špelin@
|
Naty*, sem dobila tvoj ZS, ampak ti ne utegnem odgovoriti, tole pri nas je nevzdržno, imam 4 otroke, ne samo 3!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nAŠA mANCA IMA PA OD DANES NAPREJ NOV ŠPORT, ups pardom velike črke, in sicer ko se igra na pena puzzlah, jih začne razstavljati. V vsakem kvadratku je eno prevozno sredstvo. In se toliko časa matra, da koščke ven dobi. Potem pa jih vsa vesela žveči jana81, super ste poslikali Nejca Kuhano zelenjavo sem jaz v začetku za svoje vedno zalivala le z vodo, v kateri se je zelenjava kuhala, kasneje sem začela zalivati z juhico. Kako bo pri Gregiju, še ne vem, ker sva šele pri okušanju. Joooj, mala pika se že naslanja tule zraven in tečnariiii... Danes sem tako zmatrana... barbaw, nobel sedež In za Majinih 6 mesecev!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: kasso Meni se je pa danes kar malo poslabšalo, pa sploh nisem pretiravala s kakim delom. Samo roke - prsti mi pa kar mravljinčijo...no, upam, da mi v 24 urah mine. Je pa to menda kar posledica stresa oz. strahu, ker sem zadnje dve noči hodila gledat, da ne teče sinetu kri iz noska. Psihično se moram malo umirit, pa bo bolje Prejle pa sem šla še malo na sprehod, se nadihat svežega zraka in zdaj Varja spančka ko top IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja bi vas vprašala še za en nasvet - glede na to, da nas 18. čaka 3.doza cepljenja in gremo od 19.-23. v Čatež, menite, da je bolje, da cepljeneje prestavim? Baje jih ima največ kakšn reakcije ravno po tej 3.dozi Ma jaz bi za zihr cepljenje prestavila. Aja, fajn darilo IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mi smo pa važni, ker je naša Manca ravno včeraj, ko je praznovala 6.mesecev dobila kar dva zobka!!!! IZVIRNO SPOROČILO: **** Danes imamo 30 stopinj..je prijetno toplo ne prevroce...morda grem pa tud jaz kaj ven z otroci...bomo videli. Drugače pa si dobila od prijatelja res odličen nasvet. In glavno, da si prebrodila krizo IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ma kje pa, kam pa naj spravim dva mulca v 60 kvadratov A ti povem, na koliko kvadratih živimo mi? Pardon, nas 5. Ne se zgovarjat na kvadrate To bi bilo to, ne utegnem več brati
|