|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
29.10.2008 20:11:37   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mlinčka, ja mogoče milič ni prehlajen, ampak ti že zdaj povem, da bo ful poden tekma, na koncu bojo pa zgubili.

Bi ti z veseljem oporekala, ampak se zna to z lahkoto zgodit, tko da...še dobr, da mi to ni edini motiv, a ne user posted image ?!

Res je. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
29.10.2008 20:13:06   
mlinčka
U, sem naši želvici še enga Blooma dolžna:

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
29.10.2008 20:15:12   
mlinčka
No, pa še ena...taka...naravna...spontana...

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
29.10.2008 20:15:24   
lara light
Blanči, jaz priznam sem tudi pozabila...sem pa vesela, da si fajn odpravila in da bo pregled črevesja pokazal, da si tanajboljša!user posted image  Faca si, da greš ju3...malo se pa le počuvaj!user posted image

Daisyka moja, tudi jaz te spremljam...vedno me nasmeješuser posted image ...sem prej zmazala telečja rebrca in rdečo peso, pa sem čutila, da sta bila tamala dva kar poskočnauser posted image ...sicer se je potem izkazalo, da moram samo na wcuser posted image

Zarjica, slabo kri imaš? O, to bomo hitro popravili....s tvojo prekrasno kuhinjo res ne bo težko. Mogoče je pri tebi tudi stes, pa preobremenitev...koliko pa imaš?
Moj je 121, kar je pri dvojčkih kar dobro, kot npr. 140 normalno. Bom počakala na G...do takrat pa meso, citruse, oreške, špinačo, koprivin sok, r.peso...pa shuka mi je povedala za endovital...se že zližemouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
29.10.2008 20:21:28   
DaisyE
Pa da še malo navijam preden me zmanjka...

user posted image
Reby - UZ
naj bo jutri veliko frnikolc.

user posted image
Darja* - punkcija
naj čim manj boli in naj bo veliko zrelih in lepih jajčk.

user posted image
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET
drage bodoče mamice, naj vas pričakajo čim lepši otroci
(pa saj drugačni itak ne morjo bit).

user posted image
netka34 - stopka
mirno roko ti želim.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
29.10.2008 20:26:03   
n74

anna1, lej, boli samo tisti trenutek ko te špikne, potem pa ko izveš koliko celic si pridelala, boš itak na vse pozabila. Pa res ene 15 min prej vzemi ketonal, pa bo veliko boljše.
netka, se je fajn izteklo. Kaj te briga za datum spočetja, uglavnem da bosta čez 9 mesecev levčka
mlinčka, povej a si ti v bolniški? Jaz sem šla kar v službo, so debelo pogledali, ker sem imela uradno dopust cel teden. Kaj ti pa mlinček kaj dobrega kuha? A se kaj držiš navodil o prehrani?
jazzz, mogoče si pa vseeno prehitro test delala
sapi, saj vem babe smo od hudiča, pa se ne damouser posted image

Četrtek, 30.10
Reby - UZ
Darja* - punkcija

Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET
netka34 - stopka

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
29.10.2008 20:28:48   
sapi
Sapi, komot se mi kdaj pridružiš, ni lepšga kot v dvoje se najstniško hihitat in dedce komentirat user posted image user posted image .

Točno to user posted image  ... ti samo reci pa greva naše fante gledat  ...
zarja kar v redu ... tečka je prišla ... sedaj samo počakam ponedeljek, da dobim prave municije, takrat se pa prava akcija začne ... pa ti si bolje ...
blanči samo, da je vse ok ... upam, da bo tudi kolonoskopija potekala kot mora ...
sabsa upam, da je na vsake toliko časa bolje s tvojimi slabostmi ... ampak vse za naše otročke  ...
Lara pozdravček, kako si, kako tvoji pikici ...

Dejzi se ti še jaz pridružim pri navijanju za jutri:

user posted image
Reby - UZ

user posted image
Darja* - punkcija

user posted image
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET

user posted image
netka34 - stopka
mirno roko ti želim.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
29.10.2008 20:29:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarjica, slabo kri imaš? O, to bomo hitro popravili....s tvojo prekrasno kuhinjo res ne bo težko. Mogoče je pri tebi tudi stes, pa preobremenitev...koliko pa imaš?
Moj je 121, kar je pri dvojčkih kar dobro, kot npr. 140 normalno. Bom počakala na G...do takrat pa meso, citruse, oreške, špinačo, koprivin sok, r.peso...pa shuka mi je povedala za endovital...se že zližemouser posted image

za vrednost ne vem, nisem pogledala, sam pol ko mi je zdravnica razlagala je rekla, da je porazno. Dobila sem tabletke Hamatopan. Sam po moje je tak rezultat tud zato, ker sem glihnehala krvavet, user posted image  je bla pa blazna..Si bom pa kupla ta sirup, da bom fit za moje user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
29.10.2008 20:36:53   
Grethy
oj Zarja, evo sem uspela prebrat naklofano, se usput nasmejat komentarjem in tko dalje ... sem pa spet zmozgana, pismo rosno en mi energijo krade, zdej bom pa past naštimala, sam se morm še zmislt kašno vabo bom dala gor, pol pa ko bo reklo SSSSSsssssssssskkkkkkkkkkkk - auč, pol bom pa preverla, kermu hudimanu je tolk do moje energije, pa nej si svojo štrom postajo naštima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blanči sosedka, sam da si jih nasrala, da so te spustli dam, se koj boljš počutm, če vem da si tmle 8,73 m za tadrugo šajbo ... srotka boga od dohtarjev poonegavljenauser posted image user posted image

Netka HVALA, sploh za fejst komentarje ... eno piko pretiravanja a ???? ... naj ti bo, ker te poznam user posted image user posted image user posted image user posted image , drgač bi ti pa kr ušese navilauser posted image user posted image user posted image ... sem se tolk nasmejala tvoji vsesvetarski zanositvi, tebi podobna ideja !!!!!

Sapi, mala, bohlonej ... mater sem pa res vtis nardila na vas user posted image user posted image user posted image

Gigi - z eno besedo - zmagej in dokaži da je naša generacija vseeno sposobna tega !!!!!!!!!!!

Želvika helou, je reku dohtar,  da ta mesec nau nč, da slabo rastejo jajške, ma kaj, mi bomo kr user posted image user posted image user posted image pa če ne bo ta mesec bo pa naslednjega, al pa pol naslednjega ...  ti matrno, tle tko veter piha, pa dež naliva, da me je že kr mal strah ... baaaaaaaaa ... pa ja de ... user posted image user posted image user posted image

Kajši sem se prežačla dam, kt tavelka; pošta v Izlakama je sam do petih, zamrazla za mišji one, uspešno oddala v domačem logu, gre pa pošta naprej, oddana do zaprtja pošte, je rekla teta na šalterju in je razen v primeru višje sile, večalimanj dostavljena naslednji dan .. sm kr vprašala da se boljš počutim ... pa bohlonej za lep čvek in popoldne ...

WP  a si vklopla optimizem ??? I  hope so !!!!! Mucici sta  prava cukrčka ... se jima že vidi da bosta dva skrkljančka ... pravilno ... aha pa še to ... stanovanje tko v živo izgleda res hudo user posted image ... tiste objavljene fotke so samo za "predjed" ... 

Bambika, kako grickanje in računalo ????

Bogve kolk sem vas še pozabla ... ne mi zamerit ... stara pa sklerozna

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
29.10.2008 20:38:20   
zarja1
Reby - UZ
netka34  user posted image

Darja* čim več jajčk, da jih bo še za kasneje......
user posted image

Gigi, Lučka 25, zofka7 lepo na easy srčice...sexy navijačka je z vami....
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
29.10.2008 20:43:54   
miska73

user posted image
Reby - UZ

user posted image
Darja* - punkcija

user posted image
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET

user posted image
netka34 - stopka
mirno roko ti želim.

Jutri pa bo akcije. Bo spet vse črno tam na GK in pri Rešu.
Punce izkažte se.
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
29.10.2008 20:51:01   
nokes
zarkec, sem se hecala, saj veš, se spomnim tvoje ugotovitve, da sta že 2 kriza!! čeprav imajo ene ogromne trebuščke samo pri enem.

praviš, da maš tak slabo kri?? pa kak to? a je šuka pisala o rdeči pesi, pa o nekem nadomestku? no, jaz jemljem floravital, naraven tonik, ki ga pa pijem skupaj z limoninim sokom zaradi absorbcije železa. sicer je nižji hemoglobin pri dvojčkih nekaj običajnega, jaz pa sem glih na meji, še sploh ni panike! pa baje suho sadje (slive, marelice) vsebuje tudi veliko železa. pa borovnice. pazi nase!!! sam če si pa fejst slaba, boš morala popravit s tabletami, ni druge!

aha, za larči isto zgoraj, tale floravital je res čist naraven zvarek! preventiva, ja, jaz po pravici povedano, sploh nisem pomislila na slabo kri! a 140 je normalna vrednost?

Četrtek, 30.10
Reby - UZ
Darja* - punkcija
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET
netka34 - stopka 
babike, naviiiiijam ko divja!!!

goldy, srečno na uz-ju, boš vidla, kak bo fajn!!!!user posted image

nokes

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
29.10.2008 20:54:57   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Hvala punce za dobre želje-držite prosim pestke do 5.11.,ko imam ponovni UZ. Upajmo ,da bo res user posted image

user posted image .
Bodite pridne,mi moj že teži za računalnik user posted image .Takle mamo user posted image

Evo pika, maš 8ljudskih in 8 pasjih pesti!! To pa bo!!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Netkič, bravo!!  Stopka!! Punkcija pa na dan Vseh svetih, tko se lepše sliši  
Pridna si bila! Zdrži še malo. Ju3 imam sicer kup reči, ker je zadnji del.dan, a če boš kaj po mestu, se mi javi...ostajam tvoja zvesta navijačica

Lep večer!

Tenkju, pupka!1 Ju3 pa morm js kar cel dan risat, ker v petek pridejo po album...Tko d težka bo... Ma se že kej čujeva! Dont panic!
Lupčka!user posted image

Netka, bravo!!! Zdej si še ti terapijo za dans predpiš (pir pa jajca), pol pa nema trte mrte.   

Pupika moja, jajca ne morm niti oblike videt, ne pa da bi še kako po grlu dol spravila! Sm nardila eno paštošuto, pa 2 tavelika. Enga zelenga in enga rdečega!!user posted image user posted image Zej bi pa še kako slikco, ane...user posted image

Netkič debata čez cca. 16 let...

user posted image   : Mami, kdaj sem pa jaz nastal?
user posted image : Na dan mrtvih lubček, ampak ne sprašuj preveč, ker sem bla tolk zadeta, da se ničesar ne spomnim...

Bravo za jajčka.

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, in pol me bo spet bolela glava ob " ne teži stara, sej si bla ti ista!!"user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: n74

netka, se je fajn izteklo. Kaj te briga za datum spočetja, uglavnem da bosta čez 9 mesecev levčka

Itaaaak!!user posted image user posted image user posted image

user posted image
Reby - UZ

user posted image
Darja* - punkcija

user posted image
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET

user posted image

In pod tole se tut kr z mirno roko podpišem, kr je tko lepo povedano....user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Netka HVALA, sploh za fejst komentarje ... eno piko pretiravanja a ???? ... naj ti bo, ker te poznam , drgač bi ti pa kr ušese navila ... sem se tolk nasmejala tvoji vsesvetarski zanositvi, tebi podobna ideja !!!!!

Ma zej si pa še simpatična nesramnica!?!?! Js zmeri povem kar mislm!! Ne olepšavam in ne lezem v rit!!user posted image user posted image

Gigi, borka moja, drži se močno!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sapi, nate mislm fulll!user posted image user posted image user posted image user posted image

In vse ostale neomenjene, brez metra prosim, sm še na menopur+supra!!user posted image user posted image Tut z vami sem v mislih!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
29.10.2008 20:58:18   
Goldy
nokes - hvala, se že veselim!!!user posted image  Dej povej, a si ti svojega zraven vzela?? Moj se bo definitivno zraven štulil. Samo na GK še nisem nobenega moškega videla, da bi zraven not v tisto "preoblačilnico" šel. Hoče videt srčke in otročke in pika.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
29.10.2008 21:00:10   
lara light
Zarjica, sigurno da je po tej zadnjiuser posted image  ratal ta hudič...sej se bo uredilo s tabletami, pa hrano.user posted image  Seveda moraš bit v vrhunski formi zauser posted image

Sapiuser posted image za akcijo! Hvala, mi smo superuser posted image

Nokes, hvala za nasvet. Bom pogledala še za to.user posted image

Navijam za ju3 Reby - UZ 
Darja* - punkcija
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET
netka34 - stopka 

Srčice moje, grem, lepo noč!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
29.10.2008 21:10:09   
Kicsi
Madonca si se pa razjezila,me je kar mal strah postalo user posted image .NASLEDNJI PREGLED JE : 5.11. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Hvala punce za dobre želje-držite prosim pestke do 5.11.,ko imam ponovni UZ. Upajmo ,da bo res user posted image

user posted image .
Bodite pridne,mi moj že teži za računalnik user posted image .Takle mamo user posted image
Kako kaj, kdaj maš naslednji pregled? Nč ne vidm, ni datuma poudarjenega, odebeljekega in z drugo barvo napisanga, nč naumo dajal na seznam.user posted image

user posted image

Sej se boste naučile čez čas, do takrat pa mora bit vzgojnauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
29.10.2008 21:14:27   
lučka 25
mlinčka, dobrega možeka imaš. Jaz bi tud na tekmah rada sedela blizu, pa moj noče. Prav, da bodo pol rekli, da vohuni.user posted image  user posted image  user posted image  V glavnem ti lepo uživaj v četrtek, ker udi zdaj rabiš fotostimulacijo in če je v živo, še toliko bolj.
Sem pa jaz takoj za to, da gremo kdaj na kako tekmo. Pa še sapi se je javila.user posted image

nokes, a si faca. Skrbiš za vse nas, če slučajno kdaj pozabimo kaj tako napisat, kot naša šefica shuki hoče.

zarja, pa ja nisi cel dan delal. Tko kot je rekla shuki še dobr, da je jutri zadnje delovni dan v tem tednu. A tvoji izvidi pa tako slabi. Zdaj pa upam, da bodo punce, ki so bolj podučene z vsemi želišči, nasveti, da ti bodo kaj povedale - kaj lahko narediš, da to popraviš. Pa sorči az virususer posted image .user posted image

lara, o hoj? kako kaj? Upam, da se tudi tebi kri izboljša.

Daisy, ti pa si lumpa. Takole mlinčko hecaš.user posted image Ampak ona gre predvsem Mlilčia gledat in ne toliko tekmo.user posted image

anna, tako kot ti je rekla n74. Zaboli ko špikne, potem pa ne več toliko. Pa ko gledaš koliko celic si pridelal, na vse pozbiš.

sapi, ti boš pa tudi kmalu prava drogerašica, s pravo municijo. Potem pa na polno.user posted image  user posted image  user posted image

Grethy, a tebi so pa kar rekli, da to rundo nau nč, da vse prepočas raste? Ma user posted image  pa vseen lahko, sej to je nalepši del vsega skupaj.user posted image

Netka, bo kar lepo se spomnit čez leta, ja ti si bil pa spočet na vse svete, bo to zgodbica za popestritev ob družinskih večerih.user posted image

gigi in zofka, jutri gremo pa po otroke.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 29.10.2008 21:18:13 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
29.10.2008 21:15:39   
blanč
hvala za lepe želje. Saj nisem glih iz operacijskeuser posted image . Operirana v ponedeljek, samo v Trbovljah te ne pošljejo takoj domov, se hočjo prepričat, da si res uredu...Moram jih mal pohvalit. So res uredu, od dohtrjev do sester, če bom še kdaj morala v bolnico bo to ziher Trboveljska user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
29.10.2008 21:16:57   
blanč
Blanči sosedka, sam da si jih nasrala, da so te spustli dam, se koj boljš počutm, če vem da si tmle 8,73 m za tadrugo šajbo ... srotka boga od dohtarjev poonegavljena

Danes si pa dolgo iz službe hodila. Kaj je zdej za jutri? Vransko ali gorenjska?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
29.10.2008 21:18:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

user posted image
Reby - UZ

user posted image
Darja* - punkcija

user posted image
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET

user posted image

In pod tole se tut kr z mirno roko podpišem, kr je tko lepo povedano....user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Netka HVALA, sploh za fejst komentarje ... eno piko pretiravanja a ???? ... naj ti bo, ker te poznam , drgač bi ti pa kr ušese navila ... sem se tolk nasmejala tvoji vsesvetarski zanositvi, tebi podobna ideja !!!!!

Ma zej si pa še simpatična nesramnica!?!?! Js zmeri povem kar mislm!! Ne olepšavam in ne lezem v rit!!user posted image user posted image

Se podpisujem najprej pod navijaško plakaturo !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi Netka pa sam tolk povem, da nisem nesramnica user posted image user posted image , sem kontenta da si direktivka ... o ritih pa le potiho, sej ni treba dost da smo hitro tam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ahm, jaz sem sto na uro naspidirana a????, ti pa prav zaostajaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
29.10.2008 21:18:45   
lučka 25

user posted image
Reby - UZ

user posted image
Darja* - punkcija

user posted image
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET

user posted image
netka34 - stopka
mirno roko ti želim.

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Reby - UZ
netka34  user posted image

Darja* čim več jajčk, da jih bo še za kasneje......
user posted image

Gigi, Lučka 25, zofka7 lepo na easy srčice...sexy navijačka je z vami....
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Evo, se jaz tudi kar podpišem pod obe navijaški zgodbi. user posted image
user posted image

ha, danes pa še za sebe navijam.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
29.10.2008 21:19:07   
Kicsi
Pa,pa ,šibam,ker me moj spet preganja user posted image ,jaz ga bom prej ali slej čez kolena in po nagi riti user posted image .
Srečno jutri Darja,Gigi Lučka 23,Zofka7,Netka34 in vse ostale. user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.10.2008 21:20:50   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

nokes - hvala, se že veselim!!!user posted image  Dej povej, a si ti svojega zraven vzela?? Moj se bo definitivno zraven štulil. Samo na GK še nisem nobenega moškega videla, da bi zraven not v tisto "preoblačilnico" šel. Hoče videt srčke in otročke in pika.

ne, jaz sem šla sama, ker sem imela pri dr.d-ju na leonišču, ker so bile počitnice, pa uz na kliniki ni več delal. ampak, jaz mislim, da pa če babnice tam ne razumejo, da gre moški zraven, pol pa tud... no, saj če bi jaz na začetku vidla tipa noter it, bi tudi mal pobulila...user posted image  ampak, kaj vaju briga! enkrat ko sem čakala na uz, je ven prišla ena nosečka s slikco, pa sem bila še na začetku in sem zatežila, da tud jaz hočem sliko foliklov!!! user posted image user posted image user posted image , komaj so mi razložili, zakaj je ona dobila sliko, jaz pa naj še malo počakam. mislim, da ne bi bila slučajno kaj diskriminirana!

kar pogumno oba noter, pa nikome ništa, saj boš videla, kako se bodo babike smejale, ko prideta ven!

nokes

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
29.10.2008 21:21:25   
Grethy
Ja Lučka moja, tkole je ... ma mi je bil ful hecen dohtar, me je mičkeno hotu op-iz-dit zarad kilc pa to, no ja, pa sej ma v končni fazi prav, zato mi je bil pa smešen ...

brez panike in gremo dalje ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
29.10.2008 21:27:31   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Blanči sosedka, sam da si jih nasrala, da so te spustli dam, se koj boljš počutm, če vem da si tmle 8,73 m za tadrugo šajbo ... srotka boga od dohtarjev poonegavljena

Danes si pa dolgo iz službe hodila. Kaj je zdej za jutri? Vransko ali gorenjska?

Službe '??????
jok, ljubljane ljubljane ...

alou ... pa niti ne vem še čist točno za jutri ... moj dela baje ... jaz pa seštevam kdaj in kako kam it svečke nažigat, ker prvega se ne udeležujem modnih revij po britofih, moram it pa na dva konca slovenije, pa če še delam drug teden ponoč bo treba orng preračunat, ker pol tud v nedeljo ne mislim letat okol ... pa bo očitno  zmanjkalo dni al kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

nelson10

180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!