|
RE: no aprilke 2005, kako? 27.10.2008 11:09:26
|
|
|
|
m_m
|
oj, oj. no ta teden je bil pa hud. Nonstop jokanje, sva bla 2x pri dežurem, kaj ji je. Drugič so nas v bolnici obdržal, smo se tehtale pred in po hranjenju, da se vidi kuk poje. Problem je bil nekakaknje. 6 dni! Prej pa po 4x na dan. mene je panika. Ugotovil niso kaj, se pa zdaj samo od sebe normalizira. Kaka na 2 dni Joka manj, zato mam tut čas tule bit honey kili sta dve, ta je bla ob rojstvu. Ti si pa verjetno mela ono, ki pride ob rasti. Vsak otrok jo lahko dobi. Ta ob rojstvu pa sam pri naravnih porodih, ko se otrok spušča v kanal. Sej mi je razlaga z izrazi,ko za vsakega drugega nisem vedla kaj pomeni. Sej sama kila ni panika, razen če otrok ne bruha al pa da je boleča na dotik. Naša je mela pa ukleščen jajčnik. Lahko bi odmrl, zato so ga hitro nazaj spravli. Pa še kile več ni. Tak da kakih posledic ne bi smelo bit. tina ti si že pravi stručko. Komaj čakam, da bom jaz na vrsti. Kaj to ne smem nič prej nohtov rezat? Ker ne zdržim, da bi bli kaj dosti dolgi, že pilim... Koliko časa pa zdrži to gor? Kolk pa računaš? Za salone je dobra ideja, ko maš zdaj fraj, pa ko gre mali v vrtec... Ekstra keš ne škodi. Pa saloni so kar zasoljeni, pa daš kaki evro cenej, nardiš par fotk, da strankam pokažeš kaj vse je možno... Da se hitrej odločijo. Če boš rabla vizitke povej, ti jih oblikujem. Ko bo mali zaspal, se vsed za telefon, pa mej telefonske od ene 15 salonov, pa klič prvo kake leve. Da dobiš filing. Na koncu si prišparaj najbolj fenci. Boš že zverzirana kaj moraš povedat. Probaj. Izgubit nimaš nič. Držim pesti. ksenja kak si kaj? Že bolše?
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|