Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:46:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ojla men je too much prezgodi da se moj mulc zbuaj ob 6.20, spat pa gre s kurami ob pol 8h...no zdej teži v postlci nej ga ven vzamem, pa ne bom...joj kaka mama sem.....grem zmatrana mama si... jaz sem tudi pa dobro jutro pa vse najboljše slavljencem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:47:34
|
|
|
|
špelin@
|
Oooooooo, MARTINA25, alive & kickin' Kako kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:47:51
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 JUTRO!!!!! VALENTINA hvala za kavico...hvala za čestitke!!!! A si našla včeraj?Kakšni so bili napotki??? MARTINA25: ZLATAAAAAAA SI... v prvem šusu najdla .... napotki FENOMENALNI . Sam trgovina pa k pajzl, ne velika, kot mi je bilo rečeno ... ampak kljub temu najdla takoj... sem mela dober navigator na liniji . HVALA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:49:16
|
|
|
|
CatJa
|
Dobro jutro Sam tolk, da vam javim, da pridem. Pridemo (ker smo trije ). Sem bila včeraj že skeptična, pa vidim, da je Marki danes vredu, tako da ni ovir. Jana-navigatorka, a pol smo ob desetih zmenjeni na parkirplacu pri AC? Drugače vas pa berem (no, vmes sem spustila ene 40 strani ), za komentiranje pa zmanjka. Včeraj sem bila v službi (in v petek in v soboto...), še sreča da je bila tašča tako prijazna in nam je pripravila kosilo, pa cartanje z otroci, in sem šla spet spat ob polnoči Torej se vidimo, večino vas še ne poznam, razen s fotk. A bomo imele kake priponke z imeni za identifikacijo Joke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:51:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa bomo imele kake priponke z imeni za identifikacijo Joke Jaz bom imela s sabo kar tri "priponke", tako da mene ne boš falila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:55:15
|
|
|
|
MARTINA25
|
VALENTINA...dej nehi mi bo še nerodn!!!! V glavnem če boš še kdaj rabila.....ti kr poklič!!!!! ŠPELIN@......sej vas večkrat berem, pa kdaj pa kdaj tud kej napišem, sam potem ni nekega odziva, tko da potem raje samo berem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:55:57
|
|
|
|
valentina2006
|
MARTINA25: Matevž Tjaši pošilja za obmesečnico... mi je zvečer extra naroču... v živo jih pa dobi, ko se mamici zmenta za kofi . ... to bo ljubezni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:57:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 MARTINA25: Matevž Tjaši pošilja za obmesečnico... mi je zvečer extra naroču... v živo jih pa dobi, ko se mamici zmenta za kofi . ... to bo ljubezni No, Matevž tudi že ima svojo ljubico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:58:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 ŠPELIN@......sej vas večkrat berem, pa kdaj pa kdaj tud kej napišem, sam potem ni nekega odziva, tko da potem raje samo berem Te pogrešam A veš, kaj ima Gregor danes na sebi? Body, ki sta mi ga z naravo prinesli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:59:22
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 VALENTINA...dej nehi mi bo še nerodn!!!! V glavnem če boš še kdaj rabila.....ti kr poklič!!!!! ŠPELIN@......sej vas večkrat berem, pa kdaj pa kdaj tud kej napišem, sam potem ni nekega odziva, tko da potem raje samo berem MARTINA25: Teb pa nerodn ja... če bi jest to rekla . Unu si pa dobr napisala .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:02:00
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 MARTINA25: Matevž Tjaši pošilja za obmesečnico... mi je zvečer extra naroču... v živo jih pa dobi, ko se mamici zmenta za kofi . ... to bo ljubezni No, Matevž tudi že ima svojo ljubico Ja, ja... zato se pa nč vč vn ne meče in bori za ostale ... je nadvse navdušen nad izbranko .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:07:08
|
|
|
|
MARTINA25
|
ŠPELIN@ zdele v kratkem imam namen pridet v vaše konce, pogledat dvojčici od sodelavke, tako da b se lahko zmenile za kratko kavico...če boš utegnila.Sej ti bom še prej sporočila! VALENTINA....sej Tjaška je tud Matevžu še dolžna ene par poljubčkov....obvezno se moramo dobit..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:09:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 ŠPELIN@ zdele v kratkem imam namen pridet v vaše konce, pogledat dvojčici od sodelavke, tako da b se lahko zmenile za kratko kavico...če boš utegnila.Sej ti bom še prej sporočila! Super Obljubim, da se ne bo ponovilo tisto, kar se mi je zgodilo to nedeljo, ko mi je Naty* poslala sms, jaz pa nisem nič preverjala in sploh cel dan nisem vedela, da imam crknjen gsm...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:12:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ojla men je too much prezgodi da se moj mulc zbuaj ob 6.20, spat pa gre s kurami ob pol 8h...no zdej teži v postlci nej ga ven vzamem, pa ne bom...joj kaka mama sem.....grem zmatrana mama si... jaz sem tudi zadnje čase sem res z energijo na low, ker se ponoč prevečkrat zbuja...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:13:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 še od mene...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:13:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa . Jana-navigatorka, a pol smo ob desetih zmenjeni na parkirplacu pri AC? ja seveda, ne me kregat če bo kaka miuta čez deset, greva že sicer ob pol 10h od doma, da še atija peljeva, sam ponavad je ful gužva okol desete.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 ŠPELIN@......sej vas večkrat berem, pa kdaj pa kdaj tud kej napišem, sam potem ni nekega odziva, tko da potem raje samo berem Jaz te pa pogresam... Pa tokrat se nate spomnim... vsakic ko delam z avtom ali v avtu kako neumnost...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ojla men je too much prezgodi da se moj mulc zbuaj ob 6.20, spat pa gre s kurami ob pol 8h...no zdej teži v postlci nej ga ven vzamem, pa ne bom...joj kaka mama sem.....grem zmatrana mama si... jaz sem tudi pa dobro jutro pa vse najboljše slavljencem Se podpišem,sm lena za pisat. Pa Naty super za Žana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:24:23
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, ****, ste potem dobili leseno posteljico za Omarja? Je ta prava?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:25:48
|
|
|
|
MARTINA25
|
**** enako!!!!!!!!!!!Včeraj sem gledala počitnice v Egiptu-Kairo....in sem si rekl, da če bomo res šli te moram obvezno obiskat!!!!!!!Pa ne delat prevelikih piz...rij z avtom, da ti ne pošljem v Egipt kakšno priporočeno pošto z pozdravi naše oblasti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:27:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, ****, ste potem dobili leseno posteljico za Omarja? Je ta prava? UF, zakon. Ti poslikam ko bo kamera delala. Ta pravi les pa vse neki izrezljana pa full lepa posteljnina.... zakon ej, res. Sam je bila pa tud dragaaaaaaaaa. Ampak na otrokih pa ne mislim sparat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:31:24
|
|
|
|
valentina2006
|
****: Ti kr posliki... tud mene zanima... babji firbc MARTINA25: A mate sonček?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 **** enako!!!!!!!!!!!Včeraj sem gledala počitnice v Egiptu-Kairo....in sem si rekl, da če bomo res šli te moram obvezno obiskat!!!!!!!Pa ne delat prevelikih piz...rij z avtom, da ti ne pošljem v Egipt kakšno priporočeno pošto z pozdravi naše oblasti Sej nic tazga ne pocnem kar drugi ne... Saj ves... kako to gre pri nas. anisi videla une fotke o prometu pa kar dve kravi v en osebni avto? klik In res bom full vesela ce prides..seveda cela druzinica. A ves da pri nas so kazni tako, da sploh ne ves. Ko gres avto registrirat pa dobis spisek kaj si uspicu in kje in kdaj in kok moras placat... ce ne placas ni registracije. Ta denar od prekrskov je absolutno bolj pomemben kot izpravnost avta..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:34:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ****: Ti kr posliki... tud mene zanima... babji firbc Bom sam da dobim baterijo in polnilec... na servisu je. Upam , da bodo znal popravit, da ne bom se ob digitalca...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?