Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej itak sama mama ve kaj je pri njenem otroku najbolje za uspavanje. Ležalnik? Hm, naša ga še videt ne more, isto kot flašo. Edin ko včasih mal papca GH, da je noter, sam itak moram bit zraven, drugače pa ni zainteresirana bit noter.Se začne dret. Očitno ji ne paše, ker sem tud ugotovila, da tiste lege noter so mal "smotane", sploh če poje, je želodček tako ukleščen. In tako nam tam v kotu na tleh počiva počivalnik sam.Bom dala kar enga dojenčka igračko noter.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, sej itak sama mama ve kaj je pri njenem otroku najbolje za uspavanje. ja itak ..sej zato mi je pa malo hecno kr obstaja tolk enih knjig,revij,člankov kako mora bit,kako mora otrok spat...k 2 otroka si nista med sabo enaka in eden rabi to,drugi druga...sem mela zadnjič obisk,pa je od kolega žena noseča in je začel -ja pa piše v mami tko,pa v moj malček tko..in kao tko more bit,kr tko piše ..sem mu rekla lubček zlati,ko boš imel boš videl,kolk te "teorije"držijo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, sej itak sama mama ve kaj je pri njenem otroku najbolje za uspavanje. ja itak ..sej zato mi je pa malo hecno kr obstaja tolk enih knjig,revij,člankov kako mora bit,kako mora otrok spat...k 2 otroka si nista med sabo enaka in eden rabi to,drugi druga...sem mela zadnjič obisk,pa je od kolega žena noseča in je začel -ja pa piše v mami tko,pa v moj malček tko..in kao tko more bit,kr tko piše ..sem mu rekla lubček zlati,ko boš imel boš videl,kolk te "teorije"držijo No, moja soseda, ki jih šteje 90 let, je dobila pravnuka, pa mi pravi (živijo zdaj pri njej doma), da so "tamladi" založeni z vsemi mogočimi knjigami. Pa se sam smeje, ker itak je to tako, ko ga imaš otroka, se vse postavi kontra, kot piše v knjigi.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:53:52
|
|
|
|
RMRM
|
točno tko, pred 14 in 12 leti sem jaz mela 2 knjigi in to je to, pa še teh nisem nikol čist prebrala, sam tisto, kar me je zanimalo in to je to. Danes pa 1001 stvar, nič čudnega da so/smo tako napsihirane. Mi je pa patronažka zadnjič rekla, kako je ena mamica dojila - tako da je imel otrok glavo navzdol , je rekla, da je nekje prebrala, da se na ta način nič ne matra pri požiranju .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:54:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mi je pa patronažka zadnjič rekla, kako je ena mamica dojila - tako da je imel otrok glavo navzdol , je rekla, da je nekje prebrala, da se na ta način nič ne matra pri požiranju . WTF????????
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mi je pa patronažka zadnjič rekla, kako je ena mamica dojila - tako da je imel otrok glavo navzdol , je rekla, da je nekje prebrala, da se na ta način nič ne matra pri požiranju . WTF???????? ja res WTF!!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak men je res tko hecno ko so pametni eni k sploh nimajo kako pa kej..pol ti pa še pribijejo,ja kr tako piše
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ampak men je res tko hecno ko so pametni eni k sploh nimajo kako pa kej..pol ti pa še pribijejo,ja kr tako piše To je najhujše. Pamet taka, včasih mislim za marsikakšnega , da ve en list več kot je v knjigi. Grem, mala se je zbudila. LP
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ja al pa ko sem bla ..je mož hodil vsak dan iz službe pol nekih "nasvetov"...od tajnice,šefice,sodelavke....to mi je šele šlo na nerve.. ne ampak sej tud veliko koristnega prebereš iz člankov,pa v 5 revijah isti način opisan 5x drugače... in kako ste kaj danes?kaj ste kaj počele?kaj ste jedli?..mi smo danes špagetirali ..vreme je tako da ne upamo it ven,pa malo lenarimo..malo se slabše z možem počutiva,nevem če ni kej iz službe prinesel..oba kr neki želodec boli in slabo nama je malo...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
punce se kaj spomnite po kolikem času so dobili vaši še zgornji zobek?ko so že spodnji bili..za razmak sprašujem med spodnjimi in zgornjimi...al je možno,da dobijo spodnje zobeke enico in dvojko,pol pa par mesecev nič al ko se začnejo zobki,potem gre kr lepo naprej..ta rast zobekov
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:14:16
|
|
|
|
RMRM
|
taanikaa, kolk si luštna s tem, moj možek, je možek prinesel, res za zobke se tud približno ne spomnim, bom pa pogledala v knjigice, mal počaki
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM taanikaa, kolk si luštna s tem, moj možek, je možek prinesel, res za zobke se tud približno ne spomnim, bom pa pogledala v knjigice, mal počaki ..a veš da se morem kr ugriznit v jezik... ..mi je še tko čudno ga naslavljat z mojim možekom ..pa glede spremebe priimka-pride poštar in se podpišem s svojim nekdanjim priimkom
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:18:08
|
|
|
|
RMRM
|
Sara je dobila prvi sekalec spodaj 1.9.94, drugi spodaj 10.9.94, zgoraj pa 14.1.95 in 12.2.95. Mark pa spodaj 22.7.97 in 7.8.97, zgoraj pa 16.10.97n in 25.10.97. Pri obeh v bistvu 3 mesece razlike spodoja in zgoraj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM-hvala ti res..me je skoz zanimalo kakšen je razmik..no sej vem da ne moreš točno rečt,k je drgač pr vsakem..kr zadnje dva dni je spet tečen pa sem pomislila da so spet zobki na udaru..sej je čist možno...joj tale driskica majhna
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:23:44
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla....mi danes tud not počivamo...je anja do kosila odspala en maratonski spanec in sva lohk še en scrabble obrnila (Nejc je pa pr atiju). RMRM...se mi je zdel, da boš ti tud vesela Polminih nasvetov in izkušenj Tanika...mislim, da grejo pol zobki kar hitro naprej....sicer je mal zamika ampak ne nekaj mesecev. Ta zgornji so hitro štiri v vsto....pol se pa upočasni spet. Kar se literature tiče....si določeni članki tolk nasprotujejo, da že glava boli....najbolj je poslušat svojega otroka in uporabit kmečko pamet. Jaz se zatečem k prebiranju raznih člankov, ko mi kaj ne gre v glavo...npr.: tisti jok, ki ga je mela en čas nazaj zvečer. Pa vedno le preberem...pol pa po svoje ideje realiziram. V bistvu pa največ koristnega tukaj gor obrnemo...a ni tko
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:26:31
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke Anja, lubica, lepo da si se oglasila oz. lepo od mamice, da ti je odstopila računalnik in le glej, da še kaj poveš, kajti zdaj obvladaš sceno nya, mtinca, lunca14- otročki so fenomenalni, sam ni mi jasno zakaj damo niste dali na sredo.... ali se mogoče že spogleduje z Luka Patrikom in bi bil pol Luka Patrik ljubosumen? . Lun je pa že zeeeeelo velik Tina28, polma- za vajin pogovor. Šee mi bomo kaj od tega odnesli aleksandra silvija- mislim ,da je sekiranja glede tega kaj pišeš tu gor brez zveze, ker itak nič kaj takega ne pišeš.... tle je spet samo ena faušija vmes... hm... še kaj? Pozabila? grem še mal počekirat nazaj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:29:08
|
|
|
|
alea01
|
*anamor*- lepi ste v profilu i nse vidi koliko je Taj že zrastel
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
no gremo mi malo ven,riskirat kljub vremenu..mali je malo siten,men je slabo..če bo pa še dež bomo pa že eno zavetje našli..se pol tipkamo..alea tebi tudi pozdravček..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:32:16
|
|
|
|
alea01
|
kar se pa tiče literatur..... jaz sem ful brala in pametovala zraven, pol sem probala tako delat, pa se ni obneslo in delam čisto kao "narobe" in je kul in lahko napišem nov članek o čisto drgačni teoriji sem že naredila 3 peciva. Včeraj sem eno, pa je zvečer možek vse pojedel.... Sem pa zato danes morala še več pečti in sem sedaj peciva skrila dol pri tašči.... menda jih ne bo najdel
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:33:08
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa- za vas tri, da ne boste zboleli
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:36:42
|
|
|
|
alea01
|
lonapo- Izabela ima zelo rada špinačko, pa korenček.... ampak še ne poje toliko naenkrat da bi lahko zamenjala obrok.zvečer ji dam novalacovo kašico in poje nekje med 180-210mL. Drgač pa je, kot ji paše. En dan bo po jedla tudi 190ml na obrok, drugič pa spet samo 60mL. Recimo, včeraj je jedla med 60 in 100mL na obrok, danes pa 160- 180. Jaz se več ne sekiram, ker je zelo dobrovoljček in se skoz smejčka, praktično nič ne jokca... torej z njo ne more biti nič narobe. ko sem si to vtepla v glavo, sem tudi jaz vsak dan dobrovoljček in nič več depresivna, tudi če kak dan zeeeeelo malo poje
< Sporočilo je popravil alea01 -- 31.10.2008 15:37:46 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 15:54:15
|
|
|
|
lunca14
|
Čao,bejbike in bebike ,časa skor nič ,za rr. ,tako,da vas samo pozdravim,in zaželim en lep preostanek dneva
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 17:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve sva ble zdej malo na zraku, zdej pa Sara malo kinka. Hvala bogu je nehalo pihat prej popoldne, smo se vsaj malo preluftale. Naša se je danes spet začela ful slinit, tak da bodo verjetno spet zobki. Jupi! Pa drisko je imela prejle, tak da...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 19:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 taanikaa- za vas tri, da ne boste zboleli hvala alea..jst srčno upam da ne bomo kaj pokasirali...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 22:01:18
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čaw bejbike Mi smo pa dans kupili stolček za hranjenje , sem ful vesela in je Luka že sedel v njem in papal kašico, hehehe. Se mu izredno dopade, ko je visoko in vidi vse okol. Imamo tegale, Peg Perego, sva ga vzela v Babycentru, sva mela še velik bonov. A ni lep???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?