Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 2.11.2008 20:52:34
|
|
|
|
Kaja08
|
saša, v H&M sem Žigatu kupila kapo št.74, ampak mu je mal prevelika - za zihr, k je še dolga zima
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 2.11.2008 20:52:49
|
|
|
|
Kaja08
|
ooooouuuuuujjjjjjjeeeeeeeaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 2.11.2008 20:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* No mi smo se pa danes prvič kopali v bazenu. Mali je tako užival. Ni pa hotel biti v onem rdečem obroču, malo še mu je velik. Ne more mu bit velik - naš se je kopal v njemu, ko je bil star 2 meseca - bi ga morala privezat ne čez ramena, ampak spodaj - mal si poglej po navodilih - sej to misliš Fredov obroč?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 2.11.2008 21:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj učinkuje oz. omili za dlesni? Sara se prebuja na pol ure in je res grozno, skoz ma roke v ustih. Tolk se mi smili, pa še vročična je in tista rdeča lička. Vsem ostalim pa da čimprej ozdravite. Mi imamo zdej en kup novih bodijev št.74, ker 68 je vse na tesno. Sicer so malo velkani, pa jih zaviham. Sam kaj ko je pogruntala, da se jih da odvihat, potem pa prstka cuza, zavitega v rokavček. Vse mokro v minuti.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 2.11.2008 21:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa - calgel za dlesni, jih omehča, pa najbrž malo omrtviči, k je anestetik
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 2.11.2008 21:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
TNX Zdej sem jo spet mogla it malo pocrtat. No, zdaj končno razumem tiste, ki vstajate sredi noči in imate nočne veselice. Mene je tale zadnja noč dala v cunjo. Pa sem prej rekla, da bom živce zgubila, če bo šlo tako naprej, moj pa reče, ja in ti bi imela še enega takoj? Ups, nene, sej je kul, pač ga malo sračka. Sem se morala takoj izgovorit. Ga bo minilo imet še enega , če bom naglas razmišljala.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 2.11.2008 21:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 2.11.2008 21:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kar smej se. Je tok resno povedal, da sem kar obstala.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 6:54:39
|
|
|
|
babysolza
|
Mi imamo zdej en kup novih bodijev št.74, ker 68 je vse na tesno. Jaz sem ji ravno prejšnji teden kupila en kup bodijev št. 68 in so valda ravno prav. Ja no, bomo šli pa čez 14 dni spet mal u šoping. Držite pesti za najino današnje cepljenje. Zadnjič smo kričali vsaj ene 5 minut. In ne, nisem pozabla, sam sem je skuhala velik lonec, pa je dlje trajalo - evo ene dišeče in za vse.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:15:45
|
|
|
|
lunca14
|
Jeeeeeeeej,Maj je prespal celo noč,to se nizgodilo že sto let,pa tud Enej in Lun sta dobro spala,tako,da sva se tud midva z očijem naspala .......................če vam čisto potihem povem,imam danes .....................
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:37:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jutro. BODIJI: 68 so mu ravno nekateri glih za glih (sušilc,.), 74nekoliko preveliki Smo tam nekje vmes Smo bili pa včeraj v Olimju, pa čarovnice smo šli pogledat. Sabina-za cepljenje ZBUJANJE_naš Lovro se zadnje čase tudi pogosto zbuja. Ampak ne štejem, se mi ne lušta to ponoč-na uro tudi ne gledam, razen ko Jerneju merimo cuker.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:40:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jeeeeeeeej,Maj je prespal celo noč,to se nizgodilo že sto let,pa tud Enej in Lun sta dobro spala,tako,da sva se tud midva z očijem naspala .......................če vam čisto potihem povem,imam danes ..................... bravo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:43:20
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jeeeeeeeej,Maj je prespal celo noč,to se nizgodilo že sto let,pa tud Enej in Lun sta dobro spala,tako,da sva se tud midva z očijem naspala .......................če vam čisto potihem povem,imam danes ..................... bravo za spanje. Mi tud že dve noči spimo do 5.30, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:45:06
|
|
|
|
RMRM
|
Pri nas je pa danes tak lep sonček . Ga je nujno treba izkoristit
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:46:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
.......................če vam čisto potihem povem,imam danes ..................... (odgovor Vse najboljše, najlepše, vse naj, naj! Zdrave otročke, pridnega , prijazne vse ljudi okoli tebe, prespane noči in vse lepo, kar si želiš! pa izberi si tortico: http://www.marni.si/Galerija.htm
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa ima Maša še vedno vročino je že vstala in gleda risanke. Ema mi je pa včeraj zaspala že mal pred osmo, pa sem pričakovala ponoči, da se bo prej zbudila, se je pa šele ob 7,pojedla flašo in spi naprej.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:51:24
|
|
|
|
babysolza
|
Vse najboljše, najlepše, vse naj, naj! Zdrave otročke, pridnega , prijazne vse ljudi okoli tebe, prespane noči in vse lepo, kar si želiš! pa izberi si tortico: http://www.marni.si/Galerija.htm Vse naj, naj! Je AS tako lepo povedala, se bom kar pridružla. Čvekule, a se jutri oz. ta teden kaj dobimo?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:51:47
|
|
|
|
babysolza
|
Pri nas pa ima Maša še vedno vročino je že vstala in gleda risanke.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:53:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pri nas pa ima Maša še vedno vročino je že vstala in gleda risanke.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 7:53:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ema mi je pa včeraj zaspala že mal pred osmo, pa sem pričakovala ponoči, da se bo prej zbudila, se je pa šele ob 7,pojedla flašo in spi naprej.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 8:01:15
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro! Mi smo imeli pester vikend, smo skakali gor in dol, končno smo spet doma. Je tako lepo... Spali smo do 3.40 brez dude ali druge pomoči, zobki so na udaru ker se non stop čohamo, tečni smo tudi malo. Danes je lep dan in komaj čakam da greva na en dolg sprehod Kar se tiče čveka ta teden ne vem kako bo, ker je moj v petek razbil avto in ima mojega, jaz pa sem brez Če bo v BTCju in bo lepo vreme mogoče prideva peš.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 8:02:23
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija .......................če vam čisto potihem povem,imam danes ..................... (odgovor Vse najboljše, najlepše, vse naj, naj! Zdrave otročke, pridnega , prijazne vse ljudi okoli tebe, prespane noči in vse lepo, kar si želiš! pa izberi si tortico: http://www.marni.si/Galerija.htm se pridružujem željam AS in še eno
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 8:03:31
|
|
|
|
RMRM
|
za Mašo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 8:14:30
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: annnna nya super sij... sem tudi jaz končno naredila album z nekaj novimi slikicami pa sem pustla kr javnega ker nisem takoj skapirala in se mi pol ni dalo zafrkavat... mamo mi tud supermana doma tak da bojo lahko dost počivali vmes ko bo en reševal svet... sem pogledala albumčke,
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 3.11.2008 8:36:00
|
|
|
|
*Mojca*
|
lunca vse najboljše
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?