lučka 25
|
Evo, pa mi je končno uspelo do računalnika pridt. Sem mogla mojga kar spodit. Najprej, navijam za vse današnje akterke. Bolje pozno kot nikoli. daisy, ti tako resno sestaviš vse potrebno za srečanje, vremenske dečve pa ničč ne spremljamo takko kot je treba. gigi, si p pridna, si zmagala danes. A možek ti je že ušel? hope, kako se kja držiš? Dnevi se odštevajo. jazzz, jaz bi test ponovila čez par dni, če krvavitev res še ne bo. mlinček, hvala za kavico. mlinčka, kako kaj otročka? mismis, ti si pa čist preveč pridna zadnje čase. Da ne boš deloholik postala . dajamaja, samo da si videla , tvoj pa še . Zdaj naj pa naprej vse poteka tako kot je treba. mojsonček, še dobro da je tu mlinčka, da poskrbi za fotostimulacijo. želvica, lep pozdrav. Kaj manj glava boli? Kalina, naj se stanje pri tebi hitro uredi, da boš lahko veselo uživala v objemu svoje miškice in dragega. shuka, kako kaj? Mene ta zaspano vreme čist zamori, al pa vsaj spalne viruse name pošilja. je pa tako, da jaz ki še nisem poročena pnavadi delim nasvete vsem poročenim , pa potem tako pametna izpadem da kar glava boli. Sam si pa pridna, ker seznam je pa res carski. Darja, a jutri pa punkcija. potem pa naj bo jutri košara polna jajčk. zarja, je pa spet pridna, delavna. Nič, bomo pa popoldne več klepetale. Meni je pa danes moj okupiral računalnik, sem zdajle komaj prišla do njega, da lahko kaj napišem. sapi, tebi tudi en lep dan, kljub vremenu. pika.po a ti si tudi coprnica. Jaz tudi spadam v to vejeo, samo se bolj prištevam v rod tete Pehte. sabsa, to je vse od hormonov. Saj bo počasi minilo. jaz sem bila v prvo tudi par dni kot cunja, potem pa kot bi odrezal, se je vse končalo. Upam, da bo pri tebi tudi tako. Je pa tako kot je shuka rekla, veliko pij in kaj pojej, p bo veliko lažje. gigi, zofka, a sta vidve tudi tako nestrpni kot jaz. Jaz komaj čakam na jutri in na otročke. Sem že danes zjutraj mislila, kaj če smo bili za danes zmenjeni in sem zamudila. Ja, sem prvič v taki situaciji pa se še ne znajdem.
|