|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
30.10.2008 21:30:51   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Suzi* - user posted image  pa res nismo bili ziher kdo trobi user posted image . A misliš tiste copatke,ki sem ji naročala na e-bayu? user posted image

user posted image
ja, tiste

Tle:
http://stores.ebay.com/THE-RUJIS
http://stores.ebay.com/Littleoneshoes

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
30.10.2008 21:31:18   
Suzi*
pridna jedka Luna! user posted image  glede testov pa upam, da bo negativno.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
30.10.2008 21:32:59   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ella in jencili o kakem zvarku govorita? a pol spiš? jaz bi tut...no ja spet budnica...pa sej to ni resuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok sem se pa zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image
mi je včeraj bajsa za RD poslala na FB travarico. Pa sem ji lepo odgovorila, da če ni iz Paga zame ni travarica user posted image user posted image in danes sta mi jo dostavili user posted image user posted image user posted image mene je pa prej neki želodček matraj, pa sem jo dva požerka probala user posted image user posted image itak se mi je takoj spal in kuhal v glavo user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
30.10.2008 21:35:29   
Suzi*
ella, vem da je že nekaj časa ta nova frizura, ampak vseeno...kolk si se pa ostrigla?

mesecnica, a pol si dvoje naročila? se kej razlikujejo v kvaliteti, materialu?

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
30.10.2008 21:35:45   
mesecnica
Janey - full si lepo napisala user posted image user posted image user posted image . Drugače pa lahko drugič vse označiš pa crt + c stisneš in imaš kopirano. Potem pa, če te ven zabriše samo ctr + v in preneseš. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
30.10.2008 21:36:31   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ella in jencili o kakem zvarku govorita? a pol spiš? jaz bi tut...no ja spet budnica...pa sej to ni resuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok sem se pa zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image
mi je včeraj bajsa za RD poslala na FB travarico. Pa sem ji lepo odgovorila, da če ni iz Paga zame ni travarica user posted image user posted image in danes sta mi jo dostavili user posted image user posted image user posted image mene je pa prej neki želodček matraj, pa sem jo dva požerka probala user posted image user posted image itak se mi je takoj spal in kuhal v glavo user posted image user posted image

ok bom jaz kar pri mleku z medom ostalauser posted image user posted image user posted image
ekiii beeeekiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
30.10.2008 21:37:05   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Janey - full si lepo napisala user posted image user posted image user posted image . Drugače pa lahko drugič vse označiš pa crt + c stisneš in imaš kopirano. Potem pa, če te ven zabriše samo ctr + v in preneseš. user posted image

ma ja....kje se jaz furja to spomnemuser posted image user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
30.10.2008 21:37:27   
Janey
ella sem ti odgovorila...upam da si to rabila

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
30.10.2008 21:37:54   
mesecnica
Ella - jaz tudi vem, da je od 1 meseca. user posted image
Suzi* - od Ruiza so meni boljši - mogoče malenkost bolj mehki. Sem pa tri kupila in sicer na licitaciji.user posted image  So bili tako ugodni in se jim res nisem mogla upret. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
30.10.2008 21:41:04   
dolenjka
No, sem vas mal zanemarjala in se šla na kavč vležt, da mi je moj mal nogice zmasiral user posted image  user posted image  user posted image  Danes se je res lepo potrudil user posted image

Mesečnica, čist simpl sem skuhala testenine, na olivcu pa 2 bučke na kocke narezane prepražila, malo solila in na koncu zalila z malo riževe smetane user posted image  Za naju sem še malo česna dodala (v prahu), ker svežega nisem imela, da bi ga carici dala user posted image  Še zdej se mi smeje kako je tamala kar štartala na žlico ko jo je videla user posted image  user posted image  user posted image

Ella, ne bomo na marsu organizirali, kar v Supernovi ker je največ placa in največji mir user posted image  Sam padat ne sme, ker ni garaže user posted image  Imam pa še 1 idejo - Arena vodafone v BTCju. Imajo igralni kotiček, zarven pa italijansko restavracijo user posted image  Mal nase mislim, ker bom kamlu z diete user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2985
30.10.2008 21:41:31   
ella79
suzi ostrigla sem se na paža do ramen user posted image bi se še mal na krajš, k zdej so ravno tok dolge da so se začele kar enki čudn vn in na vse strani vihat user posted image

mesecnica a so ti kej zacarinili copatke od ruji user posted image jaz sem mogla ne vem kaj vse plačat, sem pa da sem mela mislim da ene 8 komadov

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2986
30.10.2008 21:43:04   
mesecnica
Ella - nobenih copatkov mi niso zacarinili user posted image . Sem dobila tri različne pakete in je vse prispelo v nabiralnik.

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
30.10.2008 21:43:15   
Janey
a bi meni ena ko bo spet copatke naročala rekla in bi mi jih naročila?PLIIIS

Neposredna povezava do sporočila: 2988
30.10.2008 21:43:29   
mesecnica
Dolenjka - hvala za recept.user posted image  Bom probala naredit.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 2989
30.10.2008 21:44:49   
MetiLu
Janey, teb pa Itati pa še kakšni pa še posebno privoščim, da se naspita, vem kako se počutiš, ko kar nekaj noči ne spiš ... si tko sesut, da bi se najraj v steno zaletu al pa otroka pred vrata postavil, sam da bi mel 5 min mira user posted image  sej se grozn sliš, sam je res težko bit pol nasmejan in se posvečat otroku, ga animirat, po možnosti pa še njegovo sitnobo prenašat user posted image  user posted image  user posted image  men je lažje, ker imamo vmes kakšne noči, ko se naspimo, pa moj mi ful pomaga in ponoči vtaja, tko da mi je res vsaj pol lažje kot vama. Res si želim, da bi ti naši otročki začeli lepo spat. Do takrat pa user posted image user posted image  user posted image  we are in this together user posted image

Ko pa že ravno o hranjenju govorimo, mi mamo zadnje čase problem, ker mora naš škrat, ki ni sekunde pri miru, med hranjenjem skoz neki mučkat po rokah zraven, ponavadi žlico... pa pol na tla meče, pa mu je treba skoz pobirat, če ne noče jest naprej in se dere ko jeshar user posted image  sej to ni pri vsakem obroku... a ima katera tud tak problem? malo že sumim, da pač včasih še ni lačen npo 3 urah user posted image  glede količine hrane, ki gre na žlico ... nam se najbolj obnesejo žličke od milupe, ki sem jih dobila zraven v škatli ob kašici, pa žličke od tommy tipe, ki so za 10m+, so bile pa 4 skupaj pakirane, s temi ga ful hitro nafutram user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
30.10.2008 21:45:12   
listek1
Mesečnica - super za tvojo bejbo, da lepo papa user posted image  Držimo pest, da bodo izvidi negativni.user posted image user posted image
Suzi - user posted image  za Žano. Našemu slučajno včasih rata narest bravo user posted image  
Janey- zate pa držim pesti za prespano noč. Aja pa za sestrično sem kupila kar bone za city park in eno rožico. Je bla ful vesela.  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
30.10.2008 21:45:21   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, sem vas mal zanemarjala in se šla na kavč vležt, da mi je moj mal nogice zmasiral user posted image  user posted image  user posted image  Danes se je res lepo potrudil user posted image

Mesečnica, čist simpl sem skuhala testenine, na olivcu pa 2 bučke na kocke narezane prepražila, malo solila in na koncu zalila z malo riževe smetane user posted image  Za naju sem še malo česna dodala (v prahu), ker svežega nisem imela, da bi ga carici dala user posted image  Še zdej se mi smeje kako je tamala kar štartala na žlico ko jo je videla user posted image  user posted image  user posted image

Ella, ne bomo na marsu organizirali, kar v Supernovi ker je največ placa in največji mir user posted image  Sam padat ne sme, ker ni garaže user posted image  Imam pa še 1 idejo - Arena vodafone v BTCju. Imajo igralni kotiček, zarven pa italijansko restavracijo user posted image  Mal nase mislim, ker bom kamlu z diete user posted image  user posted image  user posted image

nič od tega NE VEM KJE JEuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
30.10.2008 21:50:33   
listek1
Meti - tudi naš mulček ni sekunde pri miru. Mogoče od začetka hranjenja, potem pa začne mahat z rokicama. Po možnosti mi še po žlici udar, da leti po celu jedilnici. Igrač mu pa načeloma med hranjenjem ne dajem, apmak se mal pogovarjava, pa skušam ga umirit saj toliko, da mu dam žlico v usta, pa gre počas user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
30.10.2008 21:50:57   
Janey
mi imamo zagotovo najpraznejši hladilnik na svetuuser posted image user posted image če nas pa ni nič doma in nič doma ne jemo...not je ena škatla jajc, en sir, ena škatl<a kokosovega masla, ena marmelada, en kečap, en zenf in liter mlekauser posted image user posted image zdaj sem vzela ven še kompot...bo res treba v nabavo...ampak zdaj tak grem za 2 dni k mami...ker nebom sama domauser posted image pol pa šoping...pa bo spet kakih 100 eur padlouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
30.10.2008 21:52:19   
MetiLu
Sem pa res počasna user posted image  ...

Če bi se spravila vse komentirat, bi vas lih do ponedeljka ujela pomojem user posted image

ella, jaz doma sploh ne smem omenit striženje user posted image  user posted image  pa itak se še ne morem odločit, tko da bom zaenrat še kar tele grive nosila, pa še neke ideje me dajejo, da bi si jih malo podaljšala, ker drugač nikol ne bom prišla do željene dolžine ... no dost o laseh user posted image

Jaz sem tud za vseslovensko srečanje, al kako že? user posted image  Sem pa dones že mal spraševala če bo v pondelk kakšna kava padla? Pa me kar ignorirate user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
30.10.2008 21:52:37   
Janey
pri hranjenju mam jaz tut probleme, mi skoz s stola pade, se obrače, vstajauser posted image ampak se nahranima...če je res lačen pol par žlic celo pri miru sedi...jaz sem se že navadila, da mu pač lovim usta...pol mam itak pol ure kaj za čistit..da o tem kakšen je on sploh ne govorim.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
30.10.2008 21:53:11   
ella79
meti jaz vas poskušam zastopim, da nenaspam po svetu hodit... groza user posted image user posted image
jaz jo tudi z temi tomijevimi žličkami z 10+ ful hitro nafutran user posted image če pa kej kdaj ne špila, jo pa kar v naročje vzamem, pa naprej lepo je, če pa še to noče, ima pa očitno dost user posted image bo že povedala kdaj je lačna, sej je že velika punca user posted image user posted image zakričat pa ja zna user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
30.10.2008 21:54:30   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

nič od tega NE VEM KJE JEuser posted image

supernova je ob cesti in ne moreš zgrešit, tudi ti, ki si blond ne user posted image  user posted image  user posted image

Arena vodafone je pa v BTCju nasproti koloseja user posted image  Sej bom tvoj GPS, nič bat, ti sam pridi, pa še kako štajersko faco sabo pripelji, al pa kar vse user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
30.10.2008 21:56:06   
Februarka08
Jest vam ne sledimuser posted image

Lepo in mirno nočko vam želim, jutri pa lep skupen danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
30.10.2008 21:56:22   
MetiLu

pri hranjenju mam jaz tut probleme, mi skoz s stola pade, se obrače, vstajauser posted image ampak se nahranima...če je res lačen pol par žlic celo pri miru sedi...jaz sem se že navadila, da mu pač lovim usta...pol mam itak pol ure kaj za čistit..da o tem kakšen je on sploh ne govorim.

ok, pol ni sam naš tak user posted image

Februarka, kam pa greste vi jutri v šoping? Jaz bi tud mogla it eno darilo kupit, pa v mullerja bo treba, pa mal v nabavo, zdej smo bli skoz doma, ker je mel Janez vročino... Sam a ni jutri zarad praznika vse zaprto user posted image user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?