|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
30.10.2008 23:26:47   
Tina 28
Moj dragi ravnokar ugotavlja, da je ta forum bolj koristen od vsega zdravstva, ki ga plačujema. Da nima nič prosti, da kle čvekam, ker sem že tolk koristnegazvedla....user posted image user posted image .

Aha...pol nas je takih mal več...ja res je gadno otroka tko držat, ko mu ni všeč...drgač pa se smeji, ko je na razgledniuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
30.10.2008 23:27:08   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Aha...kar se tiče ležalnika...ko kuham, mi ni drugega preostalo...ali je boljše, da jo pol dam v lupinico (avtosedež) in se tam gujsa...ležalnik pa na podstrešno?

no, zdaj veš zakaj jaz bolj malo kuham...
najboljše je, da je na tleh. naš tuli ko norc-ampak se ne dam. kako se bo pa naučil kotalt se, pa plazit? lupincauser posted image , ležalnikuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
30.10.2008 23:29:35   
Tina 28
aha...zdaj mi je jasno...sam naša je skor 70 dolga...pol naj to na manjšem povrtčku počnam, da bo usločena čez? Recimo okrasna blazina za na kavč?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.10.2008 23:31:31   
Tina 28
no, naša se zdaj kakšen teden kotali na trebuh v eno stran...pol je to dober znak...se na trdi podlagi vedno sama obrne!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
30.10.2008 23:32:39   
Tina 28
Polma...točno, ti si enkrat napisala, da je bolj jokav...ja nič isciplina mora bit...enkrat ti bo pa hvaležen dobrih živcev!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.10.2008 23:33:05   
polma
ojej, sej je večja od tinetauser posted image . ja, na blazini. veš kaj-nobena od teh stvari anji ne bo škodila. ampak vseen pejd v ra. pa ne govort, da si vaje nekje prebrala na forumu. me bo še kdo ganjal, al pa andrejo, bognedajuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.10.2008 23:34:15   
polma

Polma...točno, ti si enkrat napisala, da je bolj jokav...ja nič isciplina mora bit...enkrat ti bo pa hvaležen dobrih živcev!!!user posted image user posted image user posted image

jokavuser posted image ?!?
on je doktor cmeruzzla jokičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.10.2008 23:37:16   
polma

no, naša se zdaj kakšen teden kotali na trebuh v eno stran...pol je to dober znak...se na trdi podlagi vedno sama obrne!

našmu je tut ratal, ko sta bla sama s sestrico v dnevni. sam da mene zavoha...je pa user posted image . sam.....on ne ve, da jaz ne prenesem maminih sinčkovuser posted image user posted image user posted image !!! in da se je gadno zajuser posted image , ker se je glih men rodil user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
30.10.2008 23:38:35   
Tina 28
še eno vprašanje...naš še najrajš doji leže....sem jo vmes že sede...pa sva se zdanji mesec navadli spet leže, ker se bolj umiri...kaj je boljše?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
30.10.2008 23:42:21   
polma

še eno vprašanje...naš še najrajš doji leže....sem jo vmes že sede...pa sva se zdanji mesec navadli spet leže, ker se bolj umiri...kaj je boljše?

pojma nimam. jaz dojim sede, stoje, tut hodila sem že vmes, ponoč pa v leže in v nezavesti. pazim edino, da je obrnjen k meni, da mu noge ne visijo, ampak je vkao na boku-zgornjo nogico ma čez spodnjo.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
30.10.2008 23:43:18   
Tina 28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol se je pa tapravi rodil...saj veš...za vsako rit rase palcauser posted image user posted image user posted image .

ti se nič ne sekiraj...ne bom povedala, kje sem za vaje zvedla....sam si jih pa tko dobro opisala (sem kle zraven z igračko dojenčkom probavala drže, ker si nisem koj predstavljala...Anja pa spi....sam da igračka sodeluje in je usločenauser posted image user posted image user posted image ).

Mislim...jaz sem ti ful hvaležna...pa tud druge mamice ti bojo, ker te vaje sigurno nobenmu navjo škodle...sicer je pa to za vsakega dojenčka fajn...stik, ukvarjanje in miganje...a ni tko. Saj se jim ne mormo skoz sam pačit...je fajn kaj z njimi počet!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
30.10.2008 23:43:42   
polma
in zdej me zanima če bom spet obrnila novo stran...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
30.10.2008 23:45:04   
polma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol se je pa tapravi rodil...saj veš...za vsako rit rase palcauser posted image user posted image user posted image .

ti se nič ne sekiraj...ne bom povedala, kje sem za vaje zvedla....sam si jih pa tko dobro opisala (sem kle zraven z igračko dojenčkom probavala drže, ker si nisem koj predstavljala...Anja pa spi....sam da igračka sodeluje in je usločenauser posted image user posted image user posted image ).

Mislim...jaz sem ti ful hvaležna...pa tud druge mamice ti bojo, ker te vaje sigurno nobenmu navjo škodle...sicer je pa to za vsakega dojenčka fajn...stik, ukvarjanje in miganje...a ni tko. Saj se jim ne mormo skoz sam pačit...je fajn kaj z njimi počet!

kaj sem važna zdejle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
30.10.2008 23:45:05   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: polma

pojma nimam. jaz dojim sede, stoje, tut hodila sem že vmes, ponoč pa v leže in v nezavesti. pazim edino, da je obrnjen k meni, da mu noge ne visijo, ampak je vkao na boku-zgornjo nogico ma čez spodnjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
30.10.2008 23:46:48   
Tina 28
Kolk časa ti počneš te vaje...mislim, če je res kaj na tem...saj mi nismo prepozni? 

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.10.2008 23:46:54   
polma
ja, nč... strani mi ni ratal obrnit-sva pa poslali post v desetinki razlike-to je pa tut nekiuser posted image !!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
30.10.2008 23:49:35   
polma

Kolk časa ti počneš te vaje...mislim, če je res kaj na tem...saj mi nismo prepozni? 

od 4.mesca. pa nam gre počas za moje pojme. sam, moj user posted image pravi da sem perfekcionist, pa da zato prehitevam. njemu se zdi vse super.
better late then never, sej veš. ma, daj, ne se sekirat-kaj či si sam zapretiravala?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
30.10.2008 23:52:56   
polma
veš, jaz sem bla zelo žalostna, ko je v RA povedala, da ima-ekstenzijo desne sztani in slabo držo glave. mene je to ful prizadelo. za te svoje miškote se ful ustrašim in takoj hočem vse porihtat in popravit. pa rajši grem k stotim zdravnikom zastonj, kot da je kaj narobe.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
30.10.2008 23:54:37   
polma
ok...a te ni več...
pol pa lepe sanje...moje bojo sladke...sem med najinim pogovorom snedla mal jedilne gorenjke...user posted image ...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
30.10.2008 23:55:57   
polma

.sam da igračka sodeluje in je usločenauser posted image user posted image user posted image ).

user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
30.10.2008 23:56:48   
Tina 28
Ja Polma...te čist zastopim....jaz grem tud rajš zastonj k zdravniku in upam, da sem pretiravala....sam zaenkrat še ne vem. Ji pa te vaje zagotovo ne bojo škodile...sigurno bomo pa zdaj zelo pazil, da stvari ne bomo še poslabšal...konec z razgledno točko na miamičini rami...dokler mi kdo ne reče, da ni več panikeuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
30.10.2008 23:57:08   
polma
kva?! kdaj se bo stran obrnila?!?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
30.10.2008 23:58:27   
Tina 28
Oh...jaz sem še...verjetno si ti že zmatrana...tole so moje urice za oddih...vedno kle pozno strašim in vse zamudim...danes sem pa imela zelo izčrpen koristen pogovor s tabouser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
31.10.2008 0:00:42   
polma
..konec z razgledno točko na miamičini rami...dokler mi kdo ne reče, da ni več panikeuser posted image

zdaj bo mela razgledno točko mal nižje- v tvojem naročju. fajn jo zategni k seb in pazi-o, madonca, to je pa ful pomembno, sem pozabla!!!

pazi, da je tudi ko jo dvigneš, ne dviguješ za roke. Se pravi-postrani in pod lopaticami, da bo sama strenirala trebušne mišice. s tem, ko jih dvigujemo tako, da s palci objamemo njihove roke, jim poudarjamo ekstenzijo. a sem jasna?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
31.10.2008 0:00:56   
Tina 28
no dejva še stran obrnt...pol pa greva.
Jaz moram še pod tuš, ker sem takrat, ko sem te ujela za vaje prišla ravno iz aerobike...zdaj me že kar zebe, ko sem se šele pošteno ohladila. Sam me je cel dan dajal, kaj bom od tebe zvedla, da sem se koj sem parkirala...no še dragega sem pregnala, ki je po avtonetu šariluser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?