|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
28.10.2008 15:02:29   
Pat74
Junona ti si pa ziher kolerik po značaju, a ne? Boš vidla, ko boš dobila malo detece, da se boš tudi karakterno spremenila, ker sem bila jaz tud taka, čeprav, ko gre pa za tvoje user posted image , potem znam bit pa še vedno prava "bitch". Po mojem si v ascendentu kej sončnega in vročekrvnega.

Sonček85 user posted image za pregled. Ampak tele sestre bi bile pa tud lahko bolj prijazne, če ne naj si pa poišče drugo službo, če ni za med ljudi.

Hrana - pišuka, še nič nisem skuhala, pa mi tud neki ne paše, ker me ful daje prebava, sem ko balon - poskusla že vse preizkušene recepte - očitno sem bom mogla it klistirat, pa ne upam zaradi hematoma.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
28.10.2008 15:04:00   
sonček85
ti jo jaz posodim sem jo kupila pa je danes ne bom potrebovalauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
28.10.2008 15:06:10   
sonček85
ja te sestre so res za en drekuser posted image user posted image -nekatere.No sestra pri G je pa vedno tako prijazna ,se smeje pa heca, pa vse.

No za vnetje sem pa dobila cenesten in mi je rekla da naj se mažem 3 dni in mislim da si bom kr s prstom  in ne na injekcije kaj pravite.Je pa rekla da naj se partner tudi maže-a to okol kožice al kaj al celega pimpija.Ne vem zato sprašujem.april09:ti to bolj veš
hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
28.10.2008 15:08:48   
malcekvita
 sonček sem vozičke gledala samo na netu zjutraj, tako da teh podribnosti še ne vem, mi je pa ful všeč. ko bova šla v trgovino, bova najprej tega pogledala. user posted image
danes pa jaz ne bom kuhala, ker me v trebuhu še zmeraj hudo špika, bo moj skuhal segedin, ko pride iz službe. komaj hodim. sem šla na urgenco, pa so mi rekli, da moram počivat in naj pijem buscopan in magnesol...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
28.10.2008 15:09:32   
Pat74
A ja sem še pozabila - barva vozička: meni se zdi zelo pomembno, da ni presvetla, ker se hitro umaže - no, če pa že imate svetle variante, potem pa pazite, da se da vse sneti in oprati, čeprav tudi 40 stopinj včasih ne zaleže.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
28.10.2008 15:13:41   
malcekvita
sonček, partner naj si maže glavico penisa. torej, če ni obrezan, naj kožico dvigne, namaže in potem kožico spet nazaj. ful je pa pomembno, da spolovilo ni mokro, naj si po lulanju mal s papirjem popivna, ker glivice ful rade rastejo v vlažnem in toplem okolju.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
28.10.2008 15:19:25   
Pat74
malcekvita da ti nimaš slučajno kakšnega hematoma, ker mi je to nekam zelo znano - bolečine, ki so ful hude, pa Mg in buscopan sploh ne primeta. Včasih se ga namreč sploh ne vidi, ker ga zakriva posteljica, pa je treba zato večkrat na UZ pogledat. Predlagam ti, da strogo počivaš vsaj teden dni, ničesar ne dviguj, ne izteguj se, v glavnem počivaj, pa toplo se obleči okol bušija.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
28.10.2008 15:22:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

sonček, partner naj si maže glavico penisa. torej, če ni obrezan, naj kožico dvigne, namaže in potem kožico spet nazaj. ful je pa pomembno, da spolovilo ni mokro, naj si po lulanju mal s papirjem popivna, ker glivice ful rade rastejo v vlažnem in toplem okolju.
ok hvala kaj pa jaz kako si naj a si naj z tisto injekcijo al je to sam za kremico priložena.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3558
28.10.2008 15:44:11   
malcekvita
pat 74 hvala za nasvet, bom upoštevala. UZ mi je delala ena mlada specializantka, sicer sila prijazna, sam nisem se pa glih počutila pri njej dovolj strokovno obravnavana, če upoštevamo, da ni znala najprej UZ priklopit, potem je nekaj svoji kolegici mrmrala, da jo mora neki zdravnik še nekaj v zvezi z gledanjem UZ naučit user posted image . tudi na izvidih in receptu je podpisan taisti zdravnik poleg specializantkinega podpisa, kljub temu, da me tisti zdravnik niti videl ni... nič nimam proti temu da se novopečeni zdravniki učijo in me pregledajo, samo raje vidim, če je zraven še nekdo, ki ima izkušnje.
sonček mogoče je glede tega boljše, če vprašaš svojega gin, sam itak tistega aplikatorja ne vtakneš celega v nožnico, ampak samo ene 2 cm (to je tista priložena brizga). jaz sem si pred 10 dnevi vtsavljala vitagyn c z aplikatorjem, pa ni bilo sile. če se pa bojiš, si pa nanesi kremo s prstom. mogoče ti bo še katera lahko tukaj glede uporabe teh aplikatorjev med nosečnostjo kaj več svetovala. user posted image

< Sporočilo je popravil malcekvita -- 28.10.2008 15:47:04 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
28.10.2008 15:48:01   
sonček85

sonček mogoče je glede tega boljše, če vprašaš svojega gin, sam itak tistega aplikatorja ne vtakneš celega v nožnico, ampak samo ene 2 cm (to je tista priložena brizga). jaz sem si pred 10 dnevi vtsavljala vitagyn c z aplikatorjem, pa ni bilo sile. če se pa bojiš, si pa nanesi kremo s prstom.
saj ne da bi me bilo strah samo kaj pa vem.Sem prebrala da daš lahko z ali brez in če daš brez vtakneš svečko globoko v nožnico in milism da bom kar tako naredila ,dragi bo pa delal tako kot si rekla

hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3560
28.10.2008 15:50:02   
malcekvita
aja, potem si dobila tudi vaginalete, ja pol si tako vstavljaj, kot si rekla, krema je pa namenjena partnerju

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
28.10.2008 16:00:41   
sonček85
ja dobila sem poleg 3 svečke pa krema in tista injekcija al kaj je

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3562
28.10.2008 16:02:17   
malcekvita
meni bolečina končno popušča... do zdaj sem spila 3 buscopane in 3 magnesole, mogoče je pa pomagalo, pa tudi počivam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
28.10.2008 16:05:47   
anca
čokoladica- hvala za namig, ampak stokke explory bomo vzeli samo, če zadenemo na loteriji...user posted image
uf, 1000 evrov za voziček bomo težko skupaj spravili.. Mislim da bom najprej izbrala model, potem pa probala poiskati nekaj rabljenega.

Čeprav, tale tfk buggster s niti ni strašno drag. Pa me prav boli če ni tako lep kot kakšen drugi, je že glavno, da je uporaben. pat74- sem videla da imajo kar nekaj barv, tudi oranžnega recimo. Ah, saj je še čas. hvala za nasvete zaenkrat!

Ja, pri mojem ginekologu tudi dela ena sestra, ki zgleda zelo nezadovoljna s celim svetom... Včeraj me je vprašal, če mi je sestra že povedala do zdaj, da moram dati srednji curek, ko dajem vodo za pregled, pa sem samo čudno gledala. Je rekel, 'saj se mi je zdelo'. Ker sem vsakič komaj komaj skup spravila par kapljic in potem sem imela precej čudne izvide, (še dobro da me niso še za kaj zdraviliuser posted image ) sestra pa je rekla, da je to ok, da ona rabi čisto malo tekočine.

mh svašta.

Saj verjetno bom naslednjič že pri novem..

Ajde punce, bodite fajn, jaz grem danes z dragim na počitnice in me ne bo k računalniku do nedelje, tak da, uživajte!!!
user posted image

(odgovor članu čokoladica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
28.10.2008 16:07:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Junona ti si pa ziher kolerik po značaju, a ne? Boš vidla, ko boš dobila malo detece, da se boš tudi karakterno spremenila, ker sem bila jaz tud taka, čeprav, ko gre pa za tvoje user posted image , potem znam bit pa še vedno prava "bitch". Po mojem si v ascendentu kej sončnega in vročekrvnega.

Sonček85 user posted image za pregled. Ampak tele sestre bi bile pa tud lahko bolj prijazne, če ne naj si pa poišče drugo službo, če ni za med ljudi.

Hrana - pišuka, še nič nisem skuhala, pa mi tud neki ne paše, ker me ful daje prebava, sem ko balon - poskusla že vse preizkušene recepte - očitno sem bom mogla it klistirat, pa ne upam zaradi hematoma.

Ja, Pat74, res sem kolerik. Ampak ne tisti tipični, ker nisem ne vem kako vzkipljiva, ampak včasih mi pa dvigne dekluser posted image user posted image user posted image . Upam, da me bo detece spremenilo, ker včasih pa res prehitro in brez premisleka odreagiram na določene stvari in potem mi je žal. Hvala za nasvet.user posted image
Aja glede barve vozička se pa strinjam s tabo, da ni fajn, če je presvetla, ker se vse gor pozna.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
28.10.2008 16:09:56   
sonček85

meni bolečina končno popušča... do zdaj sem spila 3 buscopane in 3 magnesole, mogoče je pa pomagalo, pa tudi počivam.
boga reva se mi kar smiliš ko pa tole prestajaš.No jst sem se pa najedla ,sedaj pa malo pred tv če bom seveda se lahko odklopla izpred rač.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3566
28.10.2008 16:43:31   
april09
Soncek, bravo za pregled. Glede mazanja pa bi rekla (vsaj moj bi dobu taka navodila, saj ga nic ne stane,ce mal vec namaze), cim vec, kozco dol in namazat in pol se po vrhu. Da ima zadeva res ucinek. No jaz sem ravno v navodilih za canesten prebrala , da uporaba aplikatorja v nosecnsti ni priporocljiva. sem pa dobila eno vaginaleto canestena, ki ima kremo zraven.

Malcekvita, upam,da bolecna kmalu popusti.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
28.10.2008 16:45:48   
sonček85
ja to imam jaz.TuDI MENI TAKO PIŠE V NAVODILU.

HVALAL

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
28.10.2008 17:09:17   
malcekvita
meni je že boljše. malo sem zmatrana od teh bolečin in sicer tako kot če bi imela ful hude menstrualne bolečine, ki popustijo po injekciji, v trebuhu pa ostane tak čuden filing utrujenosti.
ja če je uporaba aplikatorja v nosečnosti nezaželjena, pol tudi jst ne bom več vitagyn c vnašala s tistim, se bom rajši mazala. bom pol tud mojmu povedala, da je njegov aplikator čist prevelik zame user posted image user posted image user posted image . mal heca mora bit, se vidi, da mi je že boljše, ko mi gredo neumnosti po glavi user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
28.10.2008 18:44:53   
mišk
Matt: Koga!?! Brežce bodo prenavljal? Dej povej še kaj več. Kdaj pa naj bi začeli in končali? Joj, pa tak sem hotla spet tam rodit!user posted image  V Novo mesto me nekak sploh ne vleče, čeprav imam do NM enkrat manj kilometrov kot do Brežic...

Neposredna povezava do sporočila: 3570
28.10.2008 19:19:05   
BrinaBA
na žalost moram povedat, da rezultati horionske biopsije niso OKuser posted image , so me klicali na genetski posvet. Zdaj pa moram na amniocentezo in čakat še na te rezultate... user posted image

(odgovor članu čokoladica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
28.10.2008 19:34:44   
Pat74
BrinaBAuser posted image user posted image user posted image - mogoče bo pa še vseeno vse ok., bom misnla nate.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
28.10.2008 19:49:22   
mišk
BrinaBa: user posted image user posted image user posted image  V mislih bomo s tabo!!! In seveda močno držimo pesti da bo vse v redu!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
28.10.2008 19:50:01   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

na žalost moram povedat, da rezultati horionske biopsije niso OKuser posted image , so me klicali na genetski posvet. Zdaj pa moram na amniocentezo in čakat še na te rezultate... user posted image

Brina BA, ce prav razumem, niso uspeli narediti preiskave? ali je ze bila je ugotovljena kromosomska napaka? Joj, tole je res sranje in zelo mucno zate. user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
28.10.2008 19:52:56   
april09
Ce gres na AC - obstaja t.i. Fish test - so ti morda danes kaj povedali o tem? res stane ene 300€, ampak imas rezultate  najpogostejsih trisomij v 2 dneh. kdaj imas AC?

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.