|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
3.11.2008 7:23:53   
ključek
dobro jutro vsem skupaj. ena velika porcija user posted image  za dober začetek dneva in tedna................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
3.11.2008 7:27:57   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

grm u mižule za eno uro...............user posted image

aja..............mleka mi je zmanjkalo...............user posted image user posted image user posted image

kak zmanjkalouser posted image

nimam ga več...........user posted image user posted image user posted image ..............sva se par dni nazaj dojili, pa LN vleče kot nora, mene je fula bolelo, pa ker ni nič čivkala, sem mislila, da je pač dovolj ponudbe. mene je pa bolelo.............user posted image .......po 10 minutah se pa začne dreti kot nora, ko jo pa zvagam, pa vidim, da ni bilo nič. pa sva še cel dan se matrali, da bi ja še kakšna kapljica pritekla..........pa nič.suho kot poper.pipca se je zaprla.user posted image user posted image user posted image .............no, sej ga tud tko nisem imela veliko, nekaj ga pa je le bilo. 2 meseca sva se dojili, sej je to kr ok.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
3.11.2008 7:33:14   
petra1978
Dobro jutro babike.
Danes pa vam jaz prva pošiljam eno dobro user posted image . Naš Gal se je odločil, da se mami danes ne bo naspala, tako da bedima že od 5h. S tem da sma šla ob polnoči spat in se vmes 2x zbudila. Upam, da bo to obdobje krčov čim prej minilo.

Moram potem poklicat babi, da bo peljala Gala malo na sprehod, da grem jaz spat.

Neposredna povezava do sporočila: 2403
3.11.2008 8:24:41   
arabela*
dobro jutro čvekeuser posted image

mi pa smo začelio bolj zgodaj zvečer hodit spat.mala se je danes zbudila ob treh in ob sedmih spet.Je bila tako hudo lačna,da je bila grozauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
3.11.2008 8:25:57   
arabela*
zdaj pa uživam ob zasluženem zajtrku in user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
3.11.2008 10:12:14   
gold fish

user posted image prideš jutri v qlandijo?

videla komaj sedajuser posted image ...kdaj pauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
3.11.2008 10:15:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Virtualna, pozdravljena.... Naša Lara ima tudi štorkljin ugriz....ne vem,kaj to zgine..

kaki štorkljin ugrizuser posted image user posted image ...jaz to prvič slišimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
3.11.2008 10:18:02   
gold fish

aja..............mleka mi je zmanjkalo...............user posted image user posted image user posted image

nimam ga več...........user posted image user posted image user posted image ..............

pipika - kaj pa naj jaz rečem, ko ga še vedno imam...pa niti zagrabit noče..... po moje se lahko jaz bolj user posted image user posted image user posted image ...pa še tako konkkretno je...ni vodeno

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
3.11.2008 10:23:29   
bark
Me zanima-ker nisem uspela nič za nazaj prebrat-če se že kaj za srečanje mente-dokler še ni snega,bi se blo fajn kaj dobit?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
3.11.2008 13:14:10   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Virtualna, pozdravljena.... Naša Lara ima tudi štorkljin ugriz....ne vem,kaj to zgine..

kaki štorkljin ugrizuser posted image user posted image ...jaz to prvič slišimuser posted image

Jst sem tudi prvič slišala.... če ga ne bi Lara imela pa še zdej ne bi vedla... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.11.2008 13:15:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Me zanima-ker nisem uspela nič za nazaj prebrat-če se že kaj za srečanje mente-dokler še ni snega,bi se blo fajn kaj dobit?

Ma jst sem že en parkrat predlagala pa se nobena ne odzove... tku da jst sem se zmenla kr za individualne... user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.11.2008 13:27:18   
emi*
Dan!

Evo mene po dolgem času.Nisem vas nič brala za nazaj pa ne vem o čem se gre.Ines je pa res pridna v zadnje čase,spat gre ob 22-23h pa spi vse do 7-8h zjutraj,po 8 ur že spi.user posted image To traja že 4dni zaporedoma.Kaka pa sto na uro,vsake 3h skoraj.user posted image Mleka mam očitno dovolj,čez noč mam pa tako polne v teh 8h da me že vse boli.Pol pa je treba malo spraznit.

Drugače vse po starem,nič novega.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.11.2008 13:29:02   
Lara Croft
LARA JE VSA PIKASTA...na momente več.... pa spet manj.... po hranjenju je bolj....zjutraj se je pa zbudila vsa lisasta..... sicer je zginlo, dokler se je drugič zbudila.... sem pa jedla včeraj neki novega zanjo....gibanico in zemf....

ne skupaj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.11.2008 13:37:06   
emi*

Zdej pa neki, da se boste smejale....

Sem pozabla it ven na izvozu za Sežano.... user posted image user posted image user posted image Ko sem zagledala tablo pa je blo že prepozno, ker gliz ta izvoz ima en grozen ovinek in ne moreš it hitro... Pol sem pa mogla it do Razdrtega, ker izvoz Senožeče je zaprt.... Buoga matiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

Ti si še dobra.Kaj pa jaz,ko sem živela v Kopru pa sem komaj naredila izpit za avto,sem šla v Ljubljano prvič sama in grem jaz nazaj ponoči iz Ljubljane proti Kp in nisem vidla table,sem falila izvoz za proti Kp.Pa se vozim in vozim pa nikjer ne vidim table Postojna ampak,Novo mesto pa Krško pa končam v Brežicah.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa se ustavim tam v hotelu in vprašam kje je najbližja pot do Kopra ........user posted image user posted image user posted image user posted image mislim ej.... pa spet na Ljubljano in nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image da sem prišla iz Brežic do Kopra v 2h urah pa pol si lahko misliš kako sem vozla..........user posted image user posted image pa še ni blo avtoceste pred 10.-mi letiuser posted image user posted image user posted image

Še zdaj mi ne gre v glavouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.11.2008 14:16:48   
Lara Croft
Pa se vozim in vozim pa nikjer ne vidim table Postojna ampak,Novo mesto pa Krško pa končam v Brežicah

EMI.... user posted image user posted image user posted image ta je še bolša, ja.... user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.11.2008 14:17:42   
Lara Croft

nimam ga več........... ..............sva se par dni nazaj dojili, pa LN

Te razumem, da si žalostna...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
3.11.2008 14:18:40   
Lara Croft

pipika - kaj pa naj jaz rečem, ko ga še vedno imam...pa niti zagrabit noče...

Ma še kaku bi zagrabu, če bi bla sila.... mal mu špricaj v usta, da vidi, kaj tam je... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.11.2008 14:19:43   
Lara Croft
Sem dobila ene par domačih pomidorov.... sem si tako fino paštašuto naredila..... njamsiiiiiiiiiiiiii.... Lara je bla pa lepo v ležalničku in gledala.... Najbolj ji je bla všeč kanta za smeti... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.11.2008 14:51:19   
arabela*

nimam ga več...........user posted image user posted image user posted image ..............

pipika - kaj pa naj jaz rečem, ko ga še vedno imam...pa niti zagrabit noče..... po moje se lahko jaz bolj user posted image user posted image user posted image ...pa še tako konkkretno je...ni vodeno

pa si sčrpaj,pa jmu po flaški dajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.11.2008 14:52:19   
arabela*

user posted image prideš jutri v qlandijo?

videla komaj sedajuser posted image ...kdaj pauser posted image

ob enajstih smo bile.Naslednjič se nam pridruži user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.11.2008 14:58:01   
arabela*

Sem dobila ene par domačih pomidorov.... sem si tako fino paštašuto naredila..... njamsiiiiiiiiiiiiii.... Lara je bla pa lepo v ležalničku in gledala.... Najbolj ji je bla všeč kanta za smeti... user posted image user posted image

user posted image joj,tebi se pa vedno tak fajn narežimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.11.2008 15:00:28   
dojenček223
kaj je bejbike,
joj ,mene tok noga boli ,
niti hodit ne morem,
zato pa sm cel dan za računalnikomuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.11.2008 15:31:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223

kaj je bejbike,
joj ,mene tok noga boli ,
niti hodit ne morem,
zato pa sm cel dan za računalnikomuser posted image

ja kaj pa si delala?

(odgovor članu dojenček223)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.11.2008 15:31:56   
gold fish

pipika - kaj pa naj jaz rečem, ko ga še vedno imam...pa niti zagrabit noče...

Ma še kaku bi zagrabu, če bi bla sila.... mal mu špricaj v usta, da vidi, kaj tam je... user posted image

.... sem mu večkrat ven stisnila, pa samo poliže mleko.....bradavice pa ne zagrabiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.11.2008 15:33:30   
gold fish

pa si sčrpaj,pa jmu po flaški dajuser posted image

...po tolkem cajtu pa to ne gre več tak ven..... če bi prej polno dojila ja, ne pa že nič od začetka......  tud ga ni navzven toliko, da bi kar špricalo...je pa še...

< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.11.2008 15:35:47 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?