|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
31.10.2008 6:04:29   
mala pikica
Jutro!

Same tazgodnje smo tukaj, ne triš user posted image Gašper se je že ob 5-ih zbudil, zdaj pa se igra s sealcem user posted image Nekako ga je treba zaposliti, da lahko mami hitro nekaj napiše user posted image Ati pa še seveda spi. Upam, da kakšen dan med prazniki tudi mene doleti jutranji spanec user posted image

Jaz sem še seveda zmeraj prehlajena za znoret. Ponoči sem lahko vsaj spala, ker sem si nafilala nos z operilom, zdaj pa se vrag spet maši . Bi bilo najboljše odtoke zamenjat, ne pa da jih vsaki dve uri pucam user posted image

Nekaj ga sračkam že navsezgodaj. Boljše, da grem otroku jesti naredim, bo vsaj nekaj haska od tega user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
31.10.2008 6:05:20   
mala pikica
Majra, tebi Katja tudi ne pusti spati?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
31.10.2008 7:57:07   
martinca
dobro jutro!

triš, zelo lepe slike. user posted image pa torbica je meni tako všeč. kje pa si jo kupila in koliko dinarčkov je bila torbica?

mml, Matic že ve na kakšen način je moral izterjat nove hlače. user posted image pa zagotovo so mu všeč.

vaney, ta tvoj možek ga spet nekaj svira. no upam, da ga bo kmalu minilo. pa super za nakup v LJ.

mala pikica, da prehlad čimprej mineuser posted image in da se še Gašper kaj ne naleze.user posted image

nana, itak da gremo jutri v Monda. a greš z nami?

klaja,
za moje čvekanje se ni za bat. user posted image

katarinas, user posted image za nov monitor.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Pa še glede moje stiske, časovne; ja to pa pride takrat, če se ti nenajavljen obisk pojavi na vratih, ki ti sploh ni pri srcu (to je bistvo vsega), smoli 3 ure , potem  ko odide pa rabiš eno fajn dozo kofeta al pa en štamrle, da se "pobereš"in lahko kolikor toliko normalno funkcioniraš.  POl pa seveda še otroke v posteljo spravit in  potem še sem .

klinc pa tak obisk

Lep dan vam želim 

, ja, se mi zdi, da sem se kar pametno odločila in je  mogoče  res najbolje, da grem .

LAhko noč

ja klepetka se mi res zdi da si morala it spat

mala pikica, ojoj, kdaj si se že ti vstala. user posted image

mi pa gremo danes k meni domov. gremo v moje konce svečke prižgat na grobove.user posted image

zvečer pa na Chippendales - e. user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
31.10.2008 8:02:29   
Sunny Morning
Dan.

Sem rekla včeraj, da je šla Neja prehitro spat. Pa še celo noč je imela veselico, kar na pol ure se je zbujala. Se mi zdi, da sploh nisem spala. Ja, vstali sva pa ob 5.00. user posted image  Danes nima šanse, da gre prej kot ob 20.00 spat.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Prav zna izsiljevat, pa mami ji ne sme hrbta pokazat, ker se že razkuri in če ima le priliko mi pleže po hlačah. Neverjetna je.

Ista Neja. user posted image

katarinas user posted image za monitor. Jaz ga tudi kupujem že najmanj 6 mesecev, pa se ta nikakor noče odločit ali je fuč ali ni. user posted image

Jaz sem Neji dajala Operil, ko je imela zamašen nosek. Pred spanjem sem nosek posesala in v vsako nosnico dala eno kapljico, pa je lepo zdržalo do jutra.

suny, ko smo že pri kilah; pa saj ti sploh nisi debela.REs ne.Super siuser posted image

user posted image  Ma niti ni toliko v kg ampak sem se zadnjih 5 let ful zapustila in sem nabacila 15kg kar je pa res malo preveč. Pa itak imam še vedno "ta prekleti" trebušček in sem še vedno spet user posted image . Me pa to kar malo jezi in moram tudi zaradi tega vsaj malo shujšat. Pa tudi kolena in stopala mi bodo hvaležna.

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

Joj kako se boš fajn imela...vsaj jaz sem se.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 31.10.2008 8:04:44 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
31.10.2008 8:03:59   
Sunny Morning
AJDA
user posted image

JAN
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
31.10.2008 8:10:08   
klaja
Jutro!

Martinca no potem pa se lepo imej zvečer!

Triš zdaj pa si še meni naredila željo po novih škorenjčkih, jaz imam še tiste iz praveka, z 10 cm peto. Bomo danes babici peljali nekaj stvari (cote, kozarce, krožnike, posteljnino,...), da ona potem to dalje da in bom kar moje škorenjčke dala zraven, bom imela potem izgovor, da jih nimam in si jih moram kupituser posted image . Edini problem imam, da morajo biti spredaj ful široki, ker imam težave s prsti oz. nohti, posledica nošenja premajhnih čevljev.

Klepetka uf pa taki obisk, meni bi cel dan pokvarli.

Mala pikica najboljše da daš jutri zjutraj Gašperja k tvojemu možeku v posteljo, sama pa greš drugam spat, bo kaj hitro pokonci.

Mi tudi gremo danes svečke prižgat, gremo sedaj zjutraj v Mb, potem popoldan pa proti Voličini in Cerkvenjaku, jutri pa v Šentilj. Mi je prišlo že to v navado, da se vsako leto en dan pred dnevom mrtvih odpravimo na pokopališča. Saj čez leto ni časa, da bi hodil na vse grobove, gremo samo na tiste od bližnjih.

Mi je pa hudo, ko pomislim na mamice, ki so ostale brez svojih otročkov in vem da jim je v tem času še bolj hudo.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
31.10.2008 8:12:48   
klaja
Ajda in Jan vse lepo ob prazniku!

Nama pa monitor noče in noče crknit, imama še tisto ta veliko kišto in sma rekla, da ko bo crknil grema po novega in nič prej. A ima katera kako idejo, kako se lahko kaj pokvari, tako da moj dragi ne bi pogruntal da sem jaz kriva, da se žeenkrat znebim te kište.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
31.10.2008 8:25:18   
sani1
Dobro jutro!

nana- super za nakup. Glede krzna ima pa itak po mojem vsak svoje mišljenje.  Tako, da ne boš nič kregana...user posted image   Bo pa tvoj Klemen zopet lep pa še toplo mu bo, a ne? Ti povem, da tudi če se brez veze zbuja je boljše kot pa da je prehlajen in ne more dihat, a ne?

katee- upam, da si včeraj še zame malo potelovadila. Pridna si ni kaj!

klaja- sej zdej, ko mi tako veselo razpravljamo o kg se ti kar nič ne hvali tukaj  s čokolado.user posted image user posted image user posted image   Lepe slike samo ti manjkaš na kakšni...user posted image

katarinas- super, da nas gledaš zdej v boljši luči...user posted image   Je pa res da vedno pride kakšen nenačrtovan izdatek...

klepetka- ti me pa res vedno nasmeješ... Led dan... Jaz ponavadi če sem ponoči v službi vse to malo zabluzim in me vsi čudno gledajo...Sploh kje v trgovini, ko zjutraj rečem lahko noč...user posted image Ja sej za v parlament niti ne rabim čevljev, ker tam bom itak samo sedela in se niti videlo ne bo kaj imam obuto...user posted image   Zdej moram it na pogajanja k Pahorju, da vidim katero ministerstvo je še ostalo in kaj bi bilo primerno zame. Al pa mi bo Rjavec zdravstvo odstopil pa bo...user posted image   Ja samo resno ti pa povem, da ful rada spremljam parlament in dogajanje v politiki. V nosečnosti sem skoz gledala te poslance je moj že norel, da nisem normalna. Pa takrat sem imela čas in bi lahko šla sedet tja in jih v živo poslušat... Mogoče to naredim v drugi nosečnosti...user posted image   Joj sem zabluzila. Pa no sem ti pa le dala malo gradiva za smeh...user posted image user posted image user posted image

sunny- ma kaj te moti trebušček. jaz ga imam že celo življenje. Pa veš kaj se nič ne obremenjujem več z njim. Če bo pa kdo kaj komentiral mu bom pa že zabrusila... je blo pa fajn med nosečnostjo, ko sem bila vsaj enkrat ponosna nanj, a ne?

mala pikica- tudi jaz upam, da mene doleti malo spanja čez te praznike... Pa čimprej se pozdravi...user posted image user posted image   Vem, da ne pomagajo pikapoke ampak čaja in medu ti pa preko računalnika me morem poslat...user posted image

Zdej je pa že čas za kavico... Ker je Manja pojedla zajtrk. Ne boste verjele, da se je odločila jest.  Včeraj je za kosilo pojedla cvetačo krompir in en sojin polpet. Sem bila čisto presenečena...  Upam, da danes ponovi vajo...

lep dan!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
31.10.2008 8:26:21   
sani1
Ajda vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

Jan vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
31.10.2008 8:33:44   
TRIŠ
Martinca torbico sem kupila v privat trgovini v Metliki.Je bila 46 eur in -30% tako da sem dala 32 eur no je dal dragiuser posted image .Pa lepo se imej zvečer,jaz bi šla tudiuser posted image

Klaja jaz pa sem se jokala že zaradi škornjev danes zjutraj.Me je ta moda čisto sesipala, ampak me je dragi potolažil.Meni so najlepši špičaki ampak z pravo lepo špicouser posted image Letos je hit tudi vijolična mrliška barva meni pa se kozla po njej in ne bom modernauser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
31.10.2008 8:47:21   
dašabina
dober dan, sam da se javim, smo bili včeraj na bazenu v Čateških in smo se imeli finouser posted image user posted image

zdaj grem pa po kosilo - bodo ribe - pa ne lovituser posted image user posted image  zvečer pa vse komentiram

A, pa buče režemo danes, se že veselim....user posted image user posted image
Ajda in Jan vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
31.10.2008 8:47:53   
katee
Ajda in Jan vse naj naj za obmesečnici!

Sani: veš, da sem se še zate natelovadila. Sem delala res 100%, danes pa nobenega muskelfibra.

Klepetka: mojadva gresta do Kočevja, jaz ne grem z njima, ker dežuje, ampak copatki te bodo čakali na bencinski, kot je bilo dogovorjeno. Ti pa še točno sporočim, kdaj jih bosta dostavila.

Zdaj grem pa malo stanovanje pospravljat. Moram izkoristiti prisotnost user posted image , da se bo ukvarjal z Žan Luko.

Lep dan!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
31.10.2008 9:54:19   
klepetka
Jutro,

čik pauza in kofetekuser posted image

Spali smo kar vredu; se mi zdi da je bilo 2x bujenje na hitrco.Amapk je že ob pol sedmih začela rogovilituser posted image

AJDA IN JAN, VSE NAJ NAJ

user posted image
martinca , ti greš danes na chipendalese , jaz pa v cirkususer posted image . V ribnici trenutno premoremo celo cirkususer posted image user posted image

suny, ampak bujenje na pol ure je pa tud kruto, nouser posted image .UPam da bo danjšnja noč bolj mirnauser posted image

klaja, probaj Julijo, no al pa Hano, spustit na računalnik. pa mogoče ji uspe pokvarit ga,(ker čmrljem hitro rata) in tako prideš do nove kište.Za probat je, zgubit nimaš kaj, razen za dobituser posted image

sani,user posted image  ti ga pa lomiš, res. Boš pa šla v parlament med taprvimi, odšla pa pri tazadnjih , pa te ne bo noben v noge gledal, ampak samo v kostimuser posted image .Tam boš pa itak prav mirno sedela, pa bo.

katee, super za copatke, amapak škoda, da vaju z Žan Luko ne bo.user posted image
Hvala ti že vnaprejuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
31.10.2008 9:57:11   
nana35
Pozdravljene.

Mi smo malo boje spali,zjutraj ima Klemne vedno manj zamašen nosek,potem se pa spet stopnjuje ,tako da bova spet mogla sesat,ko vstane.Zdaj namreč spet spi.Nekajkrat smo se ponoči sicer zbudili,dajali čaj,a zdaj že nekaj noči Klemen ne je ponoči,tako dauser posted image .Upam,da bo tako tudi ostalo.Se držimo tistega,ko je ena od vas napisala (ne vem več katera),da otroci od 9.mesecev dalje naj ne bi jedli ponoči.Zdaj pa prakticiramo samo s čajem in zaenkrat nam uspeva.

Malo sem se le naspala,Klemen se je zbudil dobre volje in nasmejan.Potem je šel malo dol k babici,midva pa sva pozajtrkovala in eno rundo perila zdaj vesim (še nisem vsega ker sem tukaj),potem pa študirat kaj bi sploh skuhala. In kuhat.Nekaj se kaže sonček,moj user posted image pa je šel s user posted image na Pohorje. Potem pa greva malo na britof in svečke prižigat...tako kot se spodobi,da ne bova vsepovsod jutri plazila,ko bo največja gužva.

klepetka,tudi midva z bratom se nisva nikoli skupaj igrala,sj je res da sva 4 leta narazen,a vse kar sva skupaj delala,je to,da sva se tepla.Pri nas je tudi operil malo pomagal za nočuser posted image ,pa čeprav se ga ne priporoča,pa kaj hočem,če pa je potem grozno.Trpi Klemen in midva z mojim zato tudi zraven.Pa saj ni veliko.Pred spanjem mu bom dajala,če bo seveda potrebno.
Veš,Klemen je vedno zrihtanuser posted image ,pa če se doma po kolenih plazi,če pa ne smemo cot šparat,saj ne bomo imeli več user posted image in jih potem nimamo za koga.Tisti,ki jih bo dobil,pa jih naj vzame ali pa ne.Za praznike bo pa še posebaj lepuser posted image .

triš,no vsaj nekdo ki se strinja za pokozlano šuh modo.Jaz si ne bom kupovala čevljev,vsaj namenoma ne,če bom slučajno naletela na kaj kar bi slučajno lahko obula potem bom pa kupila.Sem si včeraj kupila ene čevlje,no niso ravno čevlji,bolj visoki modni teniski,takile črni in malo ponucani s srebrno barvo,na zadrgo ob straneh in neuporabnimi vezalkami(saj veš,tako za okras so,obuvajo se pa z zadrgo),niso slabi,niso pa za k finim stvarem.Pa saj se že 100 let nisem fino oblekla,ker kar naprej v kavbojkah tičim in jaknah ki pašejo h kavbojkam.Tako da so tile čevlji kar primerni za mene.No,takile moderni,ki jih imaš ti...pa naj še počakajo v trgoviniuser posted image .Vijolična barva je pa tudi meni user posted image in tudi,kakor ti,jaz letos ne mislim biti moderna.

martinca,a jutri greste v Mond?Ne danes?Poglej si tole spodaj...

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

nana, itak da gremo jutri v Monda. a greš z nami?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če grem z vami??Mogoče,še bom videla,mi ni preveč.Šla bi ven,samo mi na te nagece ravno ni za it.Bomo videli,dajva se slišat.

Nama pa monitor noče in noče crknit, imama še tisto ta veliko kišto in sma rekla, da ko bo crknil grema po novega in nič prej. A ima katera kako idejo, kako se lahko kaj pokvari, tako da moj dragi ne bi pogruntal da sem jaz kriva, da se žeenkrat znebim te kište.

Mene tudi to zanima...Jaz pa ne bi samo monitor,bi tudi računalnik,ker je počasen za popi.....

klaja,to pomeni,da je zdajšnja moda prava zate,ker so vsičevlji(skoraj)spredaj široki.

sani,seveda je bolje da se Klemen zbuja brez veze,kot pa z zvezouser posted image ,ampak zdaj jo še zmeraj ima,tale prehlad.Res je revček,že drugič po tako kratkem času.Vem,da ne bom nič kregana glede krzna,pa saj ni pravo,je umetno.Drugače pa ga jaz tudi ne bi nosila,prvič zaradi ubogih živalc in drugič,ker mi ni všeč.
Politika-mene čisto nič ne zanima in tile ksihti tam tudi ne,sploh nič ne spremljam in niti ne bom,ker nisem ravno politični fen.Pa se vsaj zaradi tega ne rabim jeziti.user posted image

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
31.10.2008 9:58:19   
nana35
Klepetka,pri nas imamo na Teznu tudi Cirkus,R.in Luka sta včeraj bila.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
31.10.2008 9:59:33   
ljubljana
Triš super slikce

Ko že govorimo o kg. Jaz sem s svojimi zadovoljna samo več kondicije bi mela, sam kolena me nekaj hecajo.

Imaš pa ti katee res super postavo, sem te ravno mojmu hvalila, kaj delaš z ženskami na aerobiki user posted image user posted image user posted image .
Pa sej ni čudno, ko tako migaš.

Mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špičaki so pa meni user posted image  se vedno spomnim na tisto čarovnico iz Čarovnika iz oza ko je hiša nanjo padla pol ji je pa tiste špičake zarolalo, preden je izpuhtelauser posted image user posted image

Politika jaz pa redno spremljam Odmeve, tok o moji politiki bolj za silo kot za res.

Zdaj pa z lubijem čakava na razpis za neprofitna stanovanja. Bo baje v začetku novembra, bomo videli če nam rata.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 31.10.2008 10:10:33 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
31.10.2008 10:00:16   
nana35
Ajda

user posted image

Jan

user posted image

Vse najboljše!!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
31.10.2008 10:10:32   
klepetka
nana, itak da je Klemen vedno ušiman u nulo, mapak zdaj za praznike bo pa splohuser posted image
NA slečene fante pa kar pojdi. ČE te Martinca tako prijazno vabi, potem kar ne moreš odrečiuser posted image

pa še par  slikc;

user posted image

user posted image

user posted image

no, tukaj je pa prvič z urejeno pričesko.user posted image

user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
31.10.2008 10:12:39   
ljubljana
Klepetka kako je lepa tvoja princeska!!
Kako vam to rata, a je kakšen recept za punce delat, pri nas samo fantje ratajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
31.10.2008 10:14:08   
klepetka
ljubljana, ja škornje sezutuser posted image .Uspeh zagotovljen, punčka na potiuser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
31.10.2008 10:26:30   
klepetka
kolk sem se pa zdaj spet nasmejala-resnici seveda.user posted image SEm mal gledala prejšnje debate in našla toleuser posted image

nana, to si mi ti serviralauser posted image user posted image

Klepetka,za tvoje napake ne rabiš bit profesor slovenščine,ampak profesionalec,da ugotoviš,katere črke spadajo na katero stran.Vem kaj je to,prehitro pišeš.No,meni uspeva prebrat...user posted image , brez zamere prosim,je hec.Malo pa je res.

mala pikica, to pa tiuser posted image

klepetka jaz včasih tudi kar škilim, ko berem tvoje poste in gledam, na katero stran paše črka user posted image

evo, dost smetenja, otrok se mi je zbudil.

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
31.10.2008 12:01:36   
mala pikica
klepetka user posted image user posted image user posted image

Midva z lubijem sva zdaj celo dvorišče pograbljala, sem tako jezna na to listje. Zdaj pa sem čisto zmatrana. Me kar vse boli, še najbolj pa pod nosom, ker vsako minuto brišem user posted image Grem kar malo odležat, Gašper je pravkar zaspal, za kosilo bom pa ljubega nahecala, da ga bo skuhal user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
31.10.2008 12:22:07   
katarinas
Dan!
Je danes res lep sončen dan, ampak spet piha. Važno, da ni dež. Samo meni se pa nič ne dauser posted image

Bom malo komentirala, pol pa grem na kosilo.

Kaj pa vem.... kaj pa, da ti npr. "slučajno" na tla padeuser posted image user posted image user posted image  Sej ne, se hecam, da ne bom pol jst kej krivauser posted image  Midva sva tud mela taveliko kišto, zdaj pa tanko in se mi zdi, da mam zdej fuuuuul prostora na miziuser posted image

Sunny jaz sem tudi videla, da si se ponudila za srečanje, jaz pridem, samo povej kdajuser posted image   Jaz vas povabim, ko bom imela večje stanovanje.....pa nič ne vem kdaj to bouser posted image ¸

Klepetka lepe slikce in seveda lepa frizurca!

AJDA & JAN VSEEEE NAJBOLJŠEEEEE!user posted image user posted image user posted image

No toliko za zdaj, nimam več časa, se beremo potem

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
31.10.2008 13:00:51   
katee
Klepetka: kak cuker je Lana. Pa koliko so ji že lasje zrastli! Prava lepotica! res škoda, da naju ne bo, pa drugič.

Ljubljana: hvalauser posted image , mi je kar nerodno!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
31.10.2008 13:03:13   
nana35

nana, itak da je Klemen vedno ušiman u nulo, mapak zdaj za praznike bo pa splohuser posted image

Ah,seveda bo,jasno da.user posted image Se mora navaditi da je urejen že od malega,ker njegov ati nima najbolj čuta za take reči,jaz pa imam tako rada,če so fantje urejeni.Ne vem,kje semuser posted image  staknila,da je takšen,ta moj dedec.user posted image Ko sva se spoznala je bil pa vedno zrihtanuser posted image .

NA slečene fante pa kar pojdi. ČE te Martinca tako prijazno vabi, potem kar ne moreš odrečiuser posted image

Čuj,ne vem če bi šla,mi ravno ni preveč.Bomo videli,jaz sem takooo lena za ven it,da je joj,saj sama sebe več ne spoznam.

Lana je pa itak prava lepotička,sploh pa ko je zrihtana,pa s frizurco. Zdaj pa pomanjšaj slikico in v avatar,še prej pa obrazek povečaj,saj znaš še,ne?

Zdaj pa si še ti mene nasmejala s tem našim arhivomuser posted image  user posted image  user posted image .Ampak povej če to ni sama resnica??user posted image

ljubljana,nič se žalostit,pri nas so najverjetneje tudi sami fantje na zalogi, ker v družini je že tako,da so sami fantje.Tako da jaz ne dvomim,da bi bil naslednji fant.Recepta pa ni,samo mogoče,če zamenjaš moškegauser posted image .

mala pikica,ti srečnica,jaz mojega že lahko nahecam,da skuha kosilo,samo kdo bo potem to pojedel.Pa še non stop bi me spraševal,kaj naj naredi.Je bolje da kar sama kuham.Je vsaj užitno.

No,ko smo že pri kuhariji,moram it dalje delat kosilo,mi smo bolj pozni.Navada je železna srajca pravijo,ker mi jemo med tednom okoli pol štirih ali 4h,tako da še ne kruli preveč.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?