netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Hvala punce za dobre želje-držite prosim pestke do 5.11.,ko imam ponovni UZ. Upajmo ,da bo res . Bodite pridne,mi moj že teži za računalnik .Takle mamo Evo pika, maš 8ljudskih in 8 pasjih pesti!! To pa bo!! IZVIRNO SPOROČILO: lara light Netkič, bravo!! Stopka!! Punkcija pa na dan Vseh svetih, tko se lepše sliši Pridna si bila! Zdrži še malo. Ju3 imam sicer kup reči, ker je zadnji del.dan, a če boš kaj po mestu, se mi javi...ostajam tvoja zvesta navijačica Lep večer! Tenkju, pupka!1 Ju3 pa morm js kar cel dan risat, ker v petek pridejo po album...Tko d težka bo... Ma se že kej čujeva! Dont panic! Lupčka! IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Netka, bravo!!! Zdej si še ti terapijo za dans predpiš (pir pa jajca), pol pa nema trte mrte. Pupika moja, jajca ne morm niti oblike videt, ne pa da bi še kako po grlu dol spravila! Sm nardila eno paštošuto, pa 2 tavelika. Enga zelenga in enga rdečega!! Zej bi pa še kako slikco, ane... IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Netkič debata čez cca. 16 let... : Mami, kdaj sem pa jaz nastal? : Na dan mrtvih lubček, ampak ne sprašuj preveč, ker sem bla tolk zadeta, da se ničesar ne spomnim... Bravo za jajčka. Ja, in pol me bo spet bolela glava ob " ne teži stara, sej si bla ti ista!!" IZVIRNO SPOROČILO: n74 netka, se je fajn izteklo. Kaj te briga za datum spočetja, uglavnem da bosta čez 9 mesecev levčka Itaaaak!! Reby - UZ naj bo jutri veliko frnikolc. Darja* - punkcija naj čim manj boli in naj bo veliko zrelih in lepih jajčk. Gigi - ET Lučka 25 - ET zofka7 - ET drage bodoče mamice, naj vas pričakajo čim lepši otroci (pa saj drugačni itak ne morjo bit). In pod tole se tut kr z mirno roko podpišem, kr je tko lepo povedano.... IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Netka HVALA, sploh za fejst komentarje ... eno piko pretiravanja a ???? ... naj ti bo, ker te poznam , drgač bi ti pa kr ušese navila ... sem se tolk nasmejala tvoji vsesvetarski zanositvi, tebi podobna ideja !!!!! Ma zej si pa še simpatična nesramnica!?!?! Js zmeri povem kar mislm!! Ne olepšavam in ne lezem v rit!! Gigi, borka moja, drži se močno!! Sapi, nate mislm fulll! In vse ostale neomenjene, brez metra prosim, sm še na menopur+supra!! Tut z vami sem v mislih!!