|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
31.10.2008 14:40:12   
Anonimen
Ja, sej itak sama mama ve kaj je pri njenem otroku najbolje za uspavanje.

Ležalnik? user posted image Hm, naša ga še videt ne more, isto kot flašo.  Edin ko včasih mal papca GH, da je noter, sam itak moram bit zraven, drugače pa ni zainteresirana bit noter.Se začne dret. Očitno ji ne paše, ker sem tud ugotovila, da tiste lege noter so mal "smotane", sploh če poje, je želodček tako ukleščen. In tako nam tam v kotu na tleh počiva počivalnik sam.Bom dala kar enga dojenčka igračko noter.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
31.10.2008 14:46:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

ja itakuser posted image user posted image ..sej zato mi je pa malo hecno kr obstaja tolk enih knjig,revij,člankov kako mora bit,kako mora otrok spat...k 2 otroka si nista med sabo enaka in eden rabi to,drugi druga...sem mela zadnjič obisk,pa je od kolega žena noseča in je začel -ja pa piše v mami tko,pa v moj malček tko..in kao tko more bit,kr tko pišeuser posted image user posted image ..sem mu rekla lubček zlati,ko boš imel user posted image boš videl,kolk te "teorije"držijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
31.10.2008 14:53:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ja itakuser posted image user posted image ..sej zato mi je pa malo hecno kr obstaja tolk enih knjig,revij,člankov kako mora bit,kako mora otrok spat...k 2 otroka si nista med sabo enaka in eden rabi to,drugi druga...sem mela zadnjič obisk,pa je od kolega žena noseča in je začel -ja pa piše v mami tko,pa v moj malček tko..in kao tko more bit,kr tko pišeuser posted image user posted image ..sem mu rekla lubček zlati,ko boš imel user posted image boš videl,kolk te "teorije"držijouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, moja soseda, ki jih šteje 90 let, je dobila pravnuka, pa mi pravi (živijo zdaj pri njej doma), da so "tamladi" založeni z vsemi mogočimi knjigami. Pa se sam smeje, ker itak je to tako, ko ga imaš otroka, se vse postavi kontra, kot piše v knjigi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
31.10.2008 14:53:52   
RMRM
točno tko, pred 14 in 12 leti sem jaz mela 2 knjigi in to je to, pa še teh nisem nikol čist prebrala, sam tisto, kar me je zanimalo in to je to. Danes pa 1001 stvar, nič čudnega da so/smo tako napsihirane.

Mi je pa patronažka zadnjič rekla, kako je ena mamica dojila - tako da je imel otrok glavo navzdoluser posted image , je rekla, da je nekje prebrala, da se na ta način nič ne matra pri požiranjuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
31.10.2008 14:54:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Mi je pa patronažka zadnjič rekla, kako je ena mamica dojila - tako da je imel otrok glavo navzdoluser posted image , je rekla, da je nekje prebrala, da se na ta način nič ne matra pri požiranjuuser posted image .

WTF???????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
31.10.2008 14:59:38   
Anonimen

WTF???????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res WTF!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
31.10.2008 15:00:34   
Anonimen
ampak men je res tko hecno ko so pametni eni k sploh nimajo user posted image  kako pa kej..pol ti pa še pribijejo,ja kr tako pišeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
31.10.2008 15:03:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ampak men je res tko hecno ko so pametni eni k sploh nimajo user posted image  kako pa kej..pol ti pa še pribijejo,ja kr tako pišeuser posted image user posted image user posted image

To je najhujše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pamet taka, včasih mislim za marsikakšnega , da ve en list več kot je v knjigi.user posted image

Grem, mala se je zbudila.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
31.10.2008 15:06:00   
Anonimen
ja al pa ko sem bla user posted image ..je mož hodil vsak dan iz službe pol nekih "nasvetov"...od tajnice,šefice,sodelavke....to mi je šele šlo na nerve..
ne ampak sej tud veliko koristnega prebereš iz člankov,pa v 5 revijah isti način opisan 5x drugače...
in kako ste kaj danes?kaj ste kaj počele?kaj ste jedli?..mi smo danes špagetiraliuser posted image ..vreme je tako da ne upamo it ven,pa malo lenarimo..malo se slabše z možem počutiva,nevem če ni kej iz službe prinesel..oba kr neki želodec boli in slabo nama je malo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
31.10.2008 15:10:32   
Anonimen
punce se kaj spomnite po kolikem času so dobili vaši user posted image  še zgornji zobek?ko so že spodnji bili..za razmak sprašujem med spodnjimi in zgornjimi...al je možno,da dobijo spodnje zobeke enico in dvojko,pol pa par mesecev nič al ko se začnejo zobki,potem gre kr lepo naprej..ta rast zobekov

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
31.10.2008 15:14:16   
RMRM
taanikaa, kolk si luštna s tem, moj možek, je možek prinesel, resuser posted image

za zobke se tud približno ne spomnim, bom pa pogledala v knjigice, mal počaki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
31.10.2008 15:16:12   
Anonimen

taanikaa, kolk si luštna s tem, moj možek, je možek prinesel, resuser posted image

za zobke se tud približno ne spomnim, bom pa pogledala v knjigice, mal počaki

user posted image user posted image user posted image ..a veš da se morem kr ugriznit v jezik...user posted image user posted image ..mi je še tko čudno ga naslavljat z mojim možekomuser posted image ..pa glede spremebe priimka-pride poštar in se podpišem s svojim nekdanjim priimkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
31.10.2008 15:18:08   
RMRM
Sara je dobila prvi sekalec spodaj 1.9.94, drugi spodaj 10.9.94, zgoraj pa 14.1.95 in 12.2.95.

Mark pa spodaj 22.7.97 in 7.8.97, zgoraj pa 16.10.97n in 25.10.97.

Pri obeh v bistvu 3 mesece razlike spodoja in zgorajuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
31.10.2008 15:20:48   
Anonimen
RMRM-hvala ti res..me je skoz zanimalo kakšen je razmik..no sej vem da ne moreš točno rečt,k je drgač pr vsakem..kr zadnje dva dni je spet tečen pa sem pomislila da so spet zobki na udaru..sej je čist možno...joj tale driskica majhnauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
31.10.2008 15:23:44   
Tina 28
Ojla....mi danes tud not počivamo...je anja do kosila odspala en maratonski spanec in sva lohk še en scrabble obrnila (Nejc je pa pr atiju).

RMRM...se mi je zdel, da boš ti tud vesela Polminih nasvetov in izkušenjuser posted image

Tanika...mislim, da grejo pol zobki kar hitro naprej....sicer je mal zamika ampak ne nekaj mesecev. Ta zgornji so hitro štiri v vsto....pol se pa upočasni spet.

Kar se literature tiče....si določeni članki tolk nasprotujejo, da že glava boli....najbolj je poslušat svojega otroka in uporabit kmečko pamet. Jaz se zatečem k prebiranju raznih člankov, ko mi kaj ne gre v glavo...npr.: tisti jok, ki ga je mela en čas nazaj zvečer. Pa vedno le preberem...pol pa po svoje ideje realiziram.

V bistvu pa največ koristnega tukaj gor obrnemo...a ni tkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
31.10.2008 15:26:31   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

Anja, lubica, lepo da si se oglasila oz. lepo od mamice, da ti je odstopila računalnik in le glej, da še kaj poveš, kajti zdaj obvladaš scenouser posted image user posted image user posted image

nya, mtinca, lunca14- otročki so fenomenalni, sam ni mi jasno zakaj damo niste dali na sredo.... ali se mogoče že spogleduje z Luka Patrikom in bi bil pol Luka Patrik ljubosumen?user posted image . Lun je pa že zeeeeelo velikuser posted image user posted image

Tina28, polma- user posted image user posted image user posted image  za vajin pogovor. Šee mi bomo kaj od tega odnesli

aleksandra silvija- mislim ,da je sekiranja glede tega kaj pišeš tu gor brez zveze, ker itak nič kaj takega ne pišeš.... tle je spet samo ena faušija vmes...

hm... še kaj? Pozabila? grem še mal počekirat nazajuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
31.10.2008 15:29:08   
alea01
*anamor*- lepi ste v profilu i nse vidi koliko je Taj že zrasteluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
31.10.2008 15:30:09   
Anonimen
no gremo mi malo ven,riskirat kljub vremenu..mali je malo siten,men je slabo..če bo pa še dež bomo pa že eno zavetje našli..se pol tipkamo..alea tebi tudi pozdravček..

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
31.10.2008 15:32:16   
alea01
kar se pa tiče literatur..... jaz sem ful brala in pametovala zraven, pol sem probala tako delat, pa se ni obneslo in delam čisto kao "narobe" in je kul in lahko napišem nov članek o čisto drgačni teorijiuser posted image user posted image

sem že naredila 3 peciva. Včeraj sem eno, pa je zvečer možek vse pojedel....user posted image  Sem pa zato danes morala še več pečti in sem sedaj peciva skrila dol pri tašči.... menda jih ne bo najdeluser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
31.10.2008 15:33:08   
alea01
taanikaa- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas tri, da ne boste zboleli

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
31.10.2008 15:36:42   
alea01
lonapo- Izabela ima zelo rada špinačko, pa  korenček.... ampak še ne poje toliko naenkrat da bi lahko zamenjala obrok.zvečer ji dam novalacovo kašico in poje nekje med 180-210mL. Drgač pa je, kot ji paše. En dan bo po jedla tudi 190ml na obrok, drugič pa spet samo 60mL. Recimo, včeraj je jedla med 60 in 100mL na obrok, danes pa 160- 180. Jaz se več ne sekiram, ker je zelo dobrovoljček in se skoz smejčka, praktično nič ne jokca... torej z njo ne more biti nič narobe. ko sem si to vtepla v glavo, sem tudi jaz vsak dan dobrovoljček in nič več depresivna, tudi če kak dan zeeeeelo malo poje

< Sporočilo je popravil alea01 -- 31.10.2008 15:37:46 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
31.10.2008 15:54:15   
lunca14
Čao,bejbike in bebikeuser posted image ,časa skor ničuser posted image ,za rr.user posted image ,tako,da vas samo pozdravim,in zaželim en lep preostanek dnevauser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
31.10.2008 17:15:37   
Anonimen
Midve sva ble zdej malo na zraku, zdej pa Sara malo kinka. user posted image   Hvala bogu je nehalo pihat prej popoldne, smo se vsaj malo preluftale.

Naša se je danes spet začela ful slinit, tak da bodo verjetno spet zobki. Jupi!user posted image Pa drisko je imela prejle, tak da...

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
31.10.2008 19:01:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

taanikaa- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas tri, da ne boste zboleli

hvala alea..jst srčno upam da ne bomo kaj pokasirali...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
31.10.2008 22:01:18   
sasa.vracko
Čaw bejbike

Mi smo pa dans kupili stolček za hranjenje user posted image , sem ful vesela in je Luka že sedel v njem in papal kašico, hehehe. Se mu izredno dopade, ko je visoko in vidi vse okol. Imamo tegale, Peg Perego, sva ga vzela v Babycentru, sva mela še velik bonov. A ni lep???user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?