|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
30.10.2008 14:38:42   
ključek
Mene pa zanima katere blazinice za dojke uporabljate. Nekako ne najdem pravih. Imela sem Chicco - ogromne, Muller - takoj čez pride, NUK - tko tko.
Kaj svetujete? Ma sej niti ni neke izbire.

meni so najboljše od aventa.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
30.10.2008 14:39:27   
ključek
In jst, namesto, da bi kopalnico spucala, sem spet na internetu.. user posted image

jo boš pa jutr, ne??user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
30.10.2008 14:40:50   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Aja, da vam povem..... ene sept. mamice pa ful hitijo in user posted image  že dajejo jogurt, sok in basiko, ......   mene je skoraj kap, ko sem to slišalauser posted image ...pa baje ni blo user posted image  nič...niti šraufalo ga niuser posted image ....

a ni to mal...............čudn???tok hmal?????user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
30.10.2008 14:42:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Larika ima 4400 pa še nekaj gramov..... in 55cm.... še en cm in ji bojo premale cunjice 56 user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2179
30.10.2008 14:47:09   
gold fish

Ma ne, dej..... a si ti to vidla na lastne oči? Morda glih za okus, kako kaplico...
Jst se spomnem, pred 21 leti, ku je imel moj sin 2 meseca, sem mu dala mal pršuta v usta (sam firbec me je matral, kaj bo)..... ma tko, da sem na drugi strani jst držala..... joj, kako ga je sesal... user posted image user posted image Ma to je blo pa tudi vse.... pol sem pri 4ih mesecih začela z gosto hrano....

saj tu je tud bolj malo, pa namakanje dude v sok, pa par žličk jogurta....samo vseenouser posted image ...meni je to čisto prehitrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2180
30.10.2008 14:47:25   
arabela*

In jst, namesto, da bi kopalnico spucala, sem spet na internetu.. user posted image

take imamo radiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2181
30.10.2008 14:48:03   
arabela*
user posted image ,ku,kuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
30.10.2008 14:48:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Lara - ko naš pikec ne more kakat (sicer kaka vsak dan ampak ga včasih muči) mu naredim čaj - Hippov - komarček, ... pa čisto malo sladkam ..... cca 15 min, pa gre ven.....

Kaj sladkaš z "navadnim" kristalnim sladkorjem al laktozo oz. glukozouser posted image

...manj kot četrt čajne žličke kristalnega sladkorja....    to sem zdaj v 2 mes naredila mogoče 3x

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
30.10.2008 14:49:06   
arabela*
zdaj sem en članek o dojenju brala,pa sem se scmerla zraven.Zakaj jaz naše pupe ne morem polno dojituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
30.10.2008 14:52:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Mene pa zanima katere blazinice za dojke uporabljate. Nekako ne najdem pravih. Imela sem Chicco - ogromne, Muller - takoj čez pride, NUK - tko tko.
Kaj svetujete? Ma sej niti ni neke izbire.

meni so bile v redu fixies

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
30.10.2008 14:55:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,ku,kuuser posted image

ku, ku....

čekiram na brzino.... ker moja dva pubeca trenutno spita.......  So redki trenutki zadnje čase, zato nimam časa, pa danes imam nek delodiš.... pa fajn mi je stran metat in pol moram izkoristit priliko.... da naredim malo placa za nove stvari.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
30.10.2008 14:56:15   
gold fish

zdaj sem en članek o dojenju brala,pa sem se scmerla zraven.Zakaj jaz naše pupe ne morem polno dojituser posted image

kaj pa naj jaz rečem...ko še imam vedno mleko, naš mali šmrkavec pa niti bradavice več primit nočeuser posted image  .... user posted image user posted image ...v potokih...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
30.10.2008 15:00:29   
gold fish
...tu pri nas je tak čudno vreme...sije sonce, zraven gre občasno rahli dež...., pa na trenutke ful piha....samo gledam kdaj bo smreko podrlouser posted image , pa že hočem pobasat otroka in it na sprehod, pa spet veter in dežuser posted image ... Zgleda, da bomo kar noteruser posted image ......

Neposredna povezava do sporočila: 2188
30.10.2008 15:13:11   
arabela*

kaj pa naj jaz rečem...ko še imam vedno mleko, naš mali šmrkavec pa niti bradavice več primit nočeuser posted image  .... user posted image user posted image ...v potokih...user posted image

saj ga imam jaz tudi.Ji črpam,ampak vseeno ni isto.Ko pa jo na zize dam,pa ne zna več vlečt.včasih že malo,samo ni primerjave s tem,kako je bilo na začetku.

Neposredna povezava do sporočila: 2189
30.10.2008 15:14:31   
arabela*

samo gledam kdaj bo smreko podrlouser posted image

tako hudo pa spet niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2190
30.10.2008 18:19:08   
Lara Croft

Ah, vsi imemo neke težave okol tega dojenja....

Meni je neki ful zanimivo... sem čitala, da ku enkrat začneš dodajat, da hmali nehaš dojit.... NO, jaz sem Lari že od prvega dneva dodajala.... na začetku skoraj vsak obrok.... vedno, ampak vedno sem jo pa najprej podojila.... zdej po enem mesecu in pol rabi 60 ml samo še enkrat na dan... In dojim samo na eni joški...
Mi je blo res hudo, vsakič, ko sem ji mogla dat flaško..... ma kaj čmo... user posted image

Saraya.... zakaj si ji ti dala mleko po flaški? A ni hotla joške primt?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
30.10.2008 18:20:14   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jo boš pa jutr, ne??user posted image

Sem jo danes.... je Lara 3 ure popoldan spala..... jo je utrudlo dogajanje v zdravstvenem domu... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
30.10.2008 18:21:42   
Lara Croft

Lara - ko naš pikec ne more kakat (sicer kaka vsak dan ampak ga včasih muči) mu naredim čaj -  Hippov - komarček, ... pa čisto malo sladkam ..... cca 15 min, pa gre ven.....

Že pred eno uro je spila pol deci čaja s tremi žličkami fruktoze.... pa še vedno nič... Ma boga punca, nooooooooooooooo

Neposredna povezava do sporočila: 2193
30.10.2008 18:32:02   
leda
zoe, bova morali na zasebno počas...

no, jaz sem od prve nosečnosti tut ful sladkosnedna in me je danes skor pobral. nisem šla v kalčka, ampak v merkator v štepancu, kjer majo velik oddelek bio hrane. sem rabla še nekaj drugih zadev, ker mam jutri folk na kosilu in ker mam ene uro in pol max zihr časa, da mala preživi brez joška, je danes padu merkator (pa pol listka; bariline polnozrnate pašte, riževi hrski, ...). drug teden enkrat bo pa kalček. ti bom napisala. aja, sladko. no, moja sis, ki je mela dva mesca podobno dieto, mi je rekla, da obstajajo eni piškoti moulin nekaj, ki se jih lahko je. in jaz sem jih mela v glavi že v avtu, seveda. in še bolj seveda, na petih stalažah sladkarij teh piškotov ni bilo, blo pa je ful enih, ki jih še nisem poznala in bi jih z veseljem pojedla in enih, ki jih že od OŠ z veseljem jem...

in pol sem na poti do tavelke, ki sem jo šla iskat k babici, grickala riževe hrske in se mal smilila sami sebi...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
30.10.2008 18:33:37   
Lara Croft
zoe, bova morali na zasebno počas...

Ne, ne, kr tle bodte....

Joj, kak se mi vrti....kr naenkrat... kaj je zdej to blo?!user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
30.10.2008 18:36:24   
Lara Croft
saj ga imam jaz tudi.Ji črpam,

Kaku vam rata to črpat?! Jst morem ful časa pumpat, da začne kej tečt ven...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
30.10.2008 18:44:10   
leda
lara,

v sredo si v lj? jaz sem za kavo.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
30.10.2008 18:47:40   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda
lara,
v sredo si v lj? jaz sem za kavo.

Alora se vidimo..... od 10 do cca 12 imam nekaj v emporiumu.... pol se lahko dobiva, če ti odgovarja... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
30.10.2008 18:48:46   
leda
no, smešno lara, ampak men se je tut dons zavrtel. pa nikol prej. morda pritisk...

Neposredna povezava do sporočila: 2199
30.10.2008 18:50:19   
leda
no, jaz sem 10 min moje hitre hoje od emporiuma na kodeljevem. prideš sem? mam lep pogled na ljubljanico in enega lepših kafičev v ljubljani; luna park v gradu kodlejevo na dohvat noge.

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?