|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
31.10.2008 21:43:59   
botrca
Grem spat, ker komaj gledam.

user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
31.10.2008 21:45:01   
botrca
Aja kaj vaše tašče niso šle na kak partyuser posted image user posted image user posted image ? Moja je ostala domauser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
31.10.2008 21:45:30   
kekec in mojca
Lyra, ej, ti si prava asica s svojima punčkama, ful sta lepi! Upam, da bodo noči čimprej spet temne!

AndrejaLana, v ta vrtec sem pa jaz hodila kot otrok! Pa nanj nimam lepih spominov, predvsem zaradi ene vzgojiteljice, ki tam že lep čas ne dela. Ampak jaslice so baje dobre. Ne vem, naš hodi na Betnavsko in tja bo šel tudi ta mlajši. Sem zelo zadovoljna z njimi, od najmlajših nog Kekec večino časa rad gre tja.

Zakaj nisem dala vloge za podaljšanje porodniške? Iz istega razloga kot ti. Nimamo razloga. K sreči. Ampak doma bi pa vseeno rada ostala z njim, ker nimam zagotovljenega varstva v vrtcu. Ne bi pa rada mlajšega dajala kam k varuški, ker jim enostavno ne zaupam. 

(odgovor članu AndrejaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
31.10.2008 21:49:03   
kekec in mojca
Jaz grem jutri k svoji taščici in bo prav fajn. user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bo tudi Bubi pricomprala na srečanje, če se dobimo v Qlandiji, samo trenutno je brez neta in telefona, tak da se ne more javit. Upam, da ji bodo stvar popravili do nedelje.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
31.10.2008 22:00:39   
Pandica
Hello user posted image

Da se še jaz potačlam danes user posted image user posted image user posted image

Pred 15 minutami sem nesla mojo princesko v njeno sobico spat zdaj pa bom videla kako dolgo bo tiho. Ker itak, da je spet spala pri meni. No, zdaj je v svoji sobi po več kot mesecu dni in me res zanima kako bo danes tole izpadlo user posted image

K&M   full lepe slikice user posted image
Zakaj pa nisi dodoala še kakšnih iz morja, ko ste zdaj bili?

Iyra   tut voji princeski sta pravi lepotički, ti pa si mi tak asica na kvadrat, da folgaš z dvema, vsaka ti čast user posted image

Saraya   ja kaj pa se moraš ti zbudit 4 ure pred srečanjem? Saj pa ne boš šla na poroko, da se boš tak rihtala user posted image al kaj user posted image

Te se morama mi2 z botrco  tak vstat ob 6h, ko sma doma v takem svetu user posted image user posted image user posted image
ne botrca? user posted image
Aja, slikice pa so na internetu, jih poiščeš kaj pač želiš in potem samo zalimaš v post, simpl ko pasulj user posted image

Srečanje   tut jaz lahko v pon. user posted image mi je pa vseeno kje, itak morem v vsakem primeru z avtom prit. Je pa res, da mi je EP veliko bolj domač kot Qualandija, ampak, če se bomo tam zmenle vas bom tut že nekje našla, a ne? user posted image

Vrtnica   kaj tebe pa je kaka čarovnica odvlekla, da se nič več ne javiš? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
31.10.2008 23:09:13   
arabela*
o bejbike,da vas malo pozdravimuser posted image .

Grem zdaj malečko previt,ker se je pokakala,revica.Pa ravnokar ji je uspelo zaspatuser posted image .
Pricompram kasneje kaj pogledatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
31.10.2008 23:40:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Saraya   ja kaj pa se moraš ti zbudit 4 ure pred srečanjem? Saj pa ne boš šla na poroko, da se boš tak rihtala user posted image al kaj user posted image

Te se morama mi2 z botrco  tak vstat ob 6h, ko sma doma v takem svetu user posted image user posted image user posted image
ne botrca? user posted image

pandica,eh mi se bolj po polžje spravljamo venuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
1.11.2008 0:05:18   
arabela*
lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
1.11.2008 10:06:37   
botrca
Dober dan vsem ki ste že pokonci. Mi smo od 8h.

Pandica kaj imaš možnost javit bubi za srečanje? Če jo poznaš ji povej.
Jaz se hitro spravim, praksa dela svoje user posted image user posted image user posted image .

Lep dan vsem, pa se slišimo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
1.11.2008 10:52:06   
Pandica
Dober dan še do mene user posted image

Jaz pa se grem zdaj pobarvat, se več kot eno leto nisem zdaj barvala... nazadnje sem se preden sem šla rodit. Zdaj pa me je spet "primlo" user posted image
Malo sem pa dala malo babici, da mi jo počuva, ker drugače bi zraven Zale bilo vse črno user posted image pa še ona user posted image

Mislim, da bo K&M  javila Bubi  glede srečanja. Oni2 sta bolj na navezi.

Ajde, šibam...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
1.11.2008 11:05:12   
arabela*
dobro jutro tudi od meneuser posted image .
MI pa se spravljamo k tašči na kosilouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
1.11.2008 11:06:41   
arabela*
pandica,meni se meša ko se doma barvam.Je cela kopalnica črna.Najbolj pa je grozno,ko ti barva na rokah ostane,pa za vratom,pa ušesiuser posted image .Sploh če se na črno barvašuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
1.11.2008 11:46:16   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,meni se meša ko se doma barvam.Je cela kopalnica črna.Najbolj pa je grozno,ko ti barva na rokah ostane,pa za vratom,pa ušesiuser posted image .Sploh če se na črno barvašuser posted image

Ja, to je res ja user posted image user posted image user posted image jaz se prej fajn namažem z Niveo na "kritičnih točkah" user posted image , pol pa kr z alkoholom dol čoham kolko pač gre dol user posted image in zdaj imam vseeno črno čelo in uhe, sem res prava čarovnica zdaj user posted image če bi me Zala vidla bi se me tak vstrašla user posted image

In dober tek user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
1.11.2008 11:54:01   
botrca
O, fajn sem že mislila da bom imela monologe, da ste vse odsotne user posted image user posted image user posted image .

Pandica in Saraya pravi faci sta s tem barvanjem user posted image . Zakaj pa ne gresta k frizerju pa prišparata vsaj pri čiščenju?

Jaz sem pa malo prej zajtrkovala zdaj pa greva z malim počasi spat, ker je že malo tečen. Uvajam mu spanje kot ga imajo v vrtecu da si ne zmeša bioritma. Mater sem skrbna mamica user posted image .
Grem, se slišimo pozneje.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
1.11.2008 11:55:35   
botrca

Vrtnica   kaj tebe pa je kaka čarovnica odvlekla, da se nič več ne javiš? user posted image

Menda res user posted image .  Pa koalo tudi.

< Sporočilo je popravil botrca -- 1.11.2008 11:56:36 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
1.11.2008 12:00:11   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pandica in Saraya pravi faci sta s tem barvanjem user posted image . Zakaj pa ne gresta k frizerju pa prišparata vsaj pri čiščenju?

K frizerju ne greva ravno iz tega razloga, da prišparava user posted image user posted image user posted image
Ker ne mislim drago plačevati za barvanje las, če pa se komot pobarvam sama user posted image , sem pač pol malo črna, ampak ni panike user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
1.11.2008 12:03:14   
Pandica
Vrtnica79, Koala  kje sta? Sta med pogrešanimi? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
1.11.2008 12:15:20   
koala
Koala na raportuser posted image user posted image .
Včeraj ni bilo časa, javljam pa se samo toliko da vidite da me čarovnice niso odvlekleuser posted image .
Za srečanje pa še javim, se januarčice nekaj dogovarjamo pa moram videt kako je stanje tam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
1.11.2008 12:24:47   
Pandica
Grem si barvo dol sprat user posted image  

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
1.11.2008 12:25:44   
B.M.
B.M. dobrodošla . Od kod pa si točno?

botrca jaz sem iz okolice MB,selnica...

Vidim da se dogovarjate za srečanje. Jaz bi se ga prav rada udeležija a smo še malo premajhni za trgovske centre. Se vam pa sigurno pridruživa na kakšnem prihodnjem srečanju.

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
1.11.2008 12:51:06   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

ko bi ti vedela,kje mam jaz frizerjauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
1.11.2008 12:52:54   
arabela*

In dober tek user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
1.11.2008 12:56:21   
arabela*
sem pač pol malo črna, ampak ni panike user posted image

pač dva dni ne grema iz bajte,pa je.Ne,pandicauser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
1.11.2008 12:57:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: B.M.

Vidim da se dogovarjate za srečanje. Jaz bi se ga prav rada udeležija a smo še malo premajhni za trgovske centre. Se vam pa sigurno pridruživa na kakšnem prihodnjem srečanju.

zakaj premajhniuser posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
1.11.2008 13:27:09   
B.M.
Zato ker smo stari komaj mesec in en teden

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......