Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:48:23
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Tud jest gledam F1... še dobr, da je zadnja dirka... mormo bit vsako nedeljo, ko je na sporedu strogo doma, da jo ne zamudi mi je situacija precej znana. Eno nedelo sem ga le vn spravla... smo šli v Mercator v Šiško... jest sem nabavlala po štacun on je pa v tegovin stal pred TV in gledu formulo ... to je prov obsedeno stanje ... ja sorry, jest tega ne razumem... men se nobena stvar po TV ne zdi tolk pomembna, da jo neb mogla zamudit. To so naši moški, taki so in ga ne obrneš, ma nič . to pa je obsedenost Jaaaaaaaaaaa... pa, ko bi bila ta obsedenost samo s formulo... isto je, ko je na sporedu nogomet, košarka, rokomet.... GROZAAAAAAAAAAA ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:48:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Tud jest gledam F1... še dobr, da je zadnja dirka... mormo bit vsako nedeljo, ko je na sporedu strogo doma, da jo ne zamudi mi je situacija precej znana. Eno nedelo sem ga le vn spravla... smo šli v Mercator v Šiško... jest sem nabavlala po štacun on je pa v tegovin stal pred TV in gledu formulo ... to je prov obsedeno stanje ... ja sorry, jest tega ne razumem... men se nobena stvar po TV ne zdi tolk pomembna, da jo neb mogla zamudit. To so naši moški, taki so in ga ne obrneš, ma nič . to pa je obsedenost Jaz tega tudi ne razumem, ampak kaj čmo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje - a lahko dam Plasmon piškotek brez glutena v sadno kašico oz. a se raztopi v njej? Jaz ga dam ko sama pripravljam kašico in kar vse zmiksam. Enako. Anitka če ga banana zapera mu daj pa še dve namočeni slivi zravn. A suhi in potem zmiksam? Ja suhi,jest jih namočim za ene pol ure,eno uro pa pol zmiksam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:50:31
|
|
|
|
jana81
|
evo slikce so v albumu...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:52:49
|
|
|
|
aurora28
|
Anitka komot mu lahko primešaš plasmon keks v sadno kašo. Gal obožuje sadje in od gotovih kaš sva probala jabolko, banana, breskev-banana in riž, jabolko-borovnica, hruška-marelica, hruška, sliva, mu pa večkrat sama naredim kašo iz kupljenega ali domačega sadja npr. prekuham jabolko, domam še za 2 min breskev in hruško, na koncu pa primešam plasmon keks in je z odprtimi usti, je kot ptiček. Mu pa dajem zdaj tudi sok iz grozdja, malo za probo. Od zelenjave pa sva probala krompir, korenček, bučo, brokoli, grah, koruzo, kolerabo. Bom jutri skuhala krompir in brokoli, imam oboje domače in bio in bom malo zalila z juhico. Grem pod tuš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:53:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Anitka: A mu kej posoliš?? Matevž sploh noče jest zelenjave, če mu je mal ne posolim... S sadjem pa ni problemov, ga obožuje. Mogoče Galu ponud melono, kaki... riž, krompir, bučke... Nisem še solila. Saj majčkeno soli ne škodi, a ne? Jest res minimalno solim... ne vem pa kakšne so kupljene zelenjavne kašice, a so čist brez soli? kupljene so tako zanič, mislm, da piše brez dodane soli. Jaz tud malo solim, al pa juhico dam mal zraven in je takoj bolj užitno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo slikce so v albumu... Sam tale Nejček je pa pravi pozer,na enih slikcah se prov nastavlja .On že ve kako se to dela a?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:56:28
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo slikce so v albumu... Je pa Nejc full dobrovoljček... LEPO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:56:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo slikce so v albumu... Full dobre fotke in odličen model
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:58:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo slikce so v albumu... Full dobre fotke in odličen model Super fotomodel Sam se vidi, da ga je vsak slika bolj zmatrala, ker je bil proti koncu že čist "down"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 18:59:00
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Anitka: A mu kej posoliš?? Matevž sploh noče jest zelenjave, če mu je mal ne posolim... S sadjem pa ni problemov, ga obožuje. Mogoče Galu ponud melono, kaki... riž, krompir, bučke... Nisem še solila. Saj majčkeno soli ne škodi, a ne? Jest res minimalno solim... ne vem pa kakšne so kupljene zelenjavne kašice, a so čist brez soli? kupljene so tako zanič, mislm, da piše brez dodane soli. Jaz tud malo solim, al pa juhico dam mal zraven in je takoj bolj užitno. Tud men kuplene ne potegnejo, sadne ja, zelenjavne so mi pa že barve take odvratne... zelenjavne sama prpravljam, sadno pa sem in tja res kupim in mu jo dam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:00:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Anitka: A mu kej posoliš?? Matevž sploh noče jest zelenjave, če mu je mal ne posolim... S sadjem pa ni problemov, ga obožuje. Mogoče Galu ponud melono, kaki... riž, krompir, bučke... Nisem še solila. Saj majčkeno soli ne škodi, a ne? Jest res minimalno solim... ne vem pa kakšne so kupljene zelenjavne kašice, a so čist brez soli? kupljene so tako zanič, mislm, da piše brez dodane soli. Jaz tud malo solim, al pa juhico dam mal zraven in je takoj bolj užitno. Tud men kuplene ne potegnejo, sadne ja, zelenjavne so mi pa že barve take odvratne... zelenjavne sama prpravljam, sadno pa sem in tja res kupim in mu jo dam. Popolnoma enako delam. Ej a sva kej plonkali??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:00:57
|
|
|
|
Anitka
|
Bom jutri skuhala krompir in brokoli, imam oboje domače in bio in bom malo zalila z juhico. Še eno vprašanje - s kakšno juhico to zalivate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:03:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bom jutri skuhala krompir in brokoli, imam oboje domače in bio in bom malo zalila z juhico. Še eno vprašanje - s kakšno juhico to zalivate? Jaz z domačo govejo. Ko jo skuham, jo ohladim, poberem maščobo dol in jo nalijem v kocke ter zamrznem. Po potrebi vzamem eno ali dve kockici, odtajam in zalijem zelenjavo. To sem počela že pri pripravi hrane za Andraža.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:03:08
|
|
|
|
Anitka
|
Tiste, ki še polno dojite (pa tudi ostale)in uvajate GH, a jim zvečer kaj dajete kašice (te ki se mešajo z vodo)?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:04:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Anitka: A mu kej posoliš?? Matevž sploh noče jest zelenjave, če mu je mal ne posolim... S sadjem pa ni problemov, ga obožuje. Mogoče Galu ponud melono, kaki... riž, krompir, bučke... Nisem še solila. Saj majčkeno soli ne škodi, a ne? Jest res minimalno solim... ne vem pa kakšne so kupljene zelenjavne kašice, a so čist brez soli? kupljene so tako zanič, mislm, da piše brez dodane soli. Jaz tud malo solim, al pa juhico dam mal zraven in je takoj bolj užitno. Tud men kuplene ne potegnejo, sadne ja, zelenjavne so mi pa že barve take odvratne... zelenjavne sama prpravljam, sadno pa sem in tja res kupim in mu jo dam. Popolnoma enako delam. Ej a sva kej plonkali?? Itak ja... Tud nastajanje ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:04:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bom jutri skuhala krompir in brokoli, imam oboje domače in bio in bom malo zalila z juhico. Še eno vprašanje - s kakšno juhico to zalivate? Jaz z domačo govejo. Ko jo skuham, jo ohladim, poberem maščobo dol in jo nalijem v kocke ter zamrznem. Po potrebi vzamem eno ali dve kockici, odtajam in zalijem zelenjavo. To sem počela že pri pripravi hrane za Andraža. Ja super, jaz sem pa mislila, da še ne smem. Se vidi, da imam šele prvega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:04:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiste, ki še polno dojite (pa tudi ostale)in uvajate GH, a jim zvečer kaj dajete kašice (te ki se mešajo z vodo)? Ja te , ki se pripravijo z vodo. Anitka, danes si pa full of questions
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:05:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In za koga navijaš? Jaz sem za Lojzeta, pa ve?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:06:11
|
|
|
|
MARTINA25
|
JANA Nejc je pa ful pozer....to bo lomileč ženskih src!!!!Prava lepota mala!!!!!! Kupljene kašice-jst sem dala danes tjaški kašico brokoli-riž, jedla jo je tako da sem morala prav hitet tako je odpirala usta....sem jo probala sam njej je pa očitno bila všeč!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:06:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: kako pa ti , že kaj navijaš?? O navijam, navijam, .... Za katere spoh ne bom vprašala, ker je znano kot beli dan O ti porednica, ti! Tule si se pa pošteno zmotila!!!!! Moj avto, voziček, avtosedež nima pobene povezave s F1. Sicer mi je fuuul všeč rdeča barva, kar Estrella dobro ve , ampak pri F1 pa NO GO!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:06:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo slikce so v albumu... SUPER FOTOMODEL
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:07:15
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bom jutri skuhala krompir in brokoli, imam oboje domače in bio in bom malo zalila z juhico. Še eno vprašanje - s kakšno juhico to zalivate? Jest pa zalivam kr s prekuhano vodo. Bom pa kmal začela tud z govejo juhco (s taktiko od Estrelle*). PLONKANJE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:08:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Anitka: A mu kej posoliš?? Matevž sploh noče jest zelenjave, če mu je mal ne posolim... S sadjem pa ni problemov, ga obožuje. Mogoče Galu ponud melono, kaki... riž, krompir, bučke... Nisem še solila. Saj majčkeno soli ne škodi, a ne? Jest res minimalno solim... ne vem pa kakšne so kupljene zelenjavne kašice, a so čist brez soli? kupljene so tako zanič, mislm, da piše brez dodane soli. Jaz tud malo solim, al pa juhico dam mal zraven in je takoj bolj užitno. Tud men kuplene ne potegnejo, sadne ja, zelenjavne so mi pa že barve take odvratne... zelenjavne sama prpravljam, sadno pa sem in tja res kupim in mu jo dam. Jaz sem ji včeraj hotla dati kupljeno kašico: korenček+krompir, pa mi je takoj začela pljuvat ven. Pa sem vedela, da je lačna in mi ni bilo jasno zakaj noče jesti? In sama probam to kašico, pa sem mislila, da bom bruhala, tako je bila zanič. Če ji pa doma to pripravim pa z veseljem papa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 2.11.2008 19:08:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bom jutri skuhala krompir in brokoli, imam oboje domače in bio in bom malo zalila z juhico. Še eno vprašanje - s kakšno juhico to zalivate? Jaz z domačo govejo. Ko jo skuham, jo ohladim, poberem maščobo dol in jo nalijem v kocke ter zamrznem. Po potrebi vzamem eno ali dve kockici, odtajam in zalijem zelenjavo. To sem počela že pri pripravi hrane za Andraža. Ja super, jaz sem pa mislila, da še ne smem. Se vidi, da imam šele prvega Jaz ne vem kakšna so mnenja P, glede na to, da je juha mesna, samo je tega količinsko res tako malo. Sama zelenjava brez začimb res ni najbolj okusna in tako mi otrok sploh ne bi jedel, z malo zabele pa poje z veseljem in si zaradi tega a smem al ne res ne bom belila glave Lahko pa skuhaš tudi kurjo župco.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?