*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Junona ti si pa ziher kolerik po značaju, a ne? Boš vidla, ko boš dobila malo detece, da se boš tudi karakterno spremenila, ker sem bila jaz tud taka, čeprav, ko gre pa za tvoje , potem znam bit pa še vedno prava "bitch". Po mojem si v ascendentu kej sončnega in vročekrvnega. Sonček85 za pregled. Ampak tele sestre bi bile pa tud lahko bolj prijazne, če ne naj si pa poišče drugo službo, če ni za med ljudi. Hrana - pišuka, še nič nisem skuhala, pa mi tud neki ne paše, ker me ful daje prebava, sem ko balon - poskusla že vse preizkušene recepte - očitno sem bom mogla it klistirat, pa ne upam zaradi hematoma. Ja, Pat74, res sem kolerik. Ampak ne tisti tipični, ker nisem ne vem kako vzkipljiva, ampak včasih mi pa dvigne dekl . Upam, da me bo detece spremenilo, ker včasih pa res prehitro in brez premisleka odreagiram na določene stvari in potem mi je žal. Hvala za nasvet. Aja glede barve vozička se pa strinjam s tabo, da ni fajn, če je presvetla, ker se vse gor pozna.