Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 21:00:21
|
|
|
|
jazzz27
|
OO bogica v službi je tvoj? Do kdaj pa dela? Ej a si boš kaj frizur poštimala za ju3? Ponavad majo čarovnice kodrčke . Se pa še kar navajam na tale običaj..praznik.
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 30.10.2008 21:02:13 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 21:02:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 OO bogica v službi je tvoj? Do kdaj pa dela? Ej a si boš kaj frizur pštimala za ju3? Ponavad majo čarovnice kodrčke . Se pa še kar navajam na tale običaj..praznik. eno uro še dela ,sam men se že megla na oči dela ne bom jutri nikamor šla in kaj ti počneš?te tvoj dragi ne stera stran od compa?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 21:21:06
|
|
|
|
jazzz27
|
mah kaki sva vsak na svojem....upam da se mi sedaj pridruži. Ti pa le pojdi počivat....nosečka mora dost pančat, da so pol še otroc zaspanci
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.10.2008 21:27:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 mah kaki sva vsak na svojem....upam da se mi sedaj pridruži. Ti pa le pojdi počivat....nosečka mora dost pančat, da so pol še otroc zaspanci če bi blo to res,bi cele dneve prespala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 9:16:53
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro deklice moje!!! A danes ni pa še nobene? Želim vam lep sončen dan in izkoristite ga maksimalno. Se kaj potipkamo, ane?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 9:24:44
|
|
|
|
zarja1
|
Oktavija helov...lepo da si se mal pokazala...javi se kaj..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 9:49:02
|
|
|
|
~Biba~
|
jutroooooooo ..mam lih eno igralno urico s psičko konec, zdaj pa srkam jutranjo kavico, in..ja kje drugje kot na RR visim bi še katera kofi? danes pa ima moja tašča praznik
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 9:58:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Juuutroooooo drage moje mmm..kavica za dobro jutro, ni lepšega bibi! TNX!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 11:10:28
|
|
|
|
pikicao.
|
da vas nahitr pozdravimmmmm pa zazelim nam borkam veselo noc carovnic hihii pa darilo vseeem nam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 11:59:30
|
|
|
|
gigi1
|
Dan srčice zlate Aquica se je oglasila . Misamo te draga...pa saj to veš. Lunčica zlata. Hvala Biba sem se pa nasmejala...taščin dan Jazzzi srce kako smo danes? Tanartaljubša podganca si se nasmejala z babam včeri? So hude, a? Pikica waaw (smajlikiseslini) Spps kakšen lep buši Sončici kje sta mi danes? Sam ena je pokukala v LJU za 2 min, pol pa zginla. Dejmo še mal svetit Se* srce jutri se pa začne tvoj mesec Živa a sem ti že povedala kolk si mi všeč s kratkimi laski? Matt lepo, da si se oglasila. Zrihtaj comp in večx pridi. Ajsi a si šla v domači kraj? Oktavija pogrešamo te. Upam, da bosta zrihtala. Počasi pa ziher. Špelči moja aj lav ju Lep čarovniški dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 12:59:35
|
|
|
|
spps
|
ojla babuške,že imate metle parajt?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:01:22
|
|
|
|
~Biba~
|
jaz sem pa lih bučko izrezljala..slike pa...zvečer so bolj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:02:19
|
|
|
|
jazzz27
|
OO punčarice...trenutno sem se napapcala ob 6tih pa nova runda, ker gremo na noč čarovnic...kr nekaj ! žižika...danes, nič spremenjeno...še kar čakam, da bo moja M prišla i si ne morem dopovedat, da je ne bo . Drugače pa tečno, samo ne vem, če ni moj dragi razlog za vso tečnost . Kar nekaj je tečen zaradi buče....sem rekla da greva sedaj iskat...a jo bom ob polnoči rezala???? Ah ti deci. In ti? Te kaj ščipa, cuka, bode? Bibika...hvala za kavico...je brezkofeinska, ane? Se*...a ti nisi imela počitnic a teden? Punce kje boste danes za čarovnice?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:02:35
|
|
|
|
~Biba~
|
z metlo pa je malo prej psička okrog skakala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:03:47
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla babuške,že imate metle parajt? jaz jo bom vsak čas za mojga pripravila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:04:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla babuške,že imate metle parajt? jaz jo bom vsak čas za mojga pripravila kaj pa bo on z njo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:05:52
|
|
|
|
~Biba~
|
tudi jaz bi iskala bučo, pa sem jo na srečo tašči izmaknila, ko jo je hranla za seme mi2 greva potem po kosilu na grobove, sproti pa se še pri mojih starših na obisku ustaviva. bo ju3 preveč gužva vsepovsod (razmišljam, da bi mami metlo podarila, in rekla, da ji to moj podarja za njen praznik)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:05:54
|
|
|
|
jazzz27
|
Raje vprašaj kaj bom jaz z njo? A imaš danes kakšne plane ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:06:34
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla babuške,že imate metle parajt? jaz jo bom vsak čas za mojga pripravila kaj pa bo on z njo ja bučo bo šel iskat drugače bo dobo po riti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:08:54
|
|
|
|
jazzz27
|
po riti bi ga tko al tko, ker me jezi. In mi pravi, da sem ukazovalna...pa on se je zmislu , da bi šla o bučo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:15:47
|
|
|
|
~Biba~
|
to pa so moški...vse v zadnjem trenutku... z mojim sva bila zmenjena, da danes ob 1 odrineva od tu....lej kolko je ura; pa še kosila nisva mela, on pa še vedno popravlja avto
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:16:21
|
|
|
|
~Biba~
|
grem zdaj metlo iskat, da ga...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 13:48:23
|
|
|
|
sonček85
|
ja žiži danes tale sonček nočea kaj preveč svetiti ,ko je pa dragi ves čas na reač.No pri nas je malo sončka a tudi pri nas samo za kako minutko ali dve pol pa spet skoč za oblake
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 14:48:19
|
|
|
|
ledenka
|
sem kar lepo doma bila sem v šopingu, mal po zaloge za podaljšani vikend. danes padejo špageti, jutri puran, za nedeljo mam pa konjčka pripravljenega midva bova morda šla zvečer malo ven, bomo videli. mojega je prehlad stisnu, pa lekadola+C nama je zmanjkalo eh ti dedci, se nič ne briga za to, a je to v predalu al ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 31.10.2008 16:59:49
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se* srce jutri se pa začne tvoj mesec Že odštevam ure Kak se počutiš žuži? IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se*...a ti nisi imela počitnic a teden? Hm.. bilo-došlo-i skoro prošlo Sem si pa vso delo spet pustila za čez vikend In kak si ti? Te je že vudrilo, da si naša nova srečka? *big hug* za vse, zdaj si pa iden meklo spucat, ka bom letos brez težav letelaaaaa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?