Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:10:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: kako pa ti , že kaj navijaš?? O navijam, navijam, .... Za katere spoh ne bom vprašala, ker je znano kot beli dan O ti porednica, ti! Tule si se pa pošteno zmotila!!!!! Moj avto, voziček, avtosedež nima pobene povezave s F1. Sicer mi je fuuul všeč rdeča barva, kar Estrella dobro ve , ampak pri F1 pa NO GO!!!!! o, pol si pa moja prjatlca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:11:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz ne vem kakšna so mnenja P, glede na to, da je juha mesna, samo je tega količinsko res tako malo. Sama zelenjava brez začimb res ni najbolj okusna in tako mi otrok sploh ne bi jedel, z malo zabele pa poje z veseljem in si zaradi tega a smem al ne res ne bom belila glave Lahko pa skuhaš tudi kurjo župco. Ah pediatri. Sej če bi nekatere poslušal, bi mogel biti otrok do 4.meseca samo v ležečem položaju, nič v pokončnem No sam pol bi pri nas imeli od 2.meseca naprej samo dretje v bajti
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:12:01
|
|
|
|
Estrella*
|
ss: definitivno Lojze
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:12:28
|
|
|
|
tally
|
Večer! Mi smo se danes potepali, smo bili pr tašči na kosilu potem šli še na sprehod, zdej pa Emilija in ati drnjohata mami pa na RR visi . Mi pa danes nismo mič GH papali ker me je Emilija zjutri raz in ni hotla jesti po žlički. Zadnje cajte missi ko vidi žličko je takoj zaspana in ne vem kaj še in noče jestim mleko pa spije potem. Ne vem kaj delam narobe, vedno gledam da jo hranim ko se zbudi in se naspi tako da naj ne bi bila zaspana ona si pa kr učke mane in začne jokat kot da jo tepem in ne hranim . IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiste, ki še polno dojite (pa tudi ostale)in uvajate GH, a jim zvečer kaj dajete kašice (te ki se mešajo z vodo)? Ja če je dobre volje......... Jana lepe fotke. Nejc prav lepo pozira. Kašice- sadne imam kupljene, zelenjavne pa sama delam. Nisem pa še probala zelenjavne nič solit.
< Sporočilo je popravil tally -- 2.11.2008 19:13:07 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:12:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: kako pa ti , že kaj navijaš?? O navijam, navijam, .... Za katere spoh ne bom vprašala, ker je znano kot beli dan O ti porednica, ti! Tule si se pa pošteno zmotila!!!!! Moj avto, voziček, avtosedež nima pobene povezave s F1. Sicer mi je fuuul všeč rdeča barva, kar Estrella dobro ve , ampak pri F1 pa NO GO!!!!! o, pol si pa moja prjatlca JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:14:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiste, ki še polno dojite (pa tudi ostale)in uvajate GH, a jim zvečer kaj dajete kašice (te ki se mešajo z vodo)? Ja te , ki se pripravijo z vodo. Anitka, danes si pa full of questions če se pa tako še ne znajdem pri tej GH - slaba mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:15:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz ne vem kakšna so mnenja P, glede na to, da je juha mesna, samo je tega količinsko res tako malo. Sama zelenjava brez začimb res ni najbolj okusna in tako mi otrok sploh ne bi jedel, z malo zabele pa poje z veseljem in si zaradi tega a smem al ne res ne bom belila glave Lahko pa skuhaš tudi kurjo župco. Ah pediatri. Sej če bi nekatere poslušal, bi mogel biti otrok do 4.meseca samo v ležečem položaju, nič v pokončnem No sam pol bi pri nas imeli od 2.meseca naprej samo dretje v bajti Se podpišem pod tole
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:16:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
nAŠA mANCA IMA PA OD DANES NAPREJ NOV ŠPORT, ups pardom velike črke, in sicer ko se igra na pena puzzlah, jih začne razstavljati. V vsakem kvadratku je eno prevozno sredstvo. In se toliko časa matra, da koščke ven dobi. Potem pa jih vsa vesela žveči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:17:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiste, ki še polno dojite (pa tudi ostale)in uvajate GH, a jim zvečer kaj dajete kašice (te ki se mešajo z vodo)? Ja te , ki se pripravijo z vodo. Anitka, danes si pa full of questions če se pa tako še ne znajdem pri tej GH - slaba mami eh, Anitka, jaz sem tud že vse pozabla, pa se sproti kaj spomnim kako sem to prej delala- pozabljiva mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:20:45
|
|
|
|
Estrella*
|
ss: zaenkrat je Lojze še v +, upam, da se ne spremeni kaj. Ravno je rekel dragi; "pa kaj tega Lojzeta ne zrinejo s steze" On je komunist...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:21:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nAŠA mANCA IMA PA OD DANES NAPREJ NOV ŠPORT, ups pardom velike črke, in sicer ko se igra na pena puzzlah, jih začne razstavljati. V vsakem kvadratku je eno prevozno sredstvo. In se toliko časa matra, da koščke ven dobi. Potem pa jih vsa vesela žveči Premal jo futraš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:24:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nAŠA mANCA IMA PA OD DANES NAPREJ NOV ŠPORT, ups pardom velike črke, in sicer ko se igra na pena puzzlah, jih začne razstavljati. V vsakem kvadratku je eno prevozno sredstvo. In se toliko časa matra, da koščke ven dobi. Potem pa jih vsa vesela žveči Ja veš jaz sem mojo navadila da si za ušesa pospravi da ima za kasneje . Dej še ti Manco da ne bo pene glodala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:28:44
|
|
|
|
špelin@
|
Končno sem si izborila mesto za računalnikom! Sem rekla, da naj mi dajo 20 minut mir, bomo videli, če bo zneslo... Kar se Gregijevega hranjenja tiče, imamo še vedno probleme - mleka pije vedno manj ali pa ga sploh noče, poln kufer ga že imam s tem zmrdovanjem Ej, 3 minute sem gor in že težijooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:33:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Končno sem si izborila mesto za računalnikom! Sem rekla, da naj mi dajo 20 minut mir, bomo videli, če bo zneslo... Kar se Gregijevega hranjenja tiče, imamo še vedno probleme - mleka pije vedno manj ali pa ga sploh noče, poln kufer ga že imam s tem zmrdovanjem Ej, 3 minute sem gor in že težijooooooooooo!!!!!!!!!!!!! Zateži jim nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:35:10
|
|
|
|
Anitka
|
Mi smo pa pravkar popapcali Hippovo mlečno kašico za lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:37:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: zaenkrat je Lojze še v +, upam, da se ne spremeni kaj. Ravno je rekel dragi; "pa kaj tega Lojzeta ne zrinejo s steze" On je komunist...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr komunisti v F1, na vislice z njimi!!!! Ja Lojze je še v +, pa tko bo tud ostalo, a je tako Estrella?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:37:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Končno sem si izborila mesto za računalnikom! Sem rekla, da naj mi dajo 20 minut mir, bomo videli, če bo zneslo... Kar se Gregijevega hranjenja tiče, imamo še vedno probleme - mleka pije vedno manj ali pa ga sploh noče, poln kufer ga že imam s tem zmrdovanjem Ej, 3 minute sem gor in že težijooooooooooo!!!!!!!!!!!!! Pa jih pusti gor za 3 min pa jim potem ti zateži .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:37:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo pa pravkar popapcali Hippovo mlečno kašico za lahko noč Saj počasi bo šlo A ono gotovo al za naštimat?? Špelin@: mi imamo vsak svoj comp, ker drugače bi bila vojnaaaaaaaaaaa Gregiju bomo pa mal po ritki naložil, da se bo poboljšal. Očitno gre po stopinjah velike pike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:38:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: zaenkrat je Lojze še v +, upam, da se ne spremeni kaj. Ravno je rekel dragi; "pa kaj tega Lojzeta ne zrinejo s steze" On je komunist...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr komunisti v F1, na vislice z njimi!!!! Ja Lojze je še v +, pa tko bo tud ostalo, a je tako Estrella? Mora, sam ta Vettel mi živce para
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:39:30
|
|
|
|
Estrella*
|
tally; za nov avtar, luškana Emilija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:39:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo pa pravkar popapcali Hippovo mlečno kašico za lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:40:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally; za nov avtar, luškana Emilija Moj mali čupko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:40:20
|
|
|
|
aurora28
|
Bravo za Gala . Najin Gal pa ne prenaša teh kaš, k večjemu poje 2 žlici, vse ostalo mi ostane v krožniku, ker noče več odpirati ust. Kje lahko kupim poceni otroško obutev za Gala, lahko so teniske ali čevlji? Danes sem bila v H&M pa je bilo izropano, v Zari imajo zasoljene cene od 29-35 €, v H&M po ceni 9,70 €, ampak žal ni bilo št. za Gala, a imajo v C&A v Celju obutev? Kje še lahko kupim poceni?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:40:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nAŠA mANCA IMA PA OD DANES NAPREJ NOV ŠPORT, ups pardom velike črke, in sicer ko se igra na pena puzzlah, jih začne razstavljati. V vsakem kvadratku je eno prevozno sredstvo. In se toliko časa matra, da koščke ven dobi. Potem pa jih vsa vesela žveči Premal jo futraš Pa sej veš, da sem Gorenjka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:40:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nAŠA mANCA IMA PA OD DANES NAPREJ NOV ŠPORT, ups pardom velike črke, in sicer ko se igra na pena puzzlah, jih začne razstavljati. V vsakem kvadratku je eno prevozno sredstvo. In se toliko časa matra, da koščke ven dobi. Potem pa jih vsa vesela žveči Ja veš jaz sem mojo navadila da si za ušesa pospravi da ima za kasneje . Dej še ti Manco da ne bo pene glodala bom probala
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.