Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:01:37
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Oh...jaz sem še...verjetno si ti že zmatrana...tole so moje urice za oddih...vedno kle pozno strašim in vse zamudim...danes sem pa imela zelo izčrpen koristen pogovor s tabo ja, itak-kdaj pa, če ne zdaj, ko spijo...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:02:07
|
|
|
|
polma
|
OOOOUUUUJEEEEEEAAAAA!!!!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:03:37
|
|
|
|
Tina 28
|
aha...ta način dvigovanja, s katerim se kao preveri če že potegne glavo za sabo....če je to to, sem si oddahnila, ker to nisem velikokrat počela. Sam še dobro da si me opozorila, ker bi moja kmečka logika kmal umislila, da je to dobro za raztegovanje zategnjenosti v ramah
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:04:30
|
|
|
|
Tina 28
|
No, pa ti je uspelo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:05:22
|
|
|
|
Tina 28
|
In to prvo minuto praznika...31.10.2008...noč čarovnic je pred vrati
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:05:23
|
|
|
|
polma
|
Ja, to je to. S tem, da jih dvigneš postrani, se naučijo, da morajo podložit roko, da bojo kasneje lahko vstali.
< Sporočilo je popravil polma -- 31.10.2008 0:07:23 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:06:06
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 In to prvo minuto praznika...31.10.2008...noč čarovnic je pred vrati
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:08:01
|
|
|
|
Tina 28
|
No super....kle ga nismo nič v kamen.....da boš vedla, da sedim z listom zraven (na eni strani mam sprintane vaje, ki si jih opisal, na drugi pa si delam zapiske )
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:08:41
|
|
|
|
polma
|
dejansko zgledam ko čarovnica. grem pod tuš in . nočko!!!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:10:03
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ..kle ga nismo nič v kamen....) k-va ?!?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:13:48
|
|
|
|
Tina 28
|
haha...moram povedat, da sem ravno mal čekirala tisto stran Zdravo življenje. Zdaj sem v opisu vaj najdla nepravilno držo do 6 mesecev, kjer je dojenček iztegnjen in se opira na prstke. Jaz sem pa zadnjič našega klicala...prid jo pogledat, ko je ko baletka, saj je med dvigovanjem vedno mal prekrižala nogice in se spet želela odriniti s prstkov.No tud tega velik ne počnemo....sam je pa baletka
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:14:56
|
|
|
|
Tina 28
|
Lahko noč Polma....in res hvala za izčrpen intervju .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 0:16:48
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 .sam je pa baletka nočko
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 8:08:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Kavica za vse, Mi smo včeraj prestali 2 cepljenje, je vse ok z njenim grlom. Dobila potem doma 1 svečko, pa še pred spanjem še eno in je zaspala kot top, zjutraj je bila spet skrita pod blazino. Zdaj 'pa drnjoha z očitom v taveliki postelji, sem jo dala mal noter, da spijem kavo, pa je kar zaspala. Sta tolk luštna. Zdej vas grem pa še prebrat.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 8:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa imamo alergijo na jajce, ker ima take suhe flekce po hrbtu in nogici. Moramo mal črtat na moji prehrani, da vidim, če bo kaj bolje. Drugače bomo mogle it pa na testiranje. Ko ste že govorile o razgibavanju otroka: naša za nobeno ceno noče na bok, glavo zategne v visoki C, se lahko po trapalnicah mečem, ne bo nič. Edino, ko je sama na tleh, jo opazujem, da ji počasi ratuje. Sej otrok vse sam pokaže zanimanje. Potem ji pa še igračke tako naštimam, da jo zanima malo še vstran, ne samo naravnost gor.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 10:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo-sem ti poslala zs
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 10:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za kavico, danes je spet pijem. Včeraj sem skoraj cel dan ležala, me je bolel želodec pa še drisko sem imela , potem sem zvečer pojedla bobi palčke in pila coca colo pa se je mal ustavilo. Pojma nimam kaj je bilo to. grem še mal za nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 11:31:50
|
|
|
|
lonapo
|
Hvala za kavico, danes je spet pijem. Včeraj sem skoraj cel dan ležala, me je bolel želodec pa še drisko sem imela , potem sem zvečer pojedla bobi palčke in pila coca colo pa se je mal ustavilo. Pojma nimam kaj je bilo to. Boga revca,verjetno si kakšno ta hitro virozo snela. Ninny in Mojca imata zs.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 12:07:04
|
|
|
|
Henči
|
ojla lunca , končno se mi je uspelo prfočkat... lp tudi , henči
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 13:10:55
|
|
|
|
HEI
|
taanikaa glede članka o spanju in nespanju: jaz sem se ful sekirala ker mi spi le od 19-20h do 1h. Pa sem se lahko razklala pa ni nič pomagalo, da bi dalj spal v enem kosu. Pomoje je vseeno pomembno imet nek red, ne da ti gre enkrat spat ob 19h, enkrat pa ob 22h. Pač približno isto uro. Moj nikoli ne zaspi sam. In vedno v moji postelji. Kasneje ga prestavim v njegovo. In ko je čas za dojenje gre spet k meni in pri meni ostane. Pri meni spi bolj mirno kot v posteljici. Tako je bilo tudi s starejšo. Ko sem šla spet v službo ni bilo nobenih problemov in je sčasoma spala v svoji postelji. Pač delam po občutku in ne kot je za marsikoga sprejemljivo in pričakovano. Itak sem pa eno leto zato doma. Upam, da bo z malim zadeva enaka in bo pač sčasoma spal sam. Upam oz. bom pa poskrbela, da moja postelja ne bo njegova več let ampak le do takrat dokler se dojiva.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo ritual, najkasneje 20:20 mora bit v svoji posteljici in tale ritem nam res ful pomaga. Se je kar sama navadila, včasih zaspi tud pred 20 uro. Včasih pa tud malo pocenca skor do 21-te. Ampak v tem primeru vstane pa vseeno ob isti uri, kot če gre prej spat. Jaz sem pa zdej zlikala 2 stroja, pospravila kuhno, tamala je šla spat, dragi pa snemat v Ljubljano. In zdej uživam, pa gruntam kaj čem še delat.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:31:39
|
|
|
|
RMRM
|
Polma in Tina28 za izčrpen pogovor, tudi meni bo zelo prav prišlo, hvala Drugače pa tina, za lažjo orientacijo, meni je dr. pokazala, kako otrok nima ravnega hrbta tako, da otroka, ki leži na ravni podlagi, od strani pogledaš. Naš je bil točno v križu privzdignjen, kar je narobe. Tako je tud vidla, da ne ujame sredine. Pa se mi je zdelo, da je že skoraj čisto prenehal glavico nazaj obračat. Kakšnih vaj za doma nama ni dala, moram samo pazit pri "rokovanju" z njim. Dvigovanje iz boka v sedeč položaj in potem v naročje, pri preoblačenju obračanje iz hrbta na bok, pestovanje v položaj lupinice. Ležalnik je ODSVETOVALA, in HB ga tud sama nisem ne vem kaj uporabljala, najbolje je igra na tleh v igralnem centru, vendar ne na premehki podlagi, igračke pa naj bi bile v višini pasu ali nižje. Tako nekako. Moram rečt, da se je po včerajšnjem razgibavanju že začel iz boka obračat na trebuh. Res pa sem ga tud sama že prej mal spodbujala iz hrbta na bok. Bom pa vidla kako bo naslednjič.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla..HEI..ni panike ampak jst se ful ne strinjam s tem kar je v članku napisano...res ne..mi imamo red,vsak dan gre spat ob pol osmih zvečer,in ga budnega odložim spat in sam zaspi,brez jokanja in to..včeraj sem šla po 15 min.pogledat če že si..itak imam vrata priprta in je gledal in se igral s prstki..če bi jokal itak bi ga vzela in še pocrkljala..v članku pa piše kao da naj bi otrok spal pri mami in da ne sme jokat kr se stresni hormon popvečuje in to..kar zame pomeni a veš da če bi malo zajokcal,bi jst koj prletela..jst moram malo tud nase gledat in tud bit naspana,spočita,kar pa ne bi bila vrjetno da bi otrok spal pri meni..itak pa HB imam kr srečo pri tem,kr zaspi sam in se zbujamo zdaj okrog 6-tih za prvo hranjenje...je pa res,da tudi če joka jst prav tako moram it na wc in to...sej zdej ga ne pustim se dret do konca ampak tud pa ne prletim takoj...pa mislim da zato nisem slaba mamica...jst vrjamem da pozitivno vpliva na otroka,ki ne spi in rabi več pozornosti sapnje pri materi,ampak nevem jst nisem ravno zagovornik tega..kaj pa ko greš v službo??in moreš bit spočit..in so otroci,ki pol tako spijo več let..zdej še gre,kaj pa potem?..nevem,men je članek malo zgrešen..ampak to je samo moje mnenje,kr jst dam na prakso,več kot na teorijo in meni ta naša praksa deluje in zato vrjamem v tak sistem..sicer pa vsak ima svoje mnenje,in vsak pr svojem najbolj ve kako in kaj...pa ne mislim nič slabega, sto mojo repliko,samo ne strinjam se ravno s člankom
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:34:38
|
|
|
|
RMRM
|
Drugače pa naš že kar nekaj časa zaspi sam zvečer. Ga samo položim v posteljico, prižgem njegove medvedke in lepo zaspančka . Vsaj ena dobra stvar stekleničke . Ko sva se dojila je namreč vedno zaspančkal pri meni, takoj ko sem ga dala v posteljo, pa jok.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 31.10.2008 14:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Drugače pa naš že kar nekaj časa zaspi sam zvečer. Ga samo položim v posteljico, prižgem njegove medvedke in lepo zaspančka . Vsaj ena dobra stvar stekleničke . Ko sva se dojila je namreč vedno zaspančkal pri meni, takoj ko sem ga dala v posteljo, pa jok. ja jst tudi ko sem še dojila,od samega začetka ko sem prišla iz P domov sem ga vedno devala spat v svojo posteljico zvečer..po kakem mesecu sem pa ga navadila,ko vidim da si mane oči ga nesem tudi podnevi spat v njegovo posteljico in včasih malo jamra ampak zaspi,nekaj časa mi je pa kr v dnevni na kavču čez dan zaspal..takrat še nisem pogruntala da on rabi spanje po vsakem obroku..takrat smo jedli še na tri ure..zdej ko na 4 ure jemo,se nam je red malo porušil glede spanja čez dan ampak ga dam spat na vsaki 2-2,5 ure....tko da smo prišli nazaj na zeleno vejo..smo imeli pa obdobje ko nismo spali ponoči,se je velikokrat zbujal in je malo jokal in sem ga malo pustila in je sam nazaj zaspal..to je trajalo par dni pol se pa ni več zbujal...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?