Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:07:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: Gregi je res fejst fant... upam, da ga čimprej neha sračkat. Po en stran je dobr, da je "že" tolk star... mogoče bo pa rajš sprej alpsko mleko ... tud tega bomo lahko kmal začel dajat (no, vsaj jaz sem ga pri Sari - okrog 6 mesca postopoma). Pol so pa še skutke... Pošiljam vama Hvala ti za tolažbo Saj to me tolaži, da je že tako velik, da ni več panike in se itak odpirajo obzorja pestrega jedilnika ****, naš zvečer tuli kot alarm najvišje stopnje, če ga hočem dat spat, ko je ves vznemirjen in obenem zaspan, potem pa ne ve, kaj bi in rjove In nato veselo tlačim dudko + vetrovne kapljice, kar običajno dokaj hitro "prime". barbaw, sr.a.nje tole s flaško, upam, da se ne bo preveč zbudila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:08:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej pa tud že moj nekej gode iz kavča, da nej se rajš pridem k njemu stiskat pa da mam dost RR za donc: Da smo babe itak čist zmešane tle gor Eh to moj itak skoz prav.Zato je pa dobr da že spi,mi vsaj ne teži Joj, kok so si naši podobni... tud moj vs čas gode moj je enak. Njegov komentar; a si spet na RR. Bi mu kar nekaj odtrgala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh mene neki zanima. Pri nas je vsak vecer predno se zaspi tako tuljenje, da ce bi bila v slo. bi imela ze socialno na vratih... pol ga nosim po rokah in se vedno tuli k zverina in pol ko je ze cist na koncu si zacne gosti potem pa omaga... se kdo tak primer? kaj je zdej to? pa je ze tako lepo sam zaspal, zdej mamo pa takle? Mislim,da temu pravijo večerni blus in ni pojasneno zakaj to delajo.Mogoče je to posledica močnejšega in bolj intenzivnega dojemanja okolice in enostavno je na koncu dneva za njega preveč novega in potem otrok to kompenzira z jokom To je edino kar mi pade na pamet. Moj ne joka tuuuuli ko zverina... ga je dones mami nosila sem nesla smeti sem ga do kontejnerjev slisala pa so precej delec... Pa nic ne nuca, nic... ne duda ne , kapljice , ne petje , ne guncanje... NIC.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:09:16
|
|
|
|
barbaw
|
Misija uspela. Mala preoblečena in spi dalje. za mami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej pa tud že moj nekej gode iz kavča, da nej se rajš pridem k njemu stiskat pa da mam dost RR za donc: Da smo babe itak čist zmešane tle gor Eh to moj itak skoz prav.Zato je pa dobr da že spi,mi vsaj ne teži A sta si pol najinadva kej v žlahti? Sej jz bom res mogla it počas, ker sem že od 4ih auf. Pa če bo Manca normalno se zbudila po polanu 6.15 bo zame tko al tko precej kratka noč. Sam se kar ne morem odlepit od RR Pr men pa zdele k je frej on dežura ponoč,no pa sej sam enkrat more jest dat,zjutri jo pa vzame,jest pa še spim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:10:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh mene neki zanima. Pri nas je vsak vecer predno se zaspi tako tuljenje, da ce bi bila v slo. bi imela ze socialno na vratih... pol ga nosim po rokah in se vedno tuli k zverina in pol ko je ze cist na koncu si zacne gosti potem pa omaga... se kdo tak primer? kaj je zdej to? pa je ze tako lepo sam zaspal, zdej mamo pa takle? Mislim,da temu pravijo večerni blus in ni pojasneno zakaj to delajo.Mogoče je to posledica močnejšega in bolj intenzivnega dojemanja okolice in enostavno je na koncu dneva za njega preveč novega in potem otrok to kompenzira z jokom To je edino kar mi pade na pamet. Moj ne joka tuuuuli ko zverina... ga je dones mami nosila sem nesla smeti sem ga do kontejnerjev slisala pa so precej delec... Pa nic ne nuca, nic... ne duda ne , kapljice , ne petje , ne guncanje... NIC. **** pojma nimam kaj bi lahko bilo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:10:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* moj je enak. Njegov komentar; a si spet na RR. Bi mu kar nekaj odtrgala Estrella: pomiri se no, a ne veš, da jeza škoduje lepoti. Glede tistega kaj bi ti trgala, pa rajši ne vprašam kaj? Mogoče boš pa še kdaj rabila?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:10:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Misija uspela. Mala preoblečena in spi dalje. za mami. o to je blo pa hitr ,a pa kr spi naprej?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:10:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Misija uspela. Mala preoblečena in spi dalje. za mami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Misija uspela. Mala preoblečena in spi dalje. za mami. BRAVO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:11:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* moj je enak. Njegov komentar; a si spet na RR. Bi mu kar nekaj odtrgala Estrella: pomiri se no, a ne veš, da jeza škoduje lepoti. Glede tistega kaj bi ti trgala, pa rajši ne vprašam kaj? Mogoče boš pa še kdaj rabila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:11:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Misija uspela. Mala preoblečena in spi dalje. za mami. bravo za mamico in hčerkico
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:11:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh mene neki zanima. Pri nas je vsak vecer predno se zaspi tako tuljenje, da ce bi bila v slo. bi imela ze socialno na vratih... pol ga nosim po rokah in se vedno tuli k zverina in pol ko je ze cist na koncu si zacne gosti potem pa omaga... se kdo tak primer? kaj je zdej to? pa je ze tako lepo sam zaspal, zdej mamo pa takle? Mislim,da temu pravijo večerni blus in ni pojasneno zakaj to delajo.Mogoče je to posledica močnejšega in bolj intenzivnega dojemanja okolice in enostavno je na koncu dneva za njega preveč novega in potem otrok to kompenzira z jokom To je edino kar mi pade na pamet. Moj ne joka tuuuuli ko zverina... ga je dones mami nosila sem nesla smeti sem ga do kontejnerjev slisala pa so precej delec... Pa nic ne nuca, nic... ne duda ne , kapljice , ne petje , ne guncanje... NIC. Ravno zato mislim, ker nič ne pomaga, mora bit nekaj takega, KAR SE PLETE PO NJEGOVI BUČKI..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:11:59
|
|
|
|
barbaw
|
nina za vsak slučaj sem ji dudo stišala v usto pa spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:13:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* moj je enak. Njegov komentar; a si spet na RR. Bi mu kar nekaj odtrgala Estrella: pomiri se no, a ne veš, da jeza škoduje lepoti. Glede tistega kaj bi ti trgala, pa rajši ne vprašam kaj? Mogoče boš pa še kdaj rabila? Mislim, da se "tisto" v sili lahko tud kje drugje dobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh mene neki zanima. Pri nas je vsak vecer predno se zaspi tako tuljenje, da ce bi bila v slo. bi imela ze socialno na vratih... pol ga nosim po rokah in se vedno tuli k zverina in pol ko je ze cist na koncu si zacne gosti potem pa omaga... se kdo tak primer? kaj je zdej to? pa je ze tako lepo sam zaspal, zdej mamo pa takle? Mislim,da temu pravijo večerni blus in ni pojasneno zakaj to delajo.Mogoče je to posledica močnejšega in bolj intenzivnega dojemanja okolice in enostavno je na koncu dneva za njega preveč novega in potem otrok to kompenzira z jokom To je edino kar mi pade na pamet. Moj ne joka tuuuuli ko zverina... ga je dones mami nosila sem nesla smeti sem ga do kontejnerjev slisala pa so precej delec... Pa nic ne nuca, nic... ne duda ne , kapljice , ne petje , ne guncanje... NIC. Ravno zato mislim, ker nič ne pomaga, mora bit nekaj takega, KAR SE PLETE PO NJEGOVI BUČKI.. Ja sej tvoja razlaga je kar verjetna... dones se mu je full dogajalo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:13:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw nina za vsak slučaj sem ji dudo stišala v usto pa spi. Gut gemacht!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:13:51
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moj ne joka tuuuuli ko zverina... ga je dones mami nosila sem nesla smeti sem ga do kontejnerjev slisala pa so precej delec... Pa nic ne nuca, nic... ne duda ne , kapljice , ne petje , ne guncanje... NIC. Noč ima svojo moč... pravjo... pravzaprav pr nas bolj večer. Jest sem to uspela spoznat že pri Sari in so še zdej problemi z njo zvečer... HB, da je Matevž živo nasprotje. ****: Upam, da je to le obdobje in, da HITRO mine... tud vama pošiljam
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 1.11.2008 23:14:00 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* moj je enak. Njegov komentar; a si spet na RR. Bi mu kar nekaj odtrgala Estrella: pomiri se no, a ne veš, da jeza škoduje lepoti. Glede tistega kaj bi ti trgala, pa rajši ne vprašam kaj? Mogoče boš pa še kdaj rabila? Mislim, da se "tisto" v sili lahko tud kje drugje dobi Se vid da se preveč z Edino družiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa se eno novo foro ima...noce pit mleka pol mu pa dam flasko pa potegne se zvije da ne bo mu dam dudiko jo slastno vlece pa dudiko zamenjam z flasko in spet ko vidim da bo jok , dam dudiko in tako operiram nestetokrat dokler vsaj 100ml ne stocim vanj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:15:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Drage moje, jaz se poslavljam! Bili je čudovito z vami čvekati in upam, da se še kdaj najdemo na takem maratonu . No sej do 3.dela nam manjka smo še 49 strani, tako, da če bomo še 2 večera ful pridne lahko hitro pridemo tja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh mene neki zanima. Pri nas je vsak vecer predno se zaspi tako tuljenje, da ce bi bila v slo. bi imela ze socialno na vratih... pol ga nosim po rokah in se vedno tuli k zverina in pol ko je ze cist na koncu si zacne gosti potem pa omaga... se kdo tak primer? kaj je zdej to? pa je ze tako lepo sam zaspal, zdej mamo pa takle? Mislim,da temu pravijo večerni blus in ni pojasneno zakaj to delajo.Mogoče je to posledica močnejšega in bolj intenzivnega dojemanja okolice in enostavno je na koncu dneva za njega preveč novega in potem otrok to kompenzira z jokom To je edino kar mi pade na pamet. Moj ne joka tuuuuli ko zverina... ga je dones mami nosila sem nesla smeti sem ga do kontejnerjev slisala pa so precej delec... Pa nic ne nuca, nic... ne duda ne , kapljice , ne petje , ne guncanje... NIC. Ravno zato mislim, ker nič ne pomaga, mora bit nekaj takega, KAR SE PLETE PO NJEGOVI BUČKI.. Ja sej tvoja razlaga je kar verjetna... dones se mu je full dogajalo... Naši se skoz full dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:16:31
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Misija uspela. Mala preoblečena in spi dalje. za mami. B R A V O
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:16:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej pa res grem Manci družbo delat v spalnico, zato vam vsem želim eno lepo in mirno noč!!! *NOČKO*
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 23:16:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* moj je enak. Njegov komentar; a si spet na RR. Bi mu kar nekaj odtrgala Estrella: pomiri se no, a ne veš, da jeza škoduje lepoti. Glede tistega kaj bi ti trgala, pa rajši ne vprašam kaj? Mogoče boš pa še kdaj rabila? Mislim, da se "tisto" v sili lahko tud kje drugje dobi Se vid da se preveč z Edino družiš No, pol se pazi, da se še ti ne nalezeš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
ime za fantka? brankicalilo rene (
13%)
lalo rene (
2%)
rene (
48%)
nino rene (
5%)
jan rene (
17%)
lan rene (
14%)
Število vseh glasov: 592Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!