|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
30.10.2008 22:09:22   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ja, zgleda so me pozabiliuser posted image  Bom poklicala tja, pa vprašala kaj se grejo bandauser posted image . Ko pa moreš kaj plačat pa se takoj oglasijo.

Kaj pa,če imaš kaj za plačat? Pa so te spregledaliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.10.2008 22:10:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ne vem kaj sem zašuštrala pri pisanju, popiz.... včasih ko me računalnik ne ubogauser posted image user posted image user posted image .

Saj boste vseeno prebrale, kajneuser posted image

quote mora bit zravenuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.10.2008 22:10:34   
Vrtnica79
Botrca, a imaš nove metode citiranjauser posted image

Jan že spi? In ti, je kaj novega?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.10.2008 22:12:37   
arabela*
grem user posted image user posted image kopat

Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.10.2008 22:12:48   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kaj pa,če imaš kaj za plačat? Pa so te spregledaliuser posted image

Ne kliči hudičauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.10.2008 22:14:05   
Vrtnica79

grem user posted image user posted image kopat

Zaj komaj? Moje dve sta pa že koma.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.10.2008 22:43:57   
Pandica
Oj, tu pa se danes dogaja user posted image   sem vas komaj prebrala user posted image

Najedla sem se full kosila, njami je bilo dobro, zdaj pa že spet jem grozdje user posted image

vrtnica79     mamici sem kupila enako kot sestri user posted image pulover v Zari
Ja, saj vem, da nisem izvirna, samo to vsaj vem, da bosta nosili user posted image

K&M   ti pa že zdaj tak pridno user posted image   user posted image user posted image user posted image

Saraya   res mi ni nikoli jasno...user posted image    kak to, da ti tvoji2 vedno tak full pozno kopaš in daješ spat? Jih res kopaš ob ekstremnih urah, a imate nočno kopanje? user posted image user posted image

Čmrlika   hvala, za čestitke, bom jih predala mamici. Ja, prav danes ima roj. dan.
A tvoja nečakinja tut? Saj oktober je kar naporen za nas, imamo same slavljence v familiji in še dnarnca trpi user posted image 14. je Zala, pol 20. moja sestra, 30. pa mami.
Tak, da letos nima noben več roj. dne razen mene user posted image ker ata pa je "poletni" user posted image

studentka    dobrodošla user posted image  
Aha, kje pa si prebrala, da naši škrati spijo user posted image   ja, eni mogoče res, samo moja ni med njimi user posted image user posted image ravno se "pritožujem" kako moj otrok malo spi. In to že odkar je prišla na svet. Kaj čem, takšna pač je. Od ene prijateljice mali pa je recimo samo spal, jedel, ga je previla in spet spal kot dojenček. In še zdaj, ko je star 5 let spi dnevno po 3 ure v kosu drugače je siten, da ga ni za prenašat user posted image
Moja pa, če spi 1 uro v kosu sem že presrečna in ji ploskam, ko se zbudi user posted image user posted image user posted image

Srečanje   pa ja, res se mormo zmenit. Samo prosim vredi lokacijo - beri - kjer je parkplac, po možnosti brezplačen.
No, samo v torek ne morem, to sem že pa itak napisala.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1132
30.10.2008 22:48:45   
Pandica
Aja, pa danes sem jo prvič peljala v avtosedežu. Sem ga včeraj namontirala v avtu in sma danes imeli "probno vožnjo" user posted image
Mala je bila cela navdušena, ko je lahko videla vse naprej, se ji je kr smejalo celo pot mi je kazala z prstkom in pravla zraven:" to, to" user posted image pa čez okno gledala. Ko sma šli domov pa je lepo zaspala not.
Imam pa še vseeno jajčko v avtu, ker sem misla, da, če se bo mi ki drla v sedežu, da jo bom lahko samo prestavila v jajčko pa vidim, da to verjetno nebo treba.
Res je super ta sedež, ki sem ji ga vzela ( MC Priori XP ) ni mi žal, ko vidim, da mala uživa not in predvsem mi je seveda pomembno, da je varen. To pa je itak na prvem mestu varnost mojega otroka user posted image

Kje pa ste zdaj vse klepetulje? user posted image
A ko jaz pridem gor pa vse zbrišete al kaj? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.10.2008 22:49:52   
Vrtnica79
O, Pandica helouuser posted image .  Ti pa tak vedno prideš sem gor ko jaz že komaj gledamuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.10.2008 22:52:16   
Pandica
Joj, saj vem, da sem tečna, samo moram vam povedati, da me moj zlati otrok že par dni tako lepo pokliče MAMA user posted image
Pa sebe tut zna user posted image   ji rečem:" Kako se pokličeš?" in se začne dret:" Zala!"
Full je začela "govorit" non stop nekaj čeblja in za mano je začela ponavljat, ko ji kaj rečem user posted image   joj, kako je luštna user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.10.2008 22:52:48   
Pandica

O, Pandica helouuser posted image .  Ti pa tak vedno prideš sem gor ko jaz že komaj gledamuser posted image

Eh, pa daj nea serji saj pa še ni tak pozno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.10.2008 22:57:36   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Neeee, sploh ni poznouser posted image . Te pa povej kdaj si se danes vstala zjutraj?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.10.2008 22:59:27   
Vrtnica79
user posted image user posted image user posted image  bravo Zala za prve besede! Te so najlepše, ne!

Kaj pa nogice, jo že kaj nosijo ali se ji še neda?

Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.10.2008 23:09:43   
Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Neeee, sploh ni poznouser posted image . Te pa povej kdaj si se danes vstala zjutraj?

Po pravici user posted image user posted image user posted image
Ob 8. 20h. S tem, da sem ponoči imela ne vem koliko "alarmov" user posted image pa sma pol zjutraj malo potegnile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1139
30.10.2008 23:14:27   
Pandica

user posted image user posted image user posted image  bravo Zala za prve besede! Te so najlepše, ne!

Kaj pa nogice, jo že kaj nosijo ali se ji še neda?

Ja, itak, da sem v sedmih nebesih, ko mi reče MAMA user posted image   in še včasih se ji res posreči in full lepo izgovori, če se ji da in je dobre volje user posted image

Hodla pa bi cele dneve okrog, če bi imela koga, da bi jo vodil user posted image   Ampak, ker jaz tega ne pustim si vedno poišče, če se le da kakšno oporo in hodi... si vzame recimo poganjalec, ga potiska in hodi user posted image
Zadnjič sem jo tut zalotla, ko se je za trenutek spustila, ampak je samo obstala na mestu user posted image   jaz pa je tut nič ne priganjam in forsiram glede hoje, bo že, ko se bo počutla dovolj varno in stabilno. Še vsi so shodli in bo moja tut, a ne?
Drugače pa, če je na vseh štirih pa je itak hitra, ko raketa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1140
30.10.2008 23:19:10   
Vrtnica79
No, jaz pa ob 7-mih. Pa ob 9 sem že kosilo kuhalauser posted image ....................

Zdaj pa tudi počasi grem pred TV- me uspava. Mogoče še Sopranove dočakamuser posted image .

Nočkouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.10.2008 23:21:03   
Pandica

No, jaz pa ob 7-mih.

Ja no, te pa se tak nisi tolko pred mano vstala kaj bi te rada user posted image user posted image user posted image
Sem misla, da boš rekla, da si ti auf že od 4 zjutraj user posted image te bi ti bilo opravičeno  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.10.2008 23:23:56   
arabela*
o pandica,si prišla.user posted image
Se mi zdi,da vedno prideš približno tak čas.

Se ti zdi,da naše frklje hodijo prepozno spatuser posted image .Ma kaj vem,Aneja že od nekdaj tako hodi,zdaj prekticiramo uro devet do pol desetih najkasneje.No,bomo začeli drug teden.Samo upam,da ratauser posted image .Smo vsi bolj nočne ptice.Najbolj pa tak moj user posted image nastrada,ko mora včasih že ob treh vstatuser posted image .

srečanje,v torek ne morem ,ker imam šolo popoldne,pa nebo časa.Ostale dni pa bo verjetno šlo.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.10.2008 23:26:20 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.10.2008 23:25:36   
arabela*

No, jaz pa ob 7-mih. Pa ob 9 sem že kosilo kuhalauser posted image ...................

vzorna gospodinjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.10.2008 23:28:14   
Vrtnica79
Ja, nič priganjat. Bo že ko bo prišel njen čas. Vani tudi uspe včasih za sekundo, dve stat. Pol pa gasa na vse štiri. Je pa danes tudi potiskala pred seboj ono škatlo za igrače........... pol pa ni šlo več dalje ko je prišla do pragauser posted image .

Zdaj pa res grem, me moj že čukasto gleda ko se režim tu zraven (beri- prebiram teme ki jih je omenjala Čmrlika).

Neposredna povezava do sporočila: 1145
30.10.2008 23:31:02   
Vrtnica79

No, jaz pa ob 7-mih. Pa ob 9 sem že kosilo kuhalauser posted image ...................

vzorna gospodinjauser posted image

Ko da mi je......... če pa moramuser posted image  da nebojo deca lačniuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.10.2008 23:43:39   
arabela*
katerim temam se to režiteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.10.2008 23:46:12   
Pandica
Saraya   če pa se mi zdi, da sem 1x prebrala, da si šla user posted image kopat ob 23h al tu neki? user posted image
Kdaj greš recimo rihtat malčico in kdaj bebico za spanje ponavadi?
Ja, saj jaz sem tut bolj nočna ptica, saj vidiš kdaj prihajam tu gor klepetat user posted image user posted image
Ojoj, zakaj pa mora tvoj user posted image   včasih že ob 3h vstat? A ima tako službo al kaj?
Jaz tut ne morem v torek, tak, da, če naredijo srečanje takrat naju ziher nebo, ne?
Kakšno šolo pa to delaš? Kdo pa ima takrat user posted image ? A si veliko časa odsotna?
Ker jaz se do Zalinih 6 mesecev nisem mogla maknit vstran od nje, ker mi je non stop visela na zizi user posted image   no, saj to bi še zdaj, bog ne daj, da me vidi nago, takoj začne na zize kazat user posted image
Pa zadnjič sma se kopale skupaj se mi je kr priklopla frajerka v bani user posted image
Ma, če bo šlo tak dalje bom jo dojila še do 1 razreda O.Š. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
30.10.2008 23:52:45   
Pandica

katerim temam se to režiteuser posted image

Avtorica je baje riba5, kje pa kaj piše pa jaz tut ne vem.

Dajte nam povedat, da boma lahko malo brali in se še mi2 nasmejali, ne? user posted image

Jaz sem zadnjič crkavala od smeha, ko sem brala neko temo ali iti z make upom rodit? joj, kako so ene pisale user posted image   pri meni je blo tako, da sem bla namazana, ker sem imela CTG in sem že bila toliko, beri 12 dni čez rok in, ko so mi rekli, da moram ostat v P, sem ji vprašala, če še lahko grem domov po stvari, ker sem še bila takrat doma v bloku nasproti bolnice. In so mi dovolili, prvo kaj sem naredla, ko sem prišla domov je blo to, da sem si šla spucat make up iz obraza še med popadki in 3 cm odprta user posted image še na pamet mi ni prišlo, da bi šla namazana rodit. Pa sem drugače čisto vedno, no razen, če sem doma ne user posted image
Pol pa še vzela "nahrbtnik" in šla nazaj v P rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.10.2008 23:57:39   
Pandica
Šit, alarm...

< Sporočilo je popravil Pandica -- 30.10.2008 23:58:03 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?