|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
23.10.2008 20:51:17   
Aja1
Evo, sem še jaz dodala par slik v album v podpisu user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
23.10.2008 22:17:48   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce, se zavedeate, da bodo zdaj naši "mali dojenčki" stari že dve leti. Pa da čvekamo na forumu skupaj že ene 2,5 let?

Sploh ne dojemam da je res to že tako dolgo.

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Bomo organizirale kakšno srečanje?????

se mi zdi da se o tem skos menimo, pa nič od tega user posted image user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
23.10.2008 22:20:24   
majas
Ne morem verjeti da ste bile take pridne čvekice.... Jap pa sem ga spet zamudila user posted image

Petra lepo da si se oglasila malo... kako kaj sfolgaš?

Zdaj grem spakrat na hitro, gre Kaja jutri na počitnice čez vikend v prlekijo k mojim. Moj pride komaj v soboto.
Jaz pa germ jutri ponoči v Munchen na kozmetični sejem. Tako da se malo odklopim in res komaj čakam. Upam na lepo vreme.

Pridno čvekajte in vsem lep vikend.

Papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
23.10.2008 22:45:00   
max81
o ho ho, vidm, da ste bile danes spet pridne...le tako naprejuser posted image user posted image user posted image

no jest se samo na hitrco javim, smo prišli šele pred pol urce domov iz Zagreba, v ZOOju je bilo super, pa ne vem, če mi ni skoraj bolj všeč kot v Ljubljani k je vse tako lepo na kupu

skratka male2 sta bla pridnauser posted image user posted image  in imeli smo se res super

no zdej grem pa še malo pred tv, pol pa spat, ker sem kr utrujena

nočko

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
24.10.2008 8:07:59   
viv_
Jutro!

Mene pa teli albumi jezijo, ne znam napisov dajat pod fotke... user posted image  Grrrr...

Otroci pa luštni kar se da user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
24.10.2008 8:53:06   
Zamima
Majas, nogavica, malinčica, ircica (mimogrede, kje se ircica skriva? user posted image user posted image ) se bomo vsaj me kaj dobile v MB?  user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
24.10.2008 8:54:55   
Zamima
meni so pa danes kurilno olje pripeljali user posted image , da nas ne bo zeblo v ritke user posted image . Pa lepo sem profitirala, zdaj ko se je kurivo pocenilo user posted image . Vsaj nekje sem vredu skozi prišla user posted image .
Sem pa trenutno čist brez € user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
24.10.2008 8:55:15   
viv_
Aja, nisem še povedala... Naša Zarja bo zgleda levičarka. Vse si daje v levo roko. Sicer se prehranjuje in riše z obema, ampak ji gre z desno precej slabše. Tudi pribor in svinčnik z desno drži grdo, z levo pa lepo. Tako da imamo levičarko... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
24.10.2008 8:56:22   
Zamima
iii , baje, da so levičarji bolj inteligentni user posted image user posted image user posted image , ampak to je samo BAJE, moja mama je levičarka, tak, da ....  user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
24.10.2008 8:57:48   
Zamima
Moja očka je pa že skoraj čisto okuser posted image ,... malo je še rdeče, nisem si misla, da se bo tak hitro porihtalo, glede na to kak grdo je zgledalo pred dvema dnevoma user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
24.10.2008 8:57:49   
viv_
Pri nas pa nikjer v familiji nobenega levičarja... Zaronja unikat user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
24.10.2008 8:59:34   
Zamima
s strani zalinega atija sta kar dva levičarja, ... pa z moje strani ena levičarka user posted image , Zala se je pa odločila, da bo kar desničarka user posted image , nekaj pa mora imeti po meni, ker drugače je isti ati, no pa še to ne vem, če ma po meni al po njemu, ker je tud on bil desničar user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 24.10.2008 9:00:10 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
24.10.2008 9:04:07   
Zamima
Kaj je na NODIJU??? user posted image user posted image user posted image
Moja je postala obsedena z risanko user posted image , nobene druge noče user posted image user posted image . In če izklopim risanko je cela scena user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
24.10.2008 9:13:37   
Nogavica
Živi pa Nodi ni zanimiv. Zelo rada gleda Zverinice iz Rezije, pa zdaj, ko je nora na avtomobilčke, še Rorija, Vesele avtobuske in Avtomobilčke (Cars). Aja, pa medveda Bernarda (samo to ni bilo pametno, da sva ji ga pokazala, ker ta medved dela same piz***ije, ona pa ga posnemauser posted image ) pa vse, kar je povezano s pingvini.

Živa dela skoraj vse z desno, je pa lepo z obema. Mogoče bo po pokojni babici, ki je pisala z desno, vse ostalo pa delala z levo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
24.10.2008 9:18:19   
Pikapolonica_
Jaz sem skoraj 100%, da je desničar. Ker vse počne z desno, je pa z levo ali desno... Tako da bo pomojem desničar!user posted image
Pri nas je tudi zelo aktualen Nodi, sploh pa Mojster Miha, Kravica Katka in pa Piki. Aja pa Traktor Tom. Kaj pa vem, meni se zdijo luštne risanke, pa tako za 10minut, da se malo zamoti in lahko kaj narediš, je superuser posted image
Dajte mi malo povedat, kaj pa v popoldanskem času delate, ustvarjate z otrocmi? Ker mi še nekaj rišemo, pa gledamo knjigici in kakšna risanka pade. Enostavno se včasih 'praskam po glavi', kaj bi še delala, da bi bilo malemu zanimivo, pa se enostavno ne spomnem. Ker ene in iste stvari ponavadi ni fino počet.user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
24.10.2008 9:23:38   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Ž medveda Bernarda (samo to ni bilo pametno, da sva ji ga pokazala, ker ta medved dela same piz***ije, ona pa ga posnemauser posted image )

Hvala za opozorilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
24.10.2008 9:42:08   
Zamima
Pikapolonica, moja med drugim zelo rada sortira CD-je, to ravno zdaj počne, te posnete ji pustim, originalne pa ne. Briše jih z vlažilnimi robčki,...
Včasih plešemo Ringarajo user posted image user posted image
Pol NODI itak user posted image
Pisa pisa (pisala) kulice so zakon user posted image , pa knjigice. Sploh kartonke.

včasih tudi kocke (lego varianta user posted image ), zadnje čase rada vozi avtomobilčke ali pa voziček za punčke,...

pa še kaj bi se najdlo, ampak jo je kar težko pritegnit, vsaka stvar je zanimiva 3 minutke, pol pa novim neumnostim naproti user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
24.10.2008 10:02:25   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

... ampak jo je kar težko pritegnit, vsaka stvar je zanimiva 3 minutke, pol pa novim neumnostim naproti user posted image

Pri nas je ponavadi isto. Ravnokar pa že več kot 10 minut zlaga slinčke v kocke.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
24.10.2008 10:04:33   
Pikapolonica_
Napisala sem knjigici, kot bi imeli samo dve.user posted image Pa se popravljam, knjigiceuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
24.10.2008 10:17:01   
Zamima
no, pa se kaže sonček v MB user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
24.10.2008 10:32:50   
marella1
mi bomo tudi desničarji (vsaj tako se mi zdi).

Pri nas je Nodi itak na prvem mestu, zadnje čase še pujsa Pepa pa Dinko pod krinko. Se sploh ne premakne, ko jih gleda.

Drugače pa mi tudi zelo radi zlagamo in prekladamo CD-je, pa kupila sva ji lego kocke nad katerimi je čisto navdušena. Pa knjige, pa risanje, da o plastelinu ne govorimo (dela palačinke user posted image ). Drugače smo pa zunaj kolikor se le da.

Aja: Neja je že prava gospodična mična

Zamima: hvala za link, bom pogledala slike

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
24.10.2008 10:39:29   
**Petra**
Pri nas pa nič sončka user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš fantiček bo tudi najverjetneje desničar, je pa Pia levičarka, ampak me to nič ne moti.... drugače pa tudi pri nas ne vem, če je bil kdo v družini levičaruser posted image user posted image user posted image

Naš Nik se igra z vsemi mogočimi igračami; tudi dojenčka se spravi previjat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo pogosto se s Pio kregata, tepeta kdo bo vozil otročka naokoli - smo namreč kupili samo en voziček, si nismo mislili, da bo fant tako navdušen nad punčkastimi igračami. Sej drugače, ga ful zanimajo moške stvari: zakon so traktorji, kamioni, motorji... čist nor je, kar kriči v avtu, če kje srečamo kako tako zadevščno.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
24.10.2008 10:58:40   
viv_
Pri nas pa TVja ne šmirgla 5%. Sicer začne vpit "LIIIIIIIIIIIISAAAAAAAAAANKAAAAAAAAAAAA" ko zasliši uvod za risanko zvečer. Pa preden gre spat reče, da bi še Winxice gledala... Ampak to ponavlja za Mirno. Tv zanjo ne obstaja, čeprav bi bilo včasih fino.

Pri nas je zelo aktualna piši-briši tabla. Non stop riše po tabli in po sebi user posted image  S kockami se tudi rada igra. Zakon so pa trenutno grablje in listje pred hišo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
24.10.2008 19:02:48   
Aja1
Dopoldne ste bile pa kar pridne s pisanjem user posted image .

Majas, hvala za link. Sem pogledala slikce. Kaja je tudi že prava lepotička. Res so novembrčki lušni vsi po vrsti.

Tale moj računalnik me pa res zafrkava. 4 dni nazaj sem ga dobila iz servisa, kjer so vse zbrisali in na novo naložili. In zdaj mi javi, da imam trojanskega konja in nevem koliko virusov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Od kje?????

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
24.10.2008 19:04:04   
Aja1
Naša mislim da je tudi desničarka. Vse dela bolje z desno. Itak pa ni v naši familiji nobenega levičarja.

Maja - uživaj v Nemčiji.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?