Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 22:11:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa tole sva vzela, reče se mu fliper in je za v kopalno kad, daš otroka noter sedet in ga komot umiješ, no tako je rekla prodajalka , moj se je pa seveda takoj zagnal. A mogoče ima katera in ali je sploh potrebno??? Sej pol, ko bo tolk velik, da bo sam sedel, bo itak šel eden od naju z njim v bano in ga skopal. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689 Ja, pa k župniku sva se šla končno zmenit za krst in ga imamo 16. novembra, ob 9.30. Zdej mormo še sam eno gostilno rezervirat za kosilo in vse povabit, nekaj sva jih že danes, ker to je že čez 14 dni , mamo že 10.11. razgovor z botro pri župniku. Komaj čakam, da se rešim tega. Upam, da bo še kaka gostilna frej, ker se takrat že verjetno počas novoletni zaključki začnejo...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 22:16:01
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Sicer sem pa prehlajena še zmerom, pa tamal je nocoj tud neki kašljal in smrkal. Sem ga namazala z materino dušico po prsih, pa ni blo nekega efekta. Tako, da bomo jutri vsi kar doma, bomo popoldne, če bo ok vreme šli svečke prižgat, drugače pa v nedeljo... Vidim, da je ful zatišje danes, no grem jaz tud počas spat. Aja, Alea, a mi lahko prosim poveš kakšne cene imajo pri Štormanu v Šempetru, ko ste mel krst tam.... Se tipkamo!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 22:42:02
|
|
|
|
RMRM
|
saša.vračko, super za stolček in fliper . Našemu je pa materina dušica zelo pomagala,je tud nekaj kašljal in smrkal, pa sem ga dva dni po malem mazala, tako da ne kašlja več. Kje ga pa ti namažeš? Jaz sem ga po prsih, na zgornjem delu hrbta in po podplatkih. Sem pa mazala zelo na tanko, ker so justovi izdelki zelo močni.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 12:58:37
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke za jutranjo bo verjetno prepozno, a ne? Torej opoldanska s veliiiiiiiko smetane in piškotki........ sasa.vracko- kolik oje točno po osebi v Štormanu ti ne znam povedat. Za 49 oseb sva plačala 820eur. Meni: aperitiv- ga skoraj noben ni hotel, goveja juha z palačinkami in gobova juha; plošča- za 4osebe: 2kotleta na žaru, 2 puranja zrezka po dunajsko, 2 pečenki, zelenjavni riž, restan krompir, štruklji, in na posebnem krožniku še pomfri, mešana solata; kava, kapučin; sladica: štrudelj, tortica in kepica sladoleda na istem krožniku in še pijača..... Hrana je bila zelo okusna in vsi so bili zadovoljni... še prekmurci, ki so pravi požeruhi . kolik osem ti pomagala ne vem. Mal orientacijsko pa je le, a ne? njami, sem kar lačna ratala. Le zakaj?
< Sporočilo je popravil alea01 -- 1.11.2008 12:59:42 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 13:05:37
|
|
|
|
alea01
|
sasa.vracko- za stolček, Je pa ful lep. Tista zadeva za kopanje, je pa tudi kul, vsaj zgleda tako. Kaj vse obstaja. Za pol stvari sploh ne vem. Verjetno je tudi paktična. Boš povedala, a ne? a ima kdo izkušnje s trip-trapom? Otroka menda ne moreš prej posadit, dokler ne sedi, ali kako? Ker jaz bom kupila trip trap od stokke. Pa ne vem, če bi že kaj prav prišlo ali pa še počakam z nakupom
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 14:44:43
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM saša.vračko, super za stolček in fliper . Našemu je pa materina dušica zelo pomagala,je tud nekaj kašljal in smrkal, pa sem ga dva dni po malem mazala, tako da ne kašlja več. Kje ga pa ti namažeš? Jaz sem ga po prsih, na zgornjem delu hrbta in po podplatkih. Sem pa mazala zelo na tanko, ker so justovi izdelki zelo močni. Namažem ga po prsih, na tanko, pol mu dam pa toplo krpico gor, pod body za čez noč. Mogoče bi ga mogla še na zgornjem delu hrbta in podplatih, kot si ti rekla. Bom danes probala, hvala za nasvet, no ja, saj tako piše na škatli, da je treba hrbet in podplate tud namazat ... Ga je pa itak nekaj sračkal ponoč, je ob 1h zjutraj si godel in ležal na trebuhu in se polcal z rokicami, sem prižgala luč in me je skor kap, njemu je blo pa ful smešno.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 14:47:59
|
|
|
|
sasa.vracko
|
alea01 - hvala ti, si mi dost pomagala, nas bo nekje 30. A to ste pol kar plošče imeli, pa saj je dost a ne? Pa si pol pač vsak vzame kar želi. No, saj bomo vidl, morm kar pohitet. Aja, a pecivo ste s sabo prinesli, pa torto?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 14:53:28
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa, ko že glih mam samogovore , sem še pozabla povedat, da so Lana, Luka Patrik in Lun super luškani in so že zlo zrasli, punčka je najbolj nasmejana zraven dveh fakinov, bi jo mogli dat na sredino...hehe. Pa lušte delate s torto, packe! Ok, lep prazničen dan vam želim!!! Naslednji prazniki bodo pa že božično-novoletni, juuuupiiii!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 15:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan, dan. Vidim, da ste vse polno zasedene . Mi smo tudi kar doma - mamo v torek cepljenje, pa ne bi rada, da se mi glih zdej česa naleze. V glavnem, vidim, da vas vse zelo moti, da je Lukec sedel na sredi - tole je blo iz čisto praktičnega vidika - najbolj ga zanaša v desno, oziroma najmanj sedi - Lun je že pravi sedalec, Lana je pa tolk večja, da sta ga podpirala vsak iz ene strani. Sicer pa - sej hočmo bit ženske emancipirane, torej smo enkovredni . Deževen dan, pa vendar vse lepo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2008 16:14:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 16:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa nya - midva imava tudi v torek cepljenje sicer prvič, ker je bil pri 3. mesecih na AB. dej povej, a ti tudi že kaj dodajaš? ker sta glih na isti dan rojena, me zanima. jaz sem mislaila začet z jabolčnim sokom čez pribl. 2 tedna. Mi bomo začeli dodajati okrog 6. meseca, ker mam jst ful alergij, pa bi rada za Lukca nardila vse, da bi imel čimmanj.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 16:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo našga s svetniškim sijem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 16:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
daaaan..o Nya kako smo lepi ..kako se je pa tale svetniški sij posrečil? ..mi smo tudi danes kr doma,je vreme tako in mi imamo pa v četrtek ceplejnje drugo...je pa mali tečko,torej nič novega,upam da je zobek v delu spet da bo spet pol kak dan mir...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2008 17:32:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 18:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
kako se je pa tale svetniški sij posrečil? Sonce - je bil odsev od vaze
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 19:23:02
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya kako se je pa tale svetniški sij posrečil? Sonce - je bil odsev od vaze NORA FOTKA.............. pa pravi šarmer je na tej sliki
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 21:42:31
|
|
|
|
mtinca1
|
Dan, dan. Vidim, da ste vse polno zasedene . Mi smo tudi kar doma - mamo v torek cepljenje, pa ne bi rada, da se mi glih zdej česa naleze. V glavnem, vidim, da vas vse zelo moti, da je Lukec sedel na sredi - tole je blo iz čisto praktičnega vidika - najbolj ga zanaša v desno, oziroma najmanj sedi - Lun je že pravi sedalec, Lana je pa tolk večja, da sta ga podpirala vsak iz ene strani. Sicer pa - sej hočmo bit ženske emancipirane, torej smo enkovredni . moram še prebrat za nazaj, ampak da mi potem ne zmanjka časa za komentirat: - mi imamo tudi cepljenje v torek - naši trije otročki so pa za torto sedeli po takem vrstnem redu, kot so napisani na torti.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 22:42:46
|
|
|
|
mtinca1
|
če je katera tle, a mi lahko preveri, kaj se prikaže, ko klikne na moje ime: - ali se prikaže Uporabnik noče razkriti profila, - ali se prikaže seznam mojih postov? sem nekaj spreminjala nastavitve in bi rada da piše, da ne želim razkriti profila.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 22:44:18
|
|
|
|
mtinca1
|
Evo našga s svetniškim sijem luštna fotka, pa glede na to kako je priden, si ga itak zasluži.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 22:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Evo našga s svetniškim sijem luštna fotka, pa glede na to kako je priden, si ga itak zasluži. Hvala, hvala - se trudimo - za profil - nisi javna
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 22:50:08
|
|
|
|
mtinca1
|
- za profil - nisi javna o,hvala. veš, če sama kliknem, mi pokaže seznam mojih postov, pa nisem bla ziher.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 22:51:40
|
|
|
|
mtinca1
|
nya, ob kateri uri pa imate cepljenje v torek? mi imamo ob 10:15.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 22:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya, ob kateri uri pa imate cepljenje v torek? mi imamo ob 10:15. Men se zdi, da 8.15. Si doma ali ste šli na štajersko?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 22:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi mamo pa nov profil
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 1.11.2008 23:12:53
|
|
|
|
mtinca1
|
Si doma ali ste šli na štajersko? včeraj smo šli, danes zvečer smo že prišli nazaj. vidim, da je tudi Luka superman - "kjut". mislim, da enega že imamo (Jaka od Anaj). si bosta lahko delila funkcijo. ko bo eden spal, bo drugi reševal svet in obratno .
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 1.11.2008 23:13:10 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?