|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
28.10.2008 19:54:38   
mišk
Matt: Od kod pa si ti? Kako to, da boš rodila v Brežicah? Upaš na EA? Firbčnost...user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
28.10.2008 20:15:29   
malcekvita
BrinaBA držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
28.10.2008 20:16:13   
*Junona*
BrinBA, user posted image user posted image user posted image . Držim pesti zate, da se vse dobro izteče.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
28.10.2008 20:21:44   
*Junona*
Js sem pa danes za večerjo naredila krompirjeve polpete, ki sem jih napolnila s šunko in sirom.
Zdaj sem se pa tako najedla, da komaj sedim.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
29.10.2008 8:07:08   
BrinaBA
Gre za trisomijo na 2 kromosomu, vendar je izvid mozaicizem - kar pomeni, da je bilo del celic z normalnim kariotipom (5 od 20ih), del pa s to trisomijo (15 od 20ih). Ker ne gre za čist izvid, moram še na AC, da potrdijo ali ovržejo to motnjo (ki vodil na UPN). Za datum AC se še moram dogovorit - po moje naslednjo sredo. FISH pa mi tukaj prav nič ne koristi - po besedah genetičarke morajo narediti popolno kulturo pri takšnih izvidih.
Vsekakor pa upam in držim pesti, da bo čez en mesec vse jasno in seveda dober rezultat. Dobro, da imam doma dva luštna sončka, ki mi dajeta energijo...
Malo pozitivne energije mi pa vseeno ne bi škodilo, ko ste tako prijazne user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
29.10.2008 8:09:30   
Cveta28
Jutro pupike!

BrinaBA user posted image drži se!
Samo še danes in jutri, potem pa podaljšan vikend user posted image Komaj čakam!
Včeraj sem se tako pošteno napokala za kosilo, da mi do spanja resnično ni bilo potrebno jesti user posted image Never again, ker sem imela bušija čisto napihnjenega.
Pa še ena anekdota včerajšnjega dne: Od kodra sestrca mi je včeraj zopet dejala "Joj kako velikega bušija imaš pa ti!" Sem samo user posted image in šla v sobo. Kot zgleda je dečva že pozabila, da je bila še kakšne pol leta nazaj sama v istem položaju.
Kar pa se mojega bušija tiče se nasplošno zdi ljudem ful velik za to obdobje (16t5d) zato bom next week G prosila, če lahko narediva en preventivni UZ. Pa tudi če bom mogla plačati. Sicer pa buši raste, teža se mi je pa od začetka nosečnosi povečala za 2,3kg.
Kot izgleda bo pri nas danes sonček! Pa Pa

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
29.10.2008 8:17:59   
Pat74
BrinaBA poznam eno, ki je mela na horianski tudi ful slabe rezultate, ki so jih z AC ovrgli - upam, da tudi tebe čaka ta lepa novica!

Cveta28 ne sekiraj se, ker je velikost trebuha odvisna od več dejavnikov: lega posteljice spredaj in ne v hrbtu, ni prva nosečnost itd. Tisto "sestrico" pa pošlji nekam!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
29.10.2008 8:18:51   
Pat74
Sem sem mal zatipkala, sem misnla horionsko!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
29.10.2008 8:41:00   
malcekvita
BrinaBA mogoče tee bo kaj potolažilo dejstvo, da se to ni zgodilo samo tebi. Tudi moja prijateljica je preživela peklenski mesec, preden je dobila rezultate AC, ampak, splačalo se je, rezultati AC so ovrgli prejšnje slabe rezultate. Zdaj uživa v nosečnosti in veselo pričakujeta z možem svojega prvega škratka user posted image .
Upam, da se bo tudi pri tebi tako tobro izšlo. In kot praviš, še sreča, da imaš doma že dva sončka user posted image .

Punce jst sem se zredila za 3 kg, sem pa v 18 tednu. Kje bi lahko videla, koliko teže je priporočljivo pridobivati v posameznih fazah nosečnosti? Prej mi sploh ni pasalo jest sladko, zdaj pa imam zvečer hude krize, ker nimamo nič sladkega doma, pol si pa naredim sadni jogurt z marmelado... kriza, danes moram it kupit vsaj črno čokolado, mi je nekako najljubša sladkarija, sam kaj, ko zapira...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
29.10.2008 8:47:23   
april09
BrinaBA - mi bomo skoz drzali pesti, da bodo rezultati ovrzeni. Dokler ni potrjeno, pa le glavo gor, tudi medicina se zna zmotit. Situacija je tezka za vse vas, sploh ker vmes nosecnost tece dalje, ti pa ne ves, a se veselit ali ne. Ampak ves, dokelr ne recejo drugace, je prav, da se otrocek pocuti zazelenega in da se probas otresti slabih misli in verjeti, da bo vse OK. Ti posiljam en kup pozitivne energije, en kup user posted image user posted image user posted image  za dober izvid in user posted image user posted image user posted image  za pogumno mami user posted image  Pat74 - iz tvojega poste v bozja usesa user posted image

Cveta, prosim za slikico buse, da tukaj me strokovno ocenimo user posted image  MA ne sekiraj se, ene do 20t nimajo nic, ene pa zgodaj ful.

Pat- sem ti pozabila povedat - v rutarju so dober teden nazaj imeli temno modro kosaro za buggsterja po ceni 76€.. to je nekej 50% off, ker je odprodaja.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
29.10.2008 9:07:12   
olea
BrinaBAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še enega user posted image za srečo!!!!!!
Resnično iz srca držim pesti da bo vse ok!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
29.10.2008 9:07:40   
rea27
BrinaBa...

veliko poguma, veliko pozitivne energije, pa svoja sončka imej kje blizu, da odženeta strah!!!!    3 user posted image user posted image user posted image za srečo!!!

drugače pa vidim, da si misek, z dolenjske? Imam prav...pa še nekdo je...a to pomeni, da pridete rodit v nm?....potem se bomo pa zagotovo vidle :) komej čakam...

Danes sem stopila na vago..grozaaa! Mislim, da se malo prehitro redim...bo treba mal več sadja v trebuščka natrosit pa mal več zelenjave...53.1 kg!!!!!! Začela sem pa pri 50,5kg. Bo treba mal začet gledat tudi na to. Ker zadnje čase, kot ste verjetno že vse opazile, so v obtoku eni hudi podatki, kako je dobro da se nosečnica zredi le za nejveč 10-12kg, ker ostalo škoduje....In če tole prenesem nase, pomeni da imam še več kot polovico (14t in 2 d) nosečnosti še pred seboj, pa samo 7 kg fore!!!!!

Komaj že čakam ta 6.11. ko bo pregled..in ko bomo morda tudi pokukali v bušija :)
če ne bomo pa vsaj poslušali srčka :)

papa vsem nosečkam

Aha, kaj je z randijem...kje bi pa to speljale? Mislim lokacija pa to?

rea27

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
29.10.2008 9:08:14   
sonček85

BrinaBa: user posted image user posted image user posted image  V mislih bomo s tabo!!! In seveda močno držimo pesti da bo vse v redu!Javi nam kako bo vse potekalo
cveta28:to še ni tako hudo ,meni je rekla ena ko smo imele v soboto srečanje da če že grem rodit ,ker imam tak trebuhuser posted image user posted image pa se mi sploh ne zdi tako velik ,kaj pa vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

malcekvita:
http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=1&id=61&kat=8
april09:a te lahko samo vprašam nekaj glede teh svček canesten:jaz sem si jo kar vstavila v nožnico , in sedaj me zanima to nima nobenega vpliva ta svečka na ploh ,ne more it nič narobe ,kajne?hvala
Imam pa občutek ,da je že bolje ,saj danes tega izcedka ni več in že včeraj ga skoraj ni bilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
29.10.2008 9:10:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Aha, kaj je z randijem...kje bi pa to speljale? Mislim lokacija pa to?

randi:bi speljale tam kjer bi jih največ napisalo.
lokacijo pa kasneje izberemo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
29.10.2008 9:12:19   
april09
april09:a te lahko samo vprašam nekaj glede teh svček canesten:jaz sem si jo kar vstavila v nožnico , in sedaj me zanima to nima nobenega vpliva ta svečka na ploh ,ne more it nič narobe ,kajne?hvala

jah mislim, da G ne bi predpisovali nekaj, kar bi imelo skodljive posledice. Prej bi vnetje lahko imelo skodljive posledice kot canesten. Po 13t naj bi  bila uporaba canestena ok.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
29.10.2008 9:15:33   
sonček85
SREČANJE NOSEČK APRIL 2009

IME                MESTO           LOKACIJA              KDAJ

Sonček85       Celje                  ?                  po novem letu

KRAJ:napišite kjer bi želele da je naše srečanje
LOKACIJA:tisto mesto ko bomo izbrale se bo potem iskala lokacija-restavracija,...

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
29.10.2008 9:16:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: april09

jah mislim, da G ne bi predpisovali nekaj, kar bi imelo skodljive posledice. Prej bi vnetje lahko imelo skodljive posledice kot canesten. Po 13t naj bi  bila uporaba canestena ok.
ok super ,hvala ti ,res si prijazna.

Evo sem dodala še ta seznam in katera želi lahko sporoči in napišemo ,potem pa se dogovorimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
29.10.2008 9:17:48   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2

user posted image
uka7: 7.3.
Anca :12.3
kunda :5.3.
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979

user posted image
pikaro :2.5.
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

user posted image
Blancica: 12.8.
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
rea27 :19.9.1981

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
29.10.2008 9:18:37   
Pat74
April09 čakam na februar, ko bo nova kolekcija, če bo kakšna nova barva padla - drugač sva pa res misnla na temnomodro košaro - ma ja, bom šla mal decembra pošnofat, če bo kakšna akcija - ker komaj čakam, da ne bom več na bolniški, sej ne smem nikamor, edino k zdravniku.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
29.10.2008 9:21:24   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. ,št. )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št . user posted image 0)           11.11.      user posted image CE     
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. user posted image 3, št.user posted image 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št. user posted image 0)           07.11.       LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št. user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           user posted image PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                            user posted image
user posted image SuzyB                            (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                          
user posted image janja*                           (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)           11.11.        PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. user posted image ?, št. user posted image ?)         19.11

05.04.
user posted image april09                         (št.user posted image 3, št.user posted image 1)           03.11       user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  user posted image 1,št.user posted image 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          06.11.  
user posted image orhidejka                     (št. user posted image 1,št.user posted image 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.  user posted image 2, št.user posted image 1)                           
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št.user posted image   0)        11.11.      user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                Trst
user posted image Artičoka                       (št. user posted image 2 ,št. user posted image 1)        12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št. user posted image 3,št.user posted image 2 )                 

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                             
user posted image bineti                            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št. user posted image 1,št. user posted image 0)           05.11, 04.12 LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)         04.11.           
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št.user posted image 0 )            03.11          LJ
user posted image aljab                            (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                   
user posted image matt                             (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št.user posted image ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. user posted image 4 ,št.user posted image 1)            06.11       MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           03.11    NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. user posted image 2, št. user posted image 1)           29.10.      SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )                                 
user posted image pat                                (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )                                
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)           26.11.                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          11.11.,user posted image   KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št.user posted image 4)          12.11     LJ
user posted image *nana*                          (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )        30.10

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št.user posted image 0 )         3.11.,    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  user posted image 3 ,št.user posted image 1)         30.10     MS

user posted image čokoladica1                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. user posted image 5,št.user posted image 1)                       user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. user posted image 3, št. user posted image 2)                         LJ
user posted image Akina (25)                    (št. user posted image 1,št. user posted image 0)                   
user posted image tani22                           ( št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                       
user posted image  frutolina                        (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          05.11.             
21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št.user posted image 3, št. user posted image 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 0)               
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )         03.11.  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št.user posted image 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85 user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0)           25.11.,  CE
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št.user posted image 1 , št. user posted image 0)                          MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          03.11.,  PO
user posted image Patrica                           (št. user posted image ?,št. user posted image ?)
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št.  user posted image
1,št. user posted image 0)                          LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                         LJ
user posted image olea                                (št.user posted image ?,št. user posted image ?)
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.  user posted image 2,št. user posted image  1)             cht 11.11                           
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št.  user posted image ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št.user posted image 2 ,št. user posted image 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. user posted image 2,št. user posted image 0)             06.11  NM                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                         BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. user posted image 3,št.user posted image 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ?)                                    

Trenutno imamo:

user posted image :5
user posted image :4
user posted image : 74                     

TRENUTNO NAS JE: 83 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavica user posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassika user posted image user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                 user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST               user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                          user posted image     VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                         user posted image    TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
29.10.2008 9:23:16   
Pat74
Kilogrami: jaz se sploh ne sekiram, ker sem že navajena, da se ful zredim, pol pa hujšam s sadjem in zelenjavo. Na srečo mi pa v tej user posted image tokrat čokolada in vse z njo povezano smrdi in gre na bruhanje, tako da upam - mogoče grem pa tokrat s kilami malo manj goruser posted image

Glede srečanja - ja jaz sem ful nemobilna - ma sej sem vam že včeraj napisala, da ne vozim že lep čas, tako bi najbrž mogla možka prosit, da me pelje, ali pa če bi me kakšna pobrala, ki je z LJ.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
29.10.2008 9:24:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

April09 čakam na februar, ko bo nova kolekcija, če bo kakšna nova barva padla - drugač sva pa res misnla na temnomodro košaro - ma ja, bom šla mal decembra pošnofat, če bo kakšna akcija - ker komaj čakam, da ne bom več na bolniški, sej ne smem nikamor, edino k zdravniku.
zakaj ne smeš nikamor razen k zdravniku.Tudi meni to piše ,samo ne moreš bit pa ves čas noter,meni se že počas meša ,zato grem vedno popoldan na kak obisk ,ker vem da popoldan ni tako veliko teh ki kontrolirajo kot dop.Pa še šef mi je rkeel ,da kaj sem skoz doma ,da sej niam predpisan ležanje ,samo delat ne smva ker je to delo ,ki ga opravljava pretežko .Lahko se pa ti giblješ in  hodiš okol.No to je moje mišljenje.Tudi sama sem na začetku skoz not bila ,potem je pa G rekla ,da lahko hodim mal okol ker da sem pa skoz not pa ni dobro saj tako telo ne miga dovolj.

Iz kje pa si Pat?

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.10.2008 9:25:24 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
29.10.2008 9:26:58   
*Junona*

SREČANJE NOSEČK APRIL 2009

IME                MESTO           LOKACIJA              KDAJ

Sonček85       Celje                  ?                  po novem letu
*Junona*       Celje                  ?                  po novem letu

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
29.10.2008 9:28:46   
*Junona*
Dobro jutro!

Sonček, super ideja tale seznamček! Js sem se kar dopisala, da nimaš toliko dela z urejanjem.

BrinaBa, držim pestke zate in za pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
29.10.2008 9:30:23   
Pat74
Sonček85 men na odločbi piše strogo ležanje in počitek zaradi "klinčevega " hematoma in krvavitev. Sem iz Lj., natančneje Polje.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.