Jo@n
|
Čer! Sem vas komaj prebrala, se polno dogaja, cajta pa nobenega. Dolgujem še kratko poročilo za včeraj . Sva z MM po kosilu hotela skošiti v šoping (ha danes naj bi bil konec sveta in je bilo treba pokupit zaloge hrane), pa je imel mali princ drugačno taktiko in je popoldne zadremal za urico in pol. Potem sva ga pa kar zbudila, saj bi nama drugače štacuno zaprli, mali pa bi imel čist zbrkljan urnik spanja . No, to je bil tako ali tako, je bila noč , za kar krivim zgornjo enko, ki je včeraj prikukala na plano. Trenutno smo trizobi (za evidenco), ampak mislim da se ji kmalu pridruži še druga. Je bil apa danes vremenu primerne volje, je bilo vse v paketu, od spanja, sitkanja do dobre volje. Ko je bil popoldne spet siten, spat pa ne, sem ju z MM kar na sprehod spodila, sama pa šla na Šmarno goro z likalnikom, ker je bilo itak na sporedu . Že dopoldne pa sva se vrgla na buče: Ko smo že pri bučah in hrani: vašim nasvetom navkljub sem včeraj skuhala kar jetrca v omaki pa polento in rdečo peso (se mi je tako luštal, da sploh ni bilo problem priti do mesarja), Jakob pa je zmazal polento in korenček. Danes pa je dopoldan malical skuto + banano, za kosilo zelenjavni mix, popoldanska malica je bila pa koruzna kašica. Večino komentarjev mi je ementaler pojedel, ker čez cel dan po malem forum berem, potem pa ajemsori... V tepki je ostalo le: Srečka, morebiti bo pa Iza le brez uhančkov, saj veš, ženske imamo tako ali tako selektivni sluh. No, datume imajo pa ubitačne na ORL . Nile, držim pesti da čimprej premagaš golazen. Posadka ti je svetovala Neo Pitroid, menda zelo pomaga. Sem se spomnila na anekdoto, ko sem pred davnimi, davnimi časi jaz uši prinesla iz vrtca domov. In je fotr odhitel v lekarno po nekaj za uši, pa še to mu je bilo tako nerodno povedati... da si ne bi kdo kaj mislil . No, ko je pakungo domov prinesel, je pa ugotovil, da je pred tednom dni isto zadevo dobil pri veterinarju za bolhe na psički .Tudi takrat je šlo za Neo pitroid. Naj bo dovolj za danes, jutri skočimo svečke prižgat, potem pa k v.d. taščici na kosilo in bo dan naokrog. Še dobro, da potem ostane še nedelja. Lepo se imejte!
|