|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
29.10.2008 20:10:19   
ella79
še enkrat hvala vsem za čestitke

bamby lepo sta tole s Timom naredila user posted image user posted image pa res te je Anaja danes sedečke pričakala user posted image user posted image

SN a Lana že tok stvari obvlada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, sicer pa nas šiša itak za par dva tedna user posted image se bova midve tudi v dveh tednih vse to naučili user posted image user posted image user posted image user posted image naše tudi ura nič ne bega, že spančka user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
29.10.2008 20:10:20   
MetiLu
O navihanka mala, kok je luštna, Bamby user posted image

No, pa tud to opažam na vaših slikcah da vas ima velik posteljice brez obloge, al narobe vidim? Pa se obnese? Jaz sem naredila celo dizertacijo iz teh oblog, tko da je naša posteljica ko en cirkus user posted image

Aja, pa Jencili, kje je Ella najdla splano vrečo za Taja? user posted image

Grem moja fanta dat spat, pol vas pa pridem mal pogledat, če bo kera tukaj za čvek user posted image  mam že umito pa lase tud, tko da si lahko sam še večerjo privoščim, pa tlele gor visim user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
29.10.2008 20:11:13   
kati kati
čer,

najprej tole za malo smeha http://www.youtube.com/watch?v=B2gF0EP5kqM

nato pa vas grem končno mal prebrat...mamo pa grozne dneve brez spanja

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.10.2008 20:13:38   
srečka nosečka
ella - saj je naša najstarejša med februarčki user posted image , seveda z Janezom in ta razlika se kar pozna. Res že ful stvari obvlada. user posted image
Sicer pa sem mnenja, da ostroke nikoli ne smemo med sabo primerjat. Eni se prej naučijo pesmice, drugi bolje obvladajo žogo, eni so mojstri za sestavljanje kock, drugi ful lepo rišejo, .... - vsak pa je nekaj posebnega. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.10.2008 20:13:58   
ella79
meti sej ti jaz lahko povem, kje sem našla spalno vrečo user posted image user posted image user posted image v C&A, je pa taka k si jo ti mela prej, k je Janezu že premajhna (neki takega material, snemljivi rokavi, pa fajn se po dolžini gor zaviha, da je še za drugo leto)
oblogo imamo mi sam pri vzglavju, pa še to je zdej bolj čudno, k je jogi dol spuščen user posted image Bi rabla mal višjo. Itak pa od kar se vseda in vstaja, je skoraj nemogoče tok zaščititi postlo, da ne bi kake buške pridelala. Mene bolj skrbi, da nebo baldehin nekako dol potegnila al pa vrtiljak user posted image
grem pod tuš user posted image no, sej vem da to nobene ne zanima user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
29.10.2008 20:17:22   
kati kati
ella-vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa vsem za mini r.d...pa mate dobre slikce...jencilli pa bamby....

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
29.10.2008 20:19:23   
ella79
kati kok sem se nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image

SN res ima vsak svoje vrline in znanja user posted image važno, da so zdravi in zadovoljni user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2857
29.10.2008 20:25:08   
mesecnica
Pina-1 - Ana user posted image  za vsedanje in plazenje.

Itata - jaz nimam čeveljčkov še za Luno. Mi je brez veze kupovat samo za šminkirat. Bom malo kasneje kupila. user posted image  Sedaj ji pa dam pač na noge še malo debelejše nogavice gor pa je.

Janey - super, da si uživala malo v nakupih. Pa fajn se imejte jutri na kopanju. user posted image  Sem se pa nasmejala tejle dieti. user posted image user posted image user posted image

Mlavla - upam, da se drugače že v redu počutiš in da ti Neža ne dela sivih las.user posted image

Bajsa - user posted image  za spanje. Mi se na isti način uspavamo. Pa gre res full hitro.

Ella - držim pesti, da vam res končno pririne zobek ven. user posted image  Mi smo baldehin in vrtiljak že pred časom sneli, takoj ko se je začela vstajat. Ker je frajla takoj začela dol vlečt.

Bamby - mislim, da boš morala posteljico spustit, da ti ne bo Anaja ven padla. user posted image  Je pa res prava frajla.

SN - user posted image  Lana za tako znanje. Mi pa še ne obvladamo vsega tega. Moram začet trenirat...

MetiLu - mi imamo na posteljici oblogo do sredine. Pa si moram umislit še do konca, ker se skoz neki buta v stranice user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
29.10.2008 20:29:30   
Februarka08
SN user posted image user posted image user posted image vaša Lana pa že ful obvladauser posted image

Bamby, luštne slikiceuser posted image user posted image

Mi smo popoldne bučo delali za noč čarovnic, potem smo šli do moje mami na kavico, se že dolg nisva vidleuser posted image je blo prav luštno... Lariso so itak čist prelupčkaliuser posted image

Zdej sva pa z mojim pokovko nardila in greva uživat mal pred tvuser posted image pa nujno me more zmasirat, ker komaj sedim, tako me križ boliuser posted image user posted image

Lep večer

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2859
29.10.2008 20:36:17   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

čer,

najprej tole za malo smeha http://www.youtube.com/watch?v=B2gF0EP5kqM

nato pa vas grem končno mal prebrat...mamo pa grozne dneve brez spanja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
29.10.2008 20:50:05   
srečka nosečka
februarka  - joj, kako si mi lušte s pokovko naredila, sem šla pogledat, pa nimamo nobene več na zalogi. user posted image  Sem pa zato, kar čokolado ven potegnila. user posted image
Uživaj v masaži. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
29.10.2008 21:01:49   
dolenjka
Čer user posted image

Mi tudi spimo, pa najedla sem se zdajle enga fajn dobrega primorskega kruha in pršuta,pa glažek refoška sem si zraven natočila, pa mi neki ne potegne user posted image  Sem mal stara ratala al kako user posted image  user posted image

Je bil pa danes tak lep topel in sončen dan, da se prav fajn počutim user posted image  V Celju je bilo 21 stopinj user posted image   Ta narava je res čist podivjana in sami smo si krivi user posted image  user posted image

Mal bi mogla še pokidat, pa se mi ne da, ker sem se preveč nažrla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2862
29.10.2008 21:11:41   
mala_pikica
Pozdravljene!

Ella vse najboljšeuser posted image .
Februarka tudi tvoji Larisi vse naj, naj za 8muser posted image

bamby, o lepo sta vidva to naredilauser posted image . Izgleda ful dobrouser posted image user posted image . Pa Anaja bo imela kar dve boterci, super. Pri nas pa ni taka navada, da bi imeli otroci po dve boterci.

Itata jaz bom prave čeveljčke kupila šele, ko bo dobro obvladal hojo. Za doma pa je v nogavičkah z bremzicami, za zunaj pa imam take copatke iz H&M.

Pina ti pa si kar dobra prijateljica z likalnikom, tako pridno likaš. Jaz imam že skoraj tako velik kup kot sem samauser posted image .

MetiLu upam, da se bo Janez čimprej pozdraviluser posted image . Glede zobkov pa jih večina misli, da izraščanje zobkov povzroči vročino, ti pa vidim, da obvladašuser posted image .

Srečka, kje pa se ti skrivaš, a ti je tvoj p......  prepovedal internetuser posted image . Lana pa je že boljše, je  postala zopet porednauser posted image . Edino trde hrane še ne sme jesti, pa boga mi je, ko ima tako polomljen sprednji zobek. 
A tvoje Lane pa nič ura ne moti, super. Mi imamo pa probleme z Lukcem, revček komaj zdrži do sedmih, je prava tečka. 

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 29.10.2008 21:16:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 2863
29.10.2008 21:15:25   
pina-1
čer.
Pri nas polovica familije tudi že spi. Komi smo jih potegnili do 20 ure. Mia bi že ob pred sedno šla spatuser posted image
Se,m ji pa danes kupila enodelne kopalke v lidlu za cela 2€ in smo takoj sprobali kopaje v kopalkahuser posted image user posted image . Ampak razbudila se je in šla spat malo pred deveto uro.

Jaz sem tudi ravnokar snedla eno banano, pa ne vem če bi še kej ali ne. Kruh je pa Pino pojedu...

Grem se stuškat in pol hitro v mižule, ker se mi spi za znoret, pa noge me bolijo kot 100user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
29.10.2008 21:16:17   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Srečka, kje pa se ti skrivaš, a ti je tvoj p......  prepovedal internetuser posted image . Lana pa je že boljše, je  postala zopet porednauser posted image . Edino trde hrane še ne sme jesti, pa boga mi je, ko ima tako polomljen sprednji zobek.

user posted image  user posted image  user posted image  - on meni prepovedal user posted image  user posted image  user posted image   To si lahko samo v službi dovoli, da
prepoveduje. user posted image  

Super za Lano, da je bolje. user posted image  Glavno pa je, da stalni zobki ne bodo imeli posledic zaradi tega padca. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
29.10.2008 21:20:35   
mala_pikica
- on meni prepovedal To si lahko samo v službi dovoli, da
prepoveduje.

Super za Lano, da je bolje. Glavno pa je, da stalni zobki ne bodo imeli posledic zaradi tega padca.

user posted image  user posted image  user posted image  - on meni prepovedal user posted image  user posted image  user posted image   To si lahko samo v službi dovoli, da
prepoveduje. user posted image  

Super za Lano, da je bolje. user posted image  Glavno pa je, da stalni zobki ne bodo imeli posledic zaradi tega padca. user posted image

Aha, a tako imata vidva porihtano, doma si torej ti glavnauser posted image . Saj pri nas je podobnouser posted image .
Za stalne zobke pa še ne vem kako je, upam, da ne bo kakšnih posledic.

Neposredna povezava do sporočila: 2866
29.10.2008 21:23:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

februarka  - joj, kako si mi lušte s pokovko naredila, sem šla pogledat, pa nimamo nobene več na zalogi. user posted image  Sem pa zato, kar čokolado ven potegnila. user posted image
Uživaj v masaži. user posted image

upam, da bomuser posted image user posted image sej jo mi tud nismo mel doma, jo je mami dalauser posted image
Na, zdej sem se še čaja napila ker me je trebuh bolel, zdej mi je pa slabouser posted image mah, najbolj da grem kar v posteljouser posted image

Lepo nočko vsemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2867
29.10.2008 21:25:15   
srečka nosečka

Aha, a tako imata vidva porihtano, doma si torej ti glavnauser posted image . Saj pri nas je podobnouser posted image .

Samo kaj, ko pa oni mislijo enako - da so oni glavni. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
29.10.2008 21:36:14   
MetiLu

Samo kaj, ko pa oni mislijo enako - da so oni glavni. user posted image

Pri nas je tud tko user posted image user posted image user posted image

Mala pikica, sej to bistroumnost sem z RR potegnila user posted image  sem malo pred tistim, ko sem prebrala tvoj post o vročini in zobkih, enako razlago našla na RR user posted image  pa hvala za lepe želje, tud jaz upam, da zobek hitro pogleda ven in vročina zgine user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2869
29.10.2008 21:38:18   
srečka nosečka
meti - kje si že ti nabavila tisti hud motor za Janeza in koliko je stal?  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
29.10.2008 21:47:54   
MetiLu

meti - kje si že ti nabavila tisti hud motor za Janeza in koliko je stal?  user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tricikel konjiček je user posted image  v pikapolonici, z njihovo kartico je bil znižan na 63€

Neposredna povezava do sporočila: 2871
29.10.2008 21:52:06   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image user posted image user posted image
Tricikel konjiček je user posted image  v pikapolonici, z njihovo kartico je bil znižan na 63€

user posted image  pa nisem blond user posted image  Oprosti Janez user posted image

No, pa saj motorjem tudi konjiček pravijo user posted image
Hvala za info user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
29.10.2008 22:02:37   
srečka nosečka
nočko vse, grem na kavč user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2873
29.10.2008 22:06:09   
MetiLu
Jest pa spat, nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2874
29.10.2008 22:11:59   
mala_pikica
jaz pa sem zdaj še malo po partnerskih odnosih šnofala, zdaj pa ste vse pobegnile. Nočko, grem tudi jaz spati.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?