nana35
|
Pozdravljene. Mi smo malo boje spali,zjutraj ima Klemne vedno manj zamašen nosek,potem se pa spet stopnjuje ,tako da bova spet mogla sesat,ko vstane.Zdaj namreč spet spi.Nekajkrat smo se ponoči sicer zbudili,dajali čaj,a zdaj že nekaj noči Klemen ne je ponoči,tako da .Upam,da bo tako tudi ostalo.Se držimo tistega,ko je ena od vas napisala (ne vem več katera),da otroci od 9.mesecev dalje naj ne bi jedli ponoči.Zdaj pa prakticiramo samo s čajem in zaenkrat nam uspeva. Malo sem se le naspala,Klemen se je zbudil dobre volje in nasmejan.Potem je šel malo dol k babici,midva pa sva pozajtrkovala in eno rundo perila zdaj vesim (še nisem vsega ker sem tukaj),potem pa študirat kaj bi sploh skuhala. In kuhat.Nekaj se kaže sonček,moj pa je šel s na Pohorje. Potem pa greva malo na britof in svečke prižigat...tako kot se spodobi,da ne bova vsepovsod jutri plazila,ko bo največja gužva. klepetka,tudi midva z bratom se nisva nikoli skupaj igrala,sj je res da sva 4 leta narazen,a vse kar sva skupaj delala,je to,da sva se tepla.Pri nas je tudi operil malo pomagal za noč ,pa čeprav se ga ne priporoča,pa kaj hočem,če pa je potem grozno.Trpi Klemen in midva z mojim zato tudi zraven.Pa saj ni veliko.Pred spanjem mu bom dajala,če bo seveda potrebno. Veš,Klemen je vedno zrihtan ,pa če se doma po kolenih plazi,če pa ne smemo cot šparat,saj ne bomo imeli več in jih potem nimamo za koga.Tisti,ki jih bo dobil,pa jih naj vzame ali pa ne.Za praznike bo pa še posebaj lep . triš,no vsaj nekdo ki se strinja za pokozlano šuh modo.Jaz si ne bom kupovala čevljev,vsaj namenoma ne,če bom slučajno naletela na kaj kar bi slučajno lahko obula potem bom pa kupila.Sem si včeraj kupila ene čevlje,no niso ravno čevlji,bolj visoki modni teniski,takile črni in malo ponucani s srebrno barvo,na zadrgo ob straneh in neuporabnimi vezalkami(saj veš,tako za okras so,obuvajo se pa z zadrgo),niso slabi,niso pa za k finim stvarem.Pa saj se že 100 let nisem fino oblekla,ker kar naprej v kavbojkah tičim in jaknah ki pašejo h kavbojkam.Tako da so tile čevlji kar primerni za mene.No,takile moderni,ki jih imaš ti...pa naj še počakajo v trgovini .Vijolična barva je pa tudi meni in tudi,kakor ti,jaz letos ne mislim biti moderna. martinca,a jutri greste v Mond?Ne danes?Poglej si tole spodaj... IZVIRNO SPOROČILO: martinca nana, itak da gremo jutri v Monda. a greš z nami? zvečer pa na Chippendales - e. Če grem z vami??Mogoče,še bom videla,mi ni preveč.Šla bi ven,samo mi na te nagece ravno ni za it.Bomo videli,dajva se slišat. IZVIRNO SPOROČILO: klaja Nama pa monitor noče in noče crknit, imama še tisto ta veliko kišto in sma rekla, da ko bo crknil grema po novega in nič prej. A ima katera kako idejo, kako se lahko kaj pokvari, tako da moj dragi ne bi pogruntal da sem jaz kriva, da se žeenkrat znebim te kište. Mene tudi to zanima...Jaz pa ne bi samo monitor,bi tudi računalnik,ker je počasen za popi..... klaja,to pomeni,da je zdajšnja moda prava zate,ker so vsičevlji(skoraj)spredaj široki. sani,seveda je bolje da se Klemen zbuja brez veze,kot pa z zvezo ,ampak zdaj jo še zmeraj ima,tale prehlad.Res je revček,že drugič po tako kratkem času.Vem,da ne bom nič kregana glede krzna,pa saj ni pravo,je umetno.Drugače pa ga jaz tudi ne bi nosila,prvič zaradi ubogih živalc in drugič,ker mi ni všeč. Politika-mene čisto nič ne zanima in tile ksihti tam tudi ne,sploh nič ne spremljam in niti ne bom,ker nisem ravno politični fen.Pa se vsaj zaradi tega ne rabim jeziti.