|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
31.10.2008 20:22:57   
miska73
Piki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer je pa praznik in nam pripada povečana doza stimulacije, a ne. Hvala ti.

Gigi, baba so pa res fenomenalne. Komi čakam naslednji žur.
Si bila pogrešana veš, no pa saj veš.

Jazzzi, saj se boš počasi naveličala čakanja M user posted image Jaz sem pa danes prvič pikla brezkofeinsko kavo, pa je kr bla užitna.

Se* pa kje si ti čvekica. Nekam na preveč poredko si tle gor. Boš vidla kolk hitro boš padla v postopek. Bo kr pestro.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
31.10.2008 21:03:48   
jazzz27
Se* sem kar ok. V bistvu sem čist tako kot prej...samo joški e bolijo zarad Prometriuma. Kako kaj kaže tvoj postopek?

miska...joj, ko se bi mi dalo it pogledat bi šla na škatlo brezkofeinske kavice pogledat....neka bio se jo samo vMercatorju dobi...če maš srečouser posted image .....je pa škatla kar velika in jo bi imela za celo nosečnost 100%. Sicer je pa tud kar draga. Bom ti jutri napisala....ker je res full, fulll dobrega okusa. Nekaj s figami, žitnicami,....

biba...a si našla metlo? No midva sva šla pogledat za buče k teti, pa so vse že zgnileuser posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
31.10.2008 21:04:40   
jazzz27
Ajsi...kje kupiš konjička? A greš h Krušiču?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
31.10.2008 21:28:51   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

miska...joj, ko se bi mi dalo it pogledat bi šla na škatlo brezkofeinske kavice pogledat....neka bio se jo samo vMercatorju dobi...če maš srečouser posted image .....je pa škatla kar velika in jo bi imela za celo nosečnost 100%. Sicer je pa tud kar draga. Bom ti jutri napisala....ker je res full, fulll dobrega okusa. Nekaj s figami, žitnicami,....

Jazzi, takšne informacije so vedno dobrodošle. Se priporočanm za info.

Ajsi, kak si nam ti nosečkica? Meni se zdi, da si enkrat omenjala, da nekje nabavljaš ovčji/kozji sir iz kuhanega mleka. Se priporočam za info.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
31.10.2008 21:45:22   
jazzz27
miska....sem šla pogledat. Od Granovite...Neorca (neki tazga...preden sem nazaj prišla do comp sem že pozabila)user posted image ....sicer pa ne moreš zgrešit...je v ovalni kovinski posodi...kar visoka cca. 20 cm.

Ajsika pa mislim da na tržnici kupuje sirček. Ne vem sicer na kateri, vem pa da na tržnici.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
1.11.2008 8:49:43   
sonček85
Dobro jutro !
No mi smo že zajtrkovali in sicer čokolino ,no sedaj pa malo pospravim perilo ki sem ga pobrala in šibam k tašči na kosilo ,potem pa na grobeka.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
1.11.2008 10:05:46   
Erin
Se-ki tvoj mesec je tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! user posted image user posted image user posted image

-naj ti pošljem tisoč

user posted image
za srečo!user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 1.11.2008 10:06:11 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
1.11.2008 10:21:22   
jazzz27
Jutro...

a danes boste kar vse na grobovih?user posted image

LEp dan vam želim, pri nas dežuje.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
1.11.2008 10:23:17   
Serendipity
Oooooooo - Eriiiin, kar solze mi je na očke nabilo user posted image  Hvala pupika za lepe želje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, moj postopek kaže takole: do 7 papcam še femoden, potem od 12 pa papcam klomifen, 17 se pa predvideva gonalček .... Komaj čakam! user posted image user posted image user posted image Sem p avčeraj cel seznam naredila s pomočjo tistega pred inpo punkciji. Tak ka - akcija v sodelovanju z veliko mero pozitivnih misli in optimizma! user posted image user posted image user posted image

En velik objemček za vse, zdaj pa šiban kuhat (danes sem the big chef - kuham za celo širno familijo. Jao, jao... user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
1.11.2008 10:30:28   
jazzz27
Se*...velik sreče...se podpišem pod Erin. Naj bo to tvoj mesec!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
1.11.2008 10:31:35   
jazzz27
Aja, še vam sem pozabila eno lepo pesmco z zelo dobrim refrenom prilimat....tako da punce...korenine moje, borimo se do konca!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oQIs9fpTQuY&feature=related

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
1.11.2008 10:38:53   
ledenka
jutro user posted image  

kak dan, ravno prav za 1. november...

Se* moja draga, ti želim, da bi bil ta november tvoj mesec in da ti Moklavž prinese user posted image

jazzzika, meso kupim pri Krušiču na trgu ali pa kar v Mercatorju, imajo pakirano user posted image

miška, sir kupim na trgu, v pokritem delu, samo ne me vprašat, kako se imenuje kmetija user posted image  so pa ob strani osrednjega prostora, nasproti prodajalk s piščanci

punce, vam želim prijeten dan in ne zmrzovat na pokopališču!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
1.11.2008 11:04:10   
spps
Se* pa smo skupaj s tabo dočakale TVOJ mesec,skupaj bomo držale pesti,da vama tokrat uspe.Mi smo s tabo-tega ne pozabi!user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
1.11.2008 12:16:34   
Serendipity
Hvala pupike - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A kafe pa še ni bilo danes?

kofeinska varianta:user posted image
brezkofeinska varianta (ja, polaris - tako bom jaz pilauser posted image )  user posted image
čajček: user posted image
nekaj za posladek: user posted image
pa še nekaj za lep razgled:user posted image
če pa malo zoomiramo ta razgled - se najde še lepši prizor  user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
1.11.2008 13:35:42   
spps
najbolj paše zoomiran pogled na plažouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
1.11.2008 13:55:26   
jazzz27
Ajsi...a narediš zrezke ali kaj drugega?

Aja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a sem zasvojenec? Al profesionalec?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
1.11.2008 13:59:33   
ledenka
jeeee, jazzzika ma pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hm, jaz se o zasvojenosti raje ne bi spraševala  user posted image  

sicer pa naredim zrezke, ja. golaža ne znam, pa tudi sicer mi ni všeč. so že v paci, jih malo z oljem namažem in pustim kako uro ali dve, potem pa z gorčico, malo posolim, popopram in to je to user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
1.11.2008 14:07:17   
spps

Aja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a sem zasvojenec? Al profesionalec?user posted image
zasvojeni profesionalec-dobrodošla v klubuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
1.11.2008 14:08:41   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spps

zasvojeni profesionalec-dobrodošla v klubuuser posted image user posted image user posted image

al pa profesionalni zasvojenec user posted image user posted image user posted image  no, jaz bom raje tih, grem proti 5000 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
1.11.2008 14:11:03   
jazzz27
ajsi, ti boš morala počas že na Metadonuser posted image user posted image

Kaj narediš iz konjička? (me moj sprašuje...on je na hrano mahnjenuser posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
1.11.2008 14:12:19   
ledenka
jazzzi, ene 3 poste bol gor poglej user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
1.11.2008 14:15:06   
ledenka
sicer pa malo gledam vozičke (ja vem, ampak je taka izbira, da odločanje traaaajaaaaa) user posted image  tale mi je kar všeč, ga moram it v živo pogledat

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
1.11.2008 14:18:06   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jeeee, jazzzika ma pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hm, jaz se o zasvojenosti raje ne bi spraševala  user posted image  

sicer pa naredim zrezke, ja. golaža ne znam, pa tudi sicer mi ni všeč. so že v paci, jih malo z oljem namažem in pustim kako uro ali dve, potem pa z gorčico, malo posolim, popopram in to je to user posted image  

Njamiiiiiiii.....mojmu je pa sploh všečuser posted image . Mislim, da bo in tud kmal zavil kam v mesnicouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
1.11.2008 14:20:36   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sicer pa malo gledam vozičke (ja vem, ampak je taka izbira, da odločanje traaaajaaaaa) user posted image  tale mi je kar všeč, ga moram it v živo pogledat

ajsi fulll je hud....vse v enem...sam cena je najbrš tud. Moj je rekel, da se bojo kar v avtu voziluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
1.11.2008 14:28:19   
ledenka
menda (pravijo punce) niti ni tako grozljivoooo drag, okoli 500 s košaro user posted image  lupinico mam od nečakinje, ki jo bo v kratkem prerasla, ker njihova lupinica menda ni dobro ocenjena.

ja, konjček rula, sploh za nosečke ,ki rabimo železo! pri meni je bilo zadnjič ok user posted image  ampak kljub temu je treba pazit, ne bi rada jemala kakih tablet, če ni nujno

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?