Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:33:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje O to je pa tudi pri nas popularno!!!! In sicer že en mesec, odkar jemo GH. Ko je sita enostavno začne pljuvat, pol pa vse leti naokoli, po njej, po meni, po mizi, .... Drugače pa to tudi zelo rada počne, kadar je dobre volje. Je to naredila včeraj, ko sta se z mojim nekaj igrala, pa on izjavi: O glej naša Manca je pa zdrava. In res, HB . Prej pa tega ni počela odkar je zbolela. Upam, da tega ne doživim, ker sem bolj krkih živcev Si kar predstavljam Aljo kako pljune vse tebi v naročje. Jaz sem že bla s krompirjem popljuvana. ih mene je zadnjič Anja po celem trebuhu podriskala , da sem v svojih sp..hlačah imela njen kakec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:33:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje O to je pa tudi pri nas popularno!!!! In sicer že en mesec, odkar jemo GH. Ko je sita enostavno začne pljuvat, pol pa vse leti naokoli, po njej, po meni, po mizi, .... Drugače pa to tudi zelo rada počne, kadar je dobre volje. Je to naredila včeraj, ko sta se z mojim nekaj igrala, pa on izjavi: O glej naša Manca je pa zdrava. In res, HB . Prej pa tega ni počela odkar je zbolela. Upam, da tega ne doživim, ker sem bolj krkih živcev Si kar predstavljam Aljo kako pljune vse tebi v naročje. Jaz sem že bla s krompirjem popljuvana. Do not even think about it! Pri Andražu je bilo vse v ustih, pri Alji se pa res zna kaj takega zgodit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:34:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat da mamo mi eno nofo foro in to je pljuvanje O to je pa tudi pri nas popularno!!!! In sicer že en mesec, odkar jemo GH. Ko je sita enostavno začne pljuvat, pol pa vse leti naokoli, po njej, po meni, po mizi, .... Drugače pa to tudi zelo rada počne, kadar je dobre volje. Je to naredila včeraj, ko sta se z mojim nekaj igrala, pa on izjavi: O glej naša Manca je pa zdrava. In res, HB . Prej pa tega ni počela odkar je zbolela. Upam, da tega ne doživim, ker sem bolj krkih živcev Si kar predstavljam Aljo kako pljune vse tebi v naročje. Jaz sem že bla s krompirjem popljuvana. ih mene je zadnjič Anja po celem trebuhu podriskala , da sem v svojih sp..hlačah imela njen kakec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:34:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Danes sem najdla špinačo celo za ušesom Mogoče je pa za malico spravla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:35:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Sam jest sm bl večerna,sej veš. čez dan me ni doma Pa saj ni blema pr teb, če te ni; laptop in instat imaš Ni izgovora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:35:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Danes sem najdla špinačo celo za ušesom Mogoče je pa za malico spravla Estrella Jaka mene tudi ni nikoli popljuval, Maja pa. So si otroci različni, drugače bi bilo dolgčas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:35:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Sam jest sm bl večerna,sej veš. čez dan me ni doma Jaz sem tut za bom prispevala po svojih močeh , sam bolj zvečer, čez dan mi ne znese tle gor pisat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Sam jest sm bl večerna,sej veš. čez dan me ni doma Mene pa jutri ne bo, če bo lepo vreme. Danes ni filma na sporedu kot včeraj in lahko tukaj visim. Zato mamo pa mi tak TV k lahko snemaš . Ma ne,sej men se kr ne da neki TV-ja gledat,moj pa snema filme ker med njimi zaspi,pol jih pa zjutri gleda k je že ob 7 pokonc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:36:40
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ih mene je zadnjič Anja po celem trebuhu podriskala , da sem v svojih sp..hlačah imela njen kakec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:36:44
|
|
|
|
jana81
|
p.m. končno mi je ratal eno slikco pomanjšat za avatar... so mi spet offici 2007 crknal...nej gre v p.m.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:37:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Danes sem najdla špinačo celo za ušesom Mogoče je pa za malico spravla Ja revca boga, mami premal futraš otroka, pazi, da ne dobiš koga za vrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:38:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 p.m. končno mi je ratal eno slikco pomanjšat za avatar... so mi spet offici 2007 crknal...nej gre v p.m. Jaz sem se s tem prej ubadala pa mi skos napiše datot. je prevelika in sem spet obupala. Mi nikakor ne rata slikico pomanjšat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:38:38
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Sam jest sm bl večerna,sej veš. čez dan me ni doma Jaz sem tut za bom prispevala po svojih močeh , sam bolj zvečer, čez dan mi ne znese tle gor pisat. Tud jest se bom potrudla... če si bom uspela comp priborit in če mi seveda ne zataji .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:38:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ih mene je zadnjič Anja po celem trebuhu podriskala , da sem v svojih sp..hlačah imela njen kakec O ti porednica mala. No da vam povem kako je bilo mene 1x sram, ko je še patronažna prihajala k Manci. Ona je ful težko kakala prve dva ali pa tri mesece. No in pride patronažna, in jo previja, ji nekaj pade na tla, ona se skloni in pobere v tistem pa se Manca napne in vem izstreli svojo bombo, ki je bila bolj tekoča . In če vas zanima kam je vse skupaj šlo, je odgovor : po njenih laseh . Sej men je blo ful smešni in sem se mogla ful zadrževat, da nisem v smeh bruhnila, ona pa meni: sej to ni nč tacga,pa vsa penasta v obraz
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:39:10
|
|
|
|
jana81
|
valentina tak na hiter če pogledam slikce iz avtarja, sta si pa Nejc pa Matevž kr mal podobna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Sam jest sm bl večerna,sej veš. čez dan me ni doma Pa saj ni blema pr teb, če te ni; laptop in instat imaš Ni izgovora Najbolj da ga s sabo nosm ane,bojo rekl da si mi je čist zmešal . Jana dobra fotka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:39:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 p.m. končno mi je ratal eno slikco pomanjšat za avatar... so mi spet offici 2007 crknal...nej gre v p.m. O, končno je stara Jana back
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:40:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi imele tak tempo so v 3-eh dneh na 4. delu. A čmo probat? Sam jest sm bl večerna,sej veš. čez dan me ni doma Pa saj ni blema pr teb, če te ni; laptop in instat imaš Ni izgovora Najbolj da ga s sabo nosm ane,bojo rekl da si mi je čist zmešal . Jana dobra fotka Kva, a se ti ni???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:41:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 p.m. končno mi je ratal eno slikco pomanjšat za avatar... so mi spet offici 2007 crknal...nej gre v p.m. O, končno je stara Jana back warum stara? kej klejem al ker mam slikco ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:41:29
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ih mene je zadnjič Anja po celem trebuhu podriskala , da sem v svojih sp..hlačah imela njen kakec O ti porednica mala. No da vam povem kako je bilo mene 1x sram, ko je še patronažna prihajala k Manci. Ona je ful težko kakala prve dva ali pa tri mesece. No in pride patronažna, in jo previja, ji nekaj pade na tla, ona se skloni in pobere v tistem pa se Manca napne in vem izstreli svojo bombo, ki je bila bolj tekoča . In če vas zanima kam je vse skupaj šlo, je odgovor : po njenih laseh . Sej men je blo ful smešni in sem se mogla ful zadrževat, da nisem v smeh bruhnila, ona pa meni: sej to ni nč tacga,pa vsa penasta v obraz Zdej sme pa do solz nasmejala... jest se pomoje pr patronažn neb mogla zdržat glede smeha, bi jo po moje kr v avto pobrisala in nikol vč pršla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:41:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ih mene je zadnjič Anja po celem trebuhu podriskala , da sem v svojih sp..hlačah imela njen kakec O ti porednica mala. No da vam povem kako je bilo mene 1x sram, ko je še patronažna prihajala k Manci. Ona je ful težko kakala prve dva ali pa tri mesece. No in pride patronažna, in jo previja, ji nekaj pade na tla, ona se skloni in pobere v tistem pa se Manca napne in vem izstreli svojo bombo, ki je bila bolj tekoča . In če vas zanima kam je vse skupaj šlo, je odgovor : po njenih laseh . Sej men je blo ful smešni in sem se mogla ful zadrževat, da nisem v smeh bruhnila, ona pa meni: sej to ni nč tacga,pa vsa penasta v obraz Manca ga orng useka!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ih mene je zadnjič Anja po celem trebuhu podriskala , da sem v svojih sp..hlačah imela njen kakec O ti porednica mala. No da vam povem kako je bilo mene 1x sram, ko je še patronažna prihajala k Manci. Ona je ful težko kakala prve dva ali pa tri mesece. No in pride patronažna, in jo previja, ji nekaj pade na tla, ona se skloni in pobere v tistem pa se Manca napne in vem izstreli svojo bombo, ki je bila bolj tekoča . In če vas zanima kam je vse skupaj šlo, je odgovor : po njenih laseh . Sej men je blo ful smešni in sem se mogla ful zadrževat, da nisem v smeh bruhnila, ona pa meni: sej to ni nč tacga,pa vsa penasta v obraz Mene je tud enkrat ta prvi tedn,sam ne po laseh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:42:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Danes sem najdla špinačo celo za ušesom Mogoče je pa za malico spravla Ja revca boga, mami premal futraš otroka, pazi, da ne dobiš koga za vrat bom jo jutr nahranila obljubim. Mogoče pa zato moj skos govori da ni več tak buhtelj kot je bila .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:42:46
|
|
|
|
jana81
|
zdej pa res morem it, ker drgač me bo moj za ušese zvleku pred tv...sem mu že pred pol ure obljubila da bova gledla en film, sam ste tolk zanimive da se kr ne morem odlept stran... si bom laptopa nesla v dnevno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 1.11.2008 22:42:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 p.m. končno mi je ratal eno slikco pomanjšat za avatar... so mi spet offici 2007 crknal...nej gre v p.m. O, končno je stara Jana back warum stara? kej klejem al ker mam slikco ?? Beide!!!
|
|
|
IME ZA PUNČKOamaliaKATERO VAM JE LJUBŠE?MAJA (
14%)
NEŽA (
21%)
ANA (
13%)
ANJA (
16%)
LEA (
16%)
JULIJA (
21%)
Število vseh glasov: 595Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!