej sem mu pa dala pojačano dozo monustima, pa čaj z medom in DRUG DAN - kot da bi odsekal. Nič ni kašljal več. Tak da zdej ga še jaz redno jemljem, tole vreme nas bo drugače namreč pokopalo s temi virusi in bacili!

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
2.11.2008 11:14:52   
tinatona
Hmm pol si ga moram pa jaz nujno nabavit. Kašljam že dva dni kot nora. Se bojim da mi bodo pljuča ven padla. Že dolgo nisem tako težko čakala ponedeljka  da grem lahko k dohtarci. Me prav skrbi, da ni kaj drugega kot samo viroza (glede na to da je brat prebolel virusno pljučnico).

Aja evo tole so pa moji čisto novi nohtki (ker uni prejšnji so bili samo malo popravljeni, in ker nisem dovolj gela dol popilila, so se mi uni od prej zlomljeni spet zlomili user posted image ). Pol sem pa včeri dala vse dol in si jih čist na novo nardila. Nisem mogla namreč spat, ker tok kašljam.

user posted image

user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2573
3.11.2008 9:18:19   
ksenjak
Jutro!

Pa kje ste vse čvekice?

tina_upam, da je s tvojim zdravjem danes že kaj boljše. A si že bila pri zdravnici?
Z delavci smo se za silo zmenili, tako da so zdaj na vrsti finese - seveda, ko bodo to finance dopuščaleuser posted image .
Drugače pa pri nas nič novega, čez vikend smo se imeli zelo lepo, sploh ker je bil ati tri dni doma. Tamala je itak čisto nora na njega. Kadar je doma on, sem jaz ta peto kolo. Danes pa jovo na novo v nov delovni teden.

Lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
3.11.2008 9:32:56   
tinatona
Hej punce!

Evo mene... Jaz na žalost nisem še nič bolje in komaj čakam da bo ura eno, da grem k zdravniku. Ravno razmišljam, da še nikoli nisem tako zelo težko čakala na ponedeljek user posted image .
Sem prejle Ožbeja peljala v vrtec in sem se komaj privlekla do vrtca in nazaj. NORO vam povem!!!

Ksenja me veseli da gredo vaša gradbena dela h koncu. Ej do kdaj si potem bila v Cerkljah? Jaz sem bila tam v soboto, ko smo šli k babici na grob. Ej naslednjo soboto bom šla pa mogoče v Celje (če bom zdrava), pa bi se mogoče lahko kaj vidle... Kaj misliš?

Ja kje ste pa ostale?

LP

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?