Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 20:22:57
|
|
|
|
miska73
|
Piki Sicer je pa praznik in nam pripada povečana doza stimulacije, a ne. Hvala ti. Gigi, baba so pa res fenomenalne. Komi čakam naslednji žur. Si bila pogrešana veš, no pa saj veš. Jazzzi, saj se boš počasi naveličala čakanja M Jaz sem pa danes prvič pikla brezkofeinsko kavo, pa je kr bla užitna. Se* pa kje si ti čvekica. Nekam na preveč poredko si tle gor. Boš vidla kolk hitro boš padla v postopek. Bo kr pestro.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 21:03:48
|
|
|
|
jazzz27
|
Se* sem kar ok. V bistvu sem čist tako kot prej...samo joški e bolijo zarad Prometriuma. Kako kaj kaže tvoj postopek? miska...joj, ko se bi mi dalo it pogledat bi šla na škatlo brezkofeinske kavice pogledat....neka bio se jo samo vMercatorju dobi...če maš srečo .....je pa škatla kar velika in jo bi imela za celo nosečnost 100%. Sicer je pa tud kar draga. Bom ti jutri napisala....ker je res full, fulll dobrega okusa. Nekaj s figami, žitnicami,.... biba...a si našla metlo? No midva sva šla pogledat za buče k teti, pa so vse že zgnile .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 21:04:40
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi...kje kupiš konjička? A greš h Krušiču?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 21:28:51
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 miska...joj, ko se bi mi dalo it pogledat bi šla na škatlo brezkofeinske kavice pogledat....neka bio se jo samo vMercatorju dobi...če maš srečo .....je pa škatla kar velika in jo bi imela za celo nosečnost 100%. Sicer je pa tud kar draga. Bom ti jutri napisala....ker je res full, fulll dobrega okusa. Nekaj s figami, žitnicami,.... Jazzi, takšne informacije so vedno dobrodošle. Se priporočanm za info. Ajsi, kak si nam ti nosečkica? Meni se zdi, da si enkrat omenjala, da nekje nabavljaš ovčji/kozji sir iz kuhanega mleka. Se priporočam za info.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 21:45:22
|
|
|
|
jazzz27
|
miska....sem šla pogledat. Od Granovite...Neorca (neki tazga...preden sem nazaj prišla do comp sem že pozabila) ....sicer pa ne moreš zgrešit...je v ovalni kovinski posodi...kar visoka cca. 20 cm. Ajsika pa mislim da na tržnici kupuje sirček. Ne vem sicer na kateri, vem pa da na tržnici.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 8:49:43
|
|
|
|
sonček85
|
Dobro jutro ! No mi smo že zajtrkovali in sicer čokolino ,no sedaj pa malo pospravim perilo ki sem ga pobrala in šibam k tašči na kosilo ,potem pa na grobeka.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 10:05:46
|
|
|
|
Erin
|
Se-ki tvoj mesec je tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! -naj ti pošljem tisoč za srečo!
< Sporočilo je popravil Erin -- 1.11.2008 10:06:11 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 10:21:22
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro... a danes boste kar vse na grobovih? LEp dan vam želim, pri nas dežuje.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 10:23:17
|
|
|
|
Serendipity
|
Oooooooo - Eriiiin, kar solze mi je na očke nabilo Hvala pupika za lepe želje No, moj postopek kaže takole: do 7 papcam še femoden, potem od 12 pa papcam klomifen, 17 se pa predvideva gonalček .... Komaj čakam! Sem p avčeraj cel seznam naredila s pomočjo tistega pred inpo punkciji. Tak ka - akcija v sodelovanju z veliko mero pozitivnih misli in optimizma! En velik objemček za vse, zdaj pa šiban kuhat (danes sem the big chef - kuham za celo širno familijo. Jao, jao... )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 10:30:28
|
|
|
|
jazzz27
|
Se*...velik sreče...se podpišem pod Erin. Naj bo to tvoj mesec!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 10:38:53
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kak dan, ravno prav za 1. november... Se* moja draga, ti želim, da bi bil ta november tvoj mesec in da ti Moklavž prinese jazzzika, meso kupim pri Krušiču na trgu ali pa kar v Mercatorju, imajo pakirano miška, sir kupim na trgu, v pokritem delu, samo ne me vprašat, kako se imenuje kmetija so pa ob strani osrednjega prostora, nasproti prodajalk s piščanci punce, vam želim prijeten dan in ne zmrzovat na pokopališču!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 11:04:10
|
|
|
|
spps
|
Se* pa smo skupaj s tabo dočakale TVOJ mesec,skupaj bomo držale pesti,da vama tokrat uspe.Mi smo s tabo-tega ne pozabi!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 12:16:34
|
|
|
|
Serendipity
|
Hvala pupike - A kafe pa še ni bilo danes? kofeinska varianta: brezkofeinska varianta (ja, polaris - tako bom jaz pila ) čajček: nekaj za posladek: pa še nekaj za lep razgled: če pa malo zoomiramo ta razgled - se najde še lepši prizor
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 13:35:42
|
|
|
|
spps
|
najbolj paše zoomiran pogled na plažo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 13:55:26
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi...a narediš zrezke ali kaj drugega? Aja ...a sem zasvojenec? Al profesionalec?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 13:59:33
|
|
|
|
ledenka
|
jeeee, jazzzika ma pa hm, jaz se o zasvojenosti raje ne bi spraševala sicer pa naredim zrezke, ja. golaža ne znam, pa tudi sicer mi ni všeč. so že v paci, jih malo z oljem namažem in pustim kako uro ali dve, potem pa z gorčico, malo posolim, popopram in to je to
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 14:07:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ajsi...a narediš zrezke ali kaj drugega? Aja ...a sem zasvojenec? Al profesionalec? zasvojeni profesionalec-dobrodošla v klubu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 14:08:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ajsi...a narediš zrezke ali kaj drugega? Aja ...a sem zasvojenec? Al profesionalec? zasvojeni profesionalec-dobrodošla v klubu al pa profesionalni zasvojenec no, jaz bom raje tih, grem proti 5000
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 14:11:03
|
|
|
|
jazzz27
|
ajsi, ti boš morala počas že na Metadon Kaj narediš iz konjička? (me moj sprašuje...on je na hrano mahnjen )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 14:12:19
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzi, ene 3 poste bol gor poglej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 14:15:06
|
|
|
|
ledenka
|
sicer pa malo gledam vozičke (ja vem, ampak je taka izbira, da odločanje traaaajaaaaa) tale mi je kar všeč, ga moram it v živo pogledat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 14:18:06
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jeeee, jazzzika ma pa hm, jaz se o zasvojenosti raje ne bi spraševala sicer pa naredim zrezke, ja. golaža ne znam, pa tudi sicer mi ni všeč. so že v paci, jih malo z oljem namažem in pustim kako uro ali dve, potem pa z gorčico, malo posolim, popopram in to je to Njamiiiiiiii.....mojmu je pa sploh všeč . Mislim, da bo in tud kmal zavil kam v mesnico
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 14:20:36
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sicer pa malo gledam vozičke (ja vem, ampak je taka izbira, da odločanje traaaajaaaaa) tale mi je kar všeč, ga moram it v živo pogledat ajsi fulll je hud....vse v enem...sam cena je najbrš tud. Moj je rekel, da se bojo kar v avtu vozil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 1.11.2008 14:28:19
|
|
|
|
ledenka
|
menda (pravijo punce) niti ni tako grozljivoooo drag, okoli 500 s košaro lupinico mam od nečakinje, ki jo bo v kratkem prerasla, ker njihova lupinica menda ni dobro ocenjena. ja, konjček rula, sploh za nosečke ,ki rabimo železo! pri meni je bilo zadnjič ok ampak kljub temu je treba pazit, ne bi rada jemala kakih tablet, če ni nujno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?