|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
29.10.2008 12:47:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

anna1 bravo za folikle, naj čimprej zrastejo do velikosti za stopko user posted image user posted image user posted image

Še mal pirčka, pa jajčk pravijo punce pa bo user posted image user posted image user posted image

Jest tud komaj čakam, da grem šcccc iz službe na eno pivico in en pošten čvek user posted image

No še namesto mene rukni enegauser posted image

Z veseljem user posted image

Ker ga pa? Unga alko, unga ohne alko user posted image user posted image user posted image
Maš na izbiro, ti sam reč user posted image user posted image user posted image

alko of course, ohne alko ni zanimiv, pa še nuca ne tolk kt mit alko, pa prosim Boškota če ti bo teknil.user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
29.10.2008 12:49:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

A ne bi blo pol bolš, da ga prpeljete na srečanje, če tko nau igraluser posted image user posted image user posted image

Lučka, daj ti po svojih kanalih poizvedi, če slučajno Milič pride na srečanje. Itak je prehlajen. user posted image user posted image user posted image  Pol bomo pa Mlinčki na euroligo poslali mms z našo skupinsko sliko. user posted image user posted image user posted image
To bi pa bla fora user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
29.10.2008 12:50:42   
pika.po

anna1 bravo za folikle, naj čimprej zrastejo do velikosti za stopko user posted image user posted image user posted image

Še mal pirčka, pa jajčk pravijo punce pa bo user posted image user posted image user posted image

Jest tud komaj čakam, da grem šcccc iz službe na eno pivico in en pošten čvek user posted image

No še namesto mene rukni enegauser posted image

Z veseljem user posted image

Ker ga pa? Unga alko, unga ohne alko user posted image user posted image user posted image
Maš na izbiro, ti sam reč user posted image user posted image user posted image

alko of course, ohne alko ni zanimiv, pa še nuca ne tolk kt mit alko, pa prosim Boškota če ti bo teknil.user posted image user posted image user posted image

Zmenjeno user posted image Eno nianso Boškota bomo udarl user posted image

Ajd zdej grem pa jest nazaj v ilegalo, vsi prisotni in odsotni mejte se!user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
29.10.2008 13:05:08   
lara light
Lepotičke moje, kako ste kaj? user posted image  Ste našle pravo metlo?user posted image

Akterke? Se je Netka kaj javila? Grem brat!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
29.10.2008 13:08:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lepotičke moje, kako ste kaj? user posted image  Ste našle pravo metlo?user posted image

Akterke? Se je Netka kaj javila? Grem brat!user posted image
Netka je na poti domov pa se bo javila kasneje, Anna1 se je javila, da ima lepo število foliklčkov in ma v petek spet UZ pa Kicsi se še ni javila s pregleda, tko da čakamo.user posted image

Metlo sem jest zamenjala za sesalec, je hitrejšiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
29.10.2008 13:15:35   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Dobro jutro. Navijam dons še posebej za:

Anno
Netko
in    Kicsi            user posted image
Shuka in Lara vodoravno

Ne želvica, kar navpično in leteče...kako si ti?user posted image

Gigi? Počutje? ju3 veliki dan!user posted image

Abra (že drugič) kako si, draga? user posted image  Upam,da si v gužvi in da si ok.

Shukica moja, izvid mi bo komentirala moja G na nasled. pregleduuser posted image ...čez 3 tedne....pa sem poklicala mojo frendico v laboratorij in vprašala za hemoglobin je malo nizek, 121. Ja, bo treba meso jest! Ostalo ok. Potem je še kup preiskav, ki jih ne delajo v tem laboratoriju ampak pošljejo v Šempeter...tko da bo treba počakat. Kako si ti? Vidim, da fajn...lepouser posted image

Zarjica? kaj novega?user posted image

Šibam punce, lep dan še naprej!user posted image

Coelho

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
29.10.2008 13:31:42   
Shuka

Ne želvica, kar navpično in leteče...kako si ti?user posted image

Shukica moja, izvid mi bo komentirala moja G na nasled. pregleduuser posted image ...čez 3 tedne....pa sem poklicala mojo frendico v laboratorij in vprašala za hemoglobin je malo nizek, 121. Ja, bo treba meso jest! Ostalo ok. Potem je še kup preiskav, ki jih ne delajo v tem laboratoriju ampak pošljejo v Šempeter...tko da bo treba počakat. Kako si ti? Vidim, da fajn...lepouser posted image

Rdečo peso jest, pa rdečga meska al pa Endovital po žlički vsak dan, boš vidla, boš mela kri kt od konja.

Pridna bodi in ne garaj preveč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1957
29.10.2008 13:35:45   
lara light
Rdečo peso jem...bom povečala kokičine, Endovital bom pa kupila, sicer ne poznam. Bom pa absolutno morala več mesa,...nikol nisem bila od rdečega mesa, zarad mene bi vse mesnice zaprleuser posted image
Hvala, hvalauser posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
29.10.2008 13:40:33   
Shuka

Rdečo peso jem...bom povečala kokičine, Endovital bom pa kupila, sicer ne poznam. Bom pa absolutno morala več mesa,...nikol nisem bila od rdečega mesa, zarad mene bi vse mesnice zaprleuser posted image
Hvala, hvalauser posted image
Endovital je sirup rdeče pese z dodatkom propolisa, kri res dobro popravi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1959
29.10.2008 13:43:19   
lučka 25
želvica, pa si em nasmejala z razlago odštevanja pri otročkih. Smo me res čist iste.user posted image  Tvoja krvavitev pa upam, da se umiri, pa glavoboli tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image

anna, bravo za folikle. Boš pa res prava kooška. Veliko foliklov, pa še par, ki jih obeta. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Drugače pa mislim, da stopka 31.10. še ne bo padla, bo pa čez vikend sigurno.

pika.po dobrodošla v klubu. Imava zgleda obe razcepljeno osebnost, k sva včasih Pehti, včasih Čarovnici, včasih pa pika/lučka.user posted image  user posted image  user posted image

netka, če pa sonček sporoča da prihajaš, bomo pa še potrepele.

daisy, nič ne bo s tvojim načrtom. Milič bo sigurno na tekmi, tud če je prehlajen, ker je kapetan in ni šans da zamudi tekmo. Verjemi mi, tak je on. Se ga bo pa vsaj mlinčka od bliz nagledala, za par let nazaj in naprej. Zdej pa vem, zakaj je karte v 1.vrstiza domačo klopjo kupila.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
29.10.2008 14:16:05   
Kicsi
Ojla punce.Sem pravkar prišla domov.Danes sem imela moj prvi UZ,na katerega sem čakala tri ure user posted image ,ampak punce moje,ko sem videla utrip srčka ene od mojih pikic,sem prec pozabila na dolgo čakanje user posted image .Videt je bilo 2 zarodka 9 mm velika oba,vendar se je bitje srčka videlo samo pri enemu,pri ta drugem pa ni bil ziher a je tok skrit ali pa je odmru.Upam da je prva varianta ta prava.
Držite pestke drage moje,da bosta oba korenjaka drugo leto v mojem objemu user posted image .
Pa še en velik user posted image  za vse vas,pa srečno vsem trepetalkam,nosečkam,.........

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
29.10.2008 14:33:43   
mismis
Anna, BRAVO za dober pridelek user posted image user posted image user posted image , počasi počasi do stopke

Kicsi, super za velika pobča/pupe. Držim pestke, da bo naslednjič tudi drugi srček bil

A Netka, se je že javila?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
29.10.2008 14:41:51   
Abra
Hej, čvekice user posted image
bom spet bolj brzinska user posted image Hvala Shuki si na tej strani naredila povzetekuser posted image user posted image bravo punce!!
Lara, hvala, jaz sem super. Pritisk kontroliram in je nizek, zadnjič sem očitno dobila sindrom bele halje user posted image Zaradi železa se pa ti ni treba toliko z rdečim mesom basat, ga vsebuje tudi veliko drugih stvari, npr. črna čokolada ga je polna user posted image je pa fino, če zraven ješ c vitamin, ker se potem bolje absorbira. Najbolje, da kar začneš, ker se v nosečnosti proti koncu poraba neverjetno poveča. Jaz sem imela pri 12t hmg 144, nazadnje pa komaj 118. Zdaj z mesom vedno pijem sveže stisnjen pomarančni sok, al pa kiwi pojem na koncu kosila. Poleti sem pila limonado, pol me je pa želodec začel hecat.
Kicsiuser posted image user posted image čestitke za srčka, ziher bo čez kak dan tudi bratec/sestrica začel utripat. user posted image
Zdaj pa že moram šibat user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
29.10.2008 14:55:31   
DaisyE
kicsi čestitke za srčka. Držim pesti za prvo varianto.

Ana, tebi pa čestitke za uz.

Lučka a pol praviš, da milič ne more zamuditi tekme? Pa tako sem se veselila, da bo prišel na vransko. user posted image user posted image user posted image

Babe žabe, jaz grem domov. Mejte se.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
29.10.2008 15:02:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Ojla punce.Sem pravkar prišla domov.Danes sem imela moj prvi UZ,na katerega sem čakala tri ure user posted image ,ampak punce moje,ko sem videla utrip srčka ene od mojih pikic,sem prec pozabila na dolgo čakanje user posted image .Videt je bilo 2 zarodka 9 mm velika oba,vendar se je bitje srčka videlo samo pri enemu,pri ta drugem pa ni bil ziher a je tok skrit ali pa je odmru.Upam da je prva varianta ta prava.
Držite pestke drage moje,da bosta oba korenjaka drugo leto v mojem objemu user posted image .
Pa še en velik user posted image  za vse vas,pa srečno vsem trepetalkam,nosečkam,.........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
29.10.2008 15:22:29   
lara light
Kisci, čestitam za srček in navijam za 1. varianto!user posted image user posted image user posted image

Abra, hvala za nasvete, malo več časa si bom morala vzet zase...to glede absorbcije vem, zanimivo a ne...bom skrbno upoštevala. Me veseli, da si v redu in da imaš 'šolski' pritisk user posted image

Endovital je sirup rdeče pese z dodatkom propolisa, kri res dobro popravi. user posted image

Zlata siuser posted image , bom pogledala, če ga majo tle v lekarni...sem našla tudi spl. stran.

Kje je Netka?

Daisy, Sonček, Mismis, Lučka...živjo!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
29.10.2008 16:06:26   
Shuka
user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sreda, 29.10.
anna1 - UZ
netka34 - UZ

Četrtek, 30.10
Reby - UZ
Darja* - punkcija
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET

Petek, 31.10.
anna1 - UZ

Sobota, 01.11.
mateja_goljev - ET

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

Torek, 04.11.
Tina1 - UZ

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Četrtek, 30.10.
Goldy - pregled
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Ponedeljek, 03.11.
mojsonček - UZ

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
dajamaja - NS

user posted image user posted image user posted image
OBJEMČKI
          user posted image Ozone, GITA14, Obayifo, Pika74, bbpikica, Nikita***, Reni70, Gospodarica, Zarja, zup2, paddyuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Jazzz27 grejeuser posted image user posted image test 31.10.2008
Lana08 greje user posted image user posted image test 03.11.2008
Kalina greje user posted image user posted image test 03.11.2008 
zivalica greje user posted image user posted image test 05.11.2008
anci banci greje user posted image user posted image test 06.11.2008
miška73 greje user posted image user posted image test 10.11.2008
womanpolice greje user posted image user posted image test 11.11.2008
n74 greje user posted image   test 11.11.2008
 mlinčkota grejeta user posted image user posted image test 12.11.2008

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • Daisy23 (PO, dr. Reš)
  • user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna) 
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)

• user posted image user posted image user posted image

sayuri 
       user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Anime  user posted image  user posted image , Mijavček  user posted image  user posted image

Hope2   user posted image  user posted image , dakec  user posted image  user posted image , Konina  user posted image user posted image  user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdica  user posted image  user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33  user posted image  user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image  user posted image   , Rožica29user posted image , Jadrnica  user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image ,

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image

user posted image mojsonček (PO)

user posted image martin6 (LJ)        

user posted image Mandreja (LJ)        

user posted image Kicsi  (LJ)        

user posted image Goldy  (LJ)    

user posted image Sabsa (LJ)

user posted image Kalina (PO)

user posted image user posted image user posted image user posted image
    No, to bo. Tako nov sestanek na

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

prednoč čarovnic (30.10.2008) na Vranskem
    (Pizzerija Golobček) ob 19.00

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabljene vse, ki ste v postopkih, tiste, ki čakate na postopek, tiste, ki ste nosečke in tiste, ki niste nič od naštetega in ste samo čarovnice. Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji. (spontani prevod iz slo v ruščino in nazaj)

O katerih so poročali:
    1. Blanche
    2. DaisyE 
    3. nokes
    4. tassi
    5. pija76
    6. kajši
    7. bambi
    8. dajamaja

Neposredna povezava do sporočila: 1967
    29.10.2008 16:24:10   
    blanč
    Ojla,punce, sem videla, da ste me fejst pogrešaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
    Moja operacija uspešna, niso našli čisto ničesar zaradi česar sem šla, so pa ugotovili, da imam nekaj narobe z črevesjem. Ni stisnjeno ampak je mal razpelano in en del močno zadebeljen, tako, da se moram javit osebni zdravnici in dobit napotnico za kolonoskopijouser posted image user posted image
    Danes sem komaj nafehtala, da so me spustili domov.Jutri se verjetno za kakšno uro vidimo na srečanju, če lahko pridem v trenerki, ker kaj drugega trenutno ne morem oblečt, ker me šivi precej bolijouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
    (Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1968
    29.10.2008 16:24:22   
    nokes
    kak ste babuške? zaspano?user posted image

kicsi, bravo za 2 , naj se vidi še drugi srček!!!

netka, si že doma? kuku!!! kako kaj jajčka?

ana, bravo za lepe folikle, zdaj pa počasi, a vztrajno do stopke!!

kalina, upam, da greš kmalu domov, tale hiperca pa naj se malo umiri, lepo prosim!!! navijam!

zofka, welcome!!! jutri pa bosta z žižet začele gret! bravo!

šuka, tale seznamček super pedenaš, a da hecaš punce na drugi temi!!!??? user posted image user posted image , no, saj...

obi, tebi tudi hoj hoj! prišibaš, odšibaš!

dejzi, a ti rabiš prevoz iz lj do goloba in nazaj, al kak? ker mam placa ko smetja...user posted image user posted image , povej, pa te dvignem v lj user posted image user posted image

čuj sonček2 , ti s tud s cjela! zakaj pa se nam ne pridružiš???user posted image

pa ziher je še kaka s tistega konca! ker tole drage moje je zgodovinska priložnost, naslednjič se baje dobimo pri zarji ko bo imela trojčke, pa stole rabimo s sabo user posted image user posted image

hja, no, mlinčka bo mati, pa gre sline cedit miliču na hrbet, ne vem, ne vem... sam mogoč bo pa takrat vgnezditev!!! user posted image  olimpija, olimpija! ole-ole...

< Sporočilo je popravil nokes -- 29.10.2008 16:30:10 >

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 1969
    29.10.2008 16:26:55   
    nokes
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ojla,punce, sem videla, da ste me fejst pogrešaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
    Moja operacija uspešna, niso našli čisto ničesar zaradi česar sem šla, so pa ugotovili, da imam nekaj narobe z črevesjem. Ni stisnjeno ampak je mal razpelano in en del močno zadebeljen, tako, da se moram javit osebni zdravnici in dobit napotnico za kolonoskopijouser posted image user posted image
    Danes sem komaj nafehtala, da so me spustili domov.Jutri se verjetno za kakšno uro vidimo na srečanju, če lahko pridem v trenerki, ker kaj drugega trenutno ne morem oblečt, ker me šivi precej bolijouser posted image

ja, blanči, to bi bilo pa res lepo, da nas prideš pogledat, ranjenka mala... v trenerki ali brez, vesele te bomo! user posted image user posted image  kolonoskopija? ka te je to? joj, kak si pridna, direkt z bolnice, pa na žur med čarovnice, ajdi kiss, kiss user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1970
    29.10.2008 16:34:29   
    Shuka
    Blanči - no sem vesela, da niso nič našli kar bi blo vredno kakega posega, bistvenega posega, kar pa se tiče kolonoskopije pa ni noben bavbav, sem dala to skozi pa je blo edino kar je blo tu bolj tečnega, spiti 6 litrov slane tekočine in en dan nič jesti, ostalo pa je zanemarljivo.

Noki - kako si ti na to deževno popoldne? Mal jih morm hecat k so pa tolk presrane, taka sem jest, najprej zviznem pol se pa izvinem user posted image user posted image user posted image ampak nič zlo namernega, pač včasih sem bolj pasja user posted image

Kje je Netka?

Kicsi - super za user posted image no upam, da boste naslednjič še drugega videli, če pa ne, naj bo ta srečko!

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 1971
    29.10.2008 16:35:10   
    anna1
    Zdej pa šimab na pir, da še tisti mali foliklčki mal porastejo! Mam občutek, da bom počla, full napihnjena, pa še glava me non stop boli. menda še hormonidelajo svoje..user posted image   Držim pesti tudi za druge... Zdej se bom pa psihično pripravljala na punkcijo, me kar resno skrbi, ker me je grozno strah bolečine... Se tipkamo...
    pa-pa

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 1972
    29.10.2008 16:39:38   
    blanč
    Blanči - no sem vesela, da niso nič našli kar bi blo vredno kakega posega, bistvenega posega, kar pa se tiče kolonoskopije pa ni noben bavbav, sem dala to skozi pa je blo edino kar je blo tu bolj tečnega, spiti 6 litrov slane tekočine in en dan nič jesti, ostalo pa je zanemarljivo.

Upam, da res ne bo nič hujšega. Saj sem navajena, da občujem le še z zdravnikiuser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
    (Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu anna1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1973
    29.10.2008 16:39:52   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: anna1

Zdej pa šimab na pir, da še tisti mali foliklčki mal porastejo! Mam občutek, da bom počla, full napihnjena, pa še glava me non stop boli. menda še hormonidelajo svoje..user posted image   Držim pesti tudi za druge... Zdej se bom pa psihično pripravljala na punkcijo, me kar resno skrbi, ker me je grozno strah bolečine... Se tipkamo...
    pa-pa
    Napaka anna1!

Bl se s tem obremenjuješ slabše je, bolj te bo bolelo. Verjemi nam k smo to že dale skozi, strah je votel(ane punce) sej punkcija boli ampak če pričakuješ nenormalne bolečine jih boš tudi doživela, kar pa sploh ni rečeno da bo res tako zelo bolelo. Vzemi pol ure pred punkcijo kak ketonal in boš videla, da ne bo hujšega.

Pij veliko tekočine, prebavo imej kar se da urejeno, ker najbolj v postopku trpi prebava ker hormoni delajo svoje, tekočina pa glavobole zbija.

In še enkrat ti povem, ne razmišljaj o punkciji, mogoče se bojo tud jajčka ustrašla pa se ne bojo razvijala, psiha vpliva na hormone in marsikaj drugega.

STRAH JE FIKCIJA, noben ga še ni videl.

Sej bo, pivička te bo sprostila.

(odgovor članu anna1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1974
    29.10.2008 16:41:30   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Upam, da res ne bo nič hujšega. Saj sem navajena, da občujem le še z zdravnikiuser posted image user posted image
    user posted image user posted image user posted image joj kolk to sicer ni smešno zvenelo ampak je komično resnično.user posted image user posted image user posted image

Pa pol k gledaš na ekranu kolk lepo črevesje maš si prov ponosen nase.user posted image

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?