Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 7:23:53
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro vsem skupaj. ena velika porcija za dober začetek dneva in tedna................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 7:27:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grm u mižule za eno uro............... aja..............mleka mi je zmanjkalo............... kak zmanjkalo nimam ga več........... ..............sva se par dni nazaj dojili, pa LN vleče kot nora, mene je fula bolelo, pa ker ni nič čivkala, sem mislila, da je pač dovolj ponudbe. mene je pa bolelo............. .......po 10 minutah se pa začne dreti kot nora, ko jo pa zvagam, pa vidim, da ni bilo nič. pa sva še cel dan se matrali, da bi ja še kakšna kapljica pritekla..........pa nič.suho kot poper.pipca se je zaprla. .............no, sej ga tud tko nisem imela veliko, nekaj ga pa je le bilo. 2 meseca sva se dojili, sej je to kr ok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 7:33:14
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro babike. Danes pa vam jaz prva pošiljam eno dobro . Naš Gal se je odločil, da se mami danes ne bo naspala, tako da bedima že od 5h. S tem da sma šla ob polnoči spat in se vmes 2x zbudila. Upam, da bo to obdobje krčov čim prej minilo. Moram potem poklicat babi, da bo peljala Gala malo na sprehod, da grem jaz spat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 8:24:41
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro čveke mi pa smo začelio bolj zgodaj zvečer hodit spat.mala se je danes zbudila ob treh in ob sedmih spet.Je bila tako hudo lačna,da je bila groza
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 8:25:57
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa uživam ob zasluženem zajtrku in
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 10:12:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya prideš jutri v qlandijo? videla komaj sedaj ...kdaj pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 10:15:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Virtualna, pozdravljena.... Naša Lara ima tudi štorkljin ugriz....ne vem,kaj to zgine.. kaki štorkljin ugriz ...jaz to prvič slišim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 10:18:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grm u mižule za eno uro............... aja..............mleka mi je zmanjkalo............... kak zmanjkalo nimam ga več........... .............. pipika - kaj pa naj jaz rečem, ko ga še vedno imam...pa niti zagrabit noče..... po moje se lahko jaz bolj ...pa še tako konkkretno je...ni vodeno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 10:23:29
|
|
|
|
bark
|
Me zanima-ker nisem uspela nič za nazaj prebrat-če se že kaj za srečanje mente-dokler še ni snega,bi se blo fajn kaj dobit?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 13:14:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Virtualna, pozdravljena.... Naša Lara ima tudi štorkljin ugriz....ne vem,kaj to zgine.. kaki štorkljin ugriz ...jaz to prvič slišim Jst sem tudi prvič slišala.... če ga ne bi Lara imela pa še zdej ne bi vedla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 13:15:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Me zanima-ker nisem uspela nič za nazaj prebrat-če se že kaj za srečanje mente-dokler še ni snega,bi se blo fajn kaj dobit? Ma jst sem že en parkrat predlagala pa se nobena ne odzove... tku da jst sem se zmenla kr za individualne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 13:27:18
|
|
|
|
emi*
|
Dan! Evo mene po dolgem času.Nisem vas nič brala za nazaj pa ne vem o čem se gre.Ines je pa res pridna v zadnje čase,spat gre ob 22-23h pa spi vse do 7-8h zjutraj,po 8 ur že spi. To traja že 4dni zaporedoma.Kaka pa sto na uro,vsake 3h skoraj. Mleka mam očitno dovolj,čez noč mam pa tako polne v teh 8h da me že vse boli.Pol pa je treba malo spraznit. Drugače vse po starem,nič novega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 13:29:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
LARA JE VSA PIKASTA...na momente več.... pa spet manj.... po hranjenju je bolj....zjutraj se je pa zbudila vsa lisasta..... sicer je zginlo, dokler se je drugič zbudila.... sem pa jedla včeraj neki novega zanjo....gibanico in zemf.... ne skupaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 13:37:06
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej pa neki, da se boste smejale.... Sem pozabla it ven na izvozu za Sežano.... Ko sem zagledala tablo pa je blo že prepozno, ker gliz ta izvoz ima en grozen ovinek in ne moreš it hitro... Pol sem pa mogla it do Razdrtega, ker izvoz Senožeče je zaprt.... Buoga matiiiiiiiiiiiiiiii Ti si še dobra.Kaj pa jaz,ko sem živela v Kopru pa sem komaj naredila izpit za avto,sem šla v Ljubljano prvič sama in grem jaz nazaj ponoči iz Ljubljane proti Kp in nisem vidla table,sem falila izvoz za proti Kp.Pa se vozim in vozim pa nikjer ne vidim table Postojna ampak,Novo mesto pa Krško pa končam v Brežicah. Pa se ustavim tam v hotelu in vprašam kje je najbližja pot do Kopra ........ mislim ej.... pa spet na Ljubljano in nazaj da sem prišla iz Brežic do Kopra v 2h urah pa pol si lahko misliš kako sem vozla.......... pa še ni blo avtoceste pred 10.-mi leti Še zdaj mi ne gre v glavo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 14:16:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa se vozim in vozim pa nikjer ne vidim table Postojna ampak,Novo mesto pa Krško pa končam v Brežicah EMI.... ta je še bolša, ja....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 14:17:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
nimam ga več........... ..............sva se par dni nazaj dojili, pa LN Te razumem, da si žalostna...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 14:18:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
pipika - kaj pa naj jaz rečem, ko ga še vedno imam...pa niti zagrabit noče... Ma še kaku bi zagrabu, če bi bla sila.... mal mu špricaj v usta, da vidi, kaj tam je...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 14:19:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem dobila ene par domačih pomidorov.... sem si tako fino paštašuto naredila..... njamsiiiiiiiiiiiiii.... Lara je bla pa lepo v ležalničku in gledala.... Najbolj ji je bla všeč kanta za smeti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 14:51:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grm u mižule za eno uro............... aja..............mleka mi je zmanjkalo............... kak zmanjkalo nimam ga več........... .............. pipika - kaj pa naj jaz rečem, ko ga še vedno imam...pa niti zagrabit noče..... po moje se lahko jaz bolj ...pa še tako konkkretno je...ni vodeno pa si sčrpaj,pa jmu po flaški daj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 14:52:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya prideš jutri v qlandijo? videla komaj sedaj ...kdaj pa ob enajstih smo bile.Naslednjič se nam pridruži
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 14:58:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem dobila ene par domačih pomidorov.... sem si tako fino paštašuto naredila..... njamsiiiiiiiiiiiiii.... Lara je bla pa lepo v ležalničku in gledala.... Najbolj ji je bla všeč kanta za smeti... joj,tebi se pa vedno tak fajn narežim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 15:00:28
|
|
|
|
dojenček223
|
kaj je bejbike, joj ,mene tok noga boli , niti hodit ne morem, zato pa sm cel dan za računalnikom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 15:31:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 kaj je bejbike, joj ,mene tok noga boli , niti hodit ne morem, zato pa sm cel dan za računalnikom ja kaj pa si delala?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 15:31:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pipika - kaj pa naj jaz rečem, ko ga še vedno imam...pa niti zagrabit noče... Ma še kaku bi zagrabu, če bi bla sila.... mal mu špricaj v usta, da vidi, kaj tam je... .... sem mu večkrat ven stisnila, pa samo poliže mleko.....bradavice pa ne zagrabi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.11.2008 15:33:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa si sčrpaj,pa jmu po flaški daj ...po tolkem cajtu pa to ne gre več tak ven..... če bi prej polno dojila ja, ne pa že nič od začetka...... tud ga ni navzven toliko, da bi kar špricalo...je pa še...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.11.2008 15:35:47 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?