Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 6:39:07
|
|
|
|
špelin@
|
AAAAAAAAAAA, znorela bom, ravnokar me je zbudil ku.r.čev dimnikar!!!!!!!!!!!!!!!! Je** m* p** m*****, predvčerajšnjim ga je moj čakal pol ure, ker sta bila zmenjena, da mu podpiše en nalog, pa dripca ni bilo na dogovorjenem mestu, danes pa mi zvoni 6:20 in flikne v luft mulce Mož je itak že zdavnaj šel v službo, imajo eno dodatno delo. A sem dimnikarju preveč rekla, če sem mu povedala, naj neha zvonit, drugače pridem dol in ga bom okol bloka razmetala??!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 6:40:17
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 6:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
naty: za Zana Kaj mu pa je??? tilci: da bi materni vrat keri ven pogledal prvic slisim... sem pa ze brala o poveseni maternici po porodu tako mocno da se jo da tudi od zunaj zatipat... v vsakem primeru je tole za k ginekologu...pa dobro opravi evo komi na 107... pa moram it alaremmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 6:45:34
|
|
|
|
špelin@
|
****, ti se kar smej Imaš srečo, da boš "prala lase" in ne moreš danes priti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 6:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Estrella*, mene je bilo vedno groza, ker sem ravno tako enostavno vedela, da se bo nekja zgodilo. Točno sem vedela, kdaj bom v šoli vprašana, slutila sem slabe reči, smrt,... Šla sem celo tako daleč, da sem se v skupini učila telepatije in ko sem videla, da resnično deluje, sem začutila paničen strah in zbežala ter potlačila vse te občutke in ta vedenja... Nisem bila pripravljena na vse to, pravzaprav še vedno nisem, čeprav se čisto potlačiti ne da... A je tebe kdaj strah teh moči?? Resno sprašujem. Mene pa ni strah. Samo ne znam s tem operirat Velikokrat sanjam in sele potem ko se zgodi in dogaja vem da sem v bistvu ze vedela...iz sanj.. Samo ko se pa zbudim iz more pa nimam pojma kaj naj z vsebino sanj pocnem slogarcam pa drgac nic ne verjamem!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:03:28
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro! Morm bit hitra, če hočem kaj dosežt , spet ste naklofale boga in pol, sploh ne uspem prebrat . kasso ali sesil a je kaka varianta, da me kera pobere v Logatcu... js bi tolk šla ... **** še dobr da si glih na zadnjo stran napisala, drgač itak ne bi najdla posta ... Žan je mel že tri dni mal povišano temperaturo, včeri sm se pa še js ful slabo počutla, glava me je bolela, prehlad, pa tud mal vročine. Ampak dons je Žan že čist vredu, pa mislim, da mu ne bi škodl, če greva. Sej bomo itak notr, tko da ne bo na prepihu ali mrazu ane. Mene sicer še zmer mal glava boli, ampak je vseen a doma vzamem Lekadol, al pa na čveku ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:06:23
|
|
|
|
Naty*
|
O ne, sej res ne morm it ... ker sem včeri rekla, da ne grem, je lupinca ostala v najinem avtu, ta je pa na Vrhniki ... a u naj gre vse skupi...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:10:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* O ne, sej res ne morm it ... ker sem včeri rekla, da ne grem, je lupinca ostala v najinem avtu, ta je pa na Vrhniki ... a u naj gre vse skupi... Mogoče pa ima katera na tvojem koncu dvojno lupinico ali lupinico za posodit??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:13:51
|
|
|
|
Naty*
|
špelin@ vse zrihtano . kasso mi bo posodla svojo lupinco pa pride po naju!!! Joj tejle kasso bom js do konc življenja dolžnica, še iz porodnišnice pa skoz pol naprej !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:14:41
|
|
|
|
jana81
|
ojla men je too much prezgodi da se moj mulc zbuaj ob 6.20, spat pa gre s kurami ob pol 8h...no zdej teži v postlci nej ga ven vzamem, pa ne bom...joj kaka mama sem.....grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:20:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ vse zrihtano . kasso mi bo posodla svojo lupinco pa pride po naju!!! Joj tejle kasso bom js do konc življenja dolžnica, še iz porodnišnice pa skoz pol naprej !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:26:27
|
|
|
|
valentina2006
|
DOBRO JUTRO Ste pa že čist v polnem teku... pa vseen, a sem jo zgrešila al jo pa ni??? ena al pa še ena se bo prilegla. ... torej dišeča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:29:58
|
|
|
|
jana81
|
o valentina hvala...sem potrebna kavice ja... naty super da prideš, kasso teb pa eno pohvalo , aja pa dobro jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:30:16
|
|
|
|
špelin@
|
jana81, rana ura - zlata ura, bi rekel naš dimnikar Ampak po drugi strani je pa rana ura slovenskih fantov grob... valentina2006, hvala za kavico, grem si zdaj skuhat eno ta pravo, čeprav sem že brez tega čisto naspidirana, grrrrr, kakšen začetek dneva Aja, naše spanje: mali pojedel in zaspal ob 22h, 10 čez polnoč je že tulil in težil. To je počel celo uro in pol, potem pa končno mrknil in spal vse do tedaj, ko nas je zbudil dimnikar.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ . A sem dimnikarju preveč rekla, če sem mu povedala, naj neha zvonit, drugače pridem dol in ga bom okol bloka razmetala??! NE nic prevec, se premalo.... Ti pa res poskrbis da se jaz dobro najem smeha za dober juter...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:31:05
|
|
|
|
Naty*
|
No da se še mal pohvalim, da je za nami že druga noč brez krčev . Včeraj je zaspal ob 19.30 in do 2.30 ni niti pisnil... niti enega popravljanja dude, tko da me je blo ob 2.00 ko sm se zbudila že kr mal strah. Čeprav sm mela AC nastavljen na dihanje, tko da sm vedla, da nima kej bit. No ob 2.30 sva jedla, je zaspal do 5.30 - pojedel in spal do 6.30 ... skratka, če bi ble vse noči take... IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ojla men je too much prezgodi da se moj mulc zbuaj ob 6.20, spat pa gre s kurami ob pol 8h...no zdej teži v postlci nej ga ven vzamem, pa ne bom...joj kaka mama sem.....grem js sm bla pa dons čist vesela, da se je zbudil ob 6.30 . Glede na včeraj in dan prej, ko sva vstajala ob 5.00 ... sej se bo tud Nejči navadil boš vidla... valentina hvala za kavo, ker je virtualna, si lahko predstavljam, da je s sojinim mlekom .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* pa mislim, da mu ne bi škodl, če greva. Sej bomo itak notr, tko da ne bo na prepihu ali mrazu ane. Mene sicer še zmer mal glava boli, ampak je vseen a doma vzamem Lekadol, al pa na čveku ... To ti dam pa cist prov... sej ti lohka kera lupinco posodi... AHA....KASSO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:34:00
|
|
|
|
darmar
|
Valentina škoda da te ne bo. Bi te kuj jest pelala, pa mamo zdej take vozke, da niti dve ne moreva skup. Ko smo ble pa še 2 v 1 se nas je pa v en avto lahko našopalo 5.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:34:43
|
|
|
|
valentina2006
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ojla men je too much prezgodi da se moj mulc zbuaj ob 6.20, spat pa gre s kurami ob pol 8h...no zdej teži v postlci nej ga ven vzamem, pa ne bom...joj kaka mama sem.....grem zmatrana mama si...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Valentina škoda da te ne bo. Bi te kuj jest pelala, pa mamo zdej take vozke, da niti dve ne moreva skup. Ko smo ble pa še 2 v 1 se nas je pa v en avto lahko našopalo 5. Valentina bo pa z mano virtualno na terasi sedela in bova en sokec ruknle... A ne Valetina??? Seveda pol k si lase umijem; he,he he
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:39:20
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Valentina škoda da te ne bo. Bi te kuj jest pelala, pa mamo zdej take vozke, da niti dve ne moreva skup. Ko smo ble pa še 2 v 1 se nas je pa v en avto lahko našopalo 5. darmar: HVALA... mogoče next time ... ja naši mercedesi so kr veliki .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
No moj mali je mrknil...sicer ni nic hotu jest. Nazadnje ob 3h... ampak sam da je mir pa naj spi, ce mu pase... Tud vsi ostali danes se spijo..men pa dooolgcajt...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:40:47
|
|
|
|
MARTINA25
|
JUTRO!!!!! VALENTINA hvala za kavico...hvala za čestitke!!!! A si našla včeraj?Kakšni so bili napotki???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 7:41:49
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: darmar Valentina škoda da te ne bo. Bi te kuj jest pelala, pa mamo zdej take vozke, da niti dve ne moreva skup. Ko smo ble pa še 2 v 1 se nas je pa v en avto lahko našopalo 5. Valentina bo pa z mano virtualno na terasi sedela in bova en sokec ruknle... A ne Valetina??? Seveda pol k si lase umijem; he,he he ****: Me je blo že strah, da nav nobene gor .... itak, da sem za .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?