|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
24.10.2008 19:24:18   
atanja
Čer

Evo jaz sem bla danes doma ker je mami doma ostala da bo vrt urediula pa ekr mi ful pomaga s Tedom sem si vzela dopust da ji pomagam. In sva res sprednji vrt orenk zrihtale-no morva še sam sva zvozile tok plevela ven. Ker je bil ati bolan smo ful zanamrli pol pa se je tok nabral se da nam nič ne uspe zihtat.
Tak da sva velik naredile jutr pa sam še čebulice pa bouser posted image .

Jaz bi tud slikice gledala. TAkod a prosim gesla pa liinke kje naj gledam pa k dam malega spat bom v miru vse pogledala...

Drugače pa Ted niiiič ne gleda tv. Kak jutr bi tako pasalo da bi gledu risenke med nama.. da bi midva mal povlekla. Sicer ponavadi uide k mami in vseen lahko sam kaj k jaz ne morem spat k mam fuiling da mami mori pol pa grem še jaz k mamiuser posted image

Mislim pa da bom jutri spala k klada ker sem ornk utrujena.

Evo zdaj pa grem mal se igrat da mi vsaj po sobah ne laufa k se vedno konča z padcem in jokom.

se kaj slišmo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
25.10.2008 12:13:39   
Zamima
Dan,...
Kaj počnete? Vidim, da se nič kaj ne čveka danes user posted image . Mi smo danes po čudežu dolgo spali. Zala je drnjohala skoraj do 10.00 user posted image .
Danes imamo v planu umirjeno soboto v troje user posted image

lepo soboto, upam, da bom do večera imela kaj za prebrat user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
25.10.2008 13:09:20   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Vidim, da se nič kaj ne čveka danes user posted image .

Ne čveka se nič kaj že lep čas user posted image . Pol človek sploh nima veselja pisat, ko pogledaš enkrat na tri dni, pa sta mogoče dva nova posta, pa še to samo kak dobro jutro in lahko noč po možnosti user posted image .

No, mi smo danes že opravili en ta velik šoping v Lidlu, pa v Millerju in še v Obiju. Pa smo spet lažji za par 100 €. user posted image  Zadnje čase samo še na kreditne kartice kupujemo, ker nikoli nimamo gotovine. Pol je pa začaran krog, ker gre plača samo za račune za te nakupe, ostane pa nič. Komaj čakam, da bo tale sobica končana, ker je prav grozno tole, pa nimava tako strašno majhnih plač. Pa vsako stvar na par obrokov, pa si tam. Diners 400 € (vsak), Mercator Pika 300 €, Eurocard 300 €, pa lizing 200, tašča-vrtec 150, zavarovanja in ostali stroški, pa smo tam, kjer ni muh. Ne štekam, kako preživijo tisti, kjer imata oba po 600 € plače, pa po možnosti sredi Ljubljane v kakem najemu. user posted image   Čakam januar, ko bo večina obročnih nakupov poplačana.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
25.10.2008 19:09:21   
Aja1
Dober večer.
Me zafrkava računalnik. Menda je res virus. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V ponedeljek gre spet na servis. user posted image

Krfjolca - zgleda, daj pri vseh isto. Danar kar spolzi iz rok user posted image .Mi smo bili danes tudi v Lj in nisem kupila skoraj nič, pa je vseeno šlo kar precej € (prašek, mehčalec, plenice in podobno). Smo bili pa še na kosilu v Argentinski restavraciji. Njami....dobro je bilo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
25.10.2008 19:31:02   
Aja1
Sem pozabila povedat, da smo danes naročili tortico za Nejin rojstni dan user posted image . Bo čokoladna z metuljčki user posted image . Čokoladna v pravem pomenu besede user posted image user posted image user posted image (sem jo 2x jedla in je res dooooooobra). Pa narejena bo brez jajc in citrusov, da o bo lahko še gospodična jedla. Naročili smo jo v Monsu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
25.10.2008 20:22:48   
Zamima
jaz pa razmišljam, da bi ji naročila torto v obliki Nodija, samo ne vem kje to v okolici MB delajo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
25.10.2008 20:35:24   
Aja1
uf...znorela bom user posted image . Malo manjka, da tale računalnik zabrišem v kanto user posted image .
Grem pogledat, če je po tv kaj gledljivega.
Danes ponoči se premakne ura. Upam, da ne bomo auf ob 5.30.user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
25.10.2008 21:44:15   
krfjolca
Moj dragi pa danes špila na eni fešti. Še dobro, da ne špilajo na uro, ker pol gotovo ne bi vedeli, koliko morajo zaračunat user posted image .

Grem tudi jaz pred TV. Sem napihnjena kot balon. Sploh raje ne razmišljam, kaj vse sem danes pojedla. Mater, požrešna sem, da je groza. Do aprila se pomojem še skozi vrata ne bom več priguncala, če bo šlo tako naprej user posted image .
Lahko noč.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
26.10.2008 8:16:18   
max81
dobro jutro...jest sem neke čudne volje že od včeraj, no pa pustimo zdej to....včeraj smo se potepali peš, sam je bilo hladno da me je kr fino zeblo, danes bo pa verjetno isto...zunaj je tako turobnouser posted image user posted image  prav nič mi ni tole vreme všeč...bljek, je ravno za doma bit pod kovtromuser posted image

no včeraj sta pa naša škrata noč preživela skupaj v sobiciuser posted image user posted image ...je šlo kr ok, enkrat se je zbudu za jest, pa sem ga nazaj nesla in je zaspal nazaj....drugač se je pa tavelka čmrla zbudila že zelo zgodaj in se je malo pocrkljala,pol je pa ratala tečna k ni mela dost spanca...no zdejle zaenkrat je še mir in spi...no vsaj upam, da spiuser posted image  
mati  pa kofetka in prov paše malo mirauser posted image , tastar se pa tud še kr valja po postl in nč ne zgleda, da bi kej vstal

kakšne mate kej plane za dones...no mi prav daleč ne moremo it ker mormo pelat avto na servis, ker se nam je lučka za olje prižgala, tko, da bomo mogl it spet malo  naokoli po vasiuser posted image
za kosilo bomo pa verjetno kr pire, sladko rdeče zelje pa verjetn kšn mesek zraven

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
26.10.2008 8:21:51   
Zamima
Dobro jutro. user posted image
Evo, vse pod kontrolo, dete previto, sito (upam vsaj) - sitno, kar ni nič novega user posted image , user posted image bo pa zgleda zbolel, čist je adijo user posted image .
Končno mi je uspelo včeraj tisti filmček naštimat do konca, zdaj vsaj približno zgleda kot sem si ga zamislila user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
26.10.2008 9:37:03   
Nogavica
Zamima, s katerim programom delaš filmčke? Jaz se zadnje dni tudi s tem malo igračkam.

Pa dobro jutro vsem user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
26.10.2008 18:03:36   
Aja1
Naša je danes špricala opoldaski spanec in zato je šla spat že ob 17.30. Je bila sitna kot muha.  user posted image

Jaz sem se danes lotila nekaj pečt (zaradi Neje, da je "pomagala") in je testo ratalo tako, kot podplat  user posted image user posted image ...ja, sva pozabili dat vzhajat  user posted image user posted image . No, uživali sva pa obe...oči pa še bolj, ko je moral pol pospravit za nama   user posted image

Nogavica in Zamima - bosta te filmčke delili z nami?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
26.10.2008 19:34:09   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Zamima, s katerim programom delaš filmčke? Jaz se zadnje dni tudi s tem malo igračkam.

Pa dobro jutro vsem user posted image

Nero vision, mi je moj zanj povedal, jaz se ne spoznam kaj dosti na to. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
26.10.2008 19:34:57   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica in Zamima - bosta te filmčke delili z nami?

Aja1, moj je dolg 45 minut user posted image . Tak, da naj ostanejo samo slikice user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
26.10.2008 21:08:53   
Nogavica
Moj je pa 28 minut, so pa samo fotke z morja, katerih izbor lahko itak vidiš v mojem albumu (v podpisu). user posted image

Ampak jaz še vedno nimam glasbe za ozadje, ki bi mi bila všeč. Sem dala zadnjič "prošnjo" za ideje na čvekanju pa ni bilo nekega odziva user posted image , oz. tisto, kar je bilo, meni ne odgovarja. Rada bi nekaj poletnega, lahkotnega, ne ljubezenskega ... Edini predlog, ki mi je bil o.k., je Poletje v školjki, ampak jaz rabim za pol ure glasbe. Zdaj razmišljam, da bi nekako prišla do zvokov morja (valovi, galebi, šumenje dreves ipd.), ampak se mi ne sanje, kje to dobiti. user posted image

Lačnaaaaaa! Z dragim (spet) hujšava in me kar fajn matra lakota. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
27.10.2008 10:12:07   
Zamima
Nogavica, jaz imam od poletja v školjki Dlan išče dlan prvo pesem user posted image in mi je svetovna!!! user posted image Potem imam Hvala od Nuške in Rattlesnake, pa od Alenke Godec - Mesto sanj. Če sem ti kaj pomagala user posted image Meni so res fajn te pesmice user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
27.10.2008 14:26:23   
Monika79
Ojla punce

Pokorno se vam javljam user posted image

V glavnem moja pikica je večina bolana od kar je v vrtcu, tako, da gre za 1 teden v vrtec, potem pa je spet 1 teden doma, tako, da je obiskovanje  P normalno user posted image  meni se že moja pupika tako smili, da vse gor pobere in je non stop bolana, da me srček boli, pa ji ne morem pomagati ................ v vrtec pa tako rada gre, da ne morem verjeti, danes sploh ni jokala, ko je spet po 1 tednu šla v vrtec user posted image  

kako pa so kaj vaši malčki, so zdravi?

PS

Meni se čveka, ker se mi v službi ne da več delati user posted image user posted image  sem preveč naredila za danes user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
27.10.2008 20:22:43   
Aja1
Dober večer.

Evo, računalnik spucan virusov. Dela kot šuš user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Naša spi. Upam, da jutri ne bo set budnica ob 4.45 (tako je bilo danes zjutraj).

Zdaj pa čakam, da se začne Tarča. Bom vidla, kaj bodo g. Virant povedali o novem plačnem sistemu.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
28.10.2008 8:36:11   
Nogavica

Kako ste? Naša spi. Upam, da jutri ne bo set budnica ob 4.45 (tako je bilo danes zjutraj).

Sem dragemu zadnjič povedala, da Neja že spi ob 17.30h (naša hodi malo po 20h), pa mi je samo rekel: "Mi boš povedala, kaj bo jutri napisala, ob kolkih se je zbudila." user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
28.10.2008 9:42:11   
marella1
Dobro jutro.

Mi smo imeli v nedeljo malo krize kar zadeva spanja, včeraj pa je bilo že vse po starem je šla spat ob 20.00

Uh 4.45 je pa kar huda, ne?

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
28.10.2008 11:19:46   
Zamima
Dan

evo, danes me pa nekaj glava boli user posted image , pa spala sem prej,... Zala je v vrtcu.
joooj, komaj čakam večer, da grem dalje ajat user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
28.10.2008 18:45:42   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Sem dragemu zadnjič povedala, da Neja že spi ob 17.30h (naša hodi malo po 20h), pa mi je samo rekel: "Mi boš povedala, kaj bo jutri napisala, ob kolkih se je zbudila." user posted image

user posted image user posted image user posted image
No, danes je šla pa normalno spat ob 18.15. Jutri morava vstat ob 6.15, ker jo jaz peljem v vrtec pred službo.

Sicer pa je današnji dan hitro minil. Lukovico sem našla, seminar je bil ok. Na koncu sem šla še v šoping na Rudnik - ja, kupila plenice in čokolade user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
28.10.2008 18:47:17   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Uh 4.45 je pa kar huda, ne?

Ja, kar prehuda. Sem že preveč razvajena s spanjem.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
28.10.2008 20:37:01   
Aja1
Nobene?
Grem se pa pred tv dolgočasit.

Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
29.10.2008 8:19:29   
viv_
Jutro punce!

Jaz sem bila zdaj 3 dni v Piranu na socioloških dnevih in je bilo prav luštno. Malo oddiha, čeprav smo imeli ves dan natrpan program s predavanji. Ampak iz ponedeljka na torek smo ga pa zažurali... Uf, kako je pasalo user posted image

Dajte mi pomagat... ju3 imamo prvo rundo Zarjinega rojstnodnevnega praznovanja. Kaj naj postrežem??? Pojma nimam... pršut smo imeli lani, pa ne bi ponavljala... Help me!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?