|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
29.10.2008 16:54:15   
anna1
Hvala Shuka za nasvet! Bom upoštevala vaše predloge, saj ste bolj izkušene kot jaz. bom rajš en pirček več, pa mi bo čist vseen! Bom preživela, sem velika punca!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
29.10.2008 16:56:43   
netka34
OOOOOOOojla, pupike!!!

Oh, kako lepo je videt, d si pogrešan...user posted image
Sm vas najprej mal prebrala, d ne bom preveč v zaostanku!

Raport....
Simpatičen, prijazen dr V.... mi je dal še za danes terapijo, ju3 stopka, v soboto, na vseh svetih dan....PUNKCIJA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Že cel dan se mi smeje, pa ne vem zakaj...."kdaj si pa ti zanosila mama? Za dan mrtvih"user posted image user posted image user posted image user posted image Se smeje vse v meni...za crknt!! Dr Bokalova pa bo mela opravka z mano!user posted image

In sm vesela, d danes ni grdih novičk, da je grdo ( ma sej niti ni tako) vreme!!user posted image user posted image

Spoznale sva se z Gretko našo simpatično, naspidirano 100/h!!user posted image user posted image user posted image
Super pupka tam okol neki čez 30!!user posted image user posted image

Želvica, tebe sem pa tut vidla v pon., pa mi je prav malo žal, d se nisva spoznali!!user posted image

Tko, zej ne bit več v skrbeh, bodite pa v soboto, ko se bom menda 1. v življenju zadrogirala!!!He he!!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
29.10.2008 17:05:43   
netka34
Anna1, škoda, k se nisi mal pokazala, d bi šla tudi ti z nami na kofečke, pa da bi se spoznale, pa si kaj lepega povedale!! 

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
29.10.2008 17:10:45   
lučka 25
Kicsi, bravo za srček in čez čas bo viden tudi drugi srček. Tako naj se zgodi, ker je to tudi edino prav.

Abra, vidim da si v redu. Pa dober nasvet si dala Lari. Si ga ej za zapomnit.

Daisy, ja žal tvoj plan ne bo izvedljiv, bi bilo pa res zanimiv, če bi se to dalo izpelat.user posted image

lara, naj bodo vsi vitamini, minerali, želez,...vse na svojem mestu. Je tako lepo tvoj tiker z zajčkoma pogledat.user posted image

blanč, ti si neustavljiva. Takoj po posegu domov, pa potem že leteča,... S črevesjem naj se pa tudi vse porihta tako kot je treba.

nokes, ti bi mogla s svojo navijaško podobo tja na tekmo. Ker zmajčice so že malo dolgočasne, čeprav priznam da so dobre, zelo dobre. 

anna, nič bat za punkcijo. Vse se da preživeti, sprosti se pa bo lažje. Ker če te bo strah in boš vsa napeta bo samo bolj bolelo. Pa saj se vse da preživeti. Ti samo misli koliko jajčk boš pridelala.

netka, ti pa si faca, dan mrtvih pa to. Lepo, da pade že stopka, v soboto pa či manj bolečo punkcijo, lepo izkušnjo z zadrogiranostjo in veliko jajčk.

Vse ostale, upam da niste že vse namočene od dežja, ker potem boste čist preveč zrasle.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
29.10.2008 17:14:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

čuj sonček2 , ti s tud s cjela! zakaj pa se nam ne pridružiš???user posted image

rade volje ,samo je moj bivši ,ki nisva šla na lep način narazen tam sosednja hiša doma pri punci ,pa ga ne želim gledat ali da mi spet kaj naredi ,še posebaj sedaj ko sem user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
29.10.2008 17:25:54   
Kicsi
Hvala punce za dobre želje-držite prosim pestke do 5.11.,ko imam ponovni UZ. Upajmo ,da bo res user posted image

user posted image .
Bodite pridne,mi moj že teži za računalnik user posted image .Takle mamo user posted image

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 29.10.2008 17:26:11 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
29.10.2008 17:55:32   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Hvala punce za dobre želje-držite prosim pestke do 5.11.,ko imam ponovni UZ. Upajmo ,da bo res user posted image

user posted image .
Bodite pridne,mi moj že teži za računalnik user posted image .Takle mamo user posted image

No, potem pa še posebej držimo pesti in navijamo za 5.11. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
29.10.2008 17:59:04   
Rakica_80
Tudi jaz navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
29.10.2008 18:15:38   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image .

No, potem pa še posebej držimo pesti in navijamo za 5.11. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vse bomo s tabo 5.11. in navijale za dva srčka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
29.10.2008 19:13:06   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sanders Zrakoplov Mlinčka, saj veš kakšna domača naloga te čaka.
Zrihtaj fotke Milkota ... če se da zgoraj brez...

Ja, veš de user posted image . Že tko mi bo nerodn, tm čist za ritjo jim sedet, zdej nej pa še fotkam user posted image . Za zgoraj brez bi se mogla pa kar v slačilnico al pa pod tuše infiltrirat pa ne vem, kako naj se nardim neopazno user posted image . Nč, boste mogle kr enkrat z mano, bi blo luštn, garantiram. Dejzi je mela že parkrat prilko pa me je gladko zavrnila user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
29.10.2008 19:21:13   
Shuka

user posted image .
Kako kaj, kdaj maš naslednji pregled? Nč ne vidm, ni datuma poudarjenega, odebeljekega in z drugo barvo napisanga, nč naumo dajal na seznam.user posted image

user posted image

Sej se boste naučile čez čas, do takrat pa mora bit vzgojnauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
29.10.2008 19:27:02   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sanders Zrakoplov Mlinčka, saj veš kakšna domača naloga te čaka.
Zrihtaj fotke Milkota ... če se da zgoraj brez...

Ja, veš de user posted image . Že tko mi bo nerodn, tm čist za ritjo jim sedet, zdej nej pa še fotkam user posted image . Za zgoraj brez bi se mogla pa kar v slačilnico al pa pod tuše infiltrirat pa ne vem, kako naj se nardim neopazno user posted image . Nč, boste mogle kr enkrat z mano, bi blo luštn, garantiram. Dejzi je mela že parkrat prilko pa me je gladko zavrnila user posted image

JAAAAAAAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sej a moraš neopazno user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
29.10.2008 19:28:00   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

daisy, nič ne bo s tvojim načrtom. Milič bo sigurno na tekmi, tud če je prehlajen, ker je kapetan in ni šans da zamudi tekmo. Verjemi mi, tak je on. Se ga bo pa vsaj mlinčka od bliz nagledala, za par let nazaj in naprej. Zdej pa vem, zakaj je karte v 1.vrstiza domačo klopjo kupila.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Poslušte Lučko, punca točno ve, kaj govori. Tistle s prehladom si je dejzi sicer gladko izmislila, ampak tud če bi blo kej hujšga, bi bil tam, 2m pred mojim nosom user posted image .

Drugač pa, verjameš al ne, Lučka, te karte je pa mlinček zbral. Me sploh ni blo zravn. Provzaprov sem ga še prepričvala, da ne bi glih preveč spredi, tm med ženami in mamami, ampak se ni dal motit, ma namreč svoje interese - blazno navdušeno rad posluša, kaj jim trener tam pi.zdi in kako to oni taktički vse splanirajo user posted image ... Ga ena frendica zeza, da se bo kmal kr na klop prsedu user posted image .

Sicer ga pa od bliz kr na večini domačih tekem gledam pa se ga še kr ne nagledam. Komi za sprot, kaj šele za leta naprej in nazaj user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
29.10.2008 19:28:32   
sapi
kicis seveda držimo pesti za tvojega drugega srčkauser posted image user posted image ... gotovo se naslednjič pokaže ... dajmo 5.11. ...
netka stopka, toooooooooo punca ... ampak boš ap imela zgodbico za svoje otročke user posted image  ... a ne, Gretka je res super ...
mlinčka ti kar mene povabi sem velika košarkaška navdušenka user posted image  ...
želvica upam, da si bolje ...
anna saj bo boš videla, ne misli preveč na bolečino ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
29.10.2008 19:30:57   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

čuj sonček2 , ti s tud s cjela! zakaj pa se nam ne pridružiš???user posted image

rade volje ,samo je moj bivši ,ki nisva šla na lep način narazen tam sosednja hiša doma pri punci ,pa ga ne želim gledat ali da mi spet kaj naredi ,še posebaj sedaj ko sem user posted image

a res, sonček2? tu mač, povej, kak avto vozi, da mu ga pobruhamo! buuuaa!

mlinčica, kak si ti? rajši prešvicane moške gledaš, kot da z babami čvekaš na pici in ob uniju! že veš za pingvinčke?

uau, šuki je pa danes malo gajstnauser posted image user posted image , no, bomo za kicsi navijale 5.11. , ko ima drugi UZ!! čak, čak še bold: 5.11. eto!

nokes

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
29.10.2008 19:32:51   
zarja1
no končno sem doma.......grem nekaj skuhat, vas prebrat.....pol pa bo že itak jutro..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
29.10.2008 19:35:54   
Shuka

uau, šuki je pa danes malo gajstnauser posted image user posted image , no, bomo za kicsi navijale 5.11. , ko ima drugi UZ!! čak, čak še bold: 5.11. eto!
Ne dajej potuhe drugim user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
29.10.2008 19:36:51   
Shuka
user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Četrtek, 30.10
Reby - UZ
Darja* - punkcija
Gigi - ET
Lučka 25 - ET
zofka7 - ET
netka34 - stopka

Petek, 31.10.
anna1 - UZ

Sobota, 01.11.
mateja_goljev - ET
netka 34 - punkcija

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

Torek, 04.11.
Tina1 - UZ

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU  

Četrtek, 30.10.
Goldy - pregled 
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Ponedeljek, 03.11.
mojsonček - UZ

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS
Kicsi - UZ

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
dajamaja - NS

user posted image user posted image user posted image
OBJEMČKI
          user posted image Ozone, GITA14, Obayifo, Pika74, bbpikica, Nikita***, Reni70, Gospodarica, Zarja, zup2, paddyuser posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image  

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Jazzz27 grejeuser posted image user posted image test 31.10.2008
Lana08 greje user posted image user posted image test 03.11.2008
Kalina greje user posted image user posted image test 03.11.2008 
zivalica greje user posted image user posted image test 05.11.2008
anci banci greje user posted image user posted image test 06.11.2008
miška73 greje user posted image user posted image test 10.11.2008
womanpolice greje user posted image user posted image test 11.11.2008
n74 greje user posted image   test 11.11.2008
 mlinčkota grejeta user posted image user posted image test 12.11.2008

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • Daisy23 (PO, dr. Reš)
  • user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna) 
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)

• user posted image user posted image user posted image

sayuri 
       user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Anime  user posted image  user posted image , Mijavček  user posted image  user posted image

Hope2   user posted image user posted image , dakec  user posted image user posted image , Konina  user posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdica  user posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33  user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica  user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image ,

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image

user posted image mojsonček (PO)

user posted image martin6 (LJ)        

user posted image Mandreja (LJ)        

user posted image Kicsi  (LJ)        

user posted image Goldy  (LJ)    

user posted image Sabsa (LJ)

user posted image Kalina (PO)

user posted image user posted image user posted image user posted image
    No, to bo. Tako nov sestanek na

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

prednoč čarovnic (30.10.2008) na Vranskem
    (Pizzerija Golobček) ob 19.00

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabljene vse, ki ste v postopkih, tiste, ki čakate na postopek, tiste, ki ste nosečke in tiste, ki niste nič od naštetega in ste samo čarovnice. Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji. (spontani prevod iz slo v ruščino in nazaj)

O katerih so poročali:
    1. Blanche
    2. DaisyE 
    3. nokes
    4. tassi
    5. pija76
    6. kajši
    7. bambi
    8. dajamaja

(odgovor članu sapi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1993
    29.10.2008 19:37:52   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

no končno sem doma.......grem nekaj skuhat, vas prebrat.....pol pa bo že itak jutro..user posted image

A šele zdej si domov prišla, še dobro da je jutri zadnji delovni dan v tem tednu, ne?user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1994
    29.10.2008 19:49:38   
    lara light
    Netkič, bravo!!user posted image  Stopka!!user posted image Punkcija pa na dan Vseh svetih, tko se lepše slišiuser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
    Pridna si bila! Zdrži še malo. Ju3 imam sicer kup reči, ker je zadnji del.dan, a če boš kaj po mestu, se mi javi...ostajam tvoja zvesta navijačicauser posted image user posted image

Lep večer!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1995
    29.10.2008 20:00:41   
    mlinčka

mlinčica, kak si ti? rajši prešvicane moške gledaš, kot da z babami čvekaš na pici in ob uniju! že veš za pingvinčke?

Srce, samo prešvicanga Miliča, kunem se, majkemi!!! Pingvinčke? Pa ka si ti nor, čuj?! To bo glih enkrat do testa, po mojem, sploh, k so še prazniki vmes.

Sapi, komot se mi kdaj pridružiš, ni lepšga kot v dvoje se najstniško hihitat in dedce komentirat user posted image user posted image .

Ej, men tolk počas net dela, da se mi kr možgani kravžlajo user posted image . Sva pri mojih pa mi vajrles komi gor v štuk vleče in gre tooolk počas pa vn ga meče...ni za govort, skratka.

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 29.10.2008 20:01:13 >

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 1996
    29.10.2008 20:03:34   
    mlinčka
    Netka, bravo!!! Zdej si še ti terapijo za dans predpiš (pir pa jajca), pol pa nema trte mrte. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1997
    29.10.2008 20:04:49   
    zarja1
    Shuki moj komaj zdaj sem privlekla sebe in še vse papirje domov. Čist zmozgana, izpita…..Glede seznama pa itak carica, vsi te cenimo pa tak radi mamo da je joj…user posted image

Larči lubek jaz sem dans dobila izvide laboratorija-hemoglobin porazen, železa skor nula….nama bom kaj dobrega skuhala. Pa nogice, je boljš?user posted image Abra pa kje hodiš? A se nam z Mismis skrivata?user posted image

Pikovitek se je možek umiril?user posted image

O Blančka nas je prišla pogledat. Samo, da je operacija mimo. Kolonoskopija pa je neugodna, sem slišala. Pa saj bo, samo da boš potem ko nova.user posted image

Želvica pa itak, jaz tebe tud pogrešam. Kako si kaj?user posted image

Nokes, a ko bom imela trojčke????? A si ti vidla Koninin trebušček z dvojčki. Srčica jaz sem bolj mali droben štopfel, da bi lahk taki trebuh po svetu nosla. Bom ja rabla podpornike.

Teta Grethy kako si kaj?

Netka super…..prazniki in punkcija!!!!!user posted image

Zofka dobrodošla v svet neskončnih debat, najboljših punc na svetu, mamic najlepših otrok, neskončne podpore, prijateljstva in tolažbe. Me rulamo!!!!!! In sedaj ti z nami…

Zvezdica vidim, da že lepo opremljate……za Matta ni več cajta.

Obi končno. Kaj dogaja?user posted image  

Jazzz ne skrbet, rdečka bo še zasijala v vsej svoji moči. Pol pa itak v nov boj za narod svoj!

Dajamaja super za srček, drug se je ziher sam skrival, mu je blo nerodno….user posted image Mojsonček a ne bi ti počivala….otroci bodo čist zgaraniuser posted image

DaisyE fajn čagajte, jaz jutri odhajam na žensko slavje sodelavke, ki je končno diplomirala, dobila novo sl. pogodbo in ob enem še 33. zalila.user posted image Kalina HS je pa fajn bit nosečka. Mala srčica doma bo tolk vesela bratca, sestrce….saj bo hitro mimo. Držim pesti.

Lana08 je padel test? Sem kaj spregledala, smo že lulali?user posted image Gigi ti tud sam...user posted image Sapi kako si pupa?user posted image Sabsa slabosti bojo minle……Lučka mene tudi nek spalni virus napada…..sem se nalezla od tebe?user posted image Kicsi bravo za srčka!!!!user posted image Poljubčka Ajski, Mlinčki, Sončku33, Bambi75, Baci, Oktaviji, Tassi, Dakcu,…..user posted image Joj opice moje jaz iskreno upam, da nisem katere ven spustila ni namerno….

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 29.10.2008 20:17:19 >

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1998
    29.10.2008 20:05:33   
    DaisyE
    Netkič debata čez cca. 16 let...

user posted image   : Mami, kdaj sem pa jaz nastal?
    user posted image : Na dan mrtvih lubček, ampak ne sprašuj preveč, ker sem bla tolk zadeta, da se ničesar ne spomnim...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za jajčka.

Blanči srotek, jaz sploh nisem vedela, da si pod nožem. Sem mislila, da maš v nedeljo. Eh sem pa že neki zamešala. Pridna pupa, da prideš. Si bi te lahko kera za zgled vzela. Ne samo, da se vsem švicnim dedcem na raznih tekmah odpoveš, celo direk iz operacijske praktično prideš. Ti kar prid v trenerki, jo bom še jaz gor dala, pa še popacano jakno, pa bo. Gretka noče prit? Jaz je kar ne upam vprašat.

Sonček ti kar prid, klinc gleda bivšega norca. Lahko pobruhamo avto in njega. Če si z nami ti pa itak ne more kaj narest.

Noki, hvala za ponudbo. Se je sicer kajši ponudila, da me pride iskat. Jo bom vprašala.

Larči, pridno papaj vse, da bo kri boljša in dete veselo. Pozdravček. Saj te redno in pridno berem, ampak pol kar pozabim napisat.

Mlinčka, ja mogoče milič ni prehlajen, ampak ti že zdaj povem, da bo ful poden tekma, na koncu bojo pa zgubili.

Pozdravčke vsem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 1999
    29.10.2008 20:08:35   
    mlinčka
    IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mlinčka, ja mogoče milič ni prehlajen, ampak ti že zdaj povem, da bo ful poden tekma, na koncu bojo pa zgubili.

Bi ti z veseljem oporekala, ampak se zna to z lahkoto zgodit, tko da...še dobr, da mi to ni edini motiv, a ne user posted image ?!

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 2000
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?