|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
30.10.2008 10:22:08   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ko smo ravno pri obutvi. Kakšne čevlje zdaj nosijo vaši? Imate že vsi zimske? Naša ima zdaj supergice in balerinke. Zimskega še nič. Bo treba v nabavo, pa pojma nimam, kaj naj ji kupim. Eni gležnarji od Superfita so mi všeč in so 70€ user posted image user posted image user posted image

Mi imamo superge in ene geox čevlje. Zimske pa še dobimo.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
30.10.2008 11:53:05   
krfjolca
Vse najboljše, Zarja in Julija. user posted image

Glede spanja - naš mulo spi v običajni pižami brez stopalc. Žaklja ne mara več, se pa ponavadi odkrije ponoči. Pa ni krize, ker nimamo pretiranega mraza v spalnici, pa tudi mrzel ni nikoli, kvečjemu obratno - še ravno tako je kdaj poten user posted image
To ima po fotru, ki tudi celo zimo spi odkrit, po možnosti samo v gatah, modtem ko jaz rabim kovter do nosu in še deko čez user posted image ...

Čevlji - Anže ima ene supergice in ene usnjene čeveljčke. Zimskih še nisem kupila, sem pa gledala v deichmannu ene, ali pa v alpini. 70 € je meni absolutno preveč za čevlje - sploh za pol leta, kolikor bo imel to cifro. Tam do 30 nekje je še ok.

Rojstni dan bomo pa kar vsi skupaj, moji in njegovi (prijateljev pa tako ne bom vabila, ker jim niti ni v interesu - vsi so še brez otrok in jim ne sedejo taka praznovanja, pol je pa brezveze) - pa ne bom komplicirala. Sem dva dni nazaj delala neke narezke pa biftek, ko je imel dragi rojstni dan, pa imamo tega za nekaj časa dovolj. Tako da bodo kar pice in torta. Jo bom tudi sama naredila, ker so čisto ubrisani na domače torte. Bom pa poskusila bager oblikovat letos.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
30.10.2008 11:57:47   
max81
Bom pa poskusila bager oblikovat letos.

koko boš pa to nardilauser posted image user posted image  jest bi tud kej eksperimentirala sam kaj ko bo pol vse za v smetiuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
30.10.2008 13:02:20   
krfjolca
Zaenkrat imam plan speči dvojen biskvit - enega v pravokotnem pekaču, enega pa v okroglem.
Iz pravokotnega bom potem v zgornjem delu odrezala kvadrat, da dobim obliko bagra, okrogla torta gre pa na polovico - iz ene polovice bo tista lopata za dviganje, iz druge polovice in ostalega biskvita bom pa naredilia kolesa (bom kar vse skupaj nadrobila in zmešala s kakim rumom, kokosom itd - kot ježki varianta. Roko bom pa pritrdila zraven s čokoladnimi grisini.
Za obliv bo hulala smetana, obarvana rumeno (tiste jedilne barve v tubi), šipe in dodatki bodo pa narisani s čokolado.  user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
30.10.2008 13:03:29   
krfjolca
Aja, drugače je tukaj ful idej: http://www.coolest-birthday-cakes.com/cake-pictures.html

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
30.10.2008 13:05:14   
Zamima
ZARJA IN JULIJA user posted image

Vse naj naj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Krfjolca, pridna, da boš pekla, jaz ne upam, da ne bomo potem v smeti metali user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
30.10.2008 13:09:03   
krfjolca
Zamima, pri nas nič ne mečemo stran. Če ne drugega, bo nastalo veliiiiiko rumovih kroglic user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
30.10.2008 13:34:35   
Aja1
uau, Krfjolca, kar bagra. Jaz sem se samo 1x spravila delat torto. No, sej je bila dobra, ampak lepa pa ne najbolj. Pa pri nas noben ne obožuje torte, tako da je itak brezveze to pečt. No, letos sem prvič jedla res dooooooobro torto, ampak pojma nimam, kako se tako filo naredi (cca 5 cm čokoladne njami file).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
30.10.2008 13:37:55   
Zamima
No, zdaj grem pa skoraj po tamalo,... danes bomo rezljali bučo za Halloween. user posted image Pa v šoping še morava midva. Za praznike bom spoznala pa mojo bodočo al kak naj se izrazim user posted image svakinjo user posted image . Upam, da bo srečanje uspelo user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
30.10.2008 13:46:25   
Nogavica
Zarja in Julija, vse najboljše!!! user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa zbiram pogum, da bi sama pekla torto (je še nisem nikoli), ampak se ne morem odločit. Rada bi kaj zelo enostavnega in zelo dobrega. user posted image  Kak fajn recept bi bil dobrodošel. Tam na kulinariki je sicer veliko tega, ampak jaz ne vem, katere so bolj komplicirane, katere pa "za začetnike".

Mi smo pa danes imeli več kot eno uro tako mavrico, res noro lepa je bila. Sem naredila par posnetkov, pa se mi jih ne ljubi naložit na računalnik, da bi vam jih pokazala. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
30.10.2008 14:46:29   
krfjolca
Nogavica, poskusi torto Nutella. Bolj simpl od te je že težko, dobra je pa zelo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
30.10.2008 18:50:34   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Čevlji - Anže ima ene supergice in ene usnjene čeveljčke. Zimskih še nisem kupila, sem pa gledala v deichmannu ene, ali pa v alpini. 70 € je meni absolutno preveč za čevlje - sploh za pol leta, kolikor bo imel to cifro. Tam do 30 nekje je še ok.

Točno, še v Alpino bom šla pogledat. Najraje bi ji kupila ene gležarje.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
30.10.2008 18:51:15   
Aja1
Krfjolca, kako pa kaj tvoj buši?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
30.10.2008 19:28:11   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Nogavica, poskusi torto Nutella. Bolj simpl od te je že težko, dobra je pa zelo.

Ja, saj to sem imela v mislih, pa sem čakala, če jo bo katera omenila. user posted image  Mogoče se pa res opogumim. Zdaj pa grem gledat na tisti link, ki si ga dala prej, če dobim kakšno idejo za dekoracijo. Letos bi bil verjetno najbolj zanimiv kak avtomobilček ali avtobus - ha, ha kako punčko imamo mi, nič kaj punčkasto. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
30.10.2008 21:56:29   
atanja
Jaz tedu v  deichmannu kupim velikokrat ker imajo kar dosti ugodno. Ima pa zdaj ene superge za doma za 10€, ker je v njih mogoče eno uro pa še to so umazani al pa mokri na koncu. Ima pa ene za v vrtec, pa ene gležnerje ki jih bo mel za zimo. So bolj visoki pa ne premočijo-so pa bli 30€.

Jaz bom kar priznala da ne dajem velik za čevlje ker mam rajš en par več ker ko sva vzunaj ga pustim da hodi povsod in ni ravno otrok čistočeuser posted image

Vse najboljše, Zarja in Julija.

no mi bomo v petek imeli praznovanje za otroke posebej. jih je 10 na spisku. v soboto mamo pa za babico, tete,... Pa v soboto bo bolj prigrizek. LAnsko leto smo mel ornk kosilo in na kocu jih je blo tooo much, ker se nobenga ni smel spustit, pol pa se še noben ni zmenil za teda pa sem jezna in tako bo v ožjem krogu in bo prigrizek pa mogoče kaka kavauser posted image . V petek bojo pa otroc bajto mi okrog obrnil ampak takrat vem da bo mali full užival k jih bo mel tok pri sebi tako da mi ej vseeno.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
31.10.2008 8:53:21   
Zamima
Dobro jutro, da nas premaknem na prvo stran user posted image . Kavica se kuha, tamala zajtrkuje, in gleda Nodija user posted image , ve že cel DVD na pamet, kar ponavlja zraven user posted image . Dragi še aja, ker sem včeraj jaz spala na kavču, medtem ko je on  gledal neki baje super film na dvd-ju, spet sem zamudila, ajaj,... šopingiranje me pač utruja, sva bila v foodšopingu in sem misla, da se mi zmeša v polnem Šparu user posted image . Sovražim gnečo.user posted image
Zdaj grem pa nekaj popapcat pa kavico v miru spit. Danes imamo v planu mirnen praznični petek user posted image . Popoldan se pa začne kuharija za obiske jutri user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 31.10.2008 8:54:01 >

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
31.10.2008 9:29:22   
max81
jutro...no kavica še od mene.....pri nas spet dežuje, dobro, da smo šli že včeraj na grobove

tastarga smo poslali v trgovinouser posted image , pol greva pa s punčico narest eno pecivouser posted image , upam, da uspeuser posted image

danes bomo bolj na izi k je tako vreme in  ati domauser posted image , se bomo bolj izležaval pa cartal

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
31.10.2008 11:01:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Pižamo s stopali sem jaz nabavila v C&A, prav tako vrečo. Mi to pridno uporabljamo.
Ančka je spet zbolela, in pristala na antibiotiku. Cel teden je sicer doma.

Mucamaca - katero št. si dobila? Naši je glih za glih prav iz HM Hello Kitty št. 9-12 mesecev (so velike številke). Ko sem bila v HM sem hotela kupit tako št. 18-24 mesecev, pa je niso imeli.

Vzela sem št.86, ki se mi je zdela ogromna, ampak je Ani zdaj že skoraj premajhna. Jaz imam še kar neko čudno predstavo v glavi glede številk cotk. user posted image Ampak so imeli večje številke tudi.

user posted image user posted image Vse najboljše, Zarja in Julija! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
31.10.2008 18:59:08   
krfjolca
Pri čevljih jaz gledam na to, da je podplat mehak. Torej da lahko upognem čevelj z eno roko. Pri zimskih čevljih gledam, da so nepremočljivi, če pa malo zašvica, mi ni tako bistveno, ker itak nismo po 5 ur zunaj. Cena ni vedno tudi znak kvalitete. Sem gledala že nekaj modelov od Geoxa, pa so čisto pretrdi, čeprav so tako opevani in navita cena. Alpina mi ima super čeveljčke Canguro -italijanska firma, usnje, mehak podplat, ima že 3 pare.

Buši še kar ne zgleda ta prave oblike, ne bi mogli reč, da je nosečniški. Bolj kot da sem se pač malo zredila. Sem pa pridobila v rit in stegna user posted image . Sicer le 2 kili, ampak se pozna.

Drugače se pa oglašam iz toplic, ravno čakamo, da pridejo naši dol, da gremo na večerjo. Mali je čisto podivjan, že 3x je ušel v pisarno tukaj zraven. Še najmanj ga zanimajo igrače. user posted image
V vodi je bil pa 2 uri nepretrgoma, pa še je tulil, ko smo ga dali ven. Plava ko za stavo, se potaplja, skače, ni da ni. user posted image
Zdaj grem pa jest :)

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
31.10.2008 19:06:05   
Aja1
Dober tek Krfjolca. Pa super za samo + 2 kg. Uživajte na dopustu. Midva sva se odločila da gremo v drugi polovici novembra v Kranjsko Goro na dopust. Morva se samo še za dopust zmenit...upam, da ne bo problemov.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
31.10.2008 21:25:34   
Aja1
Vidim, da se danes full čveka.

Grem kar spat, ker mi je rahlo dolgčas. Moj pride domov šle okrog enih (je v službi).
Mirno noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.11.2008 7:56:00   
Aja1
Jutro.

user posted image  za vse.

Neja zdaj zajtrkuje, mož še spi, jaz pa malo čekiram RR. Kar lušno.

Vreme je pa user posted image ...paše na pokopaličče moramo it sveče prižgat. Nekaj smo jih včeraj, nekaj še danes.
Razmišljam, da bi kaj pekla user posted image . Sva se pa včeraj odločila, da gremo za nejin RD v eno picerijo, kjer imajo kotiček za otroke in bomo naročili par pic, pičičev, pijačo in fertik. Sva najprej mislila pripravit v dveh rundah doma (ker nimamo veliko prostora), pa bomo raje vse skup tja peljali, torto vzeli s sabo in bo fajn.

Evo, moj packon je pojedel.....gremo se umit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.11.2008 19:27:43   
Aja1
Kavica od zjutraj je že mrzla. No, boste pa še bolj lepe, če jo pridete spit user posted image .

Kje ste??????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.11.2008 23:47:45   
Zamima
Večer,...
evo, obiski so odšli pred slabo urco, vse je kot, da sploh ne bi bilo obiskov, bog blagoslovi izumitelja pomivalnega stroja user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
2.11.2008 9:27:04   
Zamima
GAŠPER (Kaja11), Lepo praznujte, vse naj naj user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?