|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
29.10.2008 23:05:32   
gold fish
Lara - ko naš pikec ne more kakat (sicer kaka vsak dan ampak ga včasih muči) mu naredim čaj -  Hippov - komarček, ... pa čisto malo sladkam ..... cca 15 min, pa gre ven.....

Aja, da vam povem..... ene sept. mamice pa ful hitijo in user posted image  že dajejo jogurt, sok in basiko, ......   mene je skoraj kap, ko sem to slišalauser posted image ...pa baje ni blo user posted image  nič...niti šraufalo ga niuser posted image ....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
29.10.2008 23:18:31   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Aja, da vam povem..... ene sept. mamice pa ful hitijo in user posted image  že dajejo jogurt, sok in basiko, ......   mene je skoraj kap, ko sem to slišalauser posted image ...pa baje ni blo user posted image  nič...niti šraufalo ga niuser posted image ....

ojoj,jaz pa tega nebiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
30.10.2008 8:03:19   
Lara Croft
Halo...... na drugi strani smo ble... user posted image user posted image

Danes sem pa pred Laro vstala.... že ob petih sem se zbudila, ki mi je telo joško raznest, ma sem vseeno zadremala še mal.... pol ob 7ih pa nisem mogla več, sem jo šla kr zbudit...

Sej bi vstala ponoči in si spumpala, ma kaj, ku gre tk počasi.... Bi imela za takrat, ko rabi dodatek....  Lara jo velik hitreje sprazne... user posted image

Danes imamo prvo posvetovalnico...... boga Lara danes, spet jo bom iz pojsle vrgla....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
30.10.2008 8:08:59   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Lara - ko naš pikec ne more kakat (sicer kaka vsak dan ampak ga včasih muči) mu naredim čaj -  Hippov - komarček, ... pa čisto malo sladkam ..... cca 15 min, pa gre ven.....

Ma kaj zaradi sladkorja jih požene? Ki čaj sem ji dala včeraj, ma ni nič pomagalo.... na cuker jo pa ne bi rada navadla.....

Ma ne, dej..... a si ti to vidla na lastne oči? Morda glih za okus, kako kaplico...
Jst se spomnem, pred 21 leti, ku je imel moj sin 2 meseca, sem mu dala mal pršuta v usta (sam firbec me je matral, kaj bo)..... ma tko, da sem na drugi strani jst držala..... joj, kako ga je sesal... user posted image user posted image Ma to je blo pa tudi vse.... pol sem pri 4ih mesecih začela z gosto hrano....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
30.10.2008 9:21:59   
amor real
Lara - ko naš pikec ne more kakat (sicer kaka vsak dan ampak ga včasih muči) mu naredim čaj - Hippov - komarček, ... pa čisto malo sladkam ..... cca 15 min, pa gre ven.....

Kaj sladkaš z "navadnim" kristalnim sladkorjem al laktozo oz. glukozouser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
30.10.2008 9:32:31   
ključek
Mam slike v abumu od Maj-a lahko si pogledate našega korenjaka.

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 3.11.2008 21:35:28 >

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
30.10.2008 9:35:16   
ključek
mi smo bili pa danes ponoči tako pridni...............user posted image user posted image user posted image ...............zaspala je ob 22.....spala do 4.10..............nato zaspala nazaj malo pred 5.....in spala do 8.30................user posted image user posted image user posted image ...............sem se tudi jaz po dolgem času naspala....................user posted image user posted image user posted image ...........tko, zdle sem jo spet uspavala, grem hit popucat stanovanje, k mam čas...............se tipkamo..................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
30.10.2008 9:38:33   
ključek
jutri je noč čarovnic.............malo predpriprav....................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
30.10.2008 9:39:16   
ključek
zdej pa res user posted image ....................čaooooooooooooo......................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
30.10.2008 10:24:54   
arabela*
dobro jutro.Mi smo tud pravkar zlezli iz brlogauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
30.10.2008 10:33:32   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

ah zoe, sej sva kar na istem. danes sem naštudirala etikete pol hladilnika in špajze...če ti kaj pomaga, na alergijah sem postavila podobno vprašanje in zdele si glih delam šoping listo, ker mi je ena prijazna forumašica cel spisek napopala, kaj lahko jem. ni glih ful dolg in seveda ustrezno drag...no, jutri grem v kalčka.

No, če boš kaj pametnega našla v kalčku mi sporoči, bom šla še jaz en dan v Lj v šoping za "natural food". Prav smotano je, ko človek ne more nič jest pametnega. Še normalnih stvari ne, kaj šele kakšnih sladkarij. Jaz pa tak sladkosned user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
30.10.2008 10:41:22   
*zoe*
Aja leda, pa veliko dietetičnih stvari se dobi v DM-u in pa v Tušu in Mercatorju. Najslabše je založen Spar.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
30.10.2008 10:43:27   
tia
oprost me to you zakaj ta znakec prst dol,ali ti ni všeč da sem napisala ,za ogled slik ,namreč napiasala sem če katera želi pogledat ni pa ji mus.
se opravičujem

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
30.10.2008 10:54:51   
ključek
oprost me to you zakaj ta znakec prst dol,ali ti ni všeč da sem napisala ,za ogled slik ,namreč napiasala sem če katera želi pogledat ni pa ji mus.
se opravičujem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej oprosti.......nič slabega nisem mislila, niti ne vem, kdaj sem to naklofala zraven, ta znakec. ziher po nesreči, zato se opravičujem. bom kontaktirala moderatorja naj izbriše, ker sigurno nisem to zanalašč naredila. to pa je to, ker delam sto stvari zraven, pol pa zafrknem. res se ti opravičujem!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.10.2008 11:03:09 >

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
30.10.2008 11:06:27   
ključek
joj, kok mi je hudo................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......prou sekiram se..............sem kontaktirala moderatorja, upam, da čim prej izbriše...............oprosti še enkrat................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
30.10.2008 11:20:55   
tia
Me to you tudi jaz se opravičujem,ker sem direktno udarla,mam danes pač tak dan da me zmoti še malenkost.Pa ne se sekirat.

lp

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
30.10.2008 11:28:14   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)
user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
30.10.2008 13:14:11   
arabela*
kaj čveke,vse pridno kuhate,namesto da bi čvekale,hauser posted image user posted image

midve z user posted image pa danes lepo lenarima doma.Tavečja je pri babici,tako da imava ljubi miruser posted image .
Niti kuhat ne rabim,ker so mi čufti od včeraj ostali,samo krompir skumam,pa jeuser posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
30.10.2008 13:34:04   
AinB
Mene pa zanima katere blazinice za dojke uporabljate. Nekako ne najdem pravih. Imela sem Chicco - ogromne, Muller - takoj čez pride, NUK - tko tko.
Kaj svetujete? Ma sej niti ni neke izbire.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
30.10.2008 13:37:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Mene pa zanima katere blazinice za dojke uporabljate. Nekako ne najdem pravih. Imela sem Chicco - ogromne, Muller - takoj čez pride, NUK - tko tko.

ne vem,ker jih ne uporabljam.
Ko pa sem jih nekoč,pa sem tiste dm-ove imela

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
30.10.2008 13:52:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Lara - ko naš pikec ne more kakat (sicer kaka vsak dan ampak ga včasih muči) mu naredim čaj - Hippov - komarček, ... pa čisto malo sladkam ..... cca 15 min, pa gre ven.....

Kaj sladkaš z "navadnim" kristalnim sladkorjem al laktozo oz. glukozouser posted image

Jst ji bom danes naredila, ma s fruktozo... user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
30.10.2008 13:55:58   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Me to you tudi jaz se opravičujem,ker sem direktno udarla,mam danes pač tak dan da me zmoti še malenkost.Pa ne se sekirat.

lp

Se mi dopadeš...... rajši, da direktno vprašaš, ku da tiščiš v sebi kako zamero....
Verjetno je tela tistga smejkota s prstom gor pa je falila.... user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
30.10.2008 13:58:58   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: tia

lp

Se mi dopadeš...... rajši, da direktno vprašaš, ku da tiščiš v sebi kako zamero....
Verjetno je tela tistga smejkota s prstom gor pa je falila.... user posted image

sva rešili,se zgodi,nevem danes me je pač zmotilo

Neposredna povezava do sporočila: 2173
30.10.2008 14:00:58   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Lansinoh - Mueller.... za te pravijo, da so zakon...
Ena druga pravi, da so ji edino kikotove zdržale.....
ENa tretja pa da so aventove pralne the best....

user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
30.10.2008 14:04:56   
Lara Croft
Larika ima 4400 pa še nekaj gramov..... in 55cm.... še en cm in ji bojo premale cunjice 56 user posted image

Ma kok je bla potrpežljiva cel cajt..... je čist pridkano čakala, da je dohtrca vso papirologijo uredila..... pa pol ma mizi je bla tudi čist zadooljna.....

Jo je pa kr utrudlo vse skupaj.... zdej lepo spančka..... zunaj je pa sonček...

In jst, namesto, da bi kopalnico spucala, sem spet na internetu.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?