|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
30.10.2008 9:34:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jutro,

za nami je naša prva katastrofalna noč user posted image  Zbudil se je ob 4h in se 20 min na veliko pogovarjal. jaz itak nisem mogla spat, ker sem samo čakala kaj sledi, pol je začel sitnarit in sem šla ene 3krat dudo dat, dokler nisem ob 5h pop*** in mu dala zizo, ki itak da ni bla za lakoto, ampak za zaspat. No pol je spal samo do 7.20 user posted image   In to ravno to noč, ko bi mogel it danes prvič za čez noč v varstvo, zdej pa sploh ne vem kaj mi je za narest user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas ščije in če bo tako ostalo, ne grem nikamor, ker bova oba mokra preden se v avto zbaševa user posted image

Uf ta dan bo pa čuden, sitna sem user posted image

rajš ne piši, da je to katastrofalna noč, da jih ne boš slišala user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da pri vas neha deževati user posted image  user posted image
Naša je šla spat, ker je bila koma user posted image  Ko se zbudi bom pa najprej poklicala če še kdo za pijačko da, da se ne bom tja v 3 krasne vozila đabe user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
30.10.2008 9:43:03   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

a mate vse čeveljčke za mulčke? tud če mate vrečo?

mi še nimamo čeveljčkov. niti vreče. imam samo neko "prevleko" za voziček, ki pride user posted image  od pasu da preko nogic....kot en ščitnik za veter.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
30.10.2008 9:43:15   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro,

za nami je naša prva katastrofalna noč user posted image  Zbudil se je ob 4h in se 20 min na veliko pogovarjal. jaz itak nisem mogla spat, ker sem samo čakala kaj sledi, pol je začel sitnarit in sem šla ene 3krat dudo dat, dokler nisem ob 5h pop*** in mu dala zizo, ki itak da ni bla za lakoto, ampak za zaspat. No pol je spal samo do 7.20 user posted image   In to ravno to noč, ko bi mogel it danes prvič za čez noč v varstvo, zdej pa sploh ne vem kaj mi je za narest user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas ščije in če bo tako ostalo, ne grem nikamor, ker bova oba mokra preden se v avto zbaševa user posted image

Uf ta dan bo pa čuden, sitna sem user posted image

rajš ne piši, da je to katastrofalna noč, da jih ne boš slišala user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da pri vas neha deževati user posted image  user posted image
Naša je šla spat, ker je bila koma user posted image  Ko se zbudi bom pa najprej poklicala če še kdo za pijačko da, da se ne bom tja v 3 krasne vozila đabe user posted image

točno tko user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
30.10.2008 9:47:53   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

meti sej vem da te mika kratka frizurca user posted image  user posted image user posted image je fajn k maš hitr umite in sfenane user posted image sam jaz sem še vedno na cajte lena, pa si jih kar spnem user posted image

jaz bi pa tvojo novo frizurco vidla, prosim. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
30.10.2008 9:49:39   
larisa
Sej res, lahko še kakšna po*** in pol bo kreg in pol še več slabe volje.....no naša noč je bila odlična z napakico user posted image user posted image user posted image

Tud jaz razmišljam da bi ga dala zdele spat, pa da pol uletim, če bojo še abonirale user posted image  Dolenjka bom kar tebe kontaktirala, ker od drugih nimam tel., pa upam da tačas dež neha user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
30.10.2008 9:55:39   
dolenjka

Sej res, lahko še kakšna po*** in pol bo kreg in pol še več slabe volje.....no naša noč je bila odlična z napakico user posted image user posted image user posted image

Tud jaz razmišljam da bi ga dala zdele spat, pa da pol uletim, če bojo še abonirale user posted image  Dolenjka bom kar tebe kontaktirala, ker od drugih nimam tel., pa upam da tačas dež neha user posted image

No, pol pa kar tako naredi, vmes ko bo spal pa čaraj, da neha padati user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
30.10.2008 10:16:57   
dolenjka
Ne boste verjele, ampak moj Stipe bo še drug teden doma user posted image  Je bil ravno na kontroli in ima še vedno malo povišan pritisk user posted image  Upam, da se ne bova pobila user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
30.10.2008 11:23:45   
larisa
user posted image Sploh nas nisem najdla user posted image user posted image user posted image user posted image  Na drugo stran smo padle user posted image

Še vedno dežuje, mali je pa itak šele pred nekaj minutami zaspal. Pa kar nekaj se dere danes, pa sem šla gledat koledarček, kamor si zapisujem kaj počnemo, kam gremo, kakšne volje je naš mali, kaj kej naredi kdaj...no v glavenem saj si predstavljate in sem ugotovila da našega lumpa nosi luna in to prazna user posted image

A ste opazle zabavo na Nororojenček, dojenček, ki jo je pripravila riba5???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
30.10.2008 11:45:38   
srečka nosečka
dan, user posted image

naša bejba spančka user posted image , je bila že tako utrujena, da je komaj zaspala user posted image .
Vreme pa za popuser posted image . Malo sonce, malo dež, veter, ... user posted image  
Ati je šel v službo, kaj bova pa midve počeli pa pojma nimam. Bova si koga na obisk povabile, da nama ne bo dolgčas. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
30.10.2008 11:48:19   
srečka nosečka

A ste opazle zabavo na Nororojenček, dojenček, ki jo je pripravila riba5???user posted image user posted image user posted image

tej ali temu pa se dogaja user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
30.10.2008 11:53:23   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

tej ali temu pa se dogaja user posted image

divjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo tud zaspali...nas po moje tud mal luna daje.zjutraj je oddremala 40min, pol je bla do prejle tečna...igranje ni nucalo, v rokah ni blo fajn, jedla ne bi...tko, da je šla v bistvu lačan spat...tud pravuser posted image ...upam,da se fajn naspi in zbudi sestradanauser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
30.10.2008 12:05:06   
larisa

Še vedno dežuje, mali je pa itak šele pred nekaj minutami zaspal.

Je zaspal, my ass user posted image  3 min., pa je začel stokat in do sedaj sva se mučila in končno mu je uspelo, no vsaj upam user posted image  Zgleda da ga res nekaj daje... Misar zelo podobna situacija kot pri vas, tud jest noče, teži, v glavnem kr neki. V takih dneh mi pa ni tko težko pomislit, da bo treba v službo user posted image user posted image user posted image

Spet nisem šla na miting user posted image  Zdej pa sploh ne bom več govorila da pridem, ker se mi zdi, da vedno neki zahinavim user posted image  
Dolenjka ti greš??user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
30.10.2008 12:09:06   
srečka nosečka
Mene pa zanima, do kdaj ste popoldan z user posted image  zunaj? Po 17. uri je že tema, pa se mi zdi, da me vsak postrani gleda, če sem zunaj user posted image .

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
30.10.2008 12:13:36   
larisa

Mene pa zanima, do kdaj ste popoldan z user posted image  zunaj? Po 17. uri je že tema, pa se mi zdi, da me vsak postrani gleda, če sem zunaj user posted image .

Mi smo šli včeraj kar z dežno prevleko, pa dežnike v roke in smo bli od 17h-18.15. Drugač se nam lahko zrola notri. Kako me kdo gleda, mi pa po pravici dol visi. Ker, če se bom ozirala na druge, potem celo zimo moj user posted image  ne bo mogel z user posted image  ven, ker pride 16.30 domov, pa pojeva kosilo in potem smo lahko lepo par mesecev notri. Vsaj zdaj, ko še ni mraz gremo lahko tud po temi ven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
30.10.2008 12:18:26   
srečka nosečka

Mi smo šli včeraj kar z dežno prevleko, pa dežnike v roke in smo bli od 17h-18.15. Drugač se nam lahko zrola notri. Kako me kdo gleda, mi pa po pravici dol visi. Ker, če se bom ozirala na druge, potem celo zimo moj user posted image  ne bo mogel z user posted image  ven, ker pride 16.30 domov, pa pojeva kosilo in potem smo lahko lepo par mesecev notri. Vsaj zdaj, ko še ni mraz gremo lahko tud po temi ven user posted image

Isto smo mi včeraj naredili user posted image .
Saj meni je tudi vseeno, kako me drugi gledajo, ker ne mislim bit z malo popoldan zabita v stanovanju. user posted image
Bo pa bolj luštno ko bo sneg, bo bolj svetlo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
30.10.2008 13:40:44   
lillchy123
ella tudi z naših krajev vse naj naj naj.pa da boš taka fejst punca še naprej.user posted image  bi pa jst tud vidla novo frizurcouser posted image

vsem čestitke za mini rd, za zobkeuser posted image , pa user posted image vsem ki čakate na zobke, ki ste bolani, vas kdo ali kaj jezi al pa vam nagaja vreme. sej bo user posted image

mlavla, user posted image  za aprilčkota, sploh nisem vedla user posted image  pa da bi tokrat res uživala v user posted image . jst tud že komi čakam, da bom user posted image , ampak takrat boš ti že mela svojga user posted image .

punce, mene pa dons kar neki panika grabiuser posted image  še dva tedna, pa gre moj škrat na prvo operacijouser posted image   sej bo boljš, sam da neha tale dež padat.. sem že čist sitna pa user posted image , pa še ven ne morva. Če bi bla doma, bi šla kar v city mal med ljudi, pa na kavo, tle pa lohk sam mamici jamram, pa mi je težko, ker vem da njo tud skrbi zarad operacije. v glavnem, če je kje sonce, ga pošljite še v Trbovlje, h komunal. pa tud če sam za pet minut, jst rabim baterije nafilat!!!
vidim, da vse hodite plavat, pa me zanima, kolk mora bit topla voda, da je našim user posted image  ok, pa če ste vse hodile v kak tečaj? jst bi tud ful šla, sam po operaciji, prej ne upam, da ga ne prehladim.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2916
30.10.2008 13:41:57   
lillchy123
midva se tud šetkava po temi, pa je našmu fuuuul zanimivo, ker so avti, pa lučke pa oh in sploh, ker doma tega ni..

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
30.10.2008 14:02:25   
srečka nosečka
lillchy - verjamem, da ti je hudo, ker gre Luka na operacijo. user posted image  Vendar poskusi gledat s pozitivne strani. Za Lukca je to dobro in mu bo olajšalo marsikatero stvar. user posted image  Mi veliko mislimo na vas in bomo še naprej. Vse bo OK, nič se bat. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2918
30.10.2008 14:02:34   
itata
larisa: te k res ne spimo ponoč, tvoje "KATASTROFE" sploh ne bomo upoštevaleuser posted image  sori. moje VSE noči so še slabš k tvoja. pa gruntam kdaj ponoč, da fentam sebe al pa mulca postavim na balkon, da se mal umiri...

skratka pazite foro. kličem zdravnico, da bi se naročila, ker me hecajo sinusi in imam nizko vročino že par tednov in se ne morem sama spucat. pač sori... in mi reče tečna sestra najprej, da kaj sem tko dolg čakalauser posted image ? da bi blo mogoče bolš???? da sem inhalirala in pila sinupret pa ne vem kaj vse delala pa ni nič od tega?? pol pravi da ma vse ure zasedene, ampak da lahk pa pridem in počakam. sem rekla ok, da pridem okol 18h (dela do 18:30 - uradno do 19h, ampak mi je že enkrat prej rekla, da naj po 18:30 ne hodimuser posted image ) in naj me na konc vzame. pa pravi sestra, da ne, da moram prej prit in si čas vzet. sem rekla, da zakaj pa to? pa ni mogla odgovort ja DDDDDDD. krava. kr neki se zmisli... da me kaznuje al kaj? sem rekla da sem sama z dojenčkom in da ne morem tam 4 ure viset... mislim kera kokoš je pa to? pol pa kao ful milostno ja ok, pridite pol res do 18h enkrat... k da mi uslugo dela matr. bom po mojem prav eno sošolko poklicala k sva prijatlje in je zdravnica, da mi ona kaj napiše... kar tko po telefonu. ženska zoprna. k da se bom zdej furala gor in dol pa mulca s sabo vlekla tam po bacilih 4 ure... najbolš da ga zdejle zbudim in tja odvlečem pa bova v čakalnici do 19h! mi je živc dviglna sto na uro. kokoš.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2919
30.10.2008 14:24:28   
bamby
meti, jaz res nisem imela obloge ne pri Timu in ne pri Anaji, pa je sploh ne pogrešam in sta oba lepo prenašala brez vsega.

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pri nas je pa zgleda zdaj zgornja desna enka na pohodu user posted image  Je bila že včeraj zvečer tko sitna, da sem šla skor k Bamby user posted image   

Zakaj se pa ne usedeš v strelco, da "pribremzaš" v Idrijo???user posted image user posted image user posted image  Sicer si pa lahko srečna, da ti Stipe doma dela družbo. Jaz imam le Tima in Anajo. No, saj dolgčas tudi meni ni.

mlavla, anja spije mleka le 200 ml na dan, pa še to če imam srečo. Večkrat ga spije tudi samo 100 ml.

lilči, nisem vedela, da bo imel Lukec že tako kmalu operacijo user posted image . Vsekakor bom držala pesti za vaju oba user posted image user posted image user posted image . Kaj bo pa za Lukca s to operacijo boljše? Bo kaj slišal že lahko?

itata, ne razburjaj se preveč, ker to škoduje lepoti in zdravju, spremenila ne boš pa prav nič user posted image .

Z Anajo sva pa zjutraj imeli posvetovalnico. Vreme nama je tisti čas kar prizaneslo, le pihalo je grozno, da dežnika še odprtega nisi mogel imet. Malo prej je user posted image  prišel do kolen moker domov, ko je Tima v vrtec peljal. Midve sva pa do danes zrasli 71 cm, tehtava pa 7870 g. Sem jo pa mogla zjutraj zbudit, pa se kar ni hotela, ker ji je očitno še ful pasalo spat.
Zdaj pa cunje perem, pol jih nesem v sušilc, pa serviser nam je končno spucal peč, da se bomo spet lahko greli user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
30.10.2008 15:52:08   
lillchy123
bamby, zdej bo mel tako mini operacijo, pod narkozo mu bodo preverili, kako dela slušni živec, hkrati pa mu bodo vzeli žrelnico. tko da žal zdaj še ne bo nič boljše slišal. Ampak če bo ta preiskava ok, pol mogoče 20.11 zveva kdaj bo glavna operacija, ko dobi polžka.

pa res, kok so kaj veliki, težki in kak obseg bučke imajo vaši user posted image ?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
30.10.2008 15:55:56   
MetiLu
Dan!
Jaz sem bila dones pridna, sem delala, prišla domov, spekla pico, skuhala za Janeza, zdej sta šla pa z atijem spat, jaz pa mal semle gor user posted image

Pri nas je trenutno sonček, sam se mi zdi da bo čez 10 min spet scalo user posted image  mater, je čist aprilski vreme user posted image

Punce, jaz res že rabim kakšen kafe z vami. A ima katera v ponedeljek čas, jaz sem frej? user posted image  

Larisa, vi pa res fajn spite user posted image  jaz se ne bi sekirala zarad varstva, če ti Nejc spi celo noč; je pa to lažje rečt, kot naredit user posted image Pa ful si pridna z zapiski, jaz komaj najdem čas, da sproti fotke urejam user posted image
Lilchy, tud mene bi stiskalo, bodi močna še naprej user posted image , z Lukcem bo pa vse okuser posted image  ker Lukci so samo fejst fantje user posted image

Mlavla, super da se malo boljše počutiš user posted image  

Glede sprehodov, mi smo tud po temu zunaj, čeprav smo zadnjih 5 dni že notri in se mi počasi že malo meša ... Tud pred premikom ure smo prišli ponavad šele ob okol 19.ih notr...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
30.10.2008 16:30:55   
ella79
lillchy user posted image user posted image tvoj Luka je super fant, z super starši, in bo vse to prestal čisto po moško. Verjamem pa, da te stiska  user posted image user posted image user posted image user posted image
ta plavanja so organizirana, ala tečaj, pri nas ima voda 33 C

meti user posted image user posted image user posted image za zobek. Mi ga še čakamo in srčno upam, da bo kmalu, k jo pošteno matra

punce še enkrat hvala, res ste zlate user posted image user posted image
sem pa danes čist neki zmatrana user posted image aja, naša bejba je vstala že ob 6:30 user posted image user posted image zame je to katastrofalna noč user posted image user posted image user posted image pa še opolnoči je mal zajokcala, očitno so res zobi na poti, k to se še ni zgodilo nikoli user posted image no, nej ji bo user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
30.10.2008 17:59:23   
jencili
evo, abonma je za nami, s Tajem sva se mela luštno kot panavadi, zdej sm pa tok zbita, da resno razmišljam o tem, da grem čez ene pol urce Taja skopat, pol pa ob prvi priliki samo še spat. Čist sm zmatrana donsuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
30.10.2008 18:11:23   
MetiLu
Jest tud komaj gledam, sem se prej zraven Janeza ulegla in sva spala skupaj še 45 min,

<sssxdfffffffdd dddvvvvvvvvxc                              qw aa

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?