Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 4:11:44
|
|
|
|
ključek
|
Punce mi smo včeraj začeli dajati AD3 kaplice in sicer 4 kapljice zjutraj. Je pa naš Tomažek po njih zelo bogi. meni je P rekel, da ko dobim kapljice (decembra), da naj ji postopno uvajam, po eno kapljico 2x na dan. upam, da se pri Tomažku kmalu uredi................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 8:50:06
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro.en za vse
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 10:59:36
|
|
|
|
arabela*
|
nič bejbike,spet štrajkate . Grem k tašči na kosilo,zvečer pa ima da nakloftate 10 strani,da bom imela kaj brat Pa pa
< Sporočilo je popravil Saraya -- 2.11.2008 11:00:07 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 16:32:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Punce mi smo včeraj začeli dajati AD3 kaplice in sicer 4 kapljice zjutraj. Je pa naš Tomažek po njih zelo bogi. Non stop joka, se pritožuje, zvija Ne vem več kaj narediti, danes recimo ni spal po dnevi več kot 20 minut skupaj v eni rundi, sedaj smo še pokonci in jokamo in se zvijamo brala sem, da naj bi te kapljice povzročale krče, mi smo pa itak bogi tudi brez teh kapljic s temi krči. Kako so vaši reagirali na te kapljice V ponedeljek bom poklicala pediatrinjo in vprašala kako in kaj, ker res tako, kot sedaj joka in ga zvija, da ga sploh ne uspemo potolažit tudi po 20 minutah jokanja je preveč hudo zanj in tudi midva ga ne moreva gledati takega mi smo jih tudi imeli...ad3..poleg krčev seveda....smo prenehali, potem dobili d3, še vedno ga je ful matralo...sedaj mu jih ne dajem, ker lahko še samo znorim poleg vsega tega....muči njega, pa kot praviš še posledično nas....bo jih začel drug mesec dobivat.... sedaj koristim vsak sonček, da ga malo nastavim, pa tudi v AM je nekaj tega not, tak da čisto brez ni..... Mogoče pa je za takega malega bilo preveč naenkrat .. ..nekateri sploh ne dajejo teh kapljic pa otroci nimajo krčev.....ampak kara tako se odločijo in ne dajejo in je vse ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 16:37:22
|
|
|
|
gold fish
|
larika ...bravo za sračkanje ... bubi - porihtaj si ta internet pa malo na raport..... saraya - ti pa tvoji tašči reči, naj še malo mojo pokliče in ji pove, da se otroke kdaj na kosilo povabi .....al pa še boljše ga kar na dom dostavi.... mam neke ideje ... amor real - upam, da je Tomažu boljše , če ne pa pridita k nama se bomo kar vsi štirje zaradi teh krčev....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 16:41:39
|
|
|
|
gold fish
|
babike - jaz pa krvavim tak kot da so me zaklali ... pa mam te ultra, ultra - xxxl vložke pa so skoraj premalo Kaj to pol po porodu vedno tak krvaviš? Se ne spomnim od prvič, da bi bilo tak fejst ..... ...drugače sem pa jaz danes (spet) sama kuhala ... sedaj sem pa naredila še 4 štrudle jabolčne - 2 sem dala pečt, 2 pa v skrinjo in jih drugič samo dam v pečico ... Moram jih zdaj nekaj naredit, ko so jabolke doma in jih spravit v skrinjo...je tak fajn pol samo v pečico dat in je sladica že tu.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 17:15:43
|
|
|
|
alysa
|
Sm mal prebrala za nazaj ... najbolj so mi ble všeč slikce ... So pa res luštni naši septembrčki ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:32:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Punce mi smo včeraj začeli dajati AD3 kaplice Amor real.... pojdi kupit čez idroplurivit- nekaj takega.... jih otroci boljše prenašajo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:35:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič bejbike,spet štrajkate . Grem k tašči na kosilo,zvečer pa ima da nakloftate 10 strani,da bom imela kaj brat Pa pa te ne ubogamo glih.....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:35:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
čakam, da zavre voda za LN, da ne bo zjutraj potem prevelikega vpitja. Me to you.... zakaj pa ne zavreš vodo, preden greš spat in jo daš v termosko? Jaz sem si tko prišparala ful cajta....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:36:06
|
|
|
|
ključek
|
mi smo šli zjutraj na sprehod, potem na kosilo k moji mami,popoldne pa spet na sprehod, ker je bilo res lepo vreme. je LN spala kot polhek!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:38:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft čakam, da zavre voda za LN, da ne bo zjutraj potem prevelikega vpitja. Me to you.... zakaj pa ne zavreš vodo, preden greš spat in jo daš v termosko? Jaz sem si tko prišparala ful cajta.... jaz vodo prekuham v posodi, potem pa pogrejem v mikrovalovni. termovska?hmmmm....................ko bi le vedela v kateri škatli jo najdem........... ...............saj veš, selitev in to...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:39:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, kako sem zmatrana.... me bolijo noge za krepat.... sva pohajali od 11h do 17h... Z eno frendico smo šle hodit (hitra hoja)..... od Izole do Portoroža po stari parencani..... pa gurat vozek v klance, tudi ni enostavno... V Portorožu smo šle na čikna...... NJAMSIIIIIIIIIIIIIIIIIII .... Zdej pa neki, da se boste smejale.... Sem pozabla it ven na izvozu za Sežano.... Ko sem zagledala tablo pa je blo že prepozno, ker gliz ta izvoz ima en grozen ovinek in ne moreš it hitro... Pol sem pa mogla it do Razdrtega, ker izvoz Senožeče je zaprt.... Buoga matiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:42:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - ti pa tvoji tašči reči, naj še malo mojo pokliče in ji pove, da se otroke kdaj na kosilo povabi .....al pa še boljše ga kar na dom dostavi.... mam neke ideje ... Ja res je dobra.Pa če pomislim par let nazaj,ko se nisva mogle niti videt .Zdaj pa nam polno vrečo nabaše še za drug dan,pa še sladkarij in sadja za cel teden.Pa še to šteje da kuha nooooooooro dobro(kuharca izučena)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:44:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike - jaz pa krvavim tak kot da so me zaklali ... pa mam te ultra, ultra - xxxl vložke pa so skoraj premalo Kaj to pol po porodu vedno tak krvaviš? Se ne spomnim od prvič, da bi bilo tak fejst ..... ...drugače sem pa jaz danes (spet) sama kuhala ... sedaj sem pa naredila še 4 štrudle jabolčne - 2 sem dala pečt, 2 pa v skrinjo in jih drugič samo dam v pečico ... Moram jih zdaj nekaj naredit, ko so jabolke doma in jih spravit v skrinjo...je tak fajn pol samo v pečico dat in je sladica že tu..... ...........upam, da se je krvavitev umirila. pa pridna si-toliko štrudlja naredila. pridem na degustacijo!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:44:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike - jaz pa krvavim tak kot da so me zaklali ... pa mam te ultra, ultra - xxxl vložke pa so skoraj premalo Kaj to pol po porodu vedno tak krvaviš? Se ne spomnim od prvič, da bi bilo tak fejst ..... jaz sem tud že imela na obisku.Pa ni blo neke pretirane sile.No,moram rečt,da kar bolj močno kot običajno.Bomo pa videli,kako bo naslednjič
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:45:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - ti pa tvoji tašči reči, naj še malo mojo pokliče in ji pove, da se otroke kdaj na kosilo povabi .....al pa še boljše ga kar na dom dostavi.... mam neke ideje ... Ja res je dobra.Pa če pomislim par let nazaj,ko se nisva mogle niti videt .Zdaj pa nam polno vrečo nabaše še za drug dan,pa še sladkarij in sadja za cel teden.Pa še to šteje da kuha nooooooooro dobro(kuharca izučena) -za taščo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:46:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft čakam, da zavre voda za LN, da ne bo zjutraj potem prevelikega vpitja. Me to you.... zakaj pa ne zavreš vodo, preden greš spat in jo daš v termosko? Jaz sem si tko prišparala ful cajta.... tak je najboljše,ja.Pa še za kak čajček ostane topla. Al pa tista,ko se kupi že prekuhana od Hippa al pa od Milupe je tud super.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 2.11.2008 18:52:09 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:47:37
|
|
|
|
ključek
|
V Portorožu smo šle na čikna...... NJAMSIIIIIIIIIIIIIIIIIII .... midva greva pa v petek v MC. še prej pa gledat James bond-a.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:48:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz vodo prekuham v posodi, potem pa pogrejem v mikrovalovni. termovska?hmmmm....................ko bi le vedela v kateri škatli jo najdem........... ...............saj veš, selitev in to............... Baje se ne sme v mikrovele pogrevat(pa ne vem zakaj)
< Sporočilo je popravil Saraya -- 2.11.2008 18:54:36 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:51:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, kako sem zmatrana.... me bolijo noge za krepat.... sva pohajali od 11h do 17h... Z eno frendico smo šle hodit (hitra hoja)..... od Izole do Portoroža po stari parencani..... pa gurat vozek v klance, tudi ni enostavno... V Portorožu smo šle na čikna...... NJAMSIIIIIIIIIIIIIIIIIII .... Zdej pa neki, da se boste smejale.... Sem pozabla it ven na izvozu za Sežano.... Ko sem zagledala tablo pa je blo že prepozno, ker gliz ta izvoz ima en grozen ovinek in ne moreš it hitro... Pol sem pa mogla it do Razdrtega, ker izvoz Senožeče je zaprt.... Buoga matiiiiiiiiiiiiiiii ti si slika Lara ti je bila ves čas pridna?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 18:55:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa pridna si-toliko štrudlja naredila. pridem na degustacijo!! .... ti kar pridi ...pa ne sama..princeska naj bo ziher zraven ..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 19:07:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ti sni slika e bla Lara ti je bila ves čas pridna? Cel cajt..... sam ku je bla lačna je jokala...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 2.11.2008 19:11:23 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 19:14:19
|
|
|
|
arabela*
|
prideš jutri v qlandijo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.11.2008 19:56:01
|
|
|
|
gloria
|
.... živjo po dolgem času.....tudi mi smo bolj kot ne v krčkih in mi mal časa ostane za rr ...obiski so bolj kot ne vsak dan in takrat je Nik čist zmešan pade ven iz svojga ritma ....je pa fajn da smo začeli ponoč bolj spati ....na teži ridno dobiva in ma že 6 kg.....nekje 200 g. dobiva na teden.... ....mal sem preletela slikce naših pikic in so res čudoviti ....ful so luštni .....tudi jaz jo ta teden uštimam če bo kaj lufta....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?