lillchy123
|
ella tudi z naših krajev vse naj naj naj.pa da boš taka fejst punca še naprej. bi pa jst tud vidla novo frizurco vsem čestitke za mini rd, za zobke , pa vsem ki čakate na zobke, ki ste bolani, vas kdo ali kaj jezi al pa vam nagaja vreme. sej bo mlavla, za aprilčkota, sploh nisem vedla pa da bi tokrat res uživala v . jst tud že komi čakam, da bom , ampak takrat boš ti že mela svojga . punce, mene pa dons kar neki panika grabi še dva tedna, pa gre moj škrat na prvo operacijo sej bo boljš, sam da neha tale dež padat.. sem že čist sitna pa , pa še ven ne morva. Če bi bla doma, bi šla kar v city mal med ljudi, pa na kavo, tle pa lohk sam mamici jamram, pa mi je težko, ker vem da njo tud skrbi zarad operacije. v glavnem, če je kje sonce, ga pošljite še v Trbovlje, h komunal. pa tud če sam za pet minut, jst rabim baterije nafilat!!! vidim, da vse hodite plavat, pa me zanima, kolk mora bit topla voda, da je našim ok, pa če ste vse hodile v kak tečaj? jst bi tud ful šla, sam po operaciji, prej ne upam, da ga ne prehladim.