|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 30.10.2008 12:16:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
Zdaj pa se mal komentarjev: hd, ja, Kali bo pa konkretno nadoknadila kakanje - za naprej in za nazaj:-) Go, go, go, mala Kali/kakica. neboglasnica - uzivajte! (Upam, da ste zdaj pa RES ze odpeketali na lepse!) Almera - saj bo vse v redu, bos videla. Kar pogumno! lunica - vau, kaksno krasno sporocilo tvojega dragega. So se mi kar mal dlake najezile. Faca, je, res, tale tvoj! Glede cajcka - pojma nimam, bojo druge punce povedale, kateri je primernejsi. Aja, a lohk se meni mejlas slikice? Thanks! lex, kako pa kaj tvoj v Rusiji? Se ja kaj javil? Kako dolgo bo tam? maja, je ze kaj bolje? Tudi jaz ti predlagam kulinarika.net --- bos takoj dobila za eno malho idej za kosilo. flower - tooooooooooo za 60 skatel! Bravo Previjanje - vedno pred obrokom. Je 5x/dan, potem se pa po dopoldanskem obroku se fajn pokaka, tako da jo se takrat previjem ... 6x vse skupaj, torej. Razen, ce pride se kaksen paket presenecenja. Izraz zalivancki je pa tko neokusen, no. Meni sploh ni vseh. Kot da so nasi otroci roze, ki jih zalivamo z mlekom. Mi ne sede. Riba - ta ni cist gladka, ej! Prekuhavanje - vedno manj redno ... hmmmmm ... na ene 3 tedne, sicer umivam flasko z vroco vodo, malo cistila in scetko. mojcek, kje se kupi tista magicna knjigica? Blacky, dobr si ti to vceraj zvecer komentirala ... hi, hi. todi - jaz sem ze velik kupovala preko Amazona in bila (tako kot Almera) zadovoljna. Slo je predvsem za knjige in CD-jke. Pustila podatke o kartici in so mi pac trgali dol. Preko e-Baya je pa moz nabavil ful tehnicnih stvari (pipe, stikala, generatorji ipd.) in je bilo vse OK (res se splaca prebrati feedbacke, da vidis, kako zanesljiva je oseba). Placilo preko pay pala. Aja, nekaj je enkrat tudi manjkalo - nek mini delcek ene tehnikalje - brez problema mu je tipcek iz Hong Konga poslal se tisto. Res super, no! Kaj pa bi nabavila? Koliko vas pa ze daje otrocka v kengurujcka? A lahko ze pri 3 mesecih in pol, recimo? Kaksne pa imate?
|