clericv6
|
Dobro jutro! Najprej VSE NAJ NAJ Kiari, Neli, Kaji in Mini za 7 mesecev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem šele zdaj ugotovila, da so same babe.... je bila očitno luna na pohodu ali kaj podobnega . Naspali smo se, sonček je tudi in upam, da se bo obdržal. Majček: glede glutena. Pa človeku se lahko zmeša! Meni je P rekla, naj kar uvajamo, najbrž bi dovolila pri 6. mesecih, če bi imeli takrat posvetovalnico. Ampak kjer koli berem, svetujejo po 7. ali celo 8. mesecu, nekje po 9.!!! Maaaaaaaaah, sem se odločila, da zdaj bom pa res nehala brati kozlarije in delala po svoje. Edino do 1 leta bom počakala z agrumi, svinjino, mlekom, oreški, beljakom, ribami in medom. Srečka: za žur, ti verjamem, da se prileže za spremembo. Jaz takih izkušenj nimam, odkar imamo Kiaro, ampak saj bo. Zolika: res ti lahko samo čestitam za - 15 kg!!!!!!! Bravo! Hahaha, ti imaš pa tudi gosenico... a niso luškani v teh vrečah, meni je fuuuuuul všeč! A pa se Vid tudi goseni po tleh ali ima kakšen drug način? Kiara se je nehala kotaliti, odkar je odkrila, da gre lahko naravnost. Ampak ko jo gledam- vsaka ji čast, da je tako močna v rokah in da zdrži toliko časa, mene bi pobralo! Si predstavljaš, da se vlečeš z rokami!?!?!? Trnuljčica: no, tebi pa itak za izgubljenih 21 (!) kg!!!!! Roberta: Kiara se najraje igra s plastenko vode (ampak mora biti 1,5 l), potem jo blazno fascinirajo vse vrste vrvic (na igralu so vrvice, pa kakšni kabli ali pa "vezalke" na copatkih), pa ropotuljice in žoga. Aja, pa imamo eno knjigico, ki šumi in ji je zeeeloooo fajn. Druge knjigice, ki piska, se pa malo boji, hehehe. Ma, so posrečeni, tile naši ...
|