|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 29.10.2008 12:22:17
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Sorry, od šoka sem poslala samo kratko verzijo. Se spomnite, ko sem pravila o kolegici, kateri je punčka bruhala... no, ravnokar mi je poslala sms, da sta v bolnici, ker je tamala dobila neke čudne izpuščaje s podplutbami. Halo, kam pelje ta svet??? OMG, drzim pesti, da bo vse OK z malcico. hd, sam, da ste kakal! Smo vse nestrpno cakale tvoje javljanje. Bravo, Kali! (Btw: kje sta z mozem nasla to nenavadno ime? Kaksen je pomen? Napisi, me ful zanima.) Uf, dojece mamice, vasi malcki so pa res zahtevni glede hranjenja. Dobre ste Kar tako naprej! tinky, kako je pri hisi? Alles OK? netki, dobr sta vidva to resila. Je res treba vcasih kaksno bolj zapleteno krizanko resit, da grejo stvari v stare tire, a ne? Glede kremice za ritko: ja, jaz kar vsakic namazem z Bubchen kremo za rito. Hm ... a je to tu mac? lunica, kaj si je to nekaj cudnega tvoj Luka zamislil in se gre nocne vragolije, no?! Sem bla vceraj tko vesela, k si napisala, da je spal bp ... sem mislila, da bos z zgoscevanjem mlekca dosegla napredek, danes pa tole ... ampak cakej, cakej, mogoce je bila danasnja noc le slaba izjema! O, zdajle prebrala aurorin predlog - meni se zdi zelo smiseln, poskusi, zgubiti nimas kaj. ... aha, vidim nekaj postov naprej, da si ze polna optimizma in pricakujes danasnjo noc. Pridna punca! Tako se govori/pise. populis, tvoja ma pa pravi ringlspil, ej! Kar dva centra - zurka do konca! mojcek, kako si uredila glede darila? Mogoce bi ti ga pa kaksna punca tule na RR odkupila? Aha, tims, tudi nasa patronazna je rekla popolnoma enako za luliko. In tako jaz delam.
|