|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
2.11.2008 19:42:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Bravo za Gala user posted image user posted image user posted image . Najin Gal pa ne prenaša teh kaš, k večjemu poje 2 žlici, vse ostalo mi ostane v krožniku, ker noče več odpirati ust. user posted image

Kje lahko kupim poceni otroško obutev za Gala, lahko so teniske ali čevlji? Danes sem bila v H&M pa je bilo izropano, v Zari imajo zasoljene cene od 29-35 €, v H&M po ceni 9,70 €, ampak žal ni bilo št. za Gala, a imajo v C&A v Celju obutev? Kje še lahko kupim poceni?

poglej v kiku

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
2.11.2008 19:42:07   
Naty*
Cel dan smo se potepali, tko da sam na hitr commentuser posted image :

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

aja naty dej mi povej a ma vaša hojica tud tako čudno melodijo na začetku kot bi streljal?

Ja tud user posted image , mislim, da majo ti zvoki en namen, recimo ko zamuka krava je potem pesmica Old McDonalld had a cow, tko da je verjetno po tistem kaka streljaška user posted image .

kasso držim pesti, da ti hitro mine ta napad mravljinčenja user posted image .

Anitka Žan zvečer dobi riževo kašico od Alnature zmešano z vodo. In je ratu čist odvisen od tega. Ko je ura 19.00 mora jest kašico, drugač joka user posted image . Drugače sicer še polno dojim, mava pa spoznavanje okusov user posted image . Bučka je šla dons noro dol!user posted image  Vse kar mu dam pa zaenkrat delam doma. Je pa isto kot pri dojenju....pravi jedec user posted image !

edina mislim, da mu je blo vroče prej, takoj ko smo prišli ven, je blo vredu user posted image . Doma je pa zmazal riževo kašico (mogoče je blo tud to...), zabava v hojici, zdej pa kopanje in do 20.00 bomo že aja aja user posted image . Pa hvala za vse!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
2.11.2008 19:43:06   
Soncnica Sandra ***
Estella, a te že kej živčki dajejo?

Zdele postaja zanimivo!!!!

Men pa Ališič para živce, ker ne ve kaj govori, pa še za Maso navija bedak!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
2.11.2008 19:43:24   
Naty*
Cel dan smo se potepali, tko da sam na hitr commentuser posted image :

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

aja naty dej mi povej a ma vaša hojica tud tako čudno melodijo na začetku kot bi streljal?

Ja tud user posted image , mislim, da majo ti zvoki en namen, recimo ko zamuka krava je potem pesmica Old McDonalld had a cow, tko da je verjetno po tistem kaka streljaška user posted image .

kasso držim pesti, da ti hitro mine ta napad mravljinčenja user posted image .

Anitka Žan zvečer dobi riževo kašico od Alnature zmešano z vodo. In je ratu čist odvisen od tega. Ko je ura 19.00 mora jest kašico, drugač joka user posted image . Drugače sicer še polno dojim, mava pa spoznavanje okusov user posted image . Bučka je šla dons noro dol!user posted image  Vse kar mu dam pa zaenkrat delam doma. Je pa isto kot pri dojenju....pravi jedec user posted image !

edina mislim, da mu je blo vroče prej, takoj ko smo prišli ven, je blo vredu user posted image . Doma je pa zmazal riževo kašico (mogoče je blo tud to...), zabava v hojici, zdej pa kopanje in do 20.00 bomo že aja aja user posted image . Pa hvala za vse!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
2.11.2008 19:44:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Mi smo pa pravkar popapcali Hippovo mlečno kašico za lahko nočuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Saj počasi bo šlouser posted image

A ono gotovo al za naštimat??

Špelin@: mi imamo vsak svoj comp, ker drugače bi bila vojnaaaaaaaaaaauser posted image Gregiju bomo pa mal po ritki naložil, da se bo poboljšal. Očitno gre po stopinjah velike pike

tisto za zmešat z vodouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4005
2.11.2008 19:44:46   
aurora28
Manca je pa napredna user posted image , še mal pa bo zlagala lego kocke user posted image .

Tally user posted image za avator user posted image user posted image

Estrella kje pa je Kik najbližje meni?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
2.11.2008 19:45:37   
Soncnica Sandra ***
J***** Vettel

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
2.11.2008 19:47:20   
Anitka
tally lep avataruser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4008
2.11.2008 19:48:08   
tally

tally lep avataruser posted image

Hvalauser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
2.11.2008 19:49:36   
Estrella*
ss: je šlo za las! BRAVO LOJZEuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4010
2.11.2008 19:49:43   
Anitka
a je lojzek prvi?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
2.11.2008 19:50:00   
Soncnica Sandra ***
LOJZE JE CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4012
2.11.2008 19:51:40   
Soncnica Sandra ***

ss: je šlo za las! BRAVO LOJZEuser posted image user posted image user posted image

A je tvoj "komunist" kej žalosten? user posted image
No sej majo konstruktorski naslov

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4013
2.11.2008 19:52:34   
Soncnica Sandra ***
Zdej pa grem Manco kopat, pridem pol nazaj.

Pa ne preveč naklofat a prov? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4014
2.11.2008 19:52:39   
špelin@
Naty*, sem dobila tvoj ZS, ampak ti ne utegnem odgovoriti, tole pri nas je nevzdržno, imam 4 otroke, ne samo 3!!!!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
nAŠA mANCA IMA PA OD DANES NAPREJ NOV ŠPORT,

ups pardom velike črke,

in sicer ko se igra na pena puzzlah, jih začne razstavljati. V vsakem kvadratku je eno prevozno sredstvo. In se toliko časa matra, da koščke ven dobi. Potem pa jih vsa vesela žveči user posted image

user posted image user posted image user posted image

jana81, super ste poslikali Nejca user posted image

Kuhano zelenjavo sem jaz v začetku za svoje user posted image  vedno zalivala le z vodo, v kateri se je zelenjava kuhala, kasneje sem začela zalivati z juhico. Kako bo pri Gregiju, še ne vem, ker sva šele pri okušanju.

Joooj, mala pika se že naslanja tule zraven in tečnariiii... Danes sem tako zmatrana...

barbaw, nobel sedež user posted image  In user posted image  za Majinih 6 mesecev!!!!!!!! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Meni se je pa danes kar malo poslabšalo, pa sploh nisem pretiravala s kakim delom. Samo roke - prsti mi pa kar mravljinčijo...no, upam, da mi v 24 urah mine. Je pa to menda kar posledica stresa oz. strahu, ker sem zadnje dve noči hodila gledat, da ne teče sinetu kri iz noska. Psihično se moram malo umirit, pa bo bolje user posted image
Prejle pa sem šla še malo na sprehod, se nadihat svežega zraka in zdaj Varja spančka ko topuser posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja bi vas vprašala še za en nasvet - glede na to, da nas 18. čaka 3.doza cepljenja in gremo od 19.-23. v Čatež, menite, da je bolje, da cepljeneje prestavim? Baje jih ima največ kakšn reakcije ravno po tej 3.doziuser posted image user posted image

Ma jaz bi za zihr cepljenje prestavila. Aja, fajn darilo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Mi smo pa važni, ker je naša Manca ravno včeraj, ko je praznovala 6.mesecev dobila kar dva zobka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Danes imamo 30 stopinj..je prijetno toplo ne prevroce...morda grem pa tud jaz kaj ven z otroci...bomo videli.

user posted image user posted image user posted image
Drugače pa si dobila od prijatelja res odličen nasvet. In glavno, da si prebrodila krizo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
ma kje pa, kam pa naj spravim dva mulca v 60 kvadratovuser posted image user posted image

user posted image user posted image  A ti povem, na koliko kvadratih živimo mi? Pardon, nas 5. Ne se zgovarjat na kvadrate user posted image user posted image user posted image

To bi bilo to, ne utegnem več brati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4015
2.11.2008 19:57:18   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Manca je pa napredna user posted image , še mal pa bo zlagala lego kocke user posted image .

Tally user posted image za avator user posted image user posted image

Estrella kje pa je Kik najbližje meni?

Sicer nisem Estrella, ne vem če je na vašem koncu kje, imamo ga tle v Mengšu in v Lj.-rudnik. Jaz za drugje ne vem. Mogoče kakšna druga ve.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
2.11.2008 20:00:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Super Natyuser posted image Priden Žanuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
2.11.2008 20:01:00   
tilči
Kamor pogledam je F1-Na tv in na RRuser posted image
Kar se športa na tv tiče,user posted image  gleda vse tudi umetnostno drsanjeuser posted image .Še dobro,da imamo dve tv, drugače jaz ne bi nikoli prišla na vrsto,saj če ni šport, se pa Nejc prijavi za risankeuser posted image
Valentina...ti kar pokličiuser posted image
Jana...luštne slikceuser posted image
Špelin@..kaj ti Gregi tako štrajka z mlekomuser posted image user posted image user posted image
Anitka...naš se je na začetku tudi malo zmrdoval nad korenčkom,pa sem mu ga čez čas spet dala, sedaj pa ga z veseljem pomalča.Danes je bilo prvič, da po sadnem obroku ni hotel mleka. Ponavadi ga še kaj spije. Je pa zato zvečer not prinesel. Po večerji -mleko z rižolinotom- še ena flaša mleka.

Jutri pa tašča pelje Nejca v vrtec. to bo spet cela histerija, Tilna peljem k moji mami, jaz pa na servis h ginekologu. Upam, da res ni kaj hujšega narobeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4018
2.11.2008 20:03:14   
Anitka
Tilči držim pestke, da jutri dobro opravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
2.11.2008 20:04:13   
tilči

Tilči držim pestke, da jutri dobro opravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ti!user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
2.11.2008 20:06:13   
Estrella*
Aurora: jaz vem, da je v MB, LJ in Mengšuuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
2.11.2008 20:06:43   
Anitka
Špelin@ upam, da se štrajk z mlekom kmalu konča.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
2.11.2008 20:07:38   
Estrella*
Naty: ja Žan je jedec in poluser posted image Upajmo, da tak ostane še naprej. Jaz se z mojim vsake toliko čas borim, da kaj pojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4023
2.11.2008 20:07:53   
Anitka

Aurora: jaz vem, da je v MB, LJ in Mengšuuser posted image

Pa tudi v Murski Sobotiuser posted image user posted image in pa seveda v Avstriji - par km od mene.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4024
2.11.2008 20:09:11   
Anitka
A vaši hroščki že spijo? Moj bo prav zdaj pojedel levo uho Pametnemu kužkuuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.