nana35
|
Kot vidite sem doma,na slačifante nisem šla,sem bila na obisku in pustila mobitel na polnilcu,medtem me je Martinca klicala in če bi imela mobitel s seboj bi me mogoče še prepričala.Pa sem jo klicala nazaj in po moje že skače,kriči in nori in bog ve kaj še vse...tako da je nisem dobila.Tudi prav,naj le uživa. mala pikica,zakaj se pa nisi ti javila,da bi šla ven z martinco?Dobro,mogoče ne,ker si zdaj prehlajena,ampak a bi šla,če ne bi bila tele frajerje gledat? No,mene niso ravno toliko pritegnili,da bi šla.Moj ni imel nič proti,še cel dan mi je težil,če sem klicala martinco,pa sem govorila,ja da jo že bom kasneje,potem je pa nisem,on je pa šel na nogometno tekmo in sem mislila,da si bom mogoče do takrat premislila,ko pride,pa si nisem.Pa saj mi ni žal.Raje bi kam šla kaj spit,pa na kakšen rahel klepet v kakem lokalu,pa muzika in to.Malo da se pozabavam z mojimi prijateljicami,ki nikamor več ne hodijo.Ja,treba se bo 1x zmenit za nekaj takega,normalnega. No,kako je zdaj s ponedeljkom za Planet tuš??? Vid,skoraj sem spregledala. za 1.zobek,pa je mami intruderca govorila,kako niso dlesni še nič trde,ti pa si ga kar ven poslal. Intruder,na zdravje!!Za taščo,da bi pozabila priti.Kar pa se 100% ne bo zgodilo,kajne? Alfabeta,sem brala ZS,tako da mislim,da si že ugotovila,ker mi nekaj spet utripa zgoraj.Sem ti odgovorila. In za novo barvo las.Ja tole je res šit,ko se ti takole barva spira,ampak kaj čemo,tako pač je pri tem barvanju.Veš,samo blond se ne spira,vse ostale se pa,tako da se ti bo tudi tale.Upam da si/boš dragega lepo presenetila z novo barvo. majra,tudi jaz želim tvoji sestrični da ugleda dve črtici!! Tito-no meni se pa ni zdel grozen človek,mi je bil ok,nikoli nam niti kasneje ni nihče rekel,da je bil grozen.Le kdo govori otrokom take kozlarije.Bili so drugi in drugačni časi,to je vse.Mi smo Titovi,Tito je naš .
< Sporočilo je popravil nana35 -- 31.10.2008 21:30:22 >