|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
30.10.2008 12:12:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
Katjuša naju z mojim pa full zanimajo tile kengurujčki in me zanima ta tvoja prijazna ponudba...Če se ne boš odločila drugače, bi jaz ta kengurujček imela, ker ga bova po vsej verjetnosti drugače kupila...

ja ja ponudba še velja:) Mi smo dobli rabljenga od sestrične, je popolnoma cel in še zelo lep.... ima tud nekakšen slinček je pa tak da otroka lahko imaš samo pokončno da gleda naprej al pa nazaj..... Mi ga nismo uporabljal od začetka ga nisem pol pa mali ni hotel bit not.... pa tud ker sem bolj okrogla in vsa ta teža in še otroka not nost.... pa tud trgovine nimam blizu za doma je pa nepotrebno da ga nosim ker sem si ga dala vedno v ležalnik in je bil z mano al v kuhinji al v dnevni pač ni blo potrebe po kengurujčku..... za sprehode s emi zdi pa boljši voziček in kot sem že rekla nisem tip k bi otroka nosu na ramenih ker imam sama dovolj svoje težeuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da ga komot podarim.....
glede na to da si iz Štajerskega konca bi ga verjetno prišla iskat da vidiš če ti je všeč drugače ga dam raje komu drugemu.... javi mi.... jst ti ga z veseljem dam....

brcike včasih ga ful časa nič ne čutim tak da se grem prav na hrbet uležt in čakat da se mi oglasi in da me neha skrbet pa sem v 26 tednu....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
30.10.2008 12:12:29   
claud
Sunny men je tud na začetku reku da on pa že ne bo previju...pa pol mi je zarad previjalne težil kaj je pa to treba met....pa sm mu rekla: no brez previjalne boš pa izključno in sam ti previju....pa če te u križ uščipne boš še kr ti previju....user posted image user posted image no pol je pa že pršlo do tega da je pa previjalna res lohk koristna, ampak previjanje pa vseen pripada obema!!!!user posted image user posted image tud to je že zmenjen...pa tud tvoj bo zihr....k ga boš mal samga pustila pa se bo user posted image joku k zmešan, se mu zihr ne bo dal poslušat tegauser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
30.10.2008 12:13:16   
sunny24
majchy, sej za čisto pleničko gor dat  sploh ne bo nobenega problema, problem bo umazano dol dajat...Moj je full občutljiv na kake take vonjave in leti na hitro nad školjko...Je res bogi, tko, da ga ne mislim martrat. Bom jst počistla, on bo pa daju pleničko gor...vsak pol!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
30.10.2008 12:15:59   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, sej za čisto pleničko gor dat  sploh ne bo nobenega problema, problem bo umazano dol dajat...Moj je full občutljiv na kake take vonjave in leti na hitro nad školjko...Je res bogi, tko, da ga ne mislim martrat. Bom jst počistla, on bo pa daju pleničko gor...vsak pol!user posted image

Sj se bo postoopno navadu....na začetku itak ne smrdi....bo pol k bo uvajanje goste hrane mal hujš...user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
30.10.2008 12:16:37   
Čebel@

aja.....noupam da vama bo tko zneslo.....ker pri nama ko bom jaz v šoli bo kar moguprevit-edino če bo po mami šel in bo ona to delala-kar pa ne verjamem ker je preponosen da bi reku za pomočuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
30.10.2008 12:21:48   
Katjusa

sej ni za vsako pokakana tak da bo komot previjal.... tud k je pokakana ni tak hudo drgač se pa da nardit tud takole
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jajčka in košara (v avtu) predvsem bo košara uporabna ene 3 mesece ker kasneje so naši navihančki tolk radovedni da nikakor več ne bodo ležel v košari.... jajčka je namenjena prevozu dojenčkov in sicer dojenček notri lahko sedi do nekje 9 mesecev in je obrnjen nazaj....

men pa noge zatekajouser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v 1. nos mi niso in sem čist prestrašena..... kaj morem nardituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
30.10.2008 12:25:39   
claud
Katjusa- sm sam zate zdele prebrala da pomaga če  vrtiš gležnje v obe smeri da izboljšaš prekrvavitev pol pa dvigneš noge, če se da da jih maš višje od glave...če se lahko uležeš

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
30.10.2008 12:25:39   
sunny24
Za mojga sploh ni problem koga poklicat na pomoč...pokliče sestro in je...ona je pa itak full navdušena nad user posted image  in komi čaka, da bo teta in da bo previvala in kopala...user posted image   Mamo že babysitterko zrihtano user posted image

claud, recimo, ampak moj še kakca videt ne sme, kaj šele ga vohat...

Ma, martrala ga ne bom, bomo že pošlihtala ta malo!user posted image

Zdej se pa tko neki guzi tle po bušiju...Včeri ko sem šla spat sem že misnla, da sem glavna igralka v kakem filmu od Aliena al pa 8 potnik...mi je tko trebuh premetavala, da sm misnla, da bo kar vn pokukala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
30.10.2008 12:29:45   
sunny24
Ja, ja Katjusa, ta je full dobra! user posted image user posted image user posted image    Full dobra fotka! user posted image user posted image user posted image   Ja, sej problem mamo sam za takrat, ko bo pokakana, ko bo sam polulana ni panike, takrat itak da bo previl!

Za noge pa res mal kroži s stopali, pa stopala naprej/nazaj, pa podloži si jih...al pa se kar na kavč uleži in noge nasloni na zid...Če bo pa full hudo in ne bo pomagalo, pa pomojem pokliči G in naj ti svetuje kaj še nardit!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
30.10.2008 12:29:55   
claud

Za mojga sploh ni problem koga poklicat na pomoč...pokliče sestro in je...ona je pa itak full navdušena nad user posted image  in komi čaka, da bo teta in da bo previvala in kopala...user posted image   Mamo že babysitterko zrihtano user posted image

claud, recimo, ampak moj še kakca videt ne sme, kaj šele ga vohat...

Ma, martrala ga ne bom, bomo že pošlihtala ta malo!user posted image

Zdej se pa tko neki guzi tle po bušiju...Včeri ko sem šla spat sem že misnla, da sem glavna igralka v kakem filmu od Aliena al pa 8 potnik...mi je tko trebuh premetavala, da sm misnla, da bo kar vn pokukala...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tud jst mam včasih tak filing....ej veš kaj je zanimivo....ko se z mojim uleževa pa se stisneva in dava tko trebuh na trebuh in je mojmu ful grozn k začne ful brcat in ma tak filing kot da ma on neki v trebuhu....user posted image user posted image user posted image
pa večkrat me vpraša če me kj boli k brca...k njemu se zdi grozn k vidi premetavanje trebuhauser posted image user posted image

ja glede previjanja boste pa že neki, sploh če je bodoča teta tko zagretauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
30.10.2008 12:34:01   
Katjusa
pol grem pa kr počivat k mam čist okrogle noge pr gležnih.... hvala za nasvete..... mam tud tak lesen podtaven k si gor podplate masiraš (kao za prekrvavitev) verjetno bi bli tud tam gor fino mal pomigat....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
30.10.2008 12:41:06   
sunny24
Punce, jst vas zapuščam...grem mal vn v tem "lepem" vremenu! Se tipkamo pole!!!

Katjusa, ti pa ker pejdi počivat malo, ja!

LEP DAN!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
30.10.2008 12:57:57   
Čebel@
tudi jaz odhajam....grem po bolniški list pa še malo do mami na en čvek......se tipkamo kasneje

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
30.10.2008 13:12:42   
Vesnozaver
juhu,

pralni stroj dela!!!1jupajdijaja!!!!user posted image  ja zakaj pa ni delal pa bi blo skor boljse, da ne povem...pa bom vseeno...user posted image  en steker je na steni, s katerim vklopis ali izklopis elektriko za pralno stroj....kar seveda nisem vedela, ocitno pa sem ga pomotoma stisnila...user posted image  (kar seveda nisem priznala.....user posted image user posted image user posted image )

danes sem bila na tem testu za sladkorno.....spit tisti cuker je nekak slo, samo mi je bilo potem slabo tisto eno uro, ko sem mogla cakati,da vzamejo kri

glede atijev in previjanja, ja bodo tak kot na katjusini sliki,mogoce s s kljukico na nosu, tako kot Jadran Krtuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
30.10.2008 13:13:15   
Shuka

Dan! Kako smo? To vreme je kar neki...pr nas full piha. Pa upam, da se do pol umiri, ko mam za it vn...

Joj, sem mojga hmali fentala danes ponoči... Ta moj frajr pride spat ob 4:30, me mal zbudi, mi da roko na bušija in ta mala itak v akcijo. In on čez par minut zaspi, mene pa je mala rukala še najmanj eno uro in itak nisem nič spala...Pol so pršli pa še kamioni in so lepo piskali tle pod balkonom....user posted image   Sej full lepo, ko se naša mala premetava in brca, sam....Jst bi spala...user posted image user posted image user posted image

No, zdej sm malo pojamrala, zdej grem pa naprej...

naš pikec je mel tud mal žurke ponoči, pa sem mu bl dopovedovala, da to pride na vrsto k bo 20 let star ne pa zdej, pa me itak ni poslušuuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
30.10.2008 13:42:06   
brkn83
čao.

js sem do zdej mal po trgovinah bla z mamo, ko je ravno čas imela. Pa na pokopališče sva rože nesle. Zdej pa sem kr malo utrujena od šetanja naokoli, tak da grem za par minutk počivat, potem pa kosilo kuhat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
30.10.2008 13:45:32   
petrap
pozdravljene spet...saj sem vas prebrala, sam vas ne bom komentirala posamezno, ker se mi ne da...napadel me je tak lenoritis, da je prou grozno....

katjusa - noge v luft, to bo najbolj pomagalo user posted image user posted image user posted image ... saj se sliši smešno, sam je res...

pokakane pleničke - tud s tem se bo mogu moj soočit..saj mislim, da mu ne bo problem, vsaj do sedaj ni nč pojamrou...user posted image

joj sam še ena ura dela, pa se mi zdi, da morm bit še cel dan tukaj....user posted image ..pol grem pa v BC, mam še neki bonou in grem pogledat, če bi dobila kako ugodno majčko zame...drugače bom pa spet kaj za otročka zapravla...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
30.10.2008 13:47:01   
claud
vesnozaver_user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra tale s pralnim strojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za cukr se pa strinjam da je težko pol eno uro tm čakat....men se je tud na konc že kr mal vrtel pa me kuhal, k sm drugač takoj zjutri navajena jest tole je pa treba na tešče....user posted image

brkn83- kj dobrga skuhi

no punce se tipkamo pol jst grem mal počivat!!!

pa pa

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
30.10.2008 14:16:14   
petrap
claud - lepo počivaj....

brkn - upam, da bo tudi danes kaj okusnega na mizi, se mi zdi, da zelo rada kuhaš...user posted image user posted image user posted image

jaz morm pa še kako vprašanje za razgovor sestavit, pol bom pa šla...a sem vam že povedala, da sem ekstra lena zdajle? user posted image user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
30.10.2008 14:28:17   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mala*

Dobro jutro!
Kako ste kaj?Joj kakšno grozno vreme je danes, tale veter piha čist preveč, sem se ponoči zbujala na vsake pol ure k je skozi ropotalouser posted image user posted image user posted image Upam da bo kej se umirilo vse skupaj..
Birdy iz kje pa je tale tvoja SO-avgustovka??
Cita evo še danes potem pa freeeeeeeeeejjjjjjjjj!!!!!!!!!!!
Ja, hm, kaj še...aja,vas moram razočarat da ni fora v tem koliko kg in cm ima otrok da je potem porod težji/lažji- vse je odvisno le od premera glaviceuser posted image user posted image In tudi otroček s 50cm in 3kg ima približno tak obseg kot tisti s 4kg..Toliko za tolažbouser posted image user posted image No, sej bomo že...Sem pa jatz tudi vedno mislila tako, pa so me pri ginekologu "razsvetlili"user posted image user posted image

Kje je kakšna s kavico in zajtrkom????Jst ne znam nič prilepiti...user posted image user posted image user posted image

Ona je it Kranja. Sam je kolegica z to Indijko ki dela te slipije.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
30.10.2008 15:33:41   
Katjusa
punce kuhinja se mi razpadauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pač ploščice čejo dol padituser posted image user posted image user posted image user posted image problem je ker gre za ful vlažno steno in očitno vsa ta izolacija in vse kar smo nardil maja ko smo jo prenavljal ni blo odst sme prej dala kompot kuhat in sem solato čistla pa kr naenkrat nekaj pokneuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
bom šla kr po plastično barvo in pobarvala na rdečeuser posted image user posted image user posted image user posted image ploščice verjetno ne bodo nikol tam gor držaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ker je res ful vlege v tej steni

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
30.10.2008 15:46:22   
Maksi1
Katjuša,
probej ploščico namazat z mamelado in potem gor priflikat. Ta nasvet sem sicer samo slišala, pa nikoli v praksi uporabla. Ampak baje, da deluje.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
30.10.2008 15:58:55   
kayica24
hey katjuša!

Jaz mislim da sfalit pri kengurujčku ne mormo nič, pa še na slikci se vidi da je prav fajni, pa lepo očuvan...Sicer pa...podarjenemu konju se ne gleda v zobe....user posted image user posted image user posted image

Če si za to. ga lahko pošlješ po pošti,seveda na moje stroške

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
30.10.2008 16:09:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Katjuša,
probej ploščico namazat z mamelado in potem gor priflikat. Ta nasvet sem sicer samo slišala, pa nikoli v praksi uporabla. Ampak baje, da deluje.

ja ko bi šlo to je odpadlo ploščic 2x 60x60cmuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ker je stena precej sloka je kr dost težko vse skupi.... če bi bla sma ena ploščica se nebi sekiralauser posted image user posted image user posted image user posted image

sej bo kmal možek doma pa boma vidla kaj bomo nardil.....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
30.10.2008 16:11:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

hey katjuša!

Jaz mislim da sfalit pri kengurujčku ne mormo nič, pa še na slikci se vidi da je prav fajni, pa lepo očuvan...Sicer pa...podarjenemu konju se ne gleda v zobe....user posted image user posted image user posted image

Če si za to. ga lahko pošlješ po pošti,seveda na moje stroške

če si kje blizu se ne splača pošiljatuser posted image sicer men je vseeno lahko mi pošleš tud naslov na ZS.....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Sejem rabljene otroške opreme
ksenija12

Bi prišle na vseslovenski sejem rabljene otroške opreme v ljubljani

da (65%)

ne (21%)

ne, predaleč (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!